Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

keke and jimi

kaikkea outoa.etc.history.päivitykset.


tänään 21.03.2001 keskiviikkona omistin nää sivut clichélle!!!! cliché on elämä ja jimi on jumala!!!

mä olin clichén+tyriksen+the rasmuksen geigel jyväskyläs hippoksel. se geige oli elämys. heh. mutta mahtava oli. sain kaikkien clichén äijien nimskut ja halasin kekee, dingoo ja anttonii [..just enne sitä hakkaus -jutskaa]. kyl mä sit peltsii+tyriksen jätkii halailin mutta se ei ny kuulu tähä;) ya know why. ja peltsi oli sitte dj:nä.

why is it so beautiful
when i can't see a thing
why is it so powerful
when i can't feel a thing


nih. sit kaikille aivan 'yleisesti'~> noita esmes jimi esittely jutskii on kopioitu netistä ja lehistä tms. q en mä nyt jimiikään kovin läheisesti tunne vaikka siit daiggailenki ja jimi sivullekki o viä tulossa paljo textii:D. jotkut txt o kopioitu mutta lauseita on muutettu. mulle voi mailata kaikkii clichée liittyvää [kuvii, textei tms] julkasen ne sitten täällä. maili ossu on tossa lopussa.thx etukätee.

onx ketää menos 12.4 toijalan monitoimitalolle?

CLICHÈLLE paljon halei, terccui jos tänne on eksyny:)

cliché sit hajos *itkee* se oli tärkee mulle.. mut onnex jimi ja dingo sentää perustaa uuden/menee uuteen pändii *yksi lohduttava ajatus* eli se eron 'ilmianto' tapahtu 04.04.2001 keskiviikkona.

-lisää tulossa-

mä sivujen tekijä[?] oon carita. netis liikun nimel carita69. tunnistaako kukaa? heh ei varmaa. siis tää on vaa esittely. vakkari mesta on clichén viekku+sivut. harrastuksii o sekoilu, futis, snoukka, pyöräily, frendut etc. mulle voi mailata ossuun even_you@punkmail.com. juuh. asustelen tääl korpilahel.joo. no eiköhä se ny riittäny musta.

more than you wanted..