Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Telefono nga USA Shqiperine vetem me 14.9 cents ne minute, Europen perendimore vetem me 6,9 cent ne minute....shifra te mira?

                  Gjergj Kastriot - Skenderbeu                                  Madre Tereza - Gonxhe Bojaxhi

 

English


Miresevini ne sitin tim. Ju pershendes dhe ju uroj argetim te kendshem. Njekohesisht duke perfituar nga rasti ju kujtoj se ketu mund te gjeni bisedat me te lira egzistuese te telefonise me tel. Shqiperia per here te pare me 14.9 c/m. Ne qofte se doni me shume sqarim telefononi ne numurin 1-800-466-0477. Klikoni te sherbime per me shume informim. Klikoni ne sherbime. Ju faleminderit.

           
Sherbime Lajmet Poezi Korca Tipa dhe karaktere Lojra

Tregimi i javes Video-Komedi Muzike Banner

Ketu do te gjeni biletat me cmime me te lira per te fluturuar ne atdhe. Provojeni dhe do mbeteni te kenaqur.

EconomyTravel.com

Site Meter

[ Home ] [ Sherbime ] [ Lajmet ] [ Poezi ] [ Muzike ]
[
Korca ] [ Tipa dhe karaktere ]Lojra ]Tregimi i javes ]Komedi ]Te tjera ]

© Korcari.com 2002 All Rights reserved