Maria kissar

Välkommen till Kissmarias sida. Tänkte skriva lite om den läggning jag har, nämligen att jag tänder på kiss, wet sex, urinsex, watersport eller vad man nu vill kalla det. Jag kommer att fylla på med mer material här allteftersom.

Click here for English page

Jag upptäckte min läggning när jag var 13-14 och bodde hemma i Uppsala. De första åren gjorde jag inget aktivt, men under senare tid har jag haft en del äventyr. (Du kan läsa en del dagboksanteckningar i klubben nedan...)

Numera är jag väl rätt etablerad i "the wet world" och har många likasinnade vänner, nåt som känns bra, ett tag trodde man ju att man var ensam om denna läggning.

Jag sitter och kissar lite

Den grupp jag skapade, Kissing Club är tyvärr borta, men en av mina vänner har skapat några där vi som är intresserade av kiss kan snacka med likasinnade, skriva dagbok, lägga ut egna bilder och lite sånt: AnasYellowOnes men en hel del andra bra finns på den här kiss-sidan

Min f d pojkvän kissar snart i min mun

Jag bor numera i Australien och har varit internetlös i över ett år, så jag har kommit bort från de communitys och klubbar på nätet, jag var aktiv i, men jag ska väl försöka komma igång igen. (Mejla mig för att få veta hur det går. Jag nås lättast på kiss.maria@mail.ee)

 

Lite bilder och mer om mej

Kisslänkar

GÄSTBOK

English page

Antal besökare sen 2001-04-22:


FastCounter by bCentral