Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
INFORMATION | NYHETER | DECEMBER 2001

[30 december 2001]

Tack till alla besökare!
Wow, på inte mycket mer än en månad har The Power of Blue Music passerat 1000 besökare. Vi är väldigt glada för framgångarna och vi uppskattar all respons vi fått. Tack så mycket för att du besöker sidan. Vi hoppas att ni gillar den och att ni kommer tillbaka. Ni är alltid välkomna att maila om ni har frågor, kommentarer eller annat kring sidan.


[27 december 2001]

Smash Hits 2001 på SVT
Den 9 december hölls Smash Hits 2001 på Docklands-arenan i London. Den stora popfesten visas i två delar på SVT. Första delen visades idag, men imorgon kan du se andra delen då Blue medverkar. Även Westlife, Shaggy och Wyclef Jean, med flera, framträder. Sätt på TV:n imorgon klockan 19.00 på kanal 1.


[23 december 2001]

Försäljningssiffror
All Rise har sålt platina, det vill säga 400.000 exemplar och singlarna "All Rise" och "Too Close" har båda sålt silver, vilket innebär 200.000 exemplar. Såhär säger Duncan om deras framgångar Duncan om deras framgångar:
"This has been a crazy and exciting year for Blue and we're totally blown away by the success we've had so far. We've worked really hard to produce an album that we are all proud of. All we want to do is perform decent songs with tough grooves and soulful vocals."

Radiointervju med Blue
För bara några dagar sedan gjorde Blue en intervju för BBC Radio. Fram till den 4 januari kan du lyssna på intervjun, en akustisk verion av "All Rise" och även jullåten "Lonely This Christmas" på deras hemsida.


[17 december 2001]

Julrim med Blue i Morning Glory
När Blue var i Sverige förra veckan gjorde de en intervju för MTV's Morning Glory. Då hjälpte dem till med julrim såhär inför jul. Programmet visas på lördag och söndag, det vill säga den 22 och 23 december, mellan klockan 10.00-11.00 på MTV. Repriser kommer även sändas under julveckan, så missa in det!


[16 december 2001]

Rösta fram årets låt på Rix FM
Rix FM har nominerat ett 50-tal låtar till 'Årets låt', "All Rise" är en av dem. För att rösta måste du vara medlem och inloggad i Klubb Rix FM. Att vara medlem där är gratis och det tar bara någon minut att anmäla sig. Som medlem kommer du kunna ta del av erbjudanden och liknande. Klicka här för att rösta och få mer information om hur du blir medlem.


[15 december 2001]

En andraplats för All Rise
Blue tog hem andraplatsen för 'Record Of The Year 2001'. S Club 7 vann med endast 4 (!) röster. Som om inte det vore nog, vann de priset för 'Bäst nykomling' på både Poll Winners party och News Of The World's RAFTA awards. Ett stort grattis till Blue säger vi på The Power of Blue Music.

Blue 2002 Arena Tour
I november och december nästa år kommer Blue att turnera i England. För mer info, besök officiella sidan.


[10 december 2001]

NRJ Radio Awards 2002
Blue är nominerade till 'Best International New Artist' på nästa års NRJ Radio Awards 2002. Rösta på Blue här! NRJ Radio Awards kommer att hållas på Hovet i Stockholm den 21 januari. Artister kommer att spela live, men dem enda fastställda just nu är Kylie Minogue och Roxette.


[8 december 2001]

Power Webb Chart 2001
Power Hit Radio har nominerat "All Rise" för att ta emot priset för 'Årets bästa låt'. 30 låtar tävlar om äran. Förutom Blue har bland annat "Survivor" med Destiny´s Child, "Clint Eastwood" med Gorillaz och "Angel" med Shaggy, chans att ta hem priset. För att hjälpa Blue måste du vara medlem i Power-klubben, vilket är gratis och när du röstar har du chans att vinna Madonnas samlingsalbum eller en T-shirt även med henne. För mer info, gå till Power Hit Radio's hemsida!


[6 december 2001]

Blue till Sverige
Om mindre än en vecka kommer Blue till Sverige, närmare bestämt på tisdag befinner dem sig på svensk mark. Dem kommer då att göra deras första spelning i Sverige. Spelningen sker på Daily's i Stockholm under kvällen för lyckigt lottade fans. Det går nämligen inte att köpa biljetter till spelningen, utan tidningen OKEJ, radiokanalen Power Hit Radio och Kompis på ZTV har lottat ut biljetter. Grattis till er som vunnit! Vi kanske ses där, eftersom vi på The Power of Blue Music kommer att befinna oss på plats.

Ett snäpp ner
För några dagar sedan berättade vi för er att Blue tagit sig upp på Kompis Topp 5's förstaplats med "If You Come Back". Dem har nu halkat ner ett snäpp och vi föreslår att ni fortsätter att rösta på Kompis hemsida.

Nära att bli "Årets album 2001"
Blue är en av tio finalister som har chansen att få äran att ta emot priset för 'Årets album 2001'. Det är Tv-kanalen ITV som arrangerar det hela. Du röstar genom att klicka här. Resultatet får vi förhoppningsvis på lördag.


[3 december 2001]

Glada nyheter
Blue har intagit förstaplatsen på Kompis Topp 5 med "If You Come Back". Håll Blue på topp genom att fortsätta rösta på Kompis hemsida!
Vi på The Power of Blue Music gratulerar Blue till deras framgång och hoppas det kommer fortsätta så framöver!