Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Accesories.


Her er der så lige en liste over nogle småting jeg har fundet i løbet af den seneste tid. Ting tilføjes med glæde. Husk at disse ting skal man selvfølgelig lige først have ret til at bruge af sin Master.

Dead mands trigger = Bare fordi man bliver skudt i smader betyder ikke at de har vundet. Pris = 5% af våbnets pris.
Note : Aktivering eller deaktivering af døde mands knappen kræver en simpel action for non-smartgun weapons men behøver kun en free action for smartguns weapon. Hvis brugeren er Incapaciteted eller død, begynder våbnet at affyre. Lav et normalt firearms test med en +1 modifier. Chancen for at våbnet "uheldigvis" affyre hvis brugeren bliver skubbet eller kastet eksistere også og det er op til GM at bestemme hvad der kan udløse sådanne en sitiuation. Udløse aftrykkeren uden at affyre våbnet er nemt for smartgun brugere(bare slå den fra) men kræver en simple action for en non smartgun bruger( der er en lille knap ved siden af aftrækkeren som udløser den uden at affyre). Aftrækkeren kan sættes til at være konstant aktiv men tager noget tid at vænne sig til. Denne "trænings tid" kan reflectere sig som modifiers.
Jack clip Adapter = Genlad hurtigere end før. Pris = 45 Y
Note : Jack clip adapter tillader op til 6 clips som bliver midlertidig samlet sammen i en base. Adapteren selv er ikke større end en lille kasse hvor clipsene er låst fast i 8Du behøver ikke speciel clips). Ikke alle våben tillader at maxium af 6 clips bliver udnyttet på grund af forskellige structurale forskelligheder, clipsenes form o.s.v. For hvert clip tilføjet træk -1 fra våbnet conceal. Våben med jack clip kan ikke bruges med et holster.
Belt Clip = Nu behøver du ikke bekymre dig om at genlade. Det motoriseret Belt clip tillader næsten alle lette våben at bruge beltet ammo. Ja somregel. Pris = 500 Y
Note : Når man bruger autofire rul 1D6. På en 1 eller 2 jammer våbnet og belt clip bliver inoperativt og skal udskiftes. Hvis rullet er en 1 er det selve våbnet der skal reperares af en professionel. Det tager 3 complx action at unjamme våbnet ved et rul på 2 hvorefter et nyt belt clip eller et normalt clip skal indsættes.
Mobile Credstick Verification Rig (MCVR)= MCVR'ren er en compact computer der kan uhængig verificere certifiseret credstick, samtidig med at have evnen til at kunne kopple op imod et bank verificerings system igennem et cyberdeck derved er det muligt at kunne verificere SINed credstick. MCVR'ren vejre ca 1 kg og er på størrelse med en ordbog.

Rating 1-3 : 1000 per point

Rating 4-6 : 5000 per point

Rating 7-9 : 10000 per point

Availability : 8/7 dage

Notes : For med succes at opdage en falsk cred stick lav en modstå test mellem level på riggen og på cred sticken. Certificeret cred stick har normalt altid en rating på 3 og en matrix forbinelse er ikke nødvendig for at verificere sådanne en cred stick. For at kunne verificere en SINed cred stick må en decker enten hacke sig ind i en banks computer system eller komme ind på lovlig vis ved at få en verifications licens fra en bank instution (Pris:100.000 Nuyen/År). Hvis testen lykkes vil enheden fortælle om cred sticken er lovlig eller ikke. Hvis mislykket vil enheden give følgende svar "Unable to Verify" eller et falsk svar alt efter hvor mislykket slaget var. Derfor skal slaget slås af GM.