Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

 

De productlijn.

 

 

Diana Care Cosmetics heeft er voor gekozen om onder de naam DC MEN een hele productlijn voor mannen uit te brengen.

Deze productlijn bestaat uit een dagcrème, een deodorant, een dochegel en een eau de toilette.

 

De dagcrème is een oplossing voor mannen met een gevoelige huid die vooral na het scheren last hebben van roodheid en jeuk. De crème is hydraterend en geeft een rustgevend en kalmerend gevoel aan de huid. Na het smeren van deze dagcrème kan gewoon (DC Men) eau de toilette gebruikt worden, omdat de crème geurloos is in tegenstelling tot een aftershave die vaak een eigen luchtje heeft. De crème is verpakt in een handig en functioneel pompje met en inhoud van 50 ml.

De eau de toilette heeft een heerlijke, aantrekkelijke, verfrissende geur die lang ruikbaar is en niet binnen twee uur is vervlogen. De eau de toiletten geeft geen prikkelend gevoel aan de hals wanneer het aangebracht wordt. De eau de toilette is verkrijgbaar in een flesje met een spray.

De deodorant, verpakt in een verstuiver, zorgt er voor dat u de hele dag een fris gevoel heeft. Transpiratiegeuren worden geheel opgenomen en geneuteraliseerd door de sterke DC MEN formule. De deodorant heeft geen overheersende geur en bevat geen alcohol of andere stoffen die de huid mogelijk kunnen irriteren.

De douchegel heeft een hydraterende functie zodat uw huid niet uitdroogt tijdens het douchen, zelfs niet als het water eigenlijk te warm is. (te warm douchewater zorgt voor en uitgedroogde huid)
Ook is de douchegel heerlijk verfrissend zonder dat het een overheersende geur heeft. De douchegel is verkrijgbaar in een handige tube die tot het laatste beetje uitgeknepen kan worden zodat u niet een halve tube hoeft weg te gooien omdat er niets meer uitkomt.