Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
mä.

kuka kUMMA?
...ehkä pienesti outo carita tyttö :] ...korpilahtelainen tuhisija, pakkomielteinen jimi -fani ja lakto-ovovegetaristi ;) ..kaikkee maanja taivaan väliltä. eikä mua tod kannata aina ottaa tosissaan. semmonen kolmetoistawee pentu mä vaan oon.. kamut tietää luultavasti mut paremmin q mä itte :] kuulemma mä höpötän liikaa,,> "hengähdä joskus ja nielase välillä." noin mulle totes * * * niminen pojan kloppi joskus aikoinaan. mutta korpilahen yläastetta käyn 7dee luokkalla. :] kummajainen mä kyl oonkin.... lävistin itte napani. *aaargh* mä oon varmaankin sitten tulossa hullux... :\ mutta hope so te viellä mua kestätte.?

hObby´s
mä pelaampi fudista korpilahen marteissa... mustapa tulee mein uus moke :] mitäköhän sitäkään tulee :\ kutosella oon tähän asti pelannu ja yleensä vasenta keskikenttää. koulun jälkeen mä yleensä sitten vaan hengailen jossain kavereitten kaa. :] musaa mä kuuntelen sitten melkeinpä aina q himessä oon.... eli sillon tällön vaan. empä mä sitten muuta harrastele??? empä taija.

mUSA
eniten mä varmaanki kuuntelen rappia> fintelligenssii, avainta, flegmaatikoita, seremonianmestarii, kapasiteettiyksikköö yms. mutta se ehdoton number one is APULANTA :] ainaforever. mitään instrumenttia mä en soita.. oon vaan tällänen tavallinen tuhisija. :) tavallisuudesta mä en oo kyl nii varma.....

(: viikOnlOput :)
mä yleensä vietän jossain kavereiden kaa..riehutaan ja katellaan leffoi ja sillaij. sitten viikonloppusin ompi harkat lauantaina heti aamusta 10.30!!!! :[ on aina vähä väsy fiilingit niihin aikoihin.... mutta joo. diarystä voi lukasta pari mun wiikendii etC. *wink*

kelpaanhan, rakkaani?
tällä hetkellä mä oonpi täysin vappaa. :] eipä siitä kyl paljoo muuta voi sanoo.. "kelpaanhan, rakkaani?" on yx apiksen huippu biiseist<3 kannattaa kuunnella :)

fanius_
no ensinnäkin mun fanius kohdistuu apulantaan ja jimiin. :] 01.11 kaikki lutakolle, apis täyttää 10wee!!!!! ittekki sinne oon menossa, tottakai. jimii ei oo clichén hajoomisen jälkeen paljoo näkyny :( oonhan mä tietty olla armoton cliché fanikin joskus aikoinaan takku hiuksineni ja hakaneuloineni.... hEh. ;] mutta apulanta on se ehdoton ykkönen. mä kuuntelin apista jo varmaan nelosella.. sillon ainakin ekan apiksen levyn osti... ja sehän tais olla "aivan niin kuin kaikki muutkin", mut apis -levy kokoelman voi tsekata tuolta framesta jossa lukee "ylpeys".

-fRiENdS fOREVER-
..kait mulla jonkun verran kavereita on? mutta koskaan ei voi olla liikaa ja jokainen on tärkee. tulipas vähän kliseisesti.. :\ noo. mutta tuolta framesta taas löytää sellasen q "friends" jossa on useimmista kamuskoista pienet esittely +joistain on kans kuvat. hEh. mä moiccaan vähän kaikille vastaantulijoille> tutuille, puoli-tutuille ja tuntemattomille. älkää ihmiset mua säikähtäkö ;] nojoo.. kullakin huvinsa, eix.

the pOny
photo
toi on vaan vähän takkunen kuva siitä... mutta kaunis se on :) ikää sillä on 11wee (-91). rodultaan se on new forestin ponitamma ja oikeelta nimeltään Doris ll. isä: merrie matchless ja emä: doppska night frost. sen isä kuoli -97 mikkelissä :( *harmi* rataeste ompi 100cm ja koulutustaso helppo b. korkeudeltaan, sä´ältään omppu on 138cm ja merkit on päässä (tähti) ja sä´än kohalla on pienen pieni valkoinen läikkä ja oikeen puoleinen takajalan kavio ja vuohissukka on valkonen, muut jalat on mustat. ompusta vois kertoo vaik kuinka paljon :):):) mut kukaan ei luultavasti ees jaksa lukee :p no vika lause siitä sitten, se on ollu mulla nyt 2vuotta. sain sen 19/05/1999 myöhäsenä synde lahjana :)

kÄnÄh+
pakko kait mun on viellä kertoo mun iki-ihanasta kännystäkin.? q kaikesta muusta melkeinpä oon jo ehtiny puhuun.. *wirn* kaikille tulee musta nyt vaan mieleen joku fucking juppi. en mä sellanen oo :] no mä kerron. vuonna 1999 mä sain ensimmäisen kännyni> 5110n, sen jälkeen 3210n ja lopulta aivan itte omilla masseillani kustansin ittelleni 3310n, vaihoin sitten iskän kaa sen 6150in ja vaihettiin sitten takas ja viellä kerran takas ja sitten 6150stä meni mikki paskax q se lens seinään ja mä otin käyttöön mun vanhan 3210n.. iskä sai sitten sen 6150n toimiin ja nykyään mulla ompi sitten 3310 :] mun ihanine kuorineen..... toi oli aika monimutkanen tarina, mutta eipä se mitn. ei tavi lukee. logona mulla on sellanen nätti "so fucking what!" ja soittoääninä toimii: pokerin tuplausääni, padam, käännä se pois, bayabaya, daddydj, muumi ja winnie the pooh :] jeez...... eix ookkin hieno homma. kestoja yhteensä 24:25:21 [[tähän mennessä siis ja nyt on 28/10/2001]], vastattuja 16:20:26 ja soitettuja 08:05:17 :) numeroita mun kännyssä on 169. matopelissä on surkeet enkat> 1739, muistipelin nopeuspelissä on 995 ja tarkkuudessa 286.. eli surkeet enkat niissäkin. space impactissä on 10780 ja nekin taitaa olla rinkulan tekemät...... :] mitäs muuta mä voisin mun hanista kertoo???? no en mä siitä ny muuta paljastakkaan ;)

ai vant found juu!
nimi on carita ja maili on carita006@hotmail.com. soittaa/txtata voi jos arvaa kax vikaa numbaa ;] eli 04567931**. osotetta teille hulluille ei uskalla ees antaa, mistä sitä ny tietää mitä kahjoo te keksitte ;) empä mä sitten.. *wirn*