Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Rite of Passage.


En af de vigtigste ting der sker i en Garou's liv er deres Rite of Passage. Det er jo her at de unge vildledte Garou'er skal til at finde ud af hvad de kan. Et af de bedste scenarioer man kan lave til at starte med er et der lægger vægt på dette. Husk her at man skal tilpasse spillernes backgrundes så at de passe. F.eks. kan Fetish baggrunden måske være at man har haft denne ting uden egentlig at vide hvad det er. Brug din fantasi.
Helt fra grunden laver spillerne deres karaktere som almindelige mennesker men stadigvæk med de sammen grundegenskaber, baggrunde og skills plus eventuelle merits og flaws hvis man spiller med dem. Husk at hvis du spiller med de andre werecreaturs tag også forbehold for deres baggrunde.
En anden ting man skal huske her er at spillerne helst skal starte i en ung aldre alt efter hvor lang tid man vil tilbage. Jeg siger normalt mellem 15-17 år. Det er jo også i ens teenage år at man forsæøger at finde ud af hvem man egenglig er.
Det næste er så hvor man skal starte dette scenarie. Start med at finde ud af hvad spillerne laver. Går de i skole eller har de et arbejde eller hvad? Hvilket forhold har de til deres forældre og hvordan er deres social liv egentlig? OSV. OSV. Get my drift?
Det næste der skal planlægges er hvordan skete deres First Change. Her er det jo noget psykologisk der spiller ind Foreksempel et traumatisk øjeblik i ens liv. Her er det fedeste syntes jeg at man møder et par Black spirals. Foreksempel kan det jo være at man er i byen for at more sig og pludselig før man ved at det er man midt i slåskamp eller da man kommer hjem er ens forældre nedslagtet og der sidder to BS'er og spiller kort i ens dagligstue. Hvad ved jeg. Vær kreativ.
Det næste der sker er så afhentning eller redningen. Kald det hvad du vil. Det er her at de gode fyre kommer og henter en. Her kan man jo godt spille lidt med spillernes psyke. Det forudsætter at man i forvejen har kørt meget på den. De ved jo ikke forskel på de gode og de onde. Endnu engang vær kreativ.
Her er det så at de skal oplæres i den rigtige vej hvis den nu også findes, og gøres klar til deres deres første rite. RITE OF PASSAGE.
En af de ting som jeg lægger vægt på ved et rite of passage er at spillerne skal bevise at de besidder 3 ting.
MOD: At de tør konferentere det onde og vise at de ikke frygter noget. For hvis modet svigter kan det jo betyde at døden er lige om hjørnet.
ÆRE: Da Garou'er er ærefulde skabninger skal de jo også bevise dette. For uden ære er man intet. Alpha Omega.
VISDOM: Den kloge narrer den mindre kloge. Behøres der siges mere.

Håber at du kan bruge dette. Eventuelle ændringer eller forslag til denne side modtages med glæde.