Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
  
Απόστολος Αμυράς
Οδηγός προστασίας των Ελλήνων από την χριστιανική προπαγάνδα.
 
 
 
 
 
Εισαγωγή
  
 

 
 
1. Βασική αρχή: πάντα επίθεση, ποτέ άμυνα κατά του χριστιανισμού.
 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζουμε ως Έλληνες είναι ότι δεν πρέπει να απολογούμαστε γιατί πιστεύουμε στην Εθνική μας Θρησκεία αλλά να απολογούνται οι χριστιανοί επειδή μας μολύνουν με τις ανθελληνικές δοξασίες της ιουδαϊκής αιρέσεως των Ναζωραίων. Δεν πρέπει να μας κάνουν να αισθανθούμε ένοχοι που υπερασπιζόμαστε την θρησκεία των προγόνων μας αλλά εμείς θα τους κάνουμε να αισθανθούν ένοχοι που υπερασπίζουν μία εγκληματική ιουδαϊκή αίρεση. Βασικός κανών: επίθεση, ποτέ άμυνα, η άμυνα είναι θάνατος.
 

Δεν πρέπει να μας φέρουν στην θέση να αμφισβητούμε την ύπαρξη των Θεών μας. Εμείς αμφισβητούμε την ύπαρξη του εβραίου ραββίνου Τζεσουά. Σκοπός σε μία αντιπαράθεση με έναν χριστιανό είναι να τον προσηλυτίσουμε εμείς στην θρησκεία μας και όχι να τον αφήσουμε να προσηλυτίσει αυτός εμάς στην αίρεσή του. Ποτέ δεν πρέπει να του αφήνουμε τέτοιο περιθώριο. Προσοχή στις ιδεολογικές μάχες με τους χριστιανούς,  να μήν μας φέρουν σε θέση απολογουμένου και αυτοί να πάρουν την θέση του κατηγόρου. Π.χ. όταν μας κατηγορήσουν ότι διασπάμε την εθνική ενότητα θα τους θυμίσουμε ότι το παπαδαριό τους συμμάχησε με τους τούρκους το 1821 και αφώρησε όλους τους αγωνιστές. Άρα σε κρίσιμες στιγμές της Ελλάδος όχι μόνο δεν μας βοήθησαν αλλά συμμάχησαν με τον εχθρό. Άρα πώς θα πολεμήσουμε μαζί με τους παπάδες; Αυτοί που μας έσφαξαν και μας υποδούλωσαν δεν θα μας σώσουν σήμερα.
Βασικός στόχος των χριστιανών προπαγανδιστών είναι να κάνουν το θύμα τους να αισθάνεται ένοχο που διαμαρτύρεται για τον βιασμό του. Εάν είναι δυνατόν να το καθήσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για συκοφαντία.
 

Οι χριστιανοί δημαγωγοί μας καλούν να ξεχάσουμε τις σφαγές του Γιουτπράδα (Ιουστινιανού) και του Θεοδοσίου Α’, να ξεχάσουμε την Υπατία και τους εθνομάρτυρές μας. Αλλά αυτοί θέλουν συνεχώς να μας υπενθυμίζουν τους ανύπαρκτους μάρτυρες και «αγίους»-δολοφόνους τους, τους εβραίους «σταυρωτήδες» του Τζεσουά, και τις σφαγές που υπέστησαν από τους καθολικούς. Γιατί να ξεχάσουμε εμείς την εθνομάρτυρα Υπατία και να μήν ξεχάσουν αυτοί την σταύρωση του Τζεσουά, ώστε να σταματήσουν να μας μολύνουν την ψυχή με τα παραμύθια τους.
 

Θέλουν να μας κάνουν να βλέπουμε την  αρχαία πολιτιστική κληρονομιά μας μέσα από τα γυαλιά του ιουδαιοχριστιανισμού. Όλοι οι Έλληνες όμως να έχουν ακλόνητη πίστη στους Πατρώους Θεούς ότι θα επιζήσουμε και θα κατατροπώσουμε τους εχθρούς του Ελληνισμού. Αρκεί να μήν εγκαταλείψουμε τους Θεούς μας και ούτε Αυτοί θα μας εγκαταλείψουν. Όλοι οι Έλληνες πρέπει να χαράξουν στις ψυχές τους τούτο:
 

 Έθνη που προσκυνούν ξένους θεούς είναι καταδικασμένα να υποδουλωθούν και μία μέρα να αφανισθούν. Το Ελληνικό έθνος δεν πρόκειται να ξεφύγει από αυτόν τόν κανόνα όσο προσκυνά τον ραββίνο Τζεσουά. 
 

Και αυτό γιατί το να είσαι χριστιανός σημαίνει ότι φτύνεις κατάμουτρα τους προγόνους σου, φτύνεις κατάμουτρα τα Ελληνικά ήθη και έθιμα, γυρίζεις την πλάτη στους φωτοδότες και προστάτες Πατρώους Θεούς. Το να είσαι χριστιανός σημαίνει ότι προδίδεις τον Ελληνισμό (προδοσία του Ελληνισμού όπως τον εννοούμε εμείς, όχι όπως τον εννοούν οι χριστιανοί προπαγανδιστές. Γι’ αυτούς Ελληνισμός είναι τα κείμενα των θεωρητικών του χριστιανισμού και οι βυζαντινοί αυτοκράτορες).
 
 

2. Ορισμός του «ελληνοχριστιανικού πολιτισμού».
 
 

Ας δώσουμε τώρα τον ορισμό του «ελληνοχριστιανικού» πολιτισμού, βασικό προπαγανδιστικό σύνθημα των χριστιανών δημαγωγών, αλλά όπως εμείς τον εννοούμε: 
 

Τί είναι «ελληνοχριστιανικός πολιτισμός»; Απάντηση: ο πολιτισμός όπου δεν εκδίδονται οι αρχαίοι Έλληνες συγγραφείς. Ο πολιτισμός που επιτρέπει βόθροι και αστικά λύμματα να χύνωνται πάνω σε αρχαίες πόλεις και θέατρα, ο πολιτισμός που δεν διδάσκει τους Έλληνες την κοσμογονία του Ησιόδου αλλά τις διαταγές του Μωϋσή και του Σαούλ. Ο πολιτισμός που δεν έχει αγάλματα Ελλήνων Θεών, ηρώων, φιλοσόφων κλπ, αλλά έχει αγιογραφίες(πολύ σύντομα και αδριάντες) βυζαντινών καθαρμάτων τύπου Γιουτπράδα (Ιουστινιανού). Ο πολιτισμός όπου οι παπάδες την «Κυριακή της ορθοδοξίας» ψάλλουν αναθέματα κατά της Ελληνικής σοφίας (τα του Ιταλού Κεφάλαια). Αυτός είναι ο «ελληνοχριστιανικός πολιτισμός». Στάζει μίσος κατά του Ελληνισμού και αυτό γιατί το πραγματικό του όνομα είναι «ιουδαιοχριστιανική απάτη».
 

Πώς όμως κατάφεραν τόσους αιώνες οι χριστιανοί προπαγανδιστές να εξαπατούν και να σφάζουν τους Έλληνες ατιμωρητί; Το «μυστικό» τους βρίσκεται στην μονομερή διεξαγωγή επιθετικής, χωρίς ηθικούς φραγμούς προπαγάνδας από την πλευρά τους και στην ασυγχώρητη αδράνεια από την πλευρά μας. Δεν υιοθετήσαμε τις τεχνικές τους ώστε να τις χρησιμοποιήσουμε εναντίον τους γιατί ήμασταν ανεκτικοί, κάτι που απεδείχθη μοιραίο λάθος.
Ο χριστιανισμός χρησιμοποιεί το ασύστολο ψέμμα, την βία, την παραπλάνηση, την  απάτη, την δολοφονία και ένα σωρό άλλες μεθόδους τις οποίες θα θίξουμε συνοπτικά στο εγχειρίδιο μας.