Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Birthright darksideHer er der så et lille regel sæt til hvordan man kan bruge Darkside i spillet. Dette er kun en vejledning til det så du kan jo hvis du vil selv lave om på det. Det skal lige pointeres at have denne side med kræver at man er meget mere vågen med hvad der foregår som master men læs endelig videre.

Generalt for denne verden er at de samme regler gælder. De ændringer som vi lavede i reglerne var følgende: Guld blev kaldt Sjæle. Regency blev lavet om til dark points. Det var for at man så kunne kende forskel på de to verdeners indtægter. En ting der lige skal siges er at de ikke kan mixes åltså man kan ikke bruge regency i darkside og vica verse. Det samme tæller for guld.

En ting mere man skal bruge er selvfølgelig en måde på at komme frem og tilbage. Det er jo ikke alle der er så heldige at have evnen til at kunne cross over som det hedder på udenlandsk. For at kunne oprette en link mellem de to lande skal man bruge en source lvl. 7. Det næste trin er at man skal ofre 5 bloodpoints. På denne måde for man lavet et link til den anden side. Dette link er så kraftigt at der ikke kan bo nogen form for levende eller døde væsner i denne source. Stedet kan kun bruges som et midlertidig opholdssted. Ritualet tager 3 måneder at gennemføre.

Det næste man skal have gjordt er selvfølgelig at tage kontrol over noget land. Det gøres på samme måde som var det for oven.

Af hære brugte vi dem der var for oven men brugte følgende pluser og minusser :
Move : -1
Attack : +2
Defence : -1
Charge +1
Alle de andre stats var de samme.