Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
  
Απόστολος Αμυράς
Οδηγός προστασίας των Ελλήνων από την χριστιανική προπαγάνδα.
 
 
 
 
Ε. Τι πρέπει να θυμούνται όλοι οι Έλληνες.
 
 

1. Οι χριστιανοί έχουν την ανάγκη μας.
 
 

Οι χριστιανοί αδελφοί μας είναι εγκλωβισμένοι στα δίχτυα του ιουδαϊσμού. Πιστεύουν ότι θα αναστηθούν, πιστεύουν ότι τους κυνηγάει κάποιος σατανάς. Χρειάζονται την βοήθειά μας για να απελευθερωθούν από τα δεσμά της ορθοδοξίας. Πρέπει να τους επαναφέρουμε στην φυσιολογική-ελληνική τους κατάσταση. Να τους δείξουμε τον δρόμο των Πατρώων Θεών και να τους απελευθερώσουμε από την παγίδα  των ψαράδων απατεώνων της Γαλιλαίας. Πρέπει να τους εξηγήσουμε ότι δεν είναι πρόβατα, αλλά Έλληνες στην ψυχή και το σώμα. 
 

Ωρισμένοι χριστιανοί πιστεύουν ότι κάτι ρασοφορεμένοι άνθρωποι θα τους οδηγήσουν στην σωτηρία. Αυτοί οι μαυροφορεμένοι κύριοι ισχυρίζονται ότι χαρίζουν αιώνια ζωή και κάνουν ταχυδακτυλουργικά κόλπα όπως στο τσίρκο Medrano με εικόνες μίας Μύριαμ που ματώνει, δακρύζει, βγάζει γάλα, μέλι, και κέτσαπ από τα μάτια της. Και μαζεύονται εκεί ωρισμένοι χριστιανοί αδελφοί μας για να προμηθευτούν γάλα, κέτσαπ, δάκρυα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης...
 

Η χριστιανική αρρώστια είναι αντιστρέψιμος παρά την σοβαρότητα της καταστάσεως ωρισμένων ατόμων όπως του κυρίου Γ. Καρατζαφέρη που αποκαλεί τον Έλληνα ΥΠΕΞ προδότη γιατί χορεύει ζεϊμπέκικο με τον Τζεμ. Εάν ρωτήσετε αυτόν τον κύριο γιατί αποκαλεί προδότη τον κύριο Γ. Παπανδρέου θα σας πεί: «Μα δεν τον βλέπετε; σε λίγο θα χορεύει τσιφτετέλι». Πράγματι, η κατάστασή του είναι σοβαρή, γιατί μας καλεί μέσω του κόμματός του να υποστηρίξουμε την ορθοδοξία. Οπότε θα ψάλλουμε όλοι μαζί τους ύμνους του Δαυΐδ για να μην προδίδουμε την Ελλάδα όπως ο κύριος Γ.Παπανδρέου...
 

Έχουν φτάσει σε σημείο να κατηγορούν στελέχη του Πασοκ για ελληνοποιήσεις Αλβανών προκειμένου να κερδίσουν τις εκλογές, ενώ αυτοί είναι υπεύθυνοι για ελληνοποιήσεις αλλοεθνών φονιάδων του Ελληνισμού για να κερδίσουν τις ψυχές των Ελλήνων: Σαούλ=απόστολος Παύλος, Γιουτπράδα=Ιουστινιανός, μέχρι και τον ραββίνο Τζεσουά τον έκαναν Έλληνα με το όνομα Ιησούς. 
Δεν πρέπει όμως να ειρωνευόμαστε τους χριστιανούς αδελφούς μας, ούτε να τους χλευάζουμε. Δεν μισούμε τους χριστιανούς, όμως απεχθανόμαστε την ανθελληνική ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων. Σκοπός μας είναι να τους επαναφέρουμε στην αληθινή, φωτοδότρια και σωτήρια Εθνική μας Θρησκεία. Να τους χαρίσουμε το Απολλώνειο φώς της επικοινωνίας με τους Θεούς μας δια μέσω της γνώσεως.
 
 

2. Ο Xριστιανισμός δεν είναι θρησκεία.
 
 

Όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να θυμούνται ότι σε συζητήσεις με χριστιανούς δεν εξισώνουμε την θρησκεία μας με μια ιδεολογία για αμορφώτους. Δεν επιτρέπεται σε μία αντιπαράθεση να αφήσουμε τον χριστιανό να πάρει υπεροπτικό ύφος και να μας μιλάει για χριστιανική «θρησκεία». Δεν υπάρχει χριστιανική θρησκεία, ούτε υπήρξε ποτέ. Πρόκειται για ιουδαϊκο υποπροϊόν, για ιουδαϊκό ρύπο, για μία ασθένεια που μολύνει τους ανθρώπους. Όπως έγραψε η αείμνηστη Λιλή Ζωγράφου στο καταπληκτικό της βιβλίο «Αντιγνώση»: «Ο χριστιανισμός είναι μια ιδεολογία κατοχύρωσης συμφερόντων μιας ασήμαντης και βάρβαρης μειοψηφίας, μεταμφιεσμένη σε θεολογία. Πώς επιβλήθηκε σε τόσα εκατομμύρια πολιτισμένους; Με τον σκοταδισμό».
 

Αυτά έγραψε η Λιλή Ζωγράφου και πράγματι μέσα σε τρείς σειρές αποκρυστάλλωσε το ποιόν του χριστιανισμού. Ο χριστιανισμός είναι μία τεχνολογία καταλήψεως της εξουσίας, συμπληρώνουμε εμείς. Ανέρχεται διά του ψέμματος και επικρατεί δια των σφαγών. Επιζεί δια την αστυνομεύσεως του πνεύματος και δια της απαγορεύσεως-διωγμού της γνώσεως. Τον ανέχτηκε, από τραγικό της λάθος, η αρχαία ρωμαϊκή καθεστηκυΐα τάξη γιατί ήθελε να τον χρησιμοποιήσει ως εργαλείο υποταγής των μαζών. Όμως το πλήρωσε ακριβά και η ίδια. Ο χριστιανισμός είναι μια τεχνική υποδουλώσεως των λαών και ως τέτοια πρέπει να την αντιμετωπίσουμε.
 

Δεν αφήνουμε λοιπόν τους οπαδούς της ιουδαϊκής αιρέσεως των Ναζωραίων να μας μιλούν για θρησκεία, δεν είναι θρησκεία ο χριστιανισμός. Είναι αιχμάλωτοι σε μία ανθελληνική ιουδαϊκή αίρεση και πρέπει να τους απελευθερώσουμε.
 

Για να εξαγνιστούν πρέπει να αναγνωρίσουν τα εγκλήματα του χριστιανισμού κατά του Ελληνισμού. Εμείς πρέπει να τους ενσταλλάξουμε ενοχή διότι πιστεύουν στο παραμυθάκι του ραββίνου Τζεσουά και όχι αυτοί να μας ενσταλλάσουν ενοχή επειδή λατρεύουμε την Εθνική μας Θρησκεία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ορθοδοξία ακολουθεί την γνωστή παροιμία «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης». Μην φοβάστε τους χριστιανούς προπαγανδιστές, μην τους αφήνετε να σας τρομοκρατούν. Να είστε τολμηροί. Το θράσος σας να είναι μεγαλύτερο από των χριστιανών δημαγωγών. Να είστε σκληροί, για να νικήσουμε. Να είστε ζηλωτές, για να τους συντρίψουμε.
 

Προσβάλλουμε την ταυτότητα του χριστιανισμού κατά μετωπον: δεν είναι θρησκεία ο χριστιανισμός, είναι εγκληματική αίρεσις που μεταβάλλει τους ανθρώπους σε φονιάδες κατά των αδελφών τους. Είναι ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ ο χριστιανισμός. Η ειδωλολατρία του Γιαχβέ. Οι χριστιανοί αδελφοί μας υποχρεώνονται με την χρήση ψυχολογικής βίας από μικρά παιδιά να...προσκυνούν, να ...φιλούν και να λατρεύουν ως θεούς τα είδωλα του ραββίνου Τζεσουά, πράγματα ανήκουστα για έναν φυσιολογικό Έλληνα.
 

Δεν  πρέπει επ’ ουδενί λόγω να μας φέρουν οι χριστιανοί δημαγωγοί σε θέση κατηγορουμένου για δήθεν ανθρωποθυσίες των αρχαίων Ελλήνων. Ανθρωποθυσίες και μάλιστα εκατομμυρίων ανθρώπων έκανε ο χριστιανισμός όταν θυσίαζε ανθρώπους στην πυρά προς τιμήν του ραββίνου Τζεσουα. Η ανθρωποθυσία στον χριστιανισμό αποτελεί βασική τελετή, απλώς καμουφλάρεται για προπαγανδιστικούς λόγους με το πρόσχημα  ότι το θύμα είναι άνθρωπος του σατανά. Οι Έλληνες όμως ποτέ δεν έκαναν ανθρωποθυσίες. Να επισημάνουμε ότι σήμερα με την παγκόσμια οικολογική απειλή να πλανάται οι Έλληνες το θρήσκευμα δεν πρόκειται να κάνουν θυσίες ζώων όπως εγίνοντο στην αρχαία Ελλάδα. Κάνουμε μόνον αναίμακτες θυσίες, με προσφορά π.χ. άρτου στους Πατρώους Θεούς.
 
 

3. Δεν έχουμε καμμία σχέση με ομάδες Έψιλον και ουφολόγους.
 
 

Να γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες ότι δεν έχουμε καμμία απολύτως σχέση με ωρισμένους προβοκάτορες που γράφουν για ομάδες Έψιλον και τέτοιες ανοησίες. Από τους δεσποτάδες πληρώνονται για να εξευτελίσουν την Εθνική μας Θρησκεία. Με την βοήθεια των Πατρώων Θεών μας θα τους συντρίψουμε ιδεολογικώς όπως και τους «ελληνοκεντρικούς» βυζαντινολάτρεις. Επίσης να γνωρίζουν οι Έλληνες ότι δεν έχουμε καμμία απολύτως σχέση με ωρισμένα άτομα που αυτοαποκαλούνται νεοπαγανιστές έτσι, γενικά και αόριστα. Αυτοί είναι άτομα τύπου «παιδιά των λουλουδιών» της δεκαετίας του ’60 και επειδή πέρασε η μόδα των «λουλουδιών» θέλουν να αναβιώσουν τις αναμνήσεις τους με προκάλυμα την Θρησκεία μας. Όσοι αυτοπροσδιορίζονται ως νεοπαγανιστές  αν δεν είναι καφενόβιοι, τότε σίγουρα δεν είναι γνώστες της Ελληνικής Θρησκείας.
 

Φυσικά, όπως αναφέραμε και πιό πάνω, δεν έχουμε καμμία απολύτως σχέση με αιματηρές θυσίες. Αυτό το δηλώνουμε γιατί ωρισμένοι παπάδες όπως ο μητροπολίτης Άνθιμος μας κατηγορούν εμμέσως για σατανολατρεία. Τέτοιοι συκοφάντες δεν μας φοβίζουν, αλλά πρέπει πάση θυσία να αποφευχθεί ο στιγματισμός του κινήματός μας από προβοκατόρικες ενέργειες και πιθανούς συσχετισμούς  με βασανιστήρια ζώων που κάνουν ωρισμένοι ψυχανώμαλοι σατανιστές.
 

Συμπέρασμα: το κίνημα των Ελλήνων το θρήσκευμα δεν έχει καμμία απολύτως σχέση ούτε με ειδωλολατρεία, ούτε με ομάδες Εψιλον, ούτε με θυσίες/βασανιστήρια ζώων, ούτε με αναρχοαυτόνομους νεοπαγανιστές. Εκπροσωπούμε την Εθνική Θρησκεία όπως ακριβώς την πίστευαν και την είχαν μέσα στην ψυχή τους οι σοφοί μας πρόγονοι. Οποιαδήποτε προβοκατόρικη ενέργεια από ουφολόγους, βυζαντινολάτρεις, κλπ θα θεωρείται ως εχθρική ενέργεια κατά του Ελληνισμού και θα σημαίνει για μας κήρυξη ιδεολογικού πολέμου.