Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
SIDAN | FRÅGOR & SVAR

Hur kom ni igång med sidan?
Tidigare hade vi båda olika klubbar och hemsidor, men med andra grupper. Av olika anledningar lades de ner. När Blue’s låtar började spelas på radion, kände vi att det var dags för en sida om dem. Eftersom vi var kompisar sen tidigare, hade vi inga problem med att komma överens. Resten vet ni.

Hur gör ni sidan?
Sidan är gjord med HTML.

Skulle ni kunna hjälpa mig att göra en sida?
Då vi båda pluggar på gymnasiet, finns det tyvärr inte tillräckligt med tid. Om du dock har någon speciell fråga, så kommer vi göra vårt bästa för att ge dig ett bra svar.

Vad har ni för tips till dem som vill starta en hemsida?
Tävla inte med andra sidor, utan gör sidan efter egen förmåga. Sätt upp dina egna mål och tag lite i taget. Om du inte har några erfarenheter av hur man gör en hemsida, kan du gå in på exempelvis Yahoo! GeoCities

Hur får ni tag på nyheter och liknande fakta?
Vi håller ögonen och öronen öppna överallt, TV, radio, tidningar, internet. Man vet aldrig vart det kan dyka upp en nyhet.

Får jag använda era bilder och annat material på min sida?
Vad gäller våra bilder, alltså de bilder vi har tagit, är exklusiva för den här sidan och vi vill därför inte att ni använder dem på era sidor.
För att använda övriga bilderna måste ni först få tillåtelse från dess ägare, som äger copyrighten. Det hittar ni självklart under bildsektionen.
Vad gäller Nyheter, låttexter, fakta etc, så får ni gärna använda detta, men inte kopiera texterna rakt av (detta gäller inte låttexterna).
Men glöm inte att det inte skadar att höra sig för innan du använder något på din sida.

Har ni träffat Blue?
Ja, vi har träffat Blue de gånger de har varit i Sverige.

Kan ni hälsa Blue från mig när ni träffar dem nästa gång?
Nej, det kan vi tyvärr inte göra.