Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

diARY

10/07/2001 heräsin. soittelin. lähin hennalle. käytiin sit pelaamassa biljardii alkiolla.. voitimpa hennan jokaisella kerralla ;) *hähää* eli n. 2-3 kertaa. sieltä mä sit takas hennan himeen ja nukkumaan .. no tais tossa ny jotain muutakin tapahtuu :) käytiin mm. pari kertaa uimassa..

11/07/2001 hope so mä en nyt tavakseni ota joka päivä kirjotella jotain ihme paskaa...... no tänäänkin mä sitten olin hennalla, sinne sit saapu silvaki. käytin sit taas pelailemassa bilistä. mä voitin taas joka sella kerralla, 2x. :):):) illalla katottiin urbanlegend 2, se oooli iiihan hyvä, ehkäpä * * * * (neljä tähtee). mun arvosteluiden mukaan.. joidenkin lehtien ehkä kolmen tähden arvonen. yöllä meillä oli sitten sellaset isojen ikkunoiden verhot pois eestä ja tsekkailtiin siinä salamoita tms. se oli hauskaa :) *hähää*

12/07/2001 aamulla herättiin jo seiskalta... *gggrrrh* hennan pikkubroidin syy!!!!! laulo jotain ihan ihme biisii... ja pipo tuli soittaan ovikelloo!!!!! :p eiköhä me selvitty siitä järkytyksestä sitten :) sitten silva lähti omaan suuntaansa ja mä+henna suunnattiin nokka kohti jyväskylää!!!!!!! :)

13/07/2001 tänään.. heräsin joskus kasilta jo q lähin porukoiden kaa jyväskylään ilman päämäärää. oli vaan pakko sanoo noin :) sitten oon ollu vaan himessa.................... .,.,.,.,. niin!

on ollu pienen pieni väli.. q kiireiltäni ehdin. :)

25/08/2001 jeez. mä kirjotan lyhyesti. mä, henna, satu p., lilli ja inka oltiin siivoamasneste rallyissä vip- alueella. siivottiin siis mein joukkueen hyväx, me saatiin siitä massii. sen jälkeen mä olin hennal yötä. katottiin "down to you" niminen leffa. mine en siitä kovin pitänyt.

27/08/2001 koulun jälkeen menin rinkulalle kyläileen ja sieltä sitten harkkoihin. :) taijettiin jäädä sitten kylälle viel hörhöileen. :)

28/08/2001 martin ´86 pojilla oli kotipeli, joten tottakai mä olin kattomassa ja olihan siel sitten kans rinkula, mä, henna, nenne, mari ja satu.. tais olla muitakin??? pojat tais hävitä 2-3. jukka teki kax maalii. :) sen illan jälkeen mä jätin hennan. *wirn* :) iNSidE. niih.. sit oli se q pyry esitteli läpällä mua pompalle... *heh* ehkä sitä ei nyt kaikelle kansalle kerrota ;)

29/08/2001 meil oli peli muuramessa. voitettiin 5-1!!!!! :) sillon aikasemmin mein luokalla oli joku luokankeskeinen tutustumis -päivä mutasella.

30/08/2001 oli 9b:n dise yläaste ikäsille. mut eipä siinä sitten sen ihmeempii....

31/08/2001 meil oli koulukuvaus.. mä luultavasti onnistuin TAAS epäonnistuun siinä.. nonii, se siitä sitten. meil oli puol viis harkat. mentiin sitten hennan asunnolle (jonka se peri q sen pappa kuoli). siel oli sitten jo nenne ja silva. sit heli (hennen pikkusysteri) ja sen pari kaverii. sielt sitten mentiin harkkoihin q se kämppä on aivan keskustas ja nurtsi kentän viekussa. harkkojen jälkeen käytiin sit hennan kaa pizzoil, niiden äityn kustannuksella. ;) pahaa aavistamatta me sitten oltiin jonkun aikaa kylällä.. tietämättä ZPEGESTÄ. paha maineisesta gansterista joka vakoili meitä... NIIH!!! *heh* no toi oli kyl vaan läppä.. mut seurailu ei. ;) henna tuli sit sielt yäx meille ja me katottiin joku sen niminen leffa q "sinussa on se jokin". se oli iiiihan gOOOoOOd. :)

ANd ELOkUUN bEST LEVY: apulanta: plastik
ANd ELOkUUN bEST biiSi: apulanta: odotus / maanatai

01/09/2001 henna herätti mut jo yheltätoista.. se kuuli siitä kyl kunniansa q siihen aikaa herätti!!!! *heh* no joo. lähettiin sitten q jaksettiin hennalle (katottiin tos aikasemmin "knock out" niminen leffe, jonka omistan). hennalta lähettiin sitten kylälle hörhöileen, joskus siinä iltapäiväl. mut ei siel ketään ollu.... :( kaikki makas varmaan himeissään krapuloissan. käytiin sitten siinä jädellä. ja kulutettiin siel pari kolme tuntii. kyllästyttiin ja lähettiin hennalle takas ja tehtiin oman taika ohjeen mukaan vohveleita. niin q miikan mukaan: "kaikkee oman maunmukaan!" kyl ne vohvelit sitten ihan hyvin onnistu.. mut sen jälkeen tuli paha olo :p siinä illalla lähettiin takas kylälle. siellä sitten kohdattiin rinkula ja heta (ringan serccu tuolt muuramest). köpöteltiin satamaan jonne nennekin sitten saapu. :) petteri ja villekin sit liitty mein seuraan ja me kulutettiin aikaa sitten siinä leikkiksellä ja ihmeteltiin et ompas täällä pimeetä, pelkät katu valot vaan valas mein tietä. :)

02/09/2001 tänään mä oon nukkunu vaan himessä. <:[

kerrompa sitten vaikka edellisestä viikonlopust. :]
14-16/09/2001 jeez.. koulun jälkeen taisimpa mennä hennalle kyläileen ja vuokrattiin joku leffa [en kyl yhtään muista et mikä se ois ollu...], yö me vietettiin sit täällä korvessa meillä. katottiin sit yx toinenkin leffa nimeltä "next best thing" ja tehtiin itte pizzaa. ;) se oli pahaa.. aamulla q herättiin.. itteasiassa pyry herätti ja selitti jotn ihan ihmeellist. vitun pyry..... no me sitten lähettiin hennalle takas ja sillein... ... . .. . .. :] mä päätin sitten jäädä hennalle yöx ja illalla me lähettiin kylälle pörräilemään ja pyydettiin viel rinkulakin mukaan. :) *wirn* vuokrattiin sitten taas joku leffa nimeltänsä hollow man [jotnkin noin se kai kirjotettiin??]. mein kyl piti sit hennalla se vasta kattoo mut rinkulalle m sit päädyttiin sitä kattoon ja pyry+rekolakin sinne sitten ilmaantu kattoon. sunnuntai aamuna me herättiin. :) nihj. hennan äityllä oli jotkut nimskubileet siel ja sellasta. mä lähin sit rientään himeen ja joskus sit tossa puol kolmelt mä lähin rinkulle tekn sitä joben lahjaa.. mä tein hienon 69 systeemin. :) mut ei sitä viä paljastetakkaan what is it. joskus sitten.

ANd SYYSkUUN bEST LEVY: rantarock - suomirokkia ja suomihiphoppia
ANd SYYSkUUN bEST biiSi: daddy dj: daddy dj

28/09/2001 (siis nyt on 29/09/2001 mut kuitenkin i tell eilisestä).. no en mä jaksa alkaa kertoon liikaa txtii tulis.. .eikä jaksa kirjottaakaan. mutta nää ihmiset oli menossa mukana: pyry, henna, rekola, silwa, visa, simo, aki s,, mari, petteri ja sit niissä bileissä oli mein luokkalaisii.. joissa mä en kovin viihtyny. sitten nää seuraavat asiat kuuluu kans mukaan: manaaja....hercules.....halinallet.....fudispallo... alkoholipitoisii juomii....marin hime ilman sen porukoita......mun liittymän kiinni meneminen...... (((tuli muuten tehtyy pyrylle jonkun verran laskuu.....)))....marin bad bad kaffe.........kahden hengen sohva johon oli änkeny 6henk......... etC etC. ei kenenkään ny muuta tarvi tietää.. näkemiin.

eli kerrompa teille rakkaat lukiajt mun viime viikonlopusta. :] kaikkii varmaan vois vähempää kiinnostaa.. mutta so fucking what?! i do enything what i want to do.!
5-7/10/2001 perjantaina mä varmaanki kävin himessä pyörähtämässä ja sieltä sitten hennalle ja sieltä rinkulalle. :] ringalta sitten ringan iskälle ja kauppaan.. siinä me sitten pyörittiin ja silwa astui kehiin. ;] n ose kyl lähti siivoileen sitten toimistolle ja tuli sitten myöhemmin. me vietettiin RAUHALLISTA iltaa ringan isin asunnolla [jonne mein oli tarkotus jäädä yö> mä, ringa, henna ja silwa]. mutta sitten. jotain ilmesty ikkunan takaa.. tai sieltä kuulu naurua.. *grrrh* pyry ja rekola oli ollu kuuntelemassa mein kehittävii keskusteluja.... *pÖh* no ne kuitenkin sitten tuli normalisti sisälle ja sitten tais tulla mari ja sen jälkeen simo. me pelailtiin siinä sitten colin mc raetta pleikalla ja katottiin sit myöhemmin illalla "the cell", paska leffa :p pitänyt en ollenkaan.. en mä kyl ymmärtäny siitä mitn. joka tapaukses sen jälkeen me lähettiin pyrylle kattoon pari leffaa> "american psyko", "scary movie" ja "hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme". joo.. meillä oli kivaa >:] ringalle palattiin sitten joskus neljältä yöllä. harkat oli sitten heti aamusta 10.30, siel oli kyl tosi hupaisata q oli vähän väsy olo ja päätä särki iiihaan hiiiveesti. sitten mä olin kai mannisilla tai jossain.. nennellä siis..... ei q en mä muista. enivei.eiku me oltiin rinkulalla taas> mä, silwa ja henna. sunnuntaina mentiin sitten TAAS pyrylle kattoon uusix "american psyko". nojoo.. kyl me ehittiin tekeen VAIKKA MITÄ. :] mutta ei sitä kaikkien tarvikkaan tietää....... *wirn*

multapas on jääny taas pitkän pitkän väli..... tosta edellisestäkin kirjotuksesta on varmaan 3 viikkoo, no ainakin. nyt ompi siis 28/10/2001. emmä jaksa alkaa kertoileen kaikkee.. enhän mä muista ees :\ no tänä viikonlopun voisin pikasesti kertoilla q jotain tuntuu niin kovasti mun personal life kiinnostavan.. haluux joku myöntää??? mutta jokatapauksessa:
26-28/10/2001 perjantaina mä taisin koulun jälkeen kotona kävästä ja sen jälkeen mein porukat heitti mut autolla hennalle. sieltä me hennan kaa lähettiin sitten kylälle palloileen ja silwa tuli sit sieltä mein megeen ja käytiin vuokraamassa joku ihme leffa.. joku en mä kyl yhtään muista sen nimee.. mut se oli aivan ehdoton number one ;) rinkula oli sitten yksinään himessä.. sO we go there. katottiin se leffa siä. myöhemmin illalla sitten käytiin taroo [[ringan koiraa]] ulkoiluttamassa ja marinkin oli tullu megeen. silwa sitten kyytsäs mua sen pyörällä ja me tultiin sitten much nopeemmin takas siihen pihaan [[ringa siis asustaa kerros talossa]], mä sitten fiksuna tyttönä huomasin oton ja mikon siinä, oton iskän toimiston eessä. mikko lähti siitä sitten himeensä nukkumaan ja otto mein megeen rinkulle.. etc etc.. jossain vaihees yön synkimpinä aikoina mä+henna käveltiin hennalle [[henna asuu 2½km keskusta]], tietäkään ei eessään ees nähny..... :\ *pÖh* no lauantaina mä koin erittäin epämiellyttävän herätyksen.. herran junior pesonen soitti mulle jotn ihan ihmeellistä kello puol ysi..... *aargh* ja sen jälkeen ei saanu enään ees unta.. :[ no meil oli sitten harkat 10.30. sillon samana päivänä mä lähin sitten "LENKILLE", eli kävelin kylälle.. mun piti oikasta pikkusen tolla matkalla, eli olin menny yhtä tietä josta ois pitäny päästä yhelle pikku polulle.. mutta mun järkytyksessä q mä näin sen paikan josta se polku oli ennen alkanu oli kaadettu kaikki puut pois varmaan kilsan säteellä!!! ei siellä ollu polusta mitään jälkee.. jouduin sit köpöttää 2km taaksepäin [[eli kävelin turhaa 4km]] et pääsisin yhelle toiselle tielle.. kyl mä sieltä sitten kylälle selvisin yms yms. mut polvet oli pikkusen paska 14km:n jälkeen....... :\ sundein mä oon sitten ollu vähän niin q arestissa, koska mä "kuulemma" karkasin. oli mein porukat taas vähän suurennellu juttuu ja soitellu mun kavereille.. and plaa plaa plaa. eipä oo eka kerta, vaikka mä olin selvästi sanonu et MÄ LÄHENNYT LENKILLE!!!!!!!!! mutta eipä ne sitä ollu ymmärtäny.. on ollu sO sO bOoooOOoOOoring day.... :[ että ihan mukavata. mutta mulla ja hennalla ei oo kylällä ollu koskaan nii hubaa ;) ja harvat tietää mix.. *wirn* ja sunnuntai iltanahan mä sen napanikin lävistin.. . =) *wirn* vittu mä oon tulossa hullux.. rei'ittelen jo itteenikin. mutta onhan se iiihan jeez.. mut tulehtuu kohta kuitenkin :[

ANd LOkAkUUN bEST LEVY: avain: punainen tiili
ANd LOkAkUUN bEST biiSi: safri duo: bayabaya