Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
INFORMATION | NYHETER | JANUARI 2002

[21 januari 2002]

NRJ Radio Awards 2002
Kanal 5 direktsänder NRJ Radio Awards 2002 från Hovet i Stockholm ikväll klockan 20.00. Blue är nominerade till 'Best International New Artist' och vi på The Power of Blue Music önskar grabbarna lycka till!


[20 januari 2002]

Angående röstningen, forumet och gästboken
Vi har haft problem med röstningen, forumet och gästboken på senaste tiden. Nu ska detta vara fixat, så det är bara att fortsätta diskutera på forumet, skriva vad du tycker om sidan i gästboken och göra din röst hörd i röstningen.

Blue nominerad
Blue är nominerad till 'Best British Newcomer' och 'Best UK Pop Act'. På www.thesun.co.uk och www.brits.co.uk hittar du mer information hur du hjälper killarna att ta hem priserna den 20 februari.

"If You Come Back" på topplistorna
"If You Come Back" är Sveriges tjugoandra mest säljande singel.
På Tracks-listan befinner sig "If You Come Back" på placering nummer 12, vilket innebär ett snäpp ner från förra veckan.
På Mega Skivakademins Topp 20 är det den 7:e mest sålda singeln.


[13 januari 2002]

"If You Come Back" på singellistan
Just nu är killarnas senaste singel "If You Come Back" den 23:e mest sålda singeln i Sverige. Om du inte köpt singeln ännu, föreslår vi att du beger dig till närmaste skivbutik och köper dig ett exemplar.


[10 januari 2002]

Nästa singel
Officiella sidan har nu avslöjat vilken låt som blir Blue's fjärde och kommande singel. Det blir spår nummer 5 på All Rise, rättare sagt "Fly By", som förhoppningsvis ska förstärka deras populäritet. Det är en ny ominspelad version som har gjorts och Officialblue.com menar att du kommer älska den om du gillat den tidigare versionen - och visst tror vi dem. I Storbritannien kommer den att släppas den 18 mars. Vad som gäller för Sverige vet vi inte än, men vi återkommer med detta.

Bubblare på Barometern
Blue är Bubblare på OKEJ's Barometer. Om du vill se mer av Blue i kommande nummer av OKEJ kan ni skicka in ett röstkort, vilket ni hittar i slutet av varje nummer i tidningen.


[8 januari 2002]

Jobbar med nytt material
Antony, Duncan, Simon och Lee var lediga under julen. Den här veckan ska dem in i studion för att jobba med nytt material. Senare i månaden är det dags för promotion i Danmark, Italien och Asien.


[5 januari 2002]

Se spelningen Blue gjorde på Daily's
En kall decemberdag var Blue i Stockholm för att göra deras första spelning på svensk mark. Många har väntat på att få se spelningen som ägde rum på Daily's. Nu är det alltså dags. Från början var det tänkt att ZTV skulle filma showen, men planerna ändrades och istället filmades den av www.startsidan.telia.com.