Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
..more than you wanted..


eli täällä taa lisää mun outoi sekoiluja. histotyy. etc.

päivitin tänään oli 11.4.2001 nää sivut omistin jimille omaksi :) eli ennen nää oli iha vaa clichélle mutta eipä sitten enään.. muistakaa hyvät ihmiset raapustaa viekkuun!!!!!!!!!tOiJALAN kEiGE

yep. mä olin siel ;) jengi oli aivan jumis ja keke vittuili lavalla. oli siel kyl pari ihmist joist näki et ne diggas clichést täysillä :) sain jimist ihanii kuvii!!!!! mut ne meni varmaa pilalle q häsläsin sen cameran kaa.. mut jos se saadaan korjattuu jollain korjaajal et filmi saatas ees ehjänä ulos ni kaikki o hyvin.. mut jo ei nii mä .. tapan itteni. ne oli oikeestikki huippu kuvii.. sain sitte jimin nimskui reppuun, peipöril, kännyn takakuoree ja käsivartee. justkasinki sit jimin kaa kaikkee hupaa:) nähtii ne sit sirun ja cassun kaa viel autost enne tota keigee jonku kaupan [s-market?] ees.. mut ei sit ehitty jäämään siihe:(

jees. filmi saatiin ulos ehjänä camerasta :) kuvat on tiel 'keige kuvat' jutskassa :) eikä niitä oo tarkotettu yleiseen levitykseen ilman mun lupaa. piste.

keige kokemuksii +jimi/cliché kuvii [keige tai muita] voipi laittaa tänne:
katso
kirjoita
kuvat on sillon vapaassa levityksessä :) okey. tonne kans mielipiteitä jimistä tai sen musast :) mistä vaan mikä liittyy jollain tapaa jimiin :)!!! häirikköviestit poistetaan.

jimi on igorin kaa juontaja+dj:nä time zone kiertueel. jos joku siitä kiertuees jotain tietääpi ois mahtista jos informoisit mua siit viekkuun tai mailiin :)!!!