Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Zaterdag 6 November 1999

'T HARDE

KESTEREN

2 2

Onder barre weersomstandigheden toonde Kesteren net als vorige wedstrijd veerkracht. De ploeg was tegen 't Harde al vroeg in de wedstrijd op een 2-0 achterstand gekomen, maar vocht zich nog voor rust terug tot 2-2. Het gelijkspel was zeer welkom voor Kesteren, omdat alle andere teams onderin ook punten pakten.

't harde was aanvankelijk beter en na een blunder van doelman Kees van Kleef kwam de thuisclub in de 27ste minuut verdient op 1-0. Amper 5 minuten later stond het na moeizaam uitverdedigen van Kesteren zijde al 2-0. Daarna sloeg kesteren terug. Na goed storen van Ruwin verwoert kogelde Walter Meurs de bal na 38 minuten in de kruising (2-1) en twee minuten later werd dezelfde Meurs onderuit gehaald. Tijmen van Eldik verzilverde de toegekende strafschop, 2-2.
Na rust konden bijde ploegen op het kletsnatte veld steeds moeilijker uit de voeten en ontstonden er nog slechts sporadisch kansen. 't Harde was koppend een keer gevaarlijk. Namens Kesteren schoot Jeroen Nagel rakelings voorlangs en zag Jan de Zoete de doelman van 't Harde met een reflex redding brengen.