Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
Bomoh Artis Malaysia, petua, Artis, Susuk, Bomoh, akhbar, tradisional, rawatan, Kelamin, bomohartis

Bomoh Awang, perubatan tradisional, susuk, rahsia susuk, zawil hayat, susuk kelamin, pembenci, badi, saka, rumahtangga, pengasih, pasak, tenaga batin, mandi bunga, pemanis, pendinding, seri wajah, suara merdu, penunduk, pelaris, pulih dara, pulih semangat

31C, Jln Pandan Indah
 1/23D, Pandan Indah
55100 Kuala Lumpur
{Belakang FAJAR}

Tel:  03-9274 0837
H/P: 012-370 6808

ALAMAT WEB:   http://www.angelfire.com/pop2/bomohartis    ::   E-MEL:  bomohartis@lycos.com

 

PENGENALAN

Awang Mohamed Yahya atau Awang Mohd Yahya adalah seorang pengamal perubatan tradisional Melayu, yang lebih dikenali sebagai Bomoh Artis Malaysia. Beliau lahir pada 17 Ogos 1951 di Sungai Lembing, Pahang Darul Makmur.  
[Selanjutnya...]


WARISAN ILMU

Sebenarnya, Bomoh Artis Malaysia telah diasuh sejak dari kecil lagi untuk mewarisi segala ilmu yang terdapat pada ayah beliau iaitu Allahyarham Tok Ki Yahya bin Wok. Tok Ki Yahya pada satu ketika dahulu adalah seorang Bomoh Besar yang amat terkenal di dalam Negeri Pahang.  
[Selanjutnya...]


JENIS-JENIS RAWATAN DI PUSAT RAWATAN ZAWIL HAYAT

Sebenarnya, Bomoh Awang atau Bomoh Artis Malaysia menawarkan kepada orang ramai dalam mengubati pelbagai jenis penyakit zahir dan batin. Pusat Rawatan Zawil Hayat menawarkan rawatan antaranya ialah :  
[Selanjutnya...]


JENIS-JENIS SUSUK

Rahsia Ilmu Susuk. Segala hajat dan cita-cita akan mudah tercapai dan akan mendapat satu kecantikan luar biasa dengan ilmu susuk.

Antara susuk yang ditawarkan oleh BOMOH ARTIS MALAYSIA ialah :  
[Selanjutnya...]


HUBUNGAN DENGAN MEDIA MASSA

Dengan kepopulariti yang ada pada Bomoh Artis Malaysia terdapatnya beberapa akhbar yang mengambil beliau sebagai kolumnis di dalam akhbar mereka antaranya:  
[Selanjutnya...]


BUKU-BUKU KARYA BOMOH ARTIS MALAYSIA

Koleksi Soal Jawab Petua & Masalah Harian - Terbit pada tahun 1992 terbitan
Citakhidmat (M) Sdn. Bhd.

Petua dan Doa - (Pendinding, Penawar dan Penyembuh Penyakit)
Terbitan USNIE PUBLISHER


AKTIVITI-AKTIVITI BOMOH ARTIS

Bomoh Artis Malaysia bukan sahaja dikunjungi oleh pesakit, artis popular malahan para ahli politik, ahli perniagaan, orang kenamaan pernah menemui Bomoh Awang untuk mendapatkan rawatan serta khidmat nasihat zahir dan batin.

Pesakit yang datang adalah daripada seluruh tanahair, Singapura, Brunei dan luar negeri. Pesakit beliau terdiri dari pelbagai kaum seperti Melayu, Cina, India, Inggeris, Jerman dan lain-lain.^Ke Atas^

 

 

Susunan oleh Bob Sri Menanti. Reka Bentuk oleh Latif Tan. Hak Cipta (C) Bomoh Artis Malaysia

 

Bomoh Artis / Bomoh Awang - PUSAT RAWATAN ZAWIL HAYAT - Pakar Susuk, Perubatan Tradisional, Zahir dan Batin, bomoh artis, rahsia artis, zawil hayat, Hj Mahadi, susuk, pakar susuk, zahir, batin, susuk kelamin, minyak pembenci, putus tunang, badi, saka, hajat terhalang, masalah rumahtangga, minyak pengasih, kurang nafsu, pasak, tenaga batin, mandi bunga, penyeri diri, pemanis, pendinding diri, seri wajah, suara merdu, penunduk, kelamin suami isteri, tewas di ranjang, pelaris perniagaan, pengikat kasih, penarik batin, payudara, pulih dara, pulihkan semangat