Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Firepower.


Her er der en liste over nogen af de våben som jeg har enten fundet eller lavet mig selv. Beskrivelsen står for neden. Husk at førhøre dig hos din master om du må bruge disse våben.

Navn. Type. Conceal. Ammo. Mode. Skade. Vægt. Pris.
Smartbullet Special 3 6(C) SS 12D 4 75.000
Iron laser Assault N/A 80(c)4(c)Grenade Special 4L 6.5 55.000
Fat boy SMG 3 16(c) SA/BF/FA 8S (stun) 4 15.000
Renegade Combat shotgun Shotgun 3 8/8 (dual Clip) SA/BF 8S 6.5 6500
Mr. coverfire SMG SMG 3 200 (T-Clips) FA 4L 4.5 22.000
Thunderstorm heavy assault rifel assault 2 12(c) SA/BF 9S 6.5 18.000
Hellfire flamethrower Speciel N/A 50(Backpack)+10(Internal) SA/BF 8M 4(10 with pack) 27.500
Dante's Inferno Flamegun Speciel 3 6(ellipsiod)24(clip) SA 8S 4.5 45.500
Dragonbreath Minigat SMG 4 70(c) BF/FA 4L 5.5 15500
Vagrant Riotgun Shutgun 4 15(C) SA/BF 8S 4 3500


Navn. Conceal. Vægt. Availability. Pris.
Smartbullets.(per round) 6 1.5 10/10 d 100 x Intelligence (Max of 5)
Iron laser.(80 round clip) 4 3 6/48 hrs 500
Bore Stun round 2 1 6/48 hrs 150 per 10 rounds
T-Clips 4 1 6/48 hrs 400 per clip
Hellfire fuel. 3 6 6/48 hrs 2
Ellipsiod eggs 4 2 8/3 d 2
Smartbullet = Ingen slipper væk for Smartbullet. Dens thermo senser stiller ind på ens måls thermo mønster, programmer mini missilet og sender så missilet afsted. Garanteret fuldtræffer. Våbnet kan kun bruges mod bløde mål så det med at skyde mod køretøjer virker ikke. Snydt.

Note : Der kan ikke bruges ekstra udstyr til dette våben inkludret smartlink og scopes. Base target nummer er 10-umodifiseret body (Min. body 1) +1 per 10 meter + movement modifiers. Kast Firearms + ammo's Intelligens for succes. Hvis der rammes bliver missilet affyret. Hvis ikke kunne der ikke låses fast på målet. Det næste der skal til er at der man skal slå missilets intelligens mod 10 - målet umodifiseret body. Hvis det lykkes kan missilet forsætte op til ca. 100 meter eller hvis det rammer en barriere. Movement modiers accumelere hver tur. Når 10 meter per tur. Når missilet når sit mål må de ikke bruge combat pool for at modstå skaden. Brug impact istedet for ballistic armor når skaden skal regnes ud. Læg target modifiers til for thermo forstyrrelser hvis det er tilstede. Enjoy.
Iron laser = State of the art recoil compensation teknology kombineret med massiv affyrings størrelse for at lave det mest effektive anti body armor assault riffel. Problemet med normale rifler er at projectilet aldrig rammer ¨det sammen sted men med Iron laser bliver affyret en salve af kugler så hurtigt at de rammer præcis det samme sted og resultere i at projektilerne virker som glohede nittenål som skære igennem rustningen som smør. Kommer med integreret smartlink og grenade launcher. Fedest.

Note : Skyder kun Burst af 20 uden recoil modifiers. Power forhøjes normalt men damage code vil ikke blive højere end M med mindre at det er hovedet eller andre vitale organer der rammes. Vil kun acceptere costum made ammo som ikke kan være explosive, APDS o.s.v. Acceptere ikke nogen form for accesories. Våbnet kræver en full turn for at reset recoil compensation mekanismen. Clips kan ikke reloades.
Fat boy = Har du brug for dem levende men skal slå dem ud? Her skal du bruge Fat boy. Bruger bore stun round og skyder dem af sted med hurtig fart. Kan slå selv den største i gulvet. Includere smartgun link, Gas vent 2 og en special lavet sound suppresser.

Note : Recoil bliver ikke fordoplet. Kræver speciel ammo.
Renegade combat shotgun = En dubbel løbet drøm, renegaden affyre fra to uafhængige Clips så det tillader dig at have både almindelig skud og slugs i våbnet. Flæns eller lave huller i dine fjender.

Note : Må ikke affyre samtidig fra begge løb. Kan bruge hvad som helst ammo f.eks. stun, slug, shot o.s.v. Acceptere kun top mounted accesories.
Mr coverfire SMG = Læg et tæppe af kugler så tyk at dine fjender vil tro at en væk af bly er efter dem.

Note : Skaden må aldrig overstige 7M i en single action. Udregn recoil som +1 per 3 runder. Kommer med integreret Sound suppressor. Kan mount top og under Barrel accessories. Rate of fire er 10 per round. T-Clips kan ikke genbruges.
Thunderstorm heavy assault riffel = Har du brug for ildkraft men er træt af beltet som hænger i vejen? Thunderstorm fylder rolle som både let og tungt maskinegevær.

Note : Thunderstorm bruger almindelige MMG rounds og bruger heavy weapon damage rules men har samme range som en assault rifle og må ikke skyde FA. Acceptere kun over barrel mounted accesories.
Hellfire Flamethrower = Træt af at sprænge dig selv i luften af billige flamekaster. Her er svaret.

Note : Brug impact armor for at modstå skaden. Brug elemental effect for ild for at finde ud af hvad der mere sker. For Range brug taser tabel men med +1 to hit/-1 damage for hver katagori over Short. Standard reglerne for BF tæller stadigvæk. SA svare til et lille spjørt mens BF svarer til at man spreder ilden. Internal ammo er det der bliver ladet ind i geværet når man kobler den til sin Backpack. Det betyder at hvis man smider Backpacken væk er der stadigvæk 10 skud tilbage. Så man har faktisk 60 skud i alt. Backpacken er meget lille og ligner ikke et par benzin tanke som fra vores tid. Våbnet kan godt eksplodere hvis skudt på men husk at benzinen ikke bliver blandet for at man trykker på aftrækkeren. Dette våben kan ikke have ekstra ting fastmonteret.
Dante's inferno flamegun = Endelig et ild orienteret våben som giver dig en smule kontrol over hvad du laver. Inferno skyder en slags bolt of plasma som beholder sin konsistenc over en stor afstand. Et våben sendt direkte fra helvede.

Note : Brug impact armor for at modstå skaden. Brug derefter elemental fire effect for at finde ud af hvad der sker næst. Brug range tabel til Light pistol men med +1 for at rammer/-1 i skade for hver kategori over short. Det ellipsiode æg indeholder den farlige blanding mens selve clipet indeholder almindelig light pistol rounds som bruges til at antænde blandingen.(Ingen ekstra pris for dem). Når våbnet affyres kan det ses meget let på grund af den plasma bolt der kommer frem. Dette våben er næsten umulig at få til at eksplodere hvis man beskyder det. Acceptere ikke mounts.
Dragonbreath minigat = En ikke fjern fætter til "MR Coverfire", Dragonbreath minigat skyder med Hold-out pistol ammonition ved super maskinegeværs hastighed, som gør den til et af de mest effektive våben til at lægge et tykt tæppe af bly.

Note : I Burst-mode, Dragonbreath affyre 6 kugler per tryk på aftrækkeren, som så giver en skade på 10S per Burst. Max antal kugler ved Autofire er 20 per Action. Kun over-barrel accesories. Kommer med recoil reduction level 5.
Vagrant Riotgun = Designet for Close-quarter kamp, Vagrant riotgun tilbyder det mindste løb af alle Burst shutguns, samtidig med at have et exstra stort clip capacitet.

Note : Bruger Heavy pistol range. Når man bruger shutgun ammonition, er den max choke effect som er tilladt, 5(Altså, ved max choke for man automatisk -2/-2 ved 15 meter, -3/-3 ved 20 meter og så videre.) Slug ammonition er ikke offer for denne straf. Som ved normale shutguns er alle uncompensated recoil fordoblet. Acceptere kun over barrel mount. Kommer med Level 2 recoil reduction.

P.S. Quates fra shadowrunners modtages med glæde.