Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
Velkommen til Hif i Hopperup Online

Forsiden ¦ Træningstider ¦ kampplaner ¦ Ledere ¦ Indmeldelse ¦ Billeder

Links

Datalogi
VucAarhus
Sporten
Håndbold
Tennis
Cykling
Golf
Fodbold
Ishockey
Motorsport
Badminton
Gymnastik
VM2006

DK Klubber


Fc K
Brøndby
AGF Aarhus
OB Odense

Udland

Manchester
Fc Barcalona

Arsanel
AC-Milan
Real Madrid
Liverpool

SE OGSÅ

 


 


 

 

Introduktion

Velkommen til Idrætsforeningen HIF i hopperup er en foreningen der har forskellige typer boldspil.Foreningen har 200 medlemmer fordelt på 4 afdelinger. Det er Håndbold,Fodbold,Gymnastik og Badminton.

 • Seneste Nyheder:
 • VM i Rusland 2005 - KLIK HER!

  Zidan scorede for Mainz

  04-12-05: 19:38 | af: Lars Jørgen Andersen

  Den tidligere FC Midtjylland-spiller Mohamed Zidan var søndag med til at skaffe tre vigtige point i bunden af den tyske Bundesliga til sin klub Mainz 05. På hjemmebane havde Zidan og kompagni besøg af Wolfsburg, og den egyptisk-fødte angriber var med hele kampen, som Mainz vandt 5-1. Zidan selv gjorde sin skyldighed gældende ved at lave målet til 4-1, og med sejren rykkede Mainz 05 noget væk fra nedrykningspladserne. Bundesliga

  Tilfredshed - men plads til forbedringer

  04-12-2005 11:20 af Morten Wamsler

  Efterårsafslutningen mod FC Midtjylland kan næsten bruges som symbol på efterårssæsonen. Lidt op ad bakke - men i sidste ende lykkedes det at vinde og overvintre på den 4. plads, som er målsætningen. Hør interview med Nicolai Stokholm fra OB On Air.

  Tembo afløste Esben Hansen

  03-12-2005 20:00 af Michael Buchholtz

  Der var ikke spillet meget mere 10 minutter på SAS Arena, før OB-træner Bruce Rioch måtte foretage den første udskiftning. Esben Hansen fik et slag på hoften, og måtte melde pas. Det betød, at Andrew Tembo kom ind på sin favoritplads, på den centrale midtbane. ”Det er aldrig sjovt at blive kastet ind i en kamp på den måde. Derfor skulle jeg lige finde mig til rette,” lød det fra den store zambier. Tembo glædede sig dog de tre point. ”Det var en meget vigtig sejr. Nu kan vi gå på ferie med en sejr, og det betyder ufatteligt meget. Dermed er der en masse positivt at videre med i forberedelserne til forårssæsonen. Så vi er meget glade nu,” lød det fra Tembo, der indrømmede at det kostede kræfter at få sejren i hus. ”Det var en hård kamp med mange hårde dueller. Men vi viste at vi både kan spille fodbold, og stå distancen rent fysisk. Så hele holdet kan være meget stolt af denne sejr,” sluttede Tembo.

  webmastere: Ahmed Omar.email:Ahmed

  webmaster: Liban Ibrahim.email:Liban

  Hif i hopperup / Brøndby stadion 10 / 2605 Hopperup / Tlf 86282400 © 2005 Håndbold idrætforening