Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Zaterdag 14 Augustus 1999

8

0

VOORBESCHOUWING
Kesteren speelt Zaterdag z'n tweede (oefen)wedstrijd van het seizoen. Na de 1-4 overwinning op VVA uit Achterberg moet het nu naar NIVO Sparta uit Geldermalsen.
Ook vorig seizoen speelde Kesteren in de voorbereiding tegen NIVO Sparta. Toen werd het (in de derde wedstrijd van het seizoen) een 7-6 overwinning nadat ze met de rust nog tegen een 2-5 achterstand aankeken. Ook het tweede elftal moet naar NIVO Sparta.

DE WEDSTRIJD
Kesteren heeft in de tweede wedstrijd van het seizoen een pak slaag gekregen. Bij derde klasser NIVO Sparta verloor Kesteren met 8-0. In de eerste helft kreeg Kesteren-keeper Kees van Kleef 5 doelpunten tegen terwijl Gerben van Veen in de tweede helft 3 keer de bal uit de goal moest halen.
Het tweede deed het een stuk beter. Tegen het tweede van NIVO Sparta speelde het gelijk: 1-1.