Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Birthright husregler.Hjemmelavet regler er noget der høre til i rollespil for uden dem vil spillet hurtigt gå hen og blive lidt for ensformigt. Så her er nogen af dem som vi har fundet på. Hvis du har nogen skal du være velkommen til at sende dem til mig.

Budbringer (Messenger)
Vi syntes at det ær lidt for mærkelig at en messender kunne ride hele landet igennem på en free action så vi lave en regel hertil. En messenger har ialt 10 point til at bevæge sig med per måned. Han følger reglerne omkring bevægelse.
En anden ting vi legede med var at man også kunne herske i underworld altså den mørke side. Dette blev nu ikke helt færdig men jeg vil ligge det op som vi fandt ud af. Det første var selvfølgelig at man skulle have en måde at komme frem og tilbage. Dette fik vi taklet men det største problem var jo selvfølgelig hvordan det direkte virkede. Når man er død vil man jo ikke have noget som guld. Dette lavede vi så om til at skulle opgøres i noget som vi kaldte sjælepoint. Det næste var regency. Det valgte vi at kalde dark point. Det eneste problem er så som master at nu skal man til at styre to verdener. En større redegørelse er på Darkside siden.
En ting som jeg altid fik mine spiller til var at lave et kort over deres område plus et familie træ plus en lille histrorie om dem selv. Dette endte altid med at jeg fik et godt grundlag for flere adventures og at spillerne blev mere tilknyttet til deres land. Plus at de også kom med kort over deres slotte og andre små ting som de ejede. JUUBIIII.

Hvis du har problemer med at læse teksten så mærker den.