Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
  
Απόστολος Αμυράς
Οδηγός προστασίας των Ελλήνων από την χριστιανική προπαγάνδα.
 
 
 
 
Β. Τα ψέμματα των χριστιανών δημαγωγών.
  
 

Δεν πρόκειται να αναφέρουμε όλα τα ψέμματα που λένε οι χριστιανοί δημαγωγοί γιατί θα χρειαζόμασταν τόμους για να τα καταγράψουμε, θα αναφέρουμε μόνο τα πιο γνωστά που κυκλοφορούν σήμερα στην ελληνική αγορά.
 

I. Τα ψέμματα των χριστιανών για την Αρχαία Ελλάδα.
 
 

1. «Οι Αρχαίοι Έλληνες βρήκαν τα πάντα, εκτός από την...θρησκεία».
 

Βρήκαμε τα πάντα, μας λέγουν οι χριστιανοί δημαγωγοί, πλήν της θρησκείας. Την οποία πήραμε από το Ισραήλ, αυτό το τελευταίο δεν το λένε για να μήν τονίζεται το μέγεθος της ανοησίας τους. Δηλαδή μας λέγουν ότι εμείς ανακαλύψαμε το θέατρο, την ζωγραφική, την μουσική, το αλφάβητο, τα μαθηματικά, την ιατρική, την αστρονομία, την φιλοσοφία, και τόσα άλλα αγαθά του πολιτισμού. Αλλά κάναμε λάθος στο θέμα της θρησκείας. Και ο εβραϊκός λαός που δεν ανακάλυψε τίποτε από τα παραπάνω, ανακάλυψε την αληθινή θρησκεία. 
 

Να σημειωθεί, ότι εμείς δεν έχουμε καμμία απολύτως σχέση με ωρισμένους χριστιανούς εθνικιστές που ενώ κατηγορούν τους εβραίους για μύρια όσα, την ίδια στιγμή υποτάσσονται στις δοξασίες των εβραίων. Εμείς, το τονίζουμε, δεν έχουμε καμμία απολύτως σχέση με αντιεβραϊκές κινήσεις, απλώς εδώ αναφέρουμε τα επιχειρήματα των χριστιανών και κάνουμε κριτική. 
 

Το επιχείρημα λοιπόν περί ανακαλύψεως της θρησκείας από τους εβραίους και της ανακαλύψεως όλων των άλλων αγαθών από τους Έλληνες είναι διάτρητο. Και αυτό όμως, το πρώτο μέρος του επιχειρήματος των χριστιανών έρχεται σε αντίθεση με όλη την ιστορία τους. Τώρα ανακάλυψαν ότι οι αρχαίοι Έλληνες είχαν ανακαλύψει τα μαθηματικά, φιλοσοφία, ιατρική κτλ; Και τότε γιατί τόσους αιώνες δεν κοίταζαν να μάθουν κάτι από αυτούς αντί να τους καίνε ζωντανούς; Τώρα ανακάλυψαν οι χριστιανοί το αρχαίο Ελληνικό θέατρο; αφού το απηγόρευαν επί 17 αιώνες; Τώρα ανακάλυψαν τους Έλληνες φιλοσόφους και τις σχολές τους; Αφού τις έκλεισαν και αφού έκαψαν ζωντανούς τους φιλοσόφους μας; Οι δούλοι μιάς ανθελληνικής και μισανθρωπικής αιρέσεως καλύτερα να πλένουν το στόμα τους όταν μιλούν για αρχαία Ελλάδα. Δεν δεχόμαστε μαθήματα πολιτισμού από τους φονιάδες του Ελληνικού πολιτισμού.
 
 

2. Ο  άγνωστος θεός.
 
 

Ολόκληρη η επιγραφή περί αγνώστου θεού που τάχα ανακάλυψε ο Σαούλ-Παύλος στην Αθήνα λέει: «Τοις θεοίς, Ασίας, Ευρώπης και Αφρικής, θεοίς αγνώστοις και ξένοις». ʼρα ούτε μιλά γιά έναν θεό ούτε έχει το νόημα που  δίνει ο Σαούλ και οι χριστιανοί ψεύτες. Το παράδειγμα του λαοπλάνου Σαούλ ακολουθούν οι χριστιανοί δημαγωγοί (Γ. Γεωργαλάς, Κ. Πλεύρης, Δ. Λιακόπουλος, Α. Σακέτος, Α. Γεωργιάδης, κ.α.): Συλλέγουν από εδώ και από εκεί 4-5 λέξεις, στην ανάγκη αλλάζουν το νόημα και τις ταιριάζουν όπως τους βολεύει. Και δεν τους νοιάζει αν το νόημα που ακολουθεί ή προηγείται δεν έχει σχέση με αυτό που ισχυρίζονται ή σημαίνει το εντελώς αντίθετο. Και το κάνουν με τόση ψυχρότητα, ανερυθρίαστα, που θα τους ζήλευαν και οι μεγαλύτεροι δημαγωγοί.
 
 

3. Χριστιανική ειδωλολατρία.
 

Ο χριστιανισμός με τους φασιστικούς του νόμους κατάφερε  να μήν υπάρχει αντίλογος ώστε να μήν έρχεται σε δύσκολη θέση όταν κάποιος προσπαθεί να καταγγείλει τα ψέμματά του. Με τον μονόλογο του, έπεισε τους Έλληνες ότι τάχα οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ειδωλολάτρες γιατί λέει προσκυνούσαν τα είδωλα (εικόνες) των θεών (σημείωσις: Οι αρχαίοι Έλληνες ποτέ δεν προσκυνούσαν, ούτε φίλαγαν τα αγάλματα όπως κάνουν σήμερα οι χριστιανοί ειδωλολάτρες του Γιαχβέ και του Τζεσουά). Αυτό το οποίο αποκρύπτει η ορθοδοξία είναι ότι οι άλλες δύο μονοθεϊστικές θρησκείες, Ισλάμ και Εβραϊσμός, απαγορεύουν εικόνες και προσωπογραφίες του θεού και έτσι ακριβώς ήταν στις αρχές στο βυζάντιο. Απηγορεύετο η απεικόνιση του Τζεσουά από τους σκληροπυρηνικούς χριστιανούς. Επειδή όμως η Ελληνική ψυχή ήθελε να εκφραστεί καλλιτεχνικώς άρχισε να ζωγραφίζει χριστιανικά πρόσωπα μιάς και η εθνική καλλιτεχνική θεματογραφία ήτο εκτός νόμου. Γι’ αυτό έχουμε και την εικονομαχία στο βυζάντιο που κράτησε 100 περίπου χρόνια. Μια μερίδα χριστιανών δεν ήθελε εικόνες (είδωλα)  του Τζεσουά, ενώ η  άλλη ήθελε είδωλα. 
Ερώτηση για τους ανθέλληνες που κατηγορούν την Εθνική μας Θρησκεία για ειδωλολατρία: Πώς φαίνονται στα μάτια ενός μουσουλμάνου ή ενός εβραίου οι εικόνες του Τζεσουά, της Μύριαμ και των αγίων; Ως ειδωλατρία φυσικά, γιατί οι μονοθεϊστικές θρησκείες δεν επιτρέπουν τις προσωπογραφίες. Και πραγματικά οι μουσουλμάνοι και οι εβραίοι κατηγορούν τους χριστιανούς για ειδωλατρεία,  αλλά η ορθοδοξία το αποκρύπτει. Να το θυμηθείτε μια ημέρα θα γελάσουμε  πολύ, θα δούμε τον κύριο Χριστόδουλο Παρασκευαΐδη να μελετά τον Πορφύριο και τον Κέλσο και να χρησιμοποιεί τα ίδια επιχειρήματα που χρησιμοποίησαν αυτοί κατά των χριστιανών, για να αμυνθεί κατά των μουσουλμάνων στις κατηγορίες για ειδωλατρία των χριστιανών...
 

Βασικά το πρόβλημα του χριστιανισμού σε σχέση με την Ελληνική Θρησκεία, φαίνεται να είναι στις διαστάσεις του ειδώλου. Εμείς απεικονίζουμε τούς Θεούς μας σε 3 διαστάσεις στα αγάλματα(ύψος, βάθος, πλάτος) ενώ οι χριστιανοί σε 2 διαστάσεις στις εικόνες τους (πλάτος, ύψος). Περιττό να προσθέσουμε ότι εμείς δεν πιστεύουμε ότι τα αγάλματα είναι θεοί, όπως μας κατηγορεί ο χριστιανισμός, αλλά θέλουμε τα αγάλματα για να έχουμε μία απεικόνιση των Θεών μας όπως έχουν οι χριστιανοί την εικόνα του ραββίνου Τζεσουά. Δεν πιστεύουν ότι η εικόνα είναι ο θεός και φυσικά ούτε οι πρόγονοί μας επίστευαν ότι τα αγάλματα είναι θεοί. Οι χριστιανοί μας έσφαξαν λοιπόν για κάτι που κάνουν και οι ίδιοι σε 2 αντί 3 διαστάσεις. Και μιλάμε για τους ορθοδόξους, γιατί αν μιλήσουμε για τους καθολικούς είναι γνωστό ότι στην δύση επετράπη η απεικόνιση του Τζεσουά και σε 3 διαστάσεις. Υπάρχουν πολλά αγάλματα του θεού των χριστιανών στην δύση με πιό γνωστό αυτό στο Ρίο ντε Τζανέϊρο. ʼρα οι χριστιανοί έσπασαν τα αγάλματα και τις εικόνες των Εθνικών Θρησκειών για να αναρτήσουν τις εικόνες και τα αγάλματα του ραββίνου τους Τζεσουά. Τα περί ειδωλολατρίας, να τα βρούν με τους μουσουλμάνους και τους εβραίους.
 

Φυσικά αν ρωτήσεις τους χριστιανούς δημαγωγούς την χρονική στιγμή Α γιατί πολεμούν την Εθνική Θρησκεία θα σου πουν τα γνωστά περί ειδωλατρίας. Αν τους ρωτήσεις την χρονική στιγμή Β γιατί αυτοί έχουν εικόνες και αγάλματα του ψευτοθεού τους και πώς αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες περι ειδωλολατρίας των μουσουλμάνων θα σου πούν τα ακριβώς αντίθετα. Σε διαφορετικές στιγμές λέγουν αντιφατικά επιχειρήματα. Αν τους ρωτήσεις ταυτοχρόνως θα βραχυκυκλώσουν.
 
 

4. Αρχαία «μονοθεϊστικά» κείμενα.
 
 

«Τα ορφικά κείμενα ήταν μονοθεϊστικά, ο Πλάτων προ Χριστού χριστιανός», μας λένε οι χριστιανοί ψεύτες.
Φυσικά τα ορφικά κείμενα δεν είναι καθόλου μονοθεϊστικά. Οι χριστιανοί δημαγωγοί στηρίζονται στο γεγονός ότι οι περισσότεροι Έλληνες δεν τα έχουν διαβάσει.  Τα ίδια ισχύουν και για τον Πλάτωνα, ουδέποτε μίλησε για κάποιον ξυλουργό-μεσσία που θα σώσει την ανθρωπότητα, ούτε για ιουδαίους μεσσίες. Γιατί όμως οι χριστιανοί δημαγωγοί τα επαναλαμβάνουν συνεχώς ενώ ξέρουν ότι είναι ψέμματα; 
 

Προσπαθούν να μας υποβάλλουν την ιδέα ότι η πλειοψηφία των προγόνων μας ήσαν λίγο βλάκες που πίστευαν σε πολλούς θεούς ενώ τα «μεγάλα φωτισμένα μυαλά» είχαν ανακαλύψει τον ένα και μοναδικό θεό. Δηλαδή προσπαθούν να μας πείσουν ότι έτσι και αλλιώς θα ερχόταν ο χριστιανισμός οπότε μην διαμαρτύρεστε. Δεχθείτε την επιβολή του χριστιανισμού ως φυσιολογική. Φυσικά οι πάντες γνωρίζουν ότι ο χριστιανισμός επεβλήθη δια σφαγών και ότι πολλά αρχαία κείμενα έχουν πλαστογραφηθεί για να εμφανίζουν μονοθεϊστικές φράσεις. Το «οι θεοί» εύκολα γίνεται «ο θεός». Και σε τελευταία ανάλυση γιατί τα «φωτισμένα μυαλά» των προγόνων μας δεν κατέληξαν στον Αλλάχ ως ένα και μοναδικό θεό και δεν ήταν προ Μωάμεθ μωαμεθανοί; Ακόμη καλύτερα, γιατί δεν κατέληξαν στον Δία ως τον ένα και μοναδικό θεό και κατέληξαν σε έναν ιουδαίο μαραγκό από την Ναζαρέτ;
 

Προσοχή στα τεχνάσματα των χριστιανών δημαγωγών που θέλουν να ανακαλύψουν χριστιανισμό στην αρχαία Ελλάδα έτσι ώστε να δικαιολογήσουν τις σφαγές και την επιβολή τους. Τι πειράζει ο πολυθεϊσμός των προγόνων μας τους κυρίους Γεωργαλά, Σακετο & Σία; Η ψυχή του λαού μας κάνει μια φοβερή προσπάθεια να τραβηχτεί έξω από τον ιουδαϊοχριστιανικό βούρκο. Παλεύει με νύχια και με δόντια και έρχεται ο κ. Γεωργαλάς, ο κ. Σακέτος, ο κ. Πλεύρης και της ρίχνουν μια κλωτσιά για να ξαναπέσει μέσα στον ιουδαιοχριστιανικό βούρκο. Και μετά έχουν το θράσος να κατηγορούν και τον εβραϊκό λαό ότι κάνει κακό στην Ελλάδα.
Τι τους φταίνε οι εβραίοι και τους κατηγορούν; Τα δικά τους ανομήματα να κοιτούν. Οι εβραίοι προσέχουν ως κόρη οφθαλμού την εθνική τους θρησκεία και καλά κάνουν. Οι χριστιανοί δημαγαγοί όμως είναι εχθροί της Ελλάδος και του Ελληνικού λαού διότι καταδιώκουν την Εθνική μας Θρησκεία. Αν είναι πατριώτες, όπως κακώς ισχυρίζονται, γιατί δεν επιλέγουν τον Δία ως ένα και μοναδικό θεό, γιατί σώνει και καλά πρέπει να επιλέξουν έναν θεό από την Ιουδαία; Γιατί τέλος πάντων δεν διδάσκουν τα ελληνόπουλα ότι πράγματι, ένας είναι ο αληθινός και μοναδικός θεός, ο Ζεύς. Οπότε ικανοποιούν έτσι τον αρρωστημένο ψυχισμό τους περί ενός μοναδικού θεού που τους καταδυναστεύει και συγχρόνως αφήνουν και μας τους «πλανεμένους» μαζί με τον Δία να λατρεύουμε και τους άλλους  Πατρώους Θεούς.
 
 
 

II. Τα ψέμματα των χριστιανών για το βυζάντιο. 
 
 

1. Ο «εξαγνισμός» των Εθνικών μας Ναών από τα βυζαντινά κτήνη. 
 
 

Κατά πάγια τακτική των χριστιανών προπαγανδιστών οι διωγμοί κατά των Ελλήνων επί βυζαντίου παρουσιάζονται ως μεμονωμένα περιστατικά αποτέλεσμα υπερβολικού ζήλου κάποιων ιερωμένων και αυτοκρατόρων. Μάλιστα οι καταστροφές Εθνικών Μνημείων όταν δεν αποδίδωνται σε...προχριστιανικές βαρβαρικές επιδρομές! (κατηγορούν τον Ιούλιο Καίσαρα για την ολοκληρωτική καταστροφή της βιβλιοθήκης την Αλεξανδρείας ενώ την κατέστρεψαν τα βυζαντινά κτήνη με εντολή του Πατριάρχη Θεοφίλου) αποδίδονται σε...σεισμούς!! Η άποψη που προβάλλεται είναι ότι δεν υπήρξαν γενικευμένες και συστηματικές διώξεις των Ελλήνων από τους χριστιανούς. Η αλήθεια είναι ότι διεπράχθη ένα ολοκαύτωμα και μία γενοκτονία που τα εγκλήματα των ναζί κατά των Εβραίων θεωρούνται μηδαμινά μπροστά τους (ίδε βιβλία Βλάση Ρασσιά: «Ες έδαφος φέρειν» και «Μία ιστορία αγάπης», εκδόσεις Ανοικτή Πόλη). Οι διώξεις των ναζί κατά των Εβραίων έγιναν μεταξύ 1933-45. Ενώ οι διώξεις των χριστιανών κατά των Ελλήνων ξεκινούν από το 324(ημερομηνία ανακηρύξεως του χριστιανισμού ως επίσημης θρησκείας του βυζαντίου) και συνεχίζονται μέχρι και σήμερα με εκατοντάδες εκατομμύρια θύματα.
 

Η «εφευρετικότης» των χριστιανών δημαγωγών έφτασε μέχρι το σημείο να διδάσκουν στα σχολεία μας ότι εκχριστιανίζοντες τους Σλαύους τους αναχαίτησαν από την κάθοδο προς τον νότο και έσωσαν τον Ελληνισμό. Και δεν συνειδητοποιούν αυτά τα γελοία ανθρωπάκια ότι το μόνο που καταφέρνουν είναι να οπλίζουν με επιχειρήματα τους εχθρούς της Ελλάδος. Γιατί κατά την ίδια λογική εάν εξισλαμισθεί η Ελλάς δεν θα υπάρχουν διαφορές μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων. Οπότε αν εξολοθρευθούν τα ορθόδοξα πατριαρχεία και οι εκκλησίες που λειτουργούν στις ισλαμικές χώρες, οι ισλαμιστές θα το δικαιολογήσουν ως ομογενοποίηση του πληθυσμού, για να μην τους προκαλούν προβλήματα οι Έλληνες χριστιανοί. Οπότε θα θρηνήσουμε νέες σφαγές Ελλήνων στην προσπάθεια εξισλαμισμού των.Οι χριστιανοί δημαγωγοί μας λέγουν ότι «αν κάποιες σφαγές έγιναν, αυτές έγιναν τον  4ο , 5ο , και 6ο αιώνα, γιατί διαμαρτύρεστε τώρα;». Απαντούμε: με την ίδια λογική, κακώς επαναστατήσαμε το 1821 γιατί οι σφαγές των Τούρκων έγιναν το 1453, η σταυροφορία των καθολικών έγινε το 1204 γιατί απαιτείτε τώρα συγγνώμη από τον Πάπα; Το ότι σήμερα δεν γίνονται σφαγές στην Σμύρνη αυτό δεν σημαίνει ότι οι Τούρκοι αγαπούν τους Έλληνες αλλά ότι δεν έχουν μείνει πιά πολλοί Έλληνες εκεί. Όσοι έμειναν εξισλαμίσθηκαν βιαίως. ʼρα η «καθυστερημένη» διαμαρτυρία δεν οφείλεται σε δική μας παράλειψη αλλά στο ότι μέχρι προσφάτως ήμασταν εκτός νόμου και δεν μπορούσαμε να εκφρασθούμε ελεύθερα.
 

Στο επιχείρημα των χριστιανών δημαγωγών ότι σήμερα οι χριστιανοί δεν καταστρέφουν Ελληνικούς Ναούς(ψεύδονται ασυστόλως, καταστρέφουν πάρα πολλά μνημεία με την περιβόητη υπηρεσία καταχώσεων της αρχαιολογικής υπηρεσίας) απαντούμε ότι ούτε και τους αναστηλώνουν. Εμείς δεν θέλουμε την ερειπιολαγνεία, δηλαδή να πληρώνουμε φόρους για να συντηρούνται τα ερείπια. Τα ερείπια να πάνε σε μουσεία για συντήρηση και να κτισθούν οι ναοί μας όπως ακριβώς ήταν. Εξάλλου δεν έμεινε και τίποτε όρθιο για να καταστρέψει ο χριστιανισμός. Τα κατέστρεψε όλα, οπότε δεν έχει νόημα να μας λέγουν ότι δεν καταστρέφουν σήμερα τα ιερά μας. Αν είχε μείνει κάτι όρθιο θα το κατεδάφιζαν αμέσως κατά την πάγια τακτική τους. 
 

Ωρισμένοι χριστιανοί (Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης) μας λέγουν να μην διαμαρτυρώμαστε επειδή κατέστρεψαν τους Ναούς μας γιατί έτσι τους εξάγνισαν και μάλιστα χρησιμοποίησαν θραύσματα Ελληνικών Ναών για να κτίσουν πάνω τους χριστιανικές εκκλησίες. Μας προτρέπουν επίσης να μην διαμαρτυρώμαστε που έκαψαν το 99% της αρχαίας Ελληνικής γραμματείας αλλά να τους ευχαριστούμε γιατί αυτοί «έσωσαν» το 1%. Να μην διαμαρτυρώμαστε επειδή σήμερα οι Έλληνες δεν παντρεύονται σύμφωνα με το αρχαίο έθιμο αλλά να χαιρώμαστε γιατί παντρεύονται με τον χορό του εβραίου προφήτου Ησαΐα. Να μην διαμαρτυρώμαστε που ο ιουδαιοχριστιανός παπάς εύχεται στους νεονύμφους να ευτυχήσουν όπως ο...Αβραάμ και ή Σαρα(! τί ηθικών αρχών ζεύγος). Ενώ κανονικά θα έπρεπε να τους εύχεται να ευτυχήσουν όπως ο Δευκαλίων και η Πύρρα. Συγχρόνως μας καλούν να τους είμαστε ευγνώμονες που «διατήρησαν» κάποια (εκφυλισμένα) αρχαιοελληνικά έθιμα όπως οι «αναστενάρηδες» και συνεχίζουν έτσι την πολιτιστική μας παράδοση μέσα από τόν χριστιανισμό. 
Υποθέτουμε ότι οι χριστιανοί με τέτοιες απόψεις θα αποδέχωνται φυσικά ότι το γκρέμισμα Ελληνικών Ναών και η μετατροπή τους σε χριστιανικές εκκλησίες για λόγους «εξαγνισμού», δεν είναι αποκλειστικό «πολιτιστικό προνόμιο» των χριστιανών. Γιατί και οι μουσουλμάνοι έχουν εξαγνίσει πολλές χριστιανικές εκκλησίες μετατρέπωντας αυτές σε τζαμιά. Εμείς πάντως δεν έχουμε καμμία αντίρρηση στον εξαγνισμό των χριστιανικών εκκλησιών από τους ισλαμιστές... 
 
 

2. Βυζαντινοί γραικύλοι δίνουν μαθήματα...ελληνοκεντρισμού και...
    πατριωτισμού.
 
 

Ναί, μέχρι εκεί έφτασε ο εξευτελισμός του ρωμαίϊκου κρατιδίου που ζούμε. Στην δεκαετία του 1990 ο γνωστός βυζαντινολάτρης Κώστας Πλεύρης μίλαγε από το κανάλι Telecity για κράτος Μπανανίας, για μισελληνικό κράτος που δεν εκδίδει τους αρχαίους συγγραφείς, που δεν προσέχει τα μνημεία μας. Και από αυτό το προπαγανδιστικό σχήμα έβγαζε το σχιζοφρενικό συμπέρασμα ότι πρέπει να αναβιώσουμε το...βυζάντιο(!!!). Ότι το βυζάντιο(1.000.000 φορές πιό μισελληνικό από το σημερινό κράτος) ήταν...Ελληνική αυτοκρατορία(!!!). Φυσικά αυτά τα οποία λένε σήμερα υπέρ της αρχαίας Ελλάδος οι Πλεύρης, Σακέτος, Γεωργαλάς κ.α., έτσι και τα έλεγαν επί βυζαντίου θα τους έκαιγαν ζωντανούς. 
 

Μερικοί χριστιανοί λέγουν ότι από τον 9ο αιώνα το βυζάντιο ελληνοποιείται. Καμμία ελληνοποίηση δεν έγινε, 5-10 άτομα έβγαλαν από τα σκονισμένα σεντούκια μερικά αραχνιασμένα ελληνικά χειρόγραφα και τα διάβασαν. Ούτε οι Ολυμπιακοί αγώνες επανήλθαν, ούτε οι Εθνικοί Ναοί αναστηλώθηκαν, ούτε επετράπη η Ελληνική Παιδεία, ούτε επετράπησαν τα Ελληνικά ήθη και έθιμα, ούτε καταργήθηκαν οι ανθελληνικοί νομικοί κώδικες των Θεοδοσίου Α’ και Γιουτπράδα (Ιουστινιανού).
 

Και ιδού η σατανική απάτη των χριστιανών προπαγανδιστών: ενώ κατέστρεψαν το 99% των Ελληνικών ηθών και εθίμων και διατήρησαν τα πιο ακίνδυνα (ο Ελληνικός γάμος, το πιό επικίνδυνο γι’αυτούς, τελεί ακόμη και σήμερα υπό διωγμό) υπό ιουδαϊκό ένδυμα, επαίρονται γι’ αυτό. Ζητούν και παράσημο οι βυζαντινολάτρεις για τις διώξεις κατά του Ελληνισμού, μας κοροϊδεύουν και από πάνω. Όταν μάλιστα δεν δεχώμαστε το εμετικό τους ψέμμα περί Ελληνικής βυζαντινής αυτοκρατορίας μας κατηγορούν για οπαδούς του Φαλμεράϋερ και πράκτορες του σιωνισμού. Κύριοι χριστιανοί εβραιόδουλοι, ο σιωνισμός δεν έχει διαπράξει ούτε το ένα εκατομμυριοστό από τα εγκλήματα που διέπραξε η «θρησκεία» σας κατά του Ελληνισμού. Μπορείτε να ψεύδεσθε, αλλά μέχρι ενός ορίου...
 
 

3. «Δεν τις κάναμε εμείς τις σφαγές αλλά οι...αυτοκράτορες».
 
 

Δεν τις κάναμε εμείς αλλά οι κακοί αυτοκράτορες, φωνάζουν οι χριστιανοί ψεύτες. Τερατώδες ψέμμα. Το βυζάντιο ήταν μία θεοκρατική μοναρχία όπου ο αυτοκράτωρ ήτο συγχρόνως και αρχηγός της εκκλησίας. Το βυζάντιο ήτο μία ελέω θεού μοναρχία. Όπως ήταν το καθεστώς του Αγιατολάχ Χομεϊνί, όπως ήταν το καθεστώς των Ταλιμπάν. Θρησκεία και πολιτεία ήταν ένα και το αυτό. Για τα εγκλήματα ευθύνονται εξ’ολοκλήρου οι πατριάρχες και ο χριστιανισμός, η επίσημη ιδεολογία της μισελληνικής βυζαντινής αυτοκρατορίας. Το πιό γελοίο είναι ότι όποτε ακούγωνται εγκλήματα του χριστιανισμού στα ΜΜΕ το παπαδαριό παίρνει σοβαροφανές ύφος και λέγει: «τα έκαναν οι καθολικοί και οι προτεστάντες όχι οι ορθόδοξοι». Περιττό να προσθέσουμε ότι όλους τους αυτοκράτορες-δολοφόνους των Ελλήνων τους έχουν ανακηρύξει σε αγίους. Οπότε η δικαιολογία «τα έκαναν οι αυτοκράτορες, όχι εμείς» καταρρέει, εφ όσον τους ανακήρυξαν σε αγίους σημαίνει ότι τους θεωρούν αξίους τιμών.
 

Είναι σαν να μας λέγουν οι χριστιανοί δημαγωγοί, ότι αν και σε ολόκληρο τον κόσμο, απ’ όπου πέρασε η χριστιανική πανούκλα κατέσφαξε εκατομμύρια αθώους ανθρώπους, ο καλός χριστούλης επέλεξε την Ελλάδα και είπε: «Εδώ παιδιά δεν θα κάνουμε σφαγές, πάμε παρακάτω να σφάξουμε...». Ευτυχώς που ο Ζεύς εκδικήθηκε τον χριστιανισμό αφανίζοντας το βυζάντιο, αυτή την εστία μολύνσεως για την  ανθρωπότητα.
 
 

4. Το μεγαλύτερο ιστορικό ψεύδος στα παγκόσμια χρονικά.
 
 

 «Ήμασταν δούλοι στους Ρωμαίους εθνικούς και στους Τούρκους μουσουλμάνους αλλά ελεύθεροι στο βυζάντιο». Αυτό θα σου απαντήσει ο μέσος Έλληνας αν τον ρωτήσεις γιατί αυτό τον διδάσκουν στο σχολείο και αυτό του λένε όλα τα ΜΜΕ. Για κάποιο λόγο οι χριστιανοί δημαγωγοί θεωρούν ότι κατά την διάρκεια του βυζαντίου ...ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΔΟΥΛΟΙ  ΣΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ (!!!). 
 

Είναι απίστευτο και όμως αληθινό, όλοι οι λογικώς σκεπτόμενοι άνθρωποι θα έπρεπε να λένε ότι δεν έχει σημασία αν ο κατακτητής είναι Ρωμαίος εθνικός ή Ρωμαίος χριστιανός ή Τούρκος μουσουλμάνος. Είναι κατακτητής. Και όμως, για τους χριστιανούς βυζαντινολάτρεις η Ελλάς του 324-1453 δεν είναι υπόδουλη στους Ρωμαίους αλλά ...ελεύθερη χώρα. Γιατί; Διότι ο κατακτητής είχε το ίδιο θρήσκευμα με τους σημερινούς «φωστήρες» που διδάσκουν ότι το βυζάντιο ήταν Ελληνική αυτοκρατορία. Τα ίδια θα μας έλεγαν και οι Έλληνες μουσουλμάνοι εάν είχε επικρατήσει ο Ισλαμισμός στην Ελλάδα για την Οθωμανική αυτοκρατορία. Ότι τάχα από το 1453 ως το 1821 δεν ήμασταν δούλοι στους Τούρκους αλλά ελεύθεροι. Ας δούμε τις ιστορικές περιόδους σύμφωνα με την χριστιανική άποψη: 
 

Το -146 η Ελλάς υποδουλώνεται στου Ρωμαίους εθνικούς. Το +324 ο Ρωμαίος αυτοκράτωρ Κωνσταντίνος ανακηρύσσει τον χριστιανισμό ως μόνη επίσημη θρησκεία της αυτοκρατορίας. Οι άλλες θρησκείες τίθενται εκτός νόμου. Από το 324 έως το 1453 είμαστε...ελεύθεροι  στους ...βυζαντινούς(=Ρωμαίοι χριστιανοί). Από το 1453 έως το 1821 είμαστε δούλοι στους Τούρκους μουσουλμάνους. Αυτό το ιστορικό παραμύθι διδάσκει η αίρεση των Ναζωραίων στα ελληνόπουλα. Δεν πιστεύουμε να υπάρχει άλλο έθνος στον κόσμο που να διδάσκεται τόσο διαστρεβλωμένα την ιστορία του. Οι χριστιανοί κατηχητές μας διδάσκουν στα σχολεία ότι από το 324 μέχρι το 1453 ήμασταν ελεύθεροι(!!!), κυρίαρχοι, κοσμοκράτορες. Δηλαδή συμφωνούν μαζί μας στο ότι από το –146 έως το +324 ήμασταν δούλοι στους Ρωμαίους εθνικούς και από το 1453 έως το 1821 ήμασταν δούλοι στους Τούρκους μουσουλμάνους. Αλλά για την περίοδο 324-1453 οι βυζαντινολάτρεις δεν συμφωνούν με τους Έλληνες. Η Ελλάς δεν ήταν υπό κατοχή(!), λέγουν. Ήμασταν...ελεύθεροι (!!!).
 

Τι έγινε κύριοι χριστιανοί βυζαντινολάτρεις το 324 και απελευθερωθήκαμε από τους Ρωμαίους εθνικούς; Μήπως καμμία επανάσταση όπως το 1821; Εδώ υπάρχει πλήρες σκότος. Σύμφωνα με τους χριστιανούς δημαγωγούς το ότι οι Ρωμαίοι κατακτητές άλλαξαν θρήσκευμα και το επέβαλλαν στους Έλληνες βιαίως αυτό μάς κάνει ...ελεύθερους πολίτες. Μετατρέπει την ανατολική Ρωμαϊκή χριστιανική αυτοκρατορία σε ...Ελληνική (!).
 

Δηλαδή αυτοί οι γραικύλοι εξαρτούν το αν είμαστε δούλοι ή ελεύθεροι από το θρήσκευμα του κατακτητού. Αν ο κατακτητής έχει το ίδιο θρήσκευμα με μάς τότε είμαστε ελεύθεροι, αλλιώς δούλοι. Πολύ ωραία κύριοι αναίσχυντοι χριστιανοί βυζαντινολάτρεις, αλλά για πέστε μας τώρα: οι Έλληνες που εξισλαμίσθηκαν βιαίως επί τουρκοκρατίας ήταν δούλοι ή ελεύθεροι; Φυσικά δούλοι, θα έλεγε ένας λογικός άνθρωπος, αλλά με τα μυαλά των χριστιανών δημαγωγών θεωρούνται ελεύθεροι. Οπότε για να συμπαρασταθούμε στην ανοησία και τον ραγιαδισμό που διαπερνά τους βυζαντινολάτρεις, εμείς οι Έλληνες Εθνικοί θα πρέπει να δηλώνουμε ότι από το –146 έως το +324 δεν ήμασταν δούλοι αλλά ελεύθεροι ...επειδή οι Ρωμαίοι εθνικοί πίστευαν στον Jupiter(Δία) και την Minerva(Αθηνά). Και να αρχίσουμε να ωρυώμαστε όπως οι χριστιανοί βυζαντινολάτρεις: «Ζήτω οι Καίσαρές μας». Το φαντάζεστε να κάναμε κάτι τέτοιο; όλοι θα γέλαγαν μαζί μας. Με τους βυζαντινολάτρεις όμως δεν πρέπει να γελάμε...
 

Ο επικεφαλής αυτών Κώστας Πλεύρης είχε το θράσος να δηλώνει συνεχώς από το Telecity ότι πρέπει να κάνουμε τους ανδριάντες των βυζαντινών αυτοκρατόρων...μας. Μα τότε θα γίνουμε το πρώτο έθνος που θα κάνει αδριάντες στους κατακτητές και σφαγείς του!!!! Ο εξευτελισμός της Ελλάδος θα είναι πρωτοφανής.
 

Εν τω μεταξύ η ίδια παρεούλα (Γ. Καρατζαφέρη, Α.Γεωργιάδη, Κ.Πλεύρη κ.α.) παρεξηγήθηκε από τις φήμες που φέρουν τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γ.Παπανδρέου να έχει δεσμευθεί στους Ιρανούς να ανεγείρει ανδριάντα του Δαρείου στον Μαραθώνα. Γι’ αυτούς τους βυζαντινούς ιππότες η ανέγερση ανδριάντος προς τιμήν του Πέρσου κατακτητού είναι προσβολή, όμως η ανέγερση ανδριάντων Ρωμαίων χριστιανών(βυζαντινών) κατακτητών θα ...λαμπρύνει την χώρα μας. Ας τους κάνουν, αλλά γιατί να μήν κάνουν και οι Έλληνες μουσουλμάνοι τους ανδριάντες των Τούρκων σουλτάνων και εμείς οι Έλληνες στο θρήσκευμα τους ανδριάντες των Ρωμαίων Καισάρων; Όποιος χριστιανός μας λύσει αυτόν τον γρίφο κερδίζει μία πεντάλφα του Δαυΐδ. Έτσι θα γίνουμε όλοι μαζί ένα τσίρκο και θα κάνουμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα να οικονομήσουμε χρήματα πουλώντας βυζαντινό «πατριωτισμό» όπως ο κ. Πλεύρης & Σια.
 
 

5. «Μετά τον 9ο αιώνα το βυζάντιο ...ελληνοποιείται». 
 

Μας λένε οι χριστιανοί δημαγωγοί. Από πού έβγαλαν αυτό το καταπληκτικό συμπέρασμα; Επειδή, λένε, τον 9ο αιώνα υπάρχει το άγαλμα της Ήρας στον...ιππόδρομο της Κωνσταντινουπόλεως(!)
 

Με τις ανοησίες των χριστιανών δεν μπορείς  να βγάλεις ποτέ συμπέρασμα για το τί έγινε στην ιστορία. Θα απαντήσουμε όμως εμείς πώς εξετάζουμε το τί έγινε στο βυζάντιο. Όταν θέλουμε να αναλύσουμε την ιστορία ενός κράτους κάνουμε τομές στην ιστορία του, εγκάρσιες και κατά μήκος. Μία εγκάρσια τομή στην ιστορία του βυζαντίου τον 9ο αιώνα απαιτεί την γνώση των ανθρωπολογικών, θρησκευτικών, οικονομικών, πολιτικών, διπλωματικών και στρατιωτικών συνθηκών που επικρατούσαν στο βυζάντιο εκείνη την περίοδο. Πρέπει να γνωρίζουμε ποιά είναι η φυλετική σύνθεση του βυζαντίου τον 9ο αιώνα. Ποιά τα ήθη και έθιμά του πολυεθνικού βυζαντίου, οι ομιλούσες γλώσσες. Υπάρχει αυτόνομο ελληνικό κράτος αναγνωρισμένο διπλωματικώς; Είμαστε φόρου υποτελείς στους Ρωμαίους χριστιανούς; Μήπως είμαστε Ρωμαίοι χριστιανοί; Λατρεύουμε ελευθέρως την Εθνική μας Θρησκεία τον 9ο αιώνα; Λειτουργεί μήπως το μαντείο των Δελφών; Τα ελληνόπουλα διδάσκονται Όμηρο και Αριστοτέλη ή τους ύμνους του Δαυΐδ; Σε όλα αυτά τα ερωτήματα οι χριστιανοί δεν δίνουν καμμία απάντηση. Απλώς αναφέρουν ένα άγαλμα της Ήρας στον ιππόδρομο, που σε τελευταία ανάλυση θα μπορούσε να βρίσκεται εκεί για να το χλευάζουν τα βυζαντινά κτήνη.
 

Από το ότι υπάρχει ένα Ελληνικό άγαλμα (αν υπήρξε, γιατί οι χριστιανοί λαοπλάνοι ψεύδονται ασυστόλως και δεν μπορείς να τους έχεις εμπιστοσύνη) στον ιππόδρομο δεν μπορούμε να συμπεράνουμε την φυλετική, εθνολογική, πολιτική και πολιτιστική κατάσταση στο βυζάντιο τον 9ο αιώνα. Και στο Μεξικό υπάρχει το άγαλμα της Αθηνάς, τι πάει να πεί αυτό; ότι το Μεξικό ελληνοποιείται; Στις ΗΠΑ υπάρχουν πόλεις με αρχαιοελληνικά ονόματα, στα πανεπιστήμιά τους διδάσκουν περισσότερο τους Έλληνες κλασσικούς απ’ ότι στο σημερινό Ελλαδιστάν. Τι πάει να πεί αυτό; Ότι οι ΗΠΑ είναι Ελληνικό κράτος; ή ότι ελληνοποιείται; Στην Τουρκία το υπουργείο πολιτισμού συντηρεί το αρχαία Ελληνικά μνημεία; Τι σημαίνει αυτό; ότι η Τουρκία ελληνοποιείται; Επίσης έχει επιτρέψει την λειτουργία ωρισμένων χριστιανικών εκκλησιών. Αυτό τί σημαίνει; ότι η Τουρκία εκχριστιανίζεται; 
 

Φυσικά το τέχνασμα των χριστιανών δημαγωγών είναι ότι δεν ορίζουν τι σημαίνει η λέξις «ελληνοποιείται». Μήπως εννοούν ως ελληνοποίηση του βυζαντίου ότι δεν καίνε πια ζωντανούς τους Έλληνες τα βυζαντινά κτήνη; Αυτό ονομάζουν ελληνοποίηση του βυζαντίου; Μα και αυτό είναι ψέμμα γιατί ο Νίκων ο Μετανοείτε τον 9ο αιώνα σφάζει Σπαρτιάτες Έλληνες στο θρήσκευμα και ο Νικηφόρος Φωκάς τον 10ο αιώνα, σφάζει Κρητικούς Έλληνες στο θρήσκευμα. Αυτή είναι η ελληνοποίηση του βυζαντίου;
 

Το τέχνασμα των χριστιανών έγκειται στο ότι δεν εξηγούν στους ακροατές των τί σημαίνει σύσταση κράτους και πώς ένα κράτος χαρακτηρίζεται ελληνικό. Για να αποκαλύψουμε την διαστρέβλωση τους παίρνουμε την «λογική» τους και την εφαρμόζουμε σε άλλες ιστορικές περιόδους για να δούμε αν ισχύει. Το 1870 η Κρήτη έχει πληθυσμό ελληνικό και γλώσσα ελληνική, ανήκει όμως στην οθωμανική αυτοκρατορία. Το ότι μία περιοχή της οθωμανικής αυτοκρατορίας διατηρεί γλώσσα και πληθυσμό ελληνικό τι σημαίνει; Ότι η οθωμανική αυτοκρατορία ελληνοποιείται; Στρατιωτικώς και πολιτικώς η Κρήτη το 1870 ανήκει στην οθωμανική αυτοκρατορία.  Άρα η γλώσσα, ο πληθυσμός και τα ήθη της Κρήτης δεν μας παρέχουν τον πολιτιστικό χάρτη της Τουρκίας. Κάποιος πονηρός μουσουλμάνος θα μπορούσε να δικαιολογήσει τις κατακτήσεις της Τουρκίας με τα επιχειρήματα των χριστιανών, λέγων ότι το 19ο αιώνα η οθωμανική αυτοκρατορία «ελληνοποιείται» επειδή στην Κρήτη μιλούν ελληνικά. Και κάποιος μουσουλμάνος θα μπορούσε να παριστάνει τον ελληνοκεντρικό δικαιολογώντας έτσι τις κατακτήσεις των Τούρκων.
 

Ακόμα και για το σημερινό κράτος που ζούμε δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι Ελληνικό, πόσο μάλλον για το βυζάντιο του 9ο αι. Μία βόλτα στην Αθήνα θα πείσει τους πάντες ότι δεν υπάρχει ούτε ένα Ελληνικό μνημείο, η θρησκεία τα ήθη και τα έθιμά μας είναι ιουδαιοχριστιανικά, τα ονόματά μας ιουδαιοχριστιανοτουρκοβυζαντινοφράγκικα, ο τύμβος των Σαλαμινομάχων ένας βόθρος, οι επιγραφές των καταστημάτων όλες στα αγγλικά, η μουσική της νεολαίας αγγλοαμερικανική. Πού είδαν το Ελληνικό κράτος; Πώς τολμούν να λέγουν ότι το βυζάντιο του 9ου αιώνος ελληνοποιείται; Μήπως κάποιος βυζαντινός αυτοκράτωρ αναστήλωσε κάποιον Ελληνικό Ναό; Μήπως επέτρεψε την διεξαγωγή των Ολυμπιακών αγώνων; Μήπως επετράπη η λατρεία της Εθνικής Θεησκείας; 
 

«Ελληνοποιείται» το βυζάντιο σε σχέση με τί; Δώστε μας ένα μέτρο συγκρίσεως. Σε σχέση με την εποχή που έκαιγαν φιλοσόφους και βιβλία; Μα δεν υπάρχουν Έλληνες φιλόσοφοι στο βυζάντιο τον 9ο αιώνα, τους έκαψαν όλους ζωντανούς. Δεν είχαν άλλους να κάψουν. Το ότι δεν έκαιγαν φιλοσόφους από ένα σημείο και μετά δεν σημαίνει ότι «ελληνοποιήθηκαν» τα βυζαντινά κτήνη αλλά ότι δεν υπήρχε κάποιος Έλληνας φιλόσοφος για να τον κάψουν. Αν υπήρχε θα τον έκαιγαν.
 

Συμπέρασμα: Δεν υπάρχει Ελληνικό κράτος με την νομική, πολιτική, στρατιωτική, φυλετική και πολιτιστική έννοια του όρου κατά την διάρκεια της βυζαντινής λαίλαπας. Υπάρχουν κάποιοι χατζατζάρηδες του χριστιανισμού που πληρώνονται από την ορθοδοξία  για να «τελαλήσουν», όπως ο Χατζατζάρης στο θέατρο σκιών, την «ελληνικότητα» του βυζαντίου. Τα ίδια παραμύθια θα μας πούλαγε και ένας Έλλην μουσουλμάνος για την οθωμανική αυτοκρατορία ότι τάχα ελληνοποιήθηκε, αν ήμασταν σήμερα δούλοι στον Ισλαμισμό. Τώρα που είμαστε δούλοι στον χριστιανισμό μας λέγουν ότι το βυζάντιο «ελληνοποιήθηκε». 
 
 

6. «Έρχεται η παγκοσμιοποίησις, συσπειρωθείτε γύρω από την...ορθοδοξία για να...σωθούμε!».
 

Είναι απίστευτο το θράσος των χριστιανών δημαγωγών, ομιλούν κατά της παγκοσμιοποίησεως και ταυτοχρόνως υποστηρίζουν μία διεθνιστική αντεθνική θεωρία και ζητωκραυγάζουν υπέρ ενός πολυφυλετικού, πολυπολιτισμικού κράτους-του βυζαντίου. Και από πάνω οι χριστιανοί οι εθνικιστές τύπου Κ. Πλεύρη κατηγορούν το Πασοκ και την Ν.Δημοκρατία γιατί προωθούν την ...πολυπολιτισμική Ελλάδα!!!(ενώ αν προωθούσαν το πολυπολιτισμικό βυζάντιο θα ήταν ...πατριώτες, όπως ο κ. Πλεύρης...). Τους κατηγορούν γιατί ελληνοποιούν τους Αλβανούς ενώ αυτοί έχουν ελληνοποιήσει και ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΕΙ όλους τους Ρωμαίους χριστιανούς σφαγείς μας. Αν αυτό δεν είναι προδοσία τότε τι είναι προδοσία; Βασικά η ορθοδοξία, όπως και ο κομμουνισμός, φωνάζει κατά των αλλοτρίων παγκοσμιοποιήσεων. Η δική της παγκοσμιοποίηση είναι καλή, των άλλων είναι κακή. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους βυζαντινολάτρεις ότι εμείς οι Έλληνες δεν φοβόμαστε την αμερικανική παγκοσμιοποίηση γιατί είμαστε εκπαιδευμένοι. Αφού επιζήσαμε από την χριστιανική-βυζαντινή παγκοσμιοποίηση δεν μας φοβίζει τίποτε.
 
 

7. «Να αναστηλώσουμε την βυζαντινή αυτοκρατορία ...τους».
 
 

Μας προτρέπουν οι χριστιανοί προπαγανδιστές. Δυστυχώς για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά ο ραγιαδισμός ντύνεται με το ένδυμα του εθνικισμού. Οι χριστιανοί εθνικιστές στεναχωρήθηκαν  που έπεσε το βυζάντιο ενώ σύμφωνα με τα αρρωστημένα μυαλά τους θα έπρεπε να παραμείνουμε άλλα χίλια χρόνια δούλοι στους Ρωμαίους χριστιανούς. Δηλαδή κατ’ αυτούς κακώς αποσχίσθησαν άλλοι λαοί από το βυζάντιο. Ενώ αυτό ακριβώς θα έπρεπε να έχουμε κάνει και εμείς: να επαναστατήσουμε κατά των βυζαντινών κτηνών, να αποσχισθούμε και να δημιουργήσουμε ανεξάρτητο Ελληνικό κράτος. Φυσικά εορτάζουν την απόσχιση από την οθωμανική αυτοκρατορία το 1821, αλλά εάν η οθωμανική αυτοκρατορία ήταν χριστιανική θα αποκαλούσαν προδότες τους Έλληνες που επαναστάτησαν. Έτσι μάλλον θα πούνε και για μάς που δηλώνουμε ότι θα έπρεπε να επαναστατήσουμε κατά των βυζαντινών. Γιατί είπαμε, οι χριστιανοί δημαγωγοί εξαρτούν την στάση τους από το θρήσκευμα του κατακτητού.
 

Εμείς χαιρόμαστε για την πτώση του βυζαντίου και δηλώνουμε τα εξής: Το 1453 δεν γίναμε δούλοι των Τούρκων ενώ τάχα είμασταν ελεύθεροι, όπως ψευδώς διαδίδουν οι χριστιανοί δημαγωγοί. Το 1453 τα Ελληνικά εδάφη και οι Ελληνικοί πληθυσμοί βρίσκονται υπό τριπλή κατοχή: βυζαντινών (Ρωμαίων ορθοδόξων χριστιανών), Φράγκων καθολικών και Τούρκων μουσουλμάνων (κατείχαν πολλές περιοχές της Ελλάδος πριν πέσει η Κωνσταντινούπολις). Αντίστοιχο σκηνικό υπάρχει το 1940-1944 στην Ελλάδα. Ο περισσότερος κόσμος από τις ταινίες που βλέπει, νομίζει ότι βρισκόμασταν μόνον υπό γερμανική κατοχή. Ενώ το σωστό είναι ότι ήμασταν υπό τριπλή κατοχή: Γερμανών ναζί, Ιταλών φασιστών και Βουλγάρων κομιτατζήδων. 
 

ʼρα το 1453 έχουμε σύγκρουση μεταξύ δύο κατακτητών μας (βυζαντινών και τούρκων) που και οι δύο χρησιμοποιούν Έλληνες στρατιώτες. Το ίδιο θα συμβεί αργότερα στον φραγκοτουρκικό πόλεμο στην Κρήτη 1645-1669. Και οι δύο κατακτητές χρησιμοποιούν σκλαβωμένους Έλληνες για να συγκρουσθούν. Αυτή είναι η τραγική αλήθεια. Γιατί λοιπόν εμείς να στεναχωρηθούμε επειδή δύο από τους τρεις κατακτητές μας συγκρούσθηκαν μεταξύ τους; Δηλαδή εάν το 1453 είχαν συγκρουσθεί οι φράγκοι με τους τούρκους και είχαν ηττηθεί οι φράγκοι, εμείς θα έπρεπε να στεναχωρηθούμε; Κατακτητής ο βυζαντινός, κατακτητής και ο τούρκος, ποιά η διαφορά; Στο θρήσκευμα; Το θρήσκευμα του κατακτητού δεν μας απασχολεί. Οι Έλληνες στο θρήσκευμα δεν πρέπει να λυπούνται που χάθηκε ένας εχθρός μας-οι βυζαντινοί-αλλά αντίθετα να χαίρωνται. Τα εδάφη που πήραν οι Τούρκοι θα τα κατακτούσαν οι Φράγκοι καθολικοί. Πάλι υπόδουλοι θα ήμασταν. 
 

Το σωστό θα ήταν να εξοντώσουμε και τους βυζαντινούς και τους Τούρκους και τους Φράγκους. Να εκδιώξουμε και τους τρεις κατακτητές από τα εδάφη μας.  Αλλά δυστυχώς δεν είχαμε τέτοια ισχύ τότε. Η Ελληνική ψυχή νοσούσε βαρύτατα από την πανούκλα των Ναζωραίων.
 

Και κάτι τελευταίο για την βυζαντινή αυτοκρατορία ...τους. Αν προσπαθήσουν να την αναστηλώσουν οι χριστιανοί εθνικιστές, εμείς θα τους πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων. 
 

Επίσης να σταματήσουν να κλαψουρίζουν για την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών παριστάνωντες τους πατριώτες. Όχι ότι εμείς συμπαθούμε ιδιαίτερα τους λαθρομετανάστες αλλά έτσι και αναβιώσει η βυζαντινή αυτοκρατορία τότε εμείς οι Έλληνες θα γίνουμε ...λαθρομετανάστες. Θα πρέπει να καταφύγουμε στην ...Αλβανία για να σωθούμε από την βυζαντινή λαίλαπα. 
Πάντως αυτή την φορά δεν πρόκειται να παραμείνουμε παθητικοί μπροστά στο νέο βυζαντινό κτήνος για να το χορτάσουμε με το αίμα μας. Γι’ αυτό οι χριστιανοί εθνικιστές καλά θα κάνουν να μετρούν πολύ καλά τα λόγια τους όταν μιλούν για αναβίωση της βυζαντινής αυτοκρατορίας. Αυτή την φορά δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια να μας καίνε ζωντανούς. Αυτή την φορά θα εφαρμοστεί το «πολέμα την φωτιά με την φωτιά». Και να δούμε ποιός θα νικήσει αυτή την φορά. Ο χριστιανισμός ή ο Ελληνισμός;
 
 

8. Κατηγορούν τον  Έλληνα ΥΠΕΞ για ραγιαδισμό οι βυζαντινοί γραικύλοι.
 
 

Δημιουργήθηκε τεράστιο θέμα με την κατάθεση στεφάνου του κυρίου Γ. Παπανδρέου στο μνημείο του Κεμάλ Ατατούρκ από πολλούς Έλληνες μεταξύ των οποίων και ωρισμένοι βυζαντινολάτρεις όπως ο Γεώργιος Καρατζαφέρης. Εμείς φυσικά ως Έλληνες το θρήσκευμα διαφωνούμε ριζικά με την πράξη του κ. Παπανδρέου. Ο Κεμάλ ήταν ένας σφαγέας των  Ελλήνων και εμείς δεν ξεχωρίζουμε το θρήσκευμα του σφαγέως μας. Όμως ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης το ξεχωρίζει. Εάν ο κ. Παπανδρέου κατέθετε στεφάνι σε μνημείο του Ιουστινιανού, ο κ. Καρατζαφέρης θα τον χειροκροτούσε ως πατριώτη! Το μόνο που έχουν να κάνουν οι κύριοι των Πασοκ-Ν.Δημοκρατίας αν θέλουν να αναπτύξουν την «ελληνοτουρκική φιλία»  χωρίς αντιδράσεις από τους χριστιανούς εθνικιστές είναι να εξισορροπούν την αλγεινή εντύπωση με κατάθεση στεφάνων σε βυζαντινούς αυτοκράτορες για να εισπράττουν χειροκροτήματα από τους χριστιανούς βυζαντινούς εθνικιστές.
 

 Εμπρός λοιπόν κύριοι βυζαντινολάτρεις, δείξτε μας τον ραγιαδισμό σας! Καταθέστε στεφάνια σε βυζαντινούς αυτοκράτορες-σφαγείς των Ελλήνων. Ελπίζουμε μόνο να μήν γελοιοποιηθείτε περισσότερο, διαμαρτυρόμενοι αν κάποιοι Έλληνες μουσουλμάνοι καταθέσουν στεφάνια σε μνημεία Τούρκων σουλτάνων.
 

Υβρίζουν τον ΥΠΕΞ Γ. Παπανδρέου επειδή αποκαλεί τους Τούρκους φίλους ενώ αυτοί έχουν το θράσος να αποκαλούν τους Σέρβους Σλαύους ...αδελφούς(!!). Και δεν κοκκινίζουν λίγο από ντροπή. Από πού και ως πού εμείς αδέλφια με εχθρούς των Ελλήνων χειρότερους από τους Τούρκους; Επειδή είναι χριστιανοί ορθόδοξοι; Και λοιπόν; Εχθροί μας είναι οι Σλαύοι, θέλουν να βγούν στον Αιγαίο, δεν διαβάζουν καθόλου ιστορία;
 

 Ερωτούμε τους βυζαντινούς γραικύλους: αν ο ΥΠΕΞ, Γ.Παπανδρέου φώναζε «ζήτω η οθωμανική αυτοκρατορία» τί θα πάθαινε; Θα τον κυνήγαγε όλη η Ελλάδα.  Και όμως οι βυζαντινοι γραικύλοι φωνάζουν ξεδιάντροπα και ατιμωρητί «ζήτω η βυζαντινή αυτοκρατορία». Αν όμως η οθωμανική αυτοκρατορία ήταν χριστιανική δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα με τους τούρκους, τότε θα ήταν αδελφοί τους όπως ...οι Σέρβοι.
 

Ερωτούμε τους βυζαντινούς γραικύλους: τι θα παθαίναμε εμείς οι Έλληνες στο θρήσκευμα αν φωνάζαμε «Ζήτω η Ρωμαϊκή εθνική αυτοκρατορία των Καισάρων»; Δεν θα γέλαγαν όλοι μαζί μας; Θα μας έλεγαν «γιατί ζητωκραυγάζετε; επειδή τότε οι Ρωμαίοι πίστευαν στην εθνική τους θρησκεία;». Το φαντάζεστε να έκαναν έκκληση οι Έλληνες Εθνικοί για αναβίωση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας του Ιουλίου Καίσαρος; Το φαντάζεστε οι Έλληνες μουσουλμάνοι να έκαναν έκκληση για αναβίωση της οθωμανικής αυτοκρατορίας; Το φαντάζεστε οι Έλληνες καθολικοί να έκαναν έκκληση για αναβίωση της Φραγκοκρατίας; Όλοι θα γέλαγαν μαζί μας και θα μας έλεγαν προδότες.
 

Έτσι και εμείς, πρέπει να γελάμε και να αποκαλούμε προδότες τους χριστιανούς εθνικιστές που ζητούν αναβίωση της βυζαντινής(=Ρωμαϊκής χριστιανικής) αυτοκρατορίας.
Συγχρόνως, με απύθμενο θράσος, οι βυζαντινοί γραικύλοι αποκαλούν ...γραικύλους, αυτούς που δεν θέλουν την αναβίωση του βυζαντινού κτήνους. Δηλαδή είμαστε γραικύλοι επειδή δεν θέλουμε να υποδουλωθούμε(!!). Το φαντάζεστε να μας αποκαλούσε γραικύλους ένας Έλλην μουσουλμάνος επειδή δεν θέλουμε την αναβίωση της οθωμανικής αυτοκρατορίας; Θα γελούσε ο κάθε πικραμένος.
 

Οι χριστιανοί εθνικιστές παριστάνουν τους πατριώτες προδίδοντες τον Ελληνισμό. Θέλουν να τον υποτάξουν στον χριστιανισμό. Μας λέγουν ότι όχι απλώς οι βυζαντινοί ήταν αδέλφια μας αλλά κάτι χειρότερο, ότι είμαστε ...γνήσιοι απόγονοι των βυζαντινών κτηνανθρώπων. Τους βυζαντινούς γραικύλους τους πείραξε η δήλωση γνωστού εβραίου σιωνιστού ότι «θα πρέπει να πλήξουμε τους Έλληνες στην γλώσσα και τον πολιτισμό» και δεν τους πειράζει που το βυζάντιο και η ορθοδοξία έπληξε την γλώσσα και τον πολιτισμό μας. Ανησυχούν για το τί θα μας κάνουν οι σιωνιστές, όχι για το τί μας έκαναν τα βυζαντινά κτήνη. Τους πειράζουν οι ανθελληνικές δηλώσεις ενός σιωνιστή και όχι τα ανθελληνικά και γεμάτα μίσος για τον Ελληνισμό κείμενα των θεωρητικών του ιουδαιοχριστιανισμού.
 
 

9. «Ας συμφιλιωθούμε».
 
 

Αν προσέξει κάποιος θα διακρίνει στις κραυγές για «συμφιλίωση» άλλη μιά απάτη των χριστιανών εθνικιστών. Μας καλούν να μήν λησμονούμε τα εγκλήματα των Περσών, Τούρκων, Εβραίων, κομμουνιστών και καθολικών που διεπράχθησαν εναντίον μας. Μόνο τα εγκλήματα των βυζαντινών μας καλούν να ξεχάσουμε. Γιατί ειδικά των βυζαντινών, κύριοι βυζαντινοί γραικύλοι; Γιατί όχι και των καθολικών, γιατί όχι και των εβραίων; Γιατί όχι και των τούρκων; Γιατί όχι και των ναζί; Εσείς είστε ειδική ράτσα ανθρώπων που έχετε ειδική, εφ’ όρου ζωής αμνηστεία για όσα και ότι είδους εγκλήματα διαπράττετε κατά του Ελληνισμού; Ποιός σας έδωσε αυτή την ειδικού τύπου αμνηστεία; Ο ραββίνος σας, ο Τζεσουά; Εμείς όμως δεν τον αναγνωρίζουμε ούτε ως θεό αλλά ούτε και ως δικαστή που συγχωρεί αποκλειστικώς τα δικά σας εγκλήματα. Εσείς δεν συγχωρήσατε ποτέ το δικό μας «έγκλημα», το ότι είμαστε Έλληνες στο θρήσκευμα. Μας θανατώνατε στην πυρά και μέχρι σήμερα ακόμα μάς καταδιώκετε. Εμείς γιατί να σας συγχωρήσουμε;
 
 

10. «Να μήν είσαστε...μισαλλόδοξοι».
 
 

Μας προτρέπει ο γνωστός χριστιανός «αρχαιολάτρης» Α. Γεωργιάδης. Μας καλεί βέβαια να θυμόμαστε την μάχη του Μαραθώνος αλλά όχι τις σφαγές των βυζαντινών γιατί έτσι «θα γίνουμε μισαλλόδοξοι». Ενώ η ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων που ασπάζεται ο κ. Γεωργιάδης η οποία μας έθεσε εκτός νόμου δεν είναι μισαλλόδοξη!! Η «θρησκεία» του κ. Γεωργιάδη δεν είναι μισαλλόδοξη, απλώς μισεί τους μή χριστιανούς ορθοδόξους Έλληνες.
 

Και τέλος πάντων ας πούμε ότι εμείς ξεχνάμε τις σφαγές των χριστιανών, εσείς κύριοι χριστιανοί εθνικιστές γιατί φροντίζετε να μας θυμίζετε την μνήμη των «αγίων» δολοφόνων σας; Γιατί δεν εορτάζετε την μνήμη της εθνομάρτυρος φιλοσόφου Υπατίας και εορτάζετε την μνήμη του «αγίου» επισκόπου Κυρίλλου, υπευθύνου για την δολοφονία της; Γιατί εορτάζετε την μνήμη των φονιάδων Θεοδοσίου Α’ και Ιουστινιανού, και όχι των θυμάτων τους; Γιατί καλείτε εμάς να διαγράψουμε από την μνήμη μας τους εθνομάρτυρές μας και δεν διαγράφετε εσείς απο το εορτολόγιο σας τους «αγίους» υπανθρώπους που μας έσφαξαν; Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ τα εγκλήματα του χριστιανισμού κατά των Ελλήνων, γιατί αν τα ξεχάσουμε θα ξαναπάθουμε τα ίδια.
 

Αρκετοί βέβαια από τους χριστιανούς βυζαντινολάτρεις παριστάνουν και τους δημοκράτες(!!!). Τι σχέση έχει η δημοκρατία με μία ελέω θεού μοναρχία; Με ένα θεοκρατικό καθεστώς όπως ήταν το βυζάντιο; Αυτό μόνον ένας βυζαντινός φασίστας μπορεί να μας το εξηγήσει, εμείς αδυνατούμε. Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι έχουμε μία συντονισμένη επίθεση του χριστιανοφασισμού στην Ελλάδα καμουφλαρισμένη με το ένδυμα του πατριωτισμού και με κράχτες τους χριστιανούς εθνικιστές.
 

III. Για το σήμερα.
 

1. «Πολεμείστε για να ...σωθούμε».
 
 

Εξ αιτίας της αδρανείας των Ελλήνων, ενώ ο χριστιανισμός σήμερα καταρρέει σε όλη την Ευρώπη, στην Ελλάδα έχει ανεβεί στην πλάτη του Ελληνιστικού κινήματος και με το μαστίγιο του καβαλάρη φωνάζει: Εμπρός, πολεμείστε για την σωτηρία ...ΜΑΣ(!) Παλέψτε Έλληνες για να σωθεί ο ...χριστιανισμός (!!) Εάν χαθούμε εμείς θα ...χαθείτε και σεις(!!!). Τι συγκινητικό παραμυθάκι...
 

Μόνον ένας ηλίθιος θα πολεμούσε για να σωθεί η ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων. Επειδή όμως οι Έλληνες δεν είναι τόσο πρόβατα και τόσο ανόητοι όσο τους θεωρούν οι χριστιανοί δημαγωγοί, άρχισαν να συνειδητοποιούν την μισελληνική φύση του χριστιανισμού. Γι’ αυτό έχει καταλάβει πανικός τους παπάδες, γιατί θα βρεθούν χωρίς πρόβατα στο μαντρί. Γι’ αυτό χρησιμοποιούν και τις περίφημες «μαθηματικές εξισώσεις»: 
 

Ελληνισμός=χριστιανισμός=ορθοδοξία=παπάδες, που σημαίνουν ότι όποιος κτυπάει τον Χριστόδουλο κτυπάει τον ...Ελληνισμό(!!).
 

Τα επιχειρήματα των χριστιανών κατά των αναδυομένων Ελλήνων στο θρήσκευμα είναι καταπληκτικά, πραγματικά υποδείγματα προπαγάνδας. Η ευρηματικότης τους εντυπωσιακή: «Είστε φανατικοί ...σχοινοβατείτε ...θα αφανιστούμε αν χάσουμε την ορθοδοξία(όχι αν χάσουμε τον Ελληνισμό μας, η ορθοδοξία να μην χαθεί)». 
 

Και συνεχίζουν απτόητοι: «Ας τα ξεχάσουμε τώρα ...να ενωθούμε όλοι κάτω από την σημαία της ορθοδοξίας εκεί βρίσκεται η δύναμή μας(δεν ζητούν ένωση κάτω από την σημαία του Ελληνισμού αλλά κάτω από την σημαία  της ...βυζαντινής λαίλαπας). «Μας δυσαρεστείτε με την στάση σας(το ότι αποκαλύπτουμε την γενοκτονία των Ελλήνων από τους χριστιανούς)». «Η θετική προσφορά της ορθοδοξίας στον Ελληνισμό δεν αμφισβητείται (βεβαίως, κάψιμο βιβλίων και συγγραφέων)».
 

 Έτσι κλαψουρίζουν οι χριστιανοί παπάδες γιατί ξέρουν αυτό που ήξερε ο Στάλιν το 1940, ότι ο Ρωσικός λαός δεν έδινε δεκάρα για τον κομμουνισμό και δεν επρόκειτο να πολεμήσει για να σώσει τον κομμουνισμό από την εισβολή των Γερμανών Ναζί. Γι’ αυτό πολύ έξυπνα ο Στάλιν έριξε το σύνθημα «Να σώσουμε την πατρίδα», μετέτρεψε τον πόλεμο σε πατριωτικό. Έτσι και η ορθοδοξία, ξέρει ότι ουδείς Έλλην θα πολεμήσει για την σωτηρία των παπάδων ενώ όλοι θα πολεμήσουν για την Ελλάδα. Έξυπνα λοιπόν χρησιμοποιούν την εξίσωση: «επίθεση κατά της ορθοδοξίας=επίθεση κατά της Ελλάδος».
 

Μας μιλούν συνεχώς για ελληνοχριστιανούς. Δεν υπάρχει έννοια ελληνοχριστιανού  ανθρώπου, είναι δικής τους κατασκευής. Τι είδους όρος είναι αυτός; Δεν μπορείς να είσαι ταυτοχρόνως και Έλλην και χριστιανός. Ή Έλλην ή χριστιανός, και τα δύο δεν γίνεται. Δεν μπορείς να είσαι ταυτοχρόνως και άντρας και γυναίκα, ένα από τα δύο. Και τα δύο δεν γίνεται, εκτός αν είσαι υβρίδιο. Και αυτό είναι στην πραγματικότητα ο ελληνοχριστιανισμός: μία υβριδική ιδεολογία. Και επειδή χριστιανισμός=ιουδαϊσμός, οι χριστιανοί δεν μπορούν να μιλάνε για ελληνοϊουδαικό πολιτισμό. Κτυπάει άσχημα στο αυτί, γι’ αυτό ονομάζουν τον ιουδαϊσμό τους χριστιανισμό.
 
 

2. Οι «Ελληνικές» ρίζες του χριστιανισμού.
 
 

Αν πραγματικά ο χριστιανισμός είχε τις ρίζες του στον Ελληνισμό τότε θα μας δίδασκαν στο σχολείο οι χριστιανοί καθηγητές την κοσμογονία του Ησιόδου και όχι την κοσμογονία των εβραίων. Θα είχαμε για προφήτες την Πυθία και του Έλληνες μάντεις, ο ραββίνος Τζεσουά θα αναφέρετο στους Νόμους του Σόλωνος/Λυκούργου και όχι στον νόμο του Μωϋσή. Θα έλεγε «δεν ήρθα να καταργήσω τους νόμους του Λυκούργου αλλά να τους συμπληρώσω», ενώ είπε «δεν ήρθα να καταργήσω τον νόμο του Μωϋσή αλλά να τον συμπληρώσω». Οι επίσημοι σοφοί μας θα ήταν ο Ηράκλειτος, ο Θαλής και όχι ο Σαούλ-Παύλος. Και ο Τζεσουά θα ήτο υιός του Διός και όχι του Ιεχωβά.
 

ʼρα οι χριστιανοί προπαγανδιστές είναι φθηνοί δημαγωγοί και ψεύτες. Με τόσα οφθαλμοφανή ιουδαϊκά στοιχεία κάνουν του κόσμου τις αλχημείες για να αποδείξουν ότι η ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων έχει ρίζα Ελληνική. Αυτό ονομάζεται εξαπάτηση του Ελληνικού λαού. Προδίδουν τον Ελληνισμό, και γίνονται 5η φάλαγγα του σιωνισμού στην Ελλάδα και από πάνω έχουν το θράσος να λένε ότι εμείς είμαστε πράκτορες του σιωνισμού.
 

Αν έχουμε λάθος στους χαρακτηρισμούς μας τότε να μας αποδείξουν το αντίθετο. Ας δημοσιεύσουν μια απόφαση που να λέει ότι τα Ελληνόπουλα από εδώ και πέρα θα διδάσκωνται και την Εθνική τους Θρησκεία και την χριστιανική, μιά που «ο χριστιανισμός είναι η συνέχεια του Ελληνισμού»; Όχι, οι χριστιανοί δημαγωγοί δεν πρόκειται να πάρουν τέτοια απόφαση γιατί μισούν τον Ελληνισμό που είναι άρρηκτα δεμένος με την Εθνική μας Θρησκεία. Όχι μόνο διδάσκουν την εθνική θρησκεία των εβραίων στα ελληνόπουλα μέσω της Παλαιάς Διαθήκης αλλά ταυτοχρόνως απαγορεύουν την διδασκαλία της Εθνικής Θρησκείας των Ελλήνων.
Έτσι αποδεικνύουν οι χριστιανοί δημαγωγοί την συνέχεια Ελληνισμού-χριστιανισμού: διδάσκοντας την εβραϊκή θρησκεία στα ελληνόπουλα και απαγορεύοντας την ...Ελληνική!!!
 
 

3. «Μήν μας πολεμάτε».
 

Οι χριστιανοί δημαγωγοί μας καλούν να σταματήσουμε να πολεμούμε τον χριστιανισμό. Απαντούμε ότι οι Έλληνες στο θρήσκευμα (κακώς) δεν πολεμούν τον χριστιανισμό. Και φυσικά φορτώνονται και αυτή την κατηγορία κατά την πάγια τακτική των χριστιανών προπαγανδιστών. Επιπλέον ο χριστιανισμός επί 2000 έτη πολεμά με λύσσα την Εθνική μας Θρησκεία. Δηλαδή μας καλούν να μην πολεμούμε την «θρησκεία» τους, ώστε να μπορούν αυτοί ανενόχλητα να πολεμούν την δική μας!!!
 

Τον πόλεμο τον κηρύσσουν με το εθνοπροδοτικό σύνθημα «ορθοδοξία και Ελληνισμός πάνε μαζί» και το ανθελληνικό σύνθημα «Ελλάς Ελλήνων χριστιανών». Δηλαδή όποιος δεν είναι χριστιανός ορθόδοξος δεν είναι Έλλην!!! Έτσι διεπράχθη η εθνική προδοσία της ορθοδοξίας το 1923 με την  ανταλλαγή των πληθυσμών Ελλάδος-Τουρκίας, όπου ως κριτήριο ανταλλαγής ετέθη το ...θρήσκευμα. Αποτέλεσμα: χιλιάδες Έλληνες πολίτες, Έλληνες στην καταγωγή, Έλληνες στην συνείδηση, αλλά μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα θεωρήθηκαν ...Τούρκοι από το χριστιανικό ρωμαίϊκο κρατίδιο και εστάλησαν στην Τουρκία!!! Περιττό να πούμε ότι αυτοί οι δυστυχείς αδελφοί μας είχαν εξισλαμισθεί είτε διά της βίας είτε για να αποφύγουν τους βαρείς τουρκικούς φόρους και τους εξευτελισμούς. Αυτά εις ότι αφορά το έγκλημα στα Ελληνικά εδάφη. Γιατί η εθνοπροδοτική συμφωνία περιελάμβανε και την εκδίωξη 1.500.000 Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τα τουρκοκρατούμενα εδάφη, διότι αυτοί θεωρήθηκαν χριστιανοί ορθόδοξοι οπότε βάσει της συνθήκης έπρεπε να πάνε στην Ελλάδα. Δηλαδή είτε ήσουν Έλλην μουσουλμάνος στην Ελλάδα είτε Έλλην χριστιανός ορθόδοξος στα τουρκοκρατούμενα εδάφη το χριστιανικό ρωμαίϊκο κρατίδιο του Ελλαδιστάν σε ξερίζωνε από τον τόπο σου. Αυτή είναι η ορθοδοξία, ένα σκουλήκι που τρώει τις σάρκες του Ελληνισμού. 
 
 

4. «Ενότης» με τους ...Δωδεκαθεϊστές!!
 
 

Τα επιχειρήματα περί «ενότητος» αποσκοπούν στο να διατηρήσει η ορθοδοξία το μονοπώλιο προσηλυτισμού των Ελλήνων. Οποιαδήποτε άλλη θρησκευτική φωνή θεωρείται εθνοδιαλυτική που θα ζημιώσει τον Ελληνισμό. Το επιχείρημα αυτό ανατρέπεται πολύ εύκολα γιατί κατά την ίδια λογική δεν θα πρέπει να έχουμε πολλά κόμματα αλλά μόνον ένα κόμμα για να διασφαλισθεί η ενότης των Ελλήνων. Την θρησκευτική της δικτατορία η ορθοδοξία την βαπτίζει ενότητα. 
 

Όπως ακριβώς έχουμε το δικαίωμα να διαλέγουμε πολιτικά κόμματα έτσι πρέπει να έχουμε το δικαίωμα να διαλέγουμε το θρήσκευμά μας. Αλλιώς, κατά την ίδια λογική, θα μπορούσε  το Πασόκ να παίρνει όλα τα νεογέννητα και να τα εγγράφει στο κόμμα και μετά να λέει ότι το 95% των Ελλήνων είναι οπαδοί του Πασόκ. Και μετά να θέσει όλα τα κόμματα εκτός νόμου για να αποφευχθεί ο «διχασμός».
 

Η αγυρτεία των χριστιανών προπαγανδιστών στο σύνθημα περί δήθεν ενότητος αποδεικνύεται από την στάση τους προς τον καθολικισμό. Ενώ καλούν εμάς σε ενότητα, να ξεχάσουμε τα εγκλήματά τους εναντίον μας, την ίδια στιγμή ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΝΩΣΗ με τους καθολικούς!! Που σε τελευταία ανάλυση έχουν συγγενή δόγματα. Επιπλέον ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ στους ορθοδόξους τα εγκλήματα των καθολικών σε βάρος των ορθοδόξων. Νά η διπλοπροσωπεία των ορθοδόξων δημαγωγών. Και σε τελευταία ανάλυση εάν δεν μπορούν να ενωθούν με ένα συγγενικό τους δόγμα πώς θα ενωθούν με εμάς που δεν έχουμε τίποτε το κοινό; Τι δουλειά έχει ο Αριστοτέλης με  τον Μωϋσή; Ο Ηράκλειτος με τον Σαούλ; 
 

Εάν είναι να ξεχάσουμε τα εγκλήματα των χριστιανών ορθοδόξων κατά των Ελλήνων τότε να ξεχάσουμε και τα εγκλήματα των Γερμανών ναζί, των Τούρκων, των Περσών, των Βουλγάρων. Γιατί να μήν ξεχάσουμε τα εγκλήματα των Βουλγάρων κύριοι χριστιανοί ορθόδοξοι; Και αυτοί ορθόδοξοι είναι στο θρήσκευμα. Γιατί καλέσατε τον Πάπα να σας ζητήσει συγγνωμη; Γιατι δεν του είπατε ότι λέτε και σε μας, «ας τα ξεχάσουμε, ας ενωθούμε».
 

Είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα η προπαγάνδα των ορθοδόξων στην Ελλάδα. Δεν μπορούν να ενωθούν μεταξύ τους δύο χριστιανικές αιρέσεις, (ορθοδοξία και καθολικισμός) και θα ενωθεί η ορθοδοξία με τον Ελληνισμό; Αυτή θα είναι μία παρά φύσιν ένωσις. Δεν είναι απλώς άτοπον αυτό που ζητούν, είναι ο ορισμός της σχιζοφρένειας.
 

Αυτός που διχάζει τους Έλληνες είναι η ορθοδοξία. Είμαστε όλοι πνευματικά τέκνα του Διός και όχι του ραββίνου Τζεσουά. Όλοι οι Έλληνες καταγόμαστε από τον Δευκαλίωνα και την Πύρρα και όχι από τον Αβραάμ και την Σάρα. Η ένωση των Ελλήνων θα γίνει κάτω από την προστασία των Πατρώων Θεών καί όχι κάτω  από την προστασία εβραίων προφητών. Ιεροί μας τόποι, για όποιον αισθάνεται Έλλην, είναι οι Δελφοί και η Δήλος και όχι η Ιερουσαλήμ. Όποιος υποστηρίζει τα αντίθετα, όπως η ορθοδοξία, διχάζει. Ανοίγει ρωγμές στον εθνικό κορμό. Προδίδει τον Ελληνισμό, τους προγόνους και τους Πατρώους Θεούς μας. ʼρα η ορθοδοξία διχάζει την Ελλάδα διότι θέλει να μας υποδουλώσει στον ιουδαϊσμό όχι οι Έλληνες που θέλουν να μας φέρουν στην ζεστή αγκαλιά των Πατρώων Θεών. Η ένωση των Ελλήνων θα γίνει κάτω από την σημαία του Ελληνισμού και όχι κάτω από την σημαία του ιουδαιοχριστιανισμού.
 

Οι χριστιανοί δημαγωγοί πασχίζουν με μανία να μας πείσουν ότι ο πόλεμος που μας κάνουν τόσους αιώνες δεν υπάρχει. Ότι δεν μας σκοτώνουν αλλά μας αγαπούν. Ότι δεν έγιναν σφαγές αλλά υπήρξε ενότης. Χρειάστηκαν όμως 17 αιώνες αμείλικτων σφαγών και απαγόρευση κάθε αντιλόγου για να επιβάλλουν την μισελληνική ιουδαϊκή τους αίρεση. Τώρα να δούμε πόσο θα αντέξουν στα απανωτά κτυπήματα των Ελλήνων, χωρίς την βοήθεια του εισαγγελέως και του αστυφύλακος.
 

Μερικοί χριστιανοί ρωτούν «και τι θέλετε να γίνει; Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω ότι έγινε, έγινε. Το πολύ-πολύ να σας αναγνωρίσουμε ότι είσαστε θρησκεία και πιθανόν να σας αφήσουμε να κτίσετε ένα ναό». 
 

Αυτό το επιχείρημα είναι σαν ένας εγκληματίας να πάρει μία μπουλντόζα να ισοπεδώσει το σπίτι σου, να το απαλλοτριώσει με την βία, να κτίσει πάνω του δικό του σπίτι, να σου κλέψει όλη την περιουσία και να κάψει την οικογένειά σου στην πυρά. Και μετά από μακροχρόνιο αγώνα στα δικαστήρια να έχει το θράσος να απαιτεί να παραιτηθείς των νομίμων αξιώσεών σου, με την αόριστη υπόσχεση ότι ΘΑ αναγνωρίσει ότι το οικόπεδο που κατοικεί ΠΙΘΑΝΟΝ να είναι δικό σου. Ο δικαστής φυσικά βάση του αστικού και ποινικού κώδικος θα διατάξει να γκρεμιστεί το σπίτι του, να ανεγερθεί με δικά του έξοδα το δικό σου, και να πάει φυλακή ο εγκληματίας για τους φόνους που διέπραξε. Η όποια περιουσία του θα κατασχεθεί και θα αποδοθεί στο θύμα ως ηθική και υλική αποζημίωση. Αυτά διατάσσει ο αστικός και ο ποινικός κώδικας για τους εγκληματίες που παραβιάζουν, λεηλατούν ξένη ιδιοκτησία και δολοφονούν τους ιδιοκτήτες. 
 

Χρησιμοποιώντας την «λογική» των χριστιανών δημαγωγών «κάποτε χριστιανισμός και Ελληνισμός συγκρούστηκαν, τώρα πέρασαν αυτά, οι χριστιανοί σήμερα δεν σκοτώνουν τους ειδωλολάτρες», μπορούμε να πούμε ότι οι αμερικανοί σήμερα δεν σκοτώνουν τους Ινδιάνους. ʼρα δεν τρέχει τίποτε, όλα μέλι-γάλα. Οι Ινδιάνοι στην Αμερική δεν μπορούν να πολεμήσουν τους αμερικανούς κατακτητές, εμείς όμως μπορούμε να πολεμήσουμε τους βυζαντινούς κατακτητές. 
 
 

5. «Είμαστε περικυκλωμένοι από κινδύνους δεν πρέπει ...τώρα να
    τσακωνόμαστε».
 
 

Οι χριστιανοί δημαγωγοί διατείνονται ότι «είμαστε περικυκλωμένοι από τόσους εχθρούς, είμαστε σε περίοδο κρίσης και άρα να μείνουμε ενωμένοι». Επί 17 αιώνες που μας έσφαζαν δεν έτρεχε τίποτε, τώρα που καταρρέουν τους έπιασε η συμπόνοια για τους Έλληνες. Το 1453 αρνήθηκαν να ενωθούν με τους καθολικούς και προτίμησαν να υποδουλωθούν στους Τούρκους. Εξόντωσαν ανηλεώς ακόμα και κοντινές τους αιρέσεις όπως τους αρειανιστές, τους μονοφυσίτες, τους παυλικιανούς, και τόσους άλλους. Σε όλη τους την ιστορία θέλησαν να μείνουν μοναδικοί κυρίαρχοι στην θρησκευτική ζωή του τόπου σφάζοντας τους ετεροδόξους, τώρα θυμήθηκαν την ενότητα; Τώρα που πνέουν τα λοίσθια; Όταν μας έσφαζαν γιατί δεν μιλούσαν για ενότητα; Όταν έσφαζαν τους αρειανιστές και τους παυλικιανούς γιατί δεν μιλούσαν για ενότητα; Όταν έκαναν τις σταυροφορίες και έσφαζαν εκατομμύρια αθώους γιατί δεν μιλούσαν για ενότητα; Τώρα είναι αργά, τώρα υπάρχουν ανοικτοί λογαριασμοί που χρήζουν εκκαθαρίσεως.
 

Και δεν είμαστε μόνοι, υπάρχουν ένα σωρό εχθροί της ορθοδοξίας που θα τους δούμε με ικανοποίηση να την κτυπούν αλύπητα απ’ όλες τις πλευρές. Αν κάποιος νομίζει τα παραπάνω λόγια είναι σκληρά για την ορθοδοξία ας σκεφθεί ότι η ορθοδοξία δεν έχει αναγνωρίσει κανένα έγκλημα κατά των Ελλήνων. Δεν έχει ζητήσει ποτέ συγγνώμη(σε αντίθεση με τον Πάπα που ζήτησε συγγνώμη) και συνεχίζει με θράσος να έχει για αγίους όλου τους δολοφόνους των Ελλήνων όπως τον Θεοδόσιο Α’. Επιπλέον με τους  Μεταξικούς νόμους μάς έθεσε εκτός νόμου και αν σήμερα μπορούμε να εμφανιζώμαστε δημοσίως αυτό οφείλεται στις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και όχι στην ανοχή του παπαδαριού. 
Συμπέρασμα: ενότητα με τους εχθρούς του Ελληνισμού ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία.
 
 

6. Η τακτική της μισής αλήθειας.
 
 

Οι χριστιανοί δημαγωγοί χρησιμοποιούν ευρέως την τακτική της μισής αλήθειας που ισοδυναμεί με ένα μεγάλο ψέμμα. Λέγουν ότι η αρχαία Ελλάδα ανέπτυξε πολύ μεγάλο πολιτισμό(δηλαδή λέγουν μία αλήθεια) για ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΨΕΜΜΑ: ότι ο χριστιανισμός είναι η συνέχεια του Ελληνισμού.
 

Σου λέγουν μία αλήθεια για να σε δελεάσουν, να σε παγιδεύσουν και να σου ρίξουν το δηλητήριο του ιουδαιοχριστιανισμού.
 
 

7. Οι χριστιανοί αγύρτες ανακάλυψαν τον...βυζαντινό Ελληνισμό.
 
 

Ο Βασίλης Μισύρης, γνωστός βυζαντινολάτρης, ανακάλυψε τον βυζαντινό Ελληνισμό(!), όπως λέμε ναζιστικός Ελληνισμός (επειδή οι Ναζί θαύμαζαν την Ακρόπολη), όπως λέμε οθωμανικός Ελληνισμός, όπως λέμε κομμουνιστικός Ελληνισμός, και τόσοι άλλοι «Ελληνιστικοί» πολιτισμοί...
 

Γιατί αυτοί οι βυζαντινολάτρεις κυκλοφόρησαν αυτό το σύνθημα; Πού στηρίζονται; Πρώτον κατάλαβαν ότι οι Έλληνες δεν τρώνε κουτόχορτο και δεν αποδέχονται την εξίσωση βυζάντιο=Ελλάδα. Προσπάθησαν λοιπόν να βρούν κάτι που να μήν κτυπάει τόσο άσχημα στο αυτί, όσο η λέξη βυζάντιο. Και ανακάλυψαν τον βυζαντινό Ελληνισμό. Πού στηρίζονται για να κυκλοφορήσουν τέτοιο ψέμμα; Θα σου πουν ότι οι Έλληνες δεν χάθηκαν με το βυζάντιο, συνέχισαν να παράγουν τέχνη, τραγούδια μουσική, κτλ. Το ίδιο όμως ισχύει επί Φραγκοκρατίας, γιατί δεν μιλούν για φραγκικό Ελληνισμό; Επίσης οι Έλληνες δεν χάθηκαν επί Τουρκοκρατίας, διατήρησαν όσο μπορούσαν τα ήθη και τα έθιμα τους. Γιατι δεν μιλούν για οθωμανικό Ελληνισμό; Το ίδιο συνέβη και επί σταλινικής – κομμουνιστικής δικτατορίας στον Εύξεινο Πόντο. Οι Έλληνες Πόντιοι διατήρησαν όσο μπορούσαν τα ήθη και τα έθιμά τους, γιατί δεν μιλούν οι βυζαντινολάτρεις για κομμουνιστικό Ελληνισμό;
 

Ο ʼδωνις Γεωργιάδης, ο νέος φωστήρας του «βυζαντινού πολιτισμού», σε εκπομπή του στο Blue Sky απολογήθηκε λέγων: «Μα πώς να το κάνουμε ...το  βυζάντιο είναι ο... μεσαιωνικός Ελληνισμός(!!)». Μάλιστα, μέχρι εκεί φτάνει το θράσος των βυζαντινολατρών, χρεώνουν τον μεσαιωνικό σκοταδισμό του βυζαντίου όχι στον χριστιανισμό αλλά στον...Ελληνισμό!!! «Μεσαιωνικός Ελληνισμός» φώναξε ο βυζαντινολάτρης που παριστάνει και τον αρχαιολάτρη. Έτσι εξαργυρώνει τα μαθήματα αρχαίων ελληνικών που κάνει στα παιδάκια, με ύβρεις κατά του Ελληνισμού.
 

Αυτοί οι βυζαντινολάτρεις γιατί δέν ανακάλυψαν το ρωμαϊκό Ελληνισμό(εμείς δεν αποδεχόμαστε τέτοια φρασεολογία, απλώς κάνουμε αντιστοιχίες) μεταξύ -146 και +324, όταν οι Ρωμαίοι εθνικοί μας άφηναν να ασκούμε την λατρεία μας και δεν έκαιγαν βιβλιοθήκες και φιλοσόφους; Τότε δεν υπήρχε ρωμαϊκός Ελληνισμός; Μόλις τα Ρωμαϊκά χριστιανικά κτήνη άρχισαν να καίνε ανθρώπους, ναούς και βιβλία τότε ανακάλυψαν αυτοί οι κύριοι τον βυζαντινό Ελληνισμό. Είναι ολοφάνερο ότι πριν τον «Μέγα» Κωνσταντίνο όλοι οι αυτοκράτορες για τους χριστιανούς είναι κακοί(ως ειδωλολάτρες) και ο Ελληνισμός θεωρείται υπόδουλος, ενώ μετά τον Κωνσταντίνο όλοι οι αυτοκράτορες πλήν του Ιουλιανού θεωρούνται από τους χριστιανούς αγγελούδια (ως χριστιανοί) και ο Ελληνισμός θεωρείται ...ελεύθερος. Τότε ...μεγαλουργεί(!!) ο βυζαντινός Ελληνισμός, κατά την άποψη των βυζαντινολάτρών. Μόλις άρχισαν τα βυζαντινά κτήνη την γενοκτονία των Ελλήνων...
 

Στο μόνιμο ψέμμα των χριστιανών δημαγωγών ότι τα εγκλήματα τα έκαναν λίγοι φανατικοί απαντούμε ότι απ’ όπου και αν πέρασε η χριστιανική λαίλαπα αφάνισε ανθρώπους και πολιτισμούς: Ρωσία, Γερμανία, Βρεττανία, Λατινική Αμερική. Εμείς δεν ισχυρισθήκαμε ποτέ ότι σφαγές έγιναν μόνον στην Ελλάδα. Είναι σαν να μας λέγουν οι χριστιανοί ότι τα εγκλήματα που διαπράτουν σήμερα οι μουσουλμάνοι δεν οφείλονται στην μισαλλόδοξη εκπαίδευση που παίρνουν αλλά οφείλονται στα πρόσωπα.
 

Τα εγκλήματα του Ισλάμ και του χριστιανισμού δεν οφείλονται στα εκάστοτε πρόσωπα, αλλά στην μισαλλόδοξη ιδεολογία που εκπροσωπούν.
 

Ο κύριος Γ. Γεωργαλάς σε πρόσφατο βιβλίο του με τίτλο «Ελλήνων θρησκεία» προσπαθεί να φοβίσει τους Έλληνες γράφοντας ότι η αναβίωση του Δωδεκαθέου θα κάνει κακό στον Ελληνισμό λόγω «διχασμού των Ελλήνων». Απαντούμε: η αναβίωση της Πατρώας Θρησκείας θα κάνει πολύ κακό στην ορθοδοξία και πολύ καλό στην Ελληνισμό. Κακό στον Ελληνισμό κάνει η ορθοδοξία γιατί προπαγανδίζει ιουδαϊκές θεωρίες. Εκτός και αν καταφέρει να μας πείσει ο κ. Γεωργαλάς ότι ο Ελληνισμός δεν εκπροσωπείται από την πνευματική του μήτρα την Ελληνική Θρησκεία, αλλά από τον σφαγέα του τον χριστιανισμό.
 

Πάντως για να μην ανησυχεί ο κ. Γεωργαλάς περί ενδεχομένου «διχασμού» των Ελλήνων δεν έχει παρά να επιστρέψει στην Εθνική μας Θρησκεία ώστε να  πάψει να είναι διχασμένη προσωπικότητα. Όταν επιστρέψουν όλοι οι Έλληνες στην Εθνική τους Θρησκεία δεν θα υπάρχει θέμα «διχασμού». Μόνον να μην περιμένουν οι χριστιανοί από εμάς να γίνουμε χριστιανοί, γιατί θα περιμένουν μέχρι την Εκατομμυριοστή Δευτέρα Παρουσία(και βάλε). Οι Έλληνες χριστιανοί κάποτε θα γίνουν όλοι Έλληνες το θρήσκευμα, το αντίστροφο αποκλείεται. 
 

Πάει πια ο καιρός που ο χριστιανισμός έκαιγε ζωντανούς τους Έλληνες τώρα θα πρέπει να δώσει μάχη με ίσα όπλα. Αλλά δεν μπορεί να δώσει καμμία μάχη. Βρίσκεται στο τέλος της ζωής του.
Οι χριστιανοί ξέρουν πολύ καλά ότι ο χριστιανισμός έχει κρεμάσει μία ταμπέλα στην πόρτα του που γράφει «Ζητείται νεκροθάφτης». 
Δεν μένουν πολλά χρόνια ζωής στον χριστιανισμό, ήδη ο πολιτικός χάρτης της Ευρώπης με απόφαση της Ε.Ε. δεν περιλαμβάνει τον χριστιανισμό ως πολιτιστικό στοιχείο της Ευρώπης.
 
 

8. «Όχι στον... διχασμό».
 
 

Οι χριστιανοί συκοφάντες των Ελλήνων, κλαψουρίζουν ότι στρέφουμε τον κόσμο μακριά από τα πραγματικά του προβλήματα, δηλαδή τα πραγματικά προβλήματα του λαού σύμφωνα με τους χριστιανούς δημαγωγούς είναι το οικονομικό, η ανεργία, η  υγεία κτλ. 

Αυτό είναι μέγα ψεύδος. Το πραγματικό πρόβλημα του Ελληνικού έθνους είναι η πολιτιστική του ταυτότητα. Δηλαδή ότι ιουδαΐζει, ότι δεν μπορεί να παράγει πολιτισμό λόγω της ανθελληνικής ορθοδοξίας που το στραγγαλίζει. Ότι λατρεύει ως αγίους τους σφαγείς του, ότι κάθησε αιώνες υπόδουλο σε βυζαντινούς και τούρκους εξ αιτίας των δεσποτάδων. Εάν το έθνος μας δεν αποβάλει το χριστιανικό δηλητήριο που το σκοτώνει δεν θα επιζήσει. Χωρίς θεραπεία από την χριστιανική αρρώστεια δεν πρόκειται να ορθοποδήσουμε ποτέ. Δεν είναι δυνατόν να επιβιώσει ένα έθνος που αποκαλεί αδελφούς τους ορθοδόξους Σλαύους, και εχθρούς-ειδωλολάτρες τους ευσεβείς της Ελληνικής Θρησκείας. Για την ορθοδοξία αδελφοί δεν είναι οι Έλληνες καθολικοί, οι Έλληνες μουσουλμάνοι, οι Έλληνες Εθνικοί κλπ, αλλά οι ...ορθόδοξοι Σέρβοι. Και μετά με απύθμενο θράσος μάς κατηγορούν ότι εμείς διασπούμε την ... εθνική ενότητα!!!
 
 

IV.  Τα ψέμματα των χριστιανών δημαγωγών για τους παπάδες.
 
 
 

1. «ʼλλο ο χριστιανισμός ...άλλο οι εκπρόσωποί του».
 
 

Οι χριστιανοί παπάδες χρησιμοποιούν το εξής τέχνασμα: όποτε τους κατηγορούμε για τα εγκλήματά τους (π.χ. επίσκοπος Κύριλλος-Υπατία) λέγουν «άλλο ο χριστιανισμός άλλο οι εκπρόσωποί του». Όταν κατηγορούμε τον Χριστόδουλο για μισαλλοδοξία μάς λέγουν ότι στο πρόσωπό του κτυπούμε την ορθοδοξία και τον Ελληνισμό. Όποτε δεν τους συμφέρει διαχωρίζουν τον χριστιανισμό από τους παπάδες και όποτε τους συμφέρει τον ταυτίζουν με τους παπάδες.
 

Οι παπάδες των ορθοδόξων κατηγορούν τον Πάπα για το «αλάθητο» ενώ συγχρόνως αυτοί διδάσκουν ότι κατέχουν την  μόνη αλήθεια, όλοι οι άλλοι είναι αιρετικοί. Από το σύμβολο της πίστεως(το δόγμα τους) δεν μπορεί να προστεθεί ούτε να αφαιρεθεί τίποτε, ούτε μία λέξη. Ποιοί κατηγορούν τον Πάπα για «αλάθητο»; οι «αλάθητοι» σκοταδιστές...
 

Τον τελευταίο καιρό οι παπάδες δίνουν μία προπαγανδιστική μάχη να πείσουν τους Έλληνες ότι τάχα πρέπει να διατηρήσουν την εθνική τους ταυτότητα μέσα στην παγκοσμιοποίηση. Προσοχή Έλληνες, όταν οι παπάδες μιλάνε για εθνική ταυτότητα εννοούν την  ιουδαιοχριστιανική πολιτιστική ταυτότητα που μας επέβαλαν δια σφαγών. Την αποκαλούν εθνική γιατί δεν μπορούν να την πουν με το πραγματικό της όνομα.
 

Εμείς σίγουρα θα διατηρήσουμε την εθνική μας ταυτότητα, δεν φοβόμαστε τίποτε. Επιζήσαμε μέσα στο βυζάντιο και διατηρήσαμε την εθνική μας ταυτότητα και θα φοβηθούμε τώρα; Οι παπάδες όμως φοβούνται μήπως οι Έλληνες απωλέσουν την ιουδαιοχριστιανική τους ταυτότητα γι’ αυτό κλαψουρίζουν με κροκοδειλίσια δάκρυα. Η εθνική ταυτότητα των Ελλήνων θα διατηρηθεί μέσα από την Εθνική μας Θρησκεία, όχι μέσα από την ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων.
 

Το θράσος μάλιστα των παπάδων ξεπερνάει κάθε όριο όταν λέγουν ότι θα χαθεί ο πολιτιστικός όρος «Έλλην»!!!, την στιγμή που επί 1000 έτη βυζαντινής λαίλαπας ο όρος «Έλλην» αποτελούσε ποινικό αδίκημα τιμωρουμένου διά της ποινής του θανάτου. Δηλαδή δεν χάθηκαν οι Έλληνες όταν τους έκαιγαν ζωντανούς οι βυζαντινοί και θα χαθούν τώρα επειδή ο κ. Σημίτης αφαίρεσε το Χ.Ο. από τις ταυτότητες; Οι χριστιανοί δημαγωγοί δυσκολεύονται να χωνέψουν ότι η ιερά μας πατρίδα δεν είναι τσιφλίκι του ιουδαιοχριστιανισμού.
 
 

2. Μήν καταπατάτε τα δικαιώματά...τους.
 

Και τώρα κρατηθείτε. Το άκρον άωτον της χριστιανικής υποκρισίας: Οι παπάδες των ορθοδόξων που επί 17 αιώνες καταπατούν(σφάζοντας) τα θρησκευτικά δικαιώματα των άλλων θρησκειών, υποστηρίζουν ότι η μή αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες αποτελεί ...καταπάτηση των θρησκευτικών τους δικαιωμάτων(!!!). Ναί, γιατί χριστιανισμός σημαίνει ...φως. Μόνο που το φώς του χριστιανισμού είναι σαν της πυγολαμπίδας, χρειάζεται σκοτάδι γύρω του για να φαίνεται...