Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Het Rank Systeem
MyLeague.com heeft een van de simpelste ladder systemen ooit gebruikt voor competitiespel. We noemen het de "Ladder" want elke speler heeft een unieke positie of "rank" dat de stand met andere spelers vergelijkt. De hoogst geplaatste speler heeft positie #1. Iemand met positie #2 staat onder de #1 speler. Dus, het doel is om de de ladder op te klimmen helemaal naar de top. Wanneer je voor het eerst meedoet word je in de categorie "unranked" (niet geplaatst) geplaatst op de ladder. Je word "ranked" (geplaatst) als je je eerste wedstrijd speelt op de Ladder (niet geplaatste spelers kunnen tegen mekaar spelen en de winnaar word dan geplaatst onderaan de ladder). Wanneer je een hogere geplaatste speler verslaat dan zal je de helft tussen jouw plaats en de zijne stijgen. Je kan alleen in rank dalen doordat andere ladderspelers over jou springen.

Lidmaatschap Regels
Sinds je ladder bent en al je records worden behouden hebben we een paar speciale regels voor je. Deze regels zijn erg belangrijk dus we vinden dat je ze erg goed moet bekijken. Je juiste e-mail adres moet te vinden zijn op de site want we moeten je e-mails kunnen sturen. Als je je e-mail adres niet meer gebruikt ga je naar "user editors" en tik je een e-mailadres in dat je wel gebruikt, als dat niet gebeurd kan je penalty krijgen of word je eruit gegooid. Als je ladder naam aggresief of bedreigend naar andere leden toe zal je lidmaatschap verwijdert worden. Als de naam die je wilt kiezen hetzelfde is dan de naam van een ander lid zal je een andere naam moeten kiezen. Je mag hoogstens je naam 1 keer per week je naam veranderen. Spelers moeten nooit reporten voor een andere speler die ze niet gespeeld hebben, of voor een speler wiens naam op het moment van de match verkeerd geschreven was. Je ladder naam moet in de chat of onder het spel precies goed geschreven zijn dus geen andere toetsenbord icoons erbij. Zo niet dan hoeft je tegenstander niet voor je te reporten na een verloren partij maar moet jij wel voor hem reporten als hij zou winnen.

Onactiviteit
Als je al 100 dagen niet actief bent geweest word je verwijdert omdat andere spelers ook de kans moeten hebben om te stijgen. Verwijdering van de leden is automatisch. Bij deze regel worden dus geen uitzonderingen gemaakt. Onze spelers willen een competitie waar veel spelers actief zijn en makkelijk om te vinden.

Meerdere Accounts
We accepteren maar een account op een IP Adres. Als het er meerdere zijn dan zullen deze worden onderzocht en waarschijnlijk worden verwijdert. We hebben een automatische zoekmachine voor dit soort informatie, en alle nieuwe accounts worden nagekeken. Je mag geen meerdere accounts per persoon hebben, maximum 1 account per persoon is toegestaan. Je mag niet met meerdere mensen op 1 account spelen.

Uitdagingen
Of je wordt uitgedaagt, of je daagt iemand zelf uit, er zijn sommige richtlijnen die moeten gevolgd worden. Schenden van deze zou in straffen kunnen resulteren. Indien u iemand opmerkt die deze regels schendt vragen wij u vriendelijk om ons te contacteren. Wanneer u in een chat kamer vraagt om een match te spelen, is het nodig dat u hoffelijk en eerbiedig aan andere mensen in de kamer bent. Bij grof en beledigend taalgebruik zullen acties volgen. Herhaaldelijk vragen om een Ladder spel is irriterend, en de persoon aan wie je het vraagt zal hierna niet meer met je willen spelen en het voor u moeilijk maken je op deze ladder te bewegen. De beste manier om matches te kunnen spelen is dit te verkondigen in de room. Vaak zullen andere spelers hetzelfde doen. Laat ze maar weten dat je wilt spelen! 3 spelen per dag: je kan dezelfde persoon enkel 3 keer per dag spelen. Je mag tegen iedereen spelen. Kijk eerst even of je tegenspeler zeker van de ladder is. Als je problemen hebt met de informatie van deze speler ga snel bij "find player" kijken.

Spelen van Een Spel
Eens je een tegenstander gevonden hebt en je klaar bent om je spel te beginnen, zijn er sommige regels over het spel dat je in gedachte moet houden. Er zijn geen onwettige settings voor Ladder spelen alleen als ZOWEL beide spelers akkoord gaan voor het spel begint. Indien iemand het spel met verkeerde settings begint zou je moeten terugkeren naar de chat. Dit zal tonen dat beide spelers zeker weten wat jullie willen. Je kan dan je spel opnieuw starten Eens je een spel begint moet je het afmaken. Indien je verlaat verlies je en moet je dus reporten. Als je internet wegvalt of je computer uitvalt, ben je verloren en moet je reporten. Maar als je een sportieve tegenspeler hebt speel je redo. Het is niet toegestaan Ladder te spelen tegen mensen die in hetzelfde huisgezin leven als jij. Je kan vrienden en verwante spelen die niet bij jou onder 1 dak leven, maar dat moet je ook beperken. Onthou, het idee van de ladder is om te spelen tegen mensen over de hele wereld, niet alleen jouw klein vriendenkringetje. Je mag wel meerdere als je toestemming van een Admin krijgt. Je bent niet toegestaan verliezen aan iemand te berichten die vanop dezelfde computer speelt. Als je dat wel doet zal onze Veiligheidssoftware deze activiteit bespeuren indien je geprobeerd hebt vals te spelen en je zal verwijdert worden. Je gedrag moet redelijk zijn, als we klachten hebben over gedrag kan je in de box vliegen of nog ergere sancties krijgen. Je mag geen meerdere machen op hetzelfde moment spelen.

Reporten van het spel
Zodra in het spel de verliezer van het spel bekent gemaakt is moet hij zo snel mogelijk dit bevestigen door te reporten. Dit doet hij aan de linkerkant bij "report loss". Als hij dit "vergeet" zijn er enkele mogelijkheden om hem eraan te herinneren. Als je verliest moet je direct reporten. Als je dit niet doet zal de tegenstander een unreported match sturen, waarbij hij een mail terugkrijgt die hij dan moet beantwoorden met de screensave van de desbetreffende wedstrijd. Ps, een screenshot (ss) doe je door op het toetsenbord op "prt scr" te drukken en dan in word of paint op "plakken" te drukken. vervolgens sla je dit bestand op als .JPG of .JPEG, en je mailt het naar het e-mailadres van de mail die je krijgt na dat je melding hebt gemaakt van de unreported match. Onthoud: geef je tegenstander altijd 5 minuten de kans om te reporten. Wanneer je unreported match krijgt kan je ook penalty krijgen (hierdoor kan je voor 30 dagen niet spelen) of in het ergste geval wordt je gekickt.

Slecht Gedrag
Als een lid van Myleague.com u, ons en alle andere spelers voorstelt wanneer u Ladder speelt, is het verplicht om je fatsoenlijk te gedragen en deze speler(s) geen slechte naam te geven. Omdat wij zwaar op de steun van het spelnetwerk en producenten rekenen, zijn er bepaalde richtlijnen over hoe je online te gedragen die je moet volgen. Wanneer je deze regels niet respecteert zal je zwaar gestrafd worden met penalty, kicken, of bannen! Wanneer je een "faker" hebt dan moet je niet reporten, tenzij je het niet kunt bewijzen, als je een unreported mach krijgd zal die verworpen worden. Wanneer andere mensen je uitschelden voor iets, dan negeer je ze best. Je neemt een sreenshot van hetgeen waarvoor je tegenstander je uitscheldt, en je mailt dit naar een admin Je kan namelijk zwaar gestrafd worden als je te ver gaat. Er zijn genoeg mensen in de room om tegen te spelen, je moet niet alleen tegen dezelfde speler spelen. Problemen worden opgelost door de staff, je moet dit niet zelf proberen.

Top 10
omdat iedereen droomt van de top 10 zijn er speciale voorwaarden, waar alle spelers rekening mee moeten houden. Als je 1.0 Days Idle staat word je terug gezet naar rank 10. Je moet ZOVEEL mogelijk tegen de andere top 10 spelers spelen. Als je bij de top 10 spelers behoord zullen de straffen bij vals spelen zeer streng zijn. Denk Eraan dat het een spel is en dat het vooral voor het plezier is!