Skin care. Κατανόηση του δέρματός σας. Learn way for your future success

Czech version for Κατανόηση του δέρματός σας
Czech version

German version for Κατανόηση του δέρματός σας
German version

English version for Κατανόηση του δέρματός σας
English version

Spanish version for Κατανόηση του δέρματός σας
Spanish version

French version for Κατανόηση του δέρματός σας
French version

Greek version for Κατανόηση του δέρματός σας
Greek version

Italian version for Κατανόηση του δέρματός σας
Italian version

Dutch version for Κατανόηση του δέρματός σας
Dutch version

Portuguese version for Κατανόηση του δέρματός σας
Portuguese version

Swedish version for Κατανόηση του δέρματός σας
Swedish versionΚατανόηση του δέρματός σας home page

Τα γηρατειά δεν είναι τόσο κακά όταν εξετάζετε την εναλλακτική λύση.

Maurice Chevalier
Κατανόηση του δέρματός σας

 

 

 

 

 

 

Skin care. Κατανόηση του δέρματός σας.

Το μαστοφόρο δέρμα περιέχει συχνά τις τρίχες, το οποίο στην ικανοποιητική πυκνότητα καλείται γούνα. Η τρίχα χρησιμεύει κυρίως να αυξήσει τη μόνωση που το δέρμα παρέχει, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως δευτεροβάθμιο σεξουαλικό χαρακτηριστικό ή ως η κάλυψη. Σε μερικά ζώα το δέρμα είναι πολύ σκληρό και παχύ, και μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία για να δημιουργήσει το δέρμα. Τα ερπετά και τα ψάρια έχουν τις σκληρές προστατευτικές κλίμακες στο δέρμα τους για την προστασία, και τα πουλιά έχουν τα σκληρά φτερά, όλα φιαγμένα από σκληρές ß-κερατίνες. Το αμφίβιο δέρμα δεν είναι ένα ισχυρό εμπόδιο στη μετάβαση των χημικών ουσιών. Μια συνεδρίαση βατράχων σε μια λύση αναισθητικού θα πάει γρήγορα στον ύπνο.

Το δέρμα στο πρόσωπο ενός προσώπου βλέπει από τους ανθρώπους ότι το πρόσωπο αλληλεπιδρά με. Για μερικούς ανθρώπους, επομένως, η του προσώπου φροντίδα δέρματος είναι ιδιαίτερα σημαντική, και χρησιμοποιούν συχνά τα καλλυντικά για να εξετάσουν την εμφάνιση του προσώπου και τον όρο του δέρματος, όπως εκείνοι για τον έλεγχο πόρων και μαύρα επικεφαλής να καθαρίσουν.

Το δέρμα αποτελείται από την επιδερμίδα και dermis. Κάτω από αυτά τα στρώματα βρίσκεται τα hypodermis (υποδόριο λιπαρό στρώμα), το οποίο δεν είναι συνήθως ταξινομημένο ως στρώμα του δέρματος.

Dermis βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα και περιέχει διάφορες δομές συμπεριλαμβανομένων των σκαφών αίματος, των νεύρων, των θυλακίων τρίχας, του ομαλού μυός, των αδένων και του λεμφατικόυ ιστού. Αποτελείται από το χαλαρό συνδετικό αποκαλούμενο areolar συνδετικό ιστό ιστού ειδάλλως - το κολλαγόνο, η ελαστίνη και οι reticular ίνες είναι παρόντα. Οι μυ'ες ανυψωτών, που συνδέονται μεταξύ του papilla τρίχας και της επιδερμίδας, μπορούν να συμβληθούν, με συνέπεια την ίνα τρίχας που τραβιέται κατακόρυφα και consequentially προσκρούσεις χήνων.

Dermis μπορεί να χωριστεί στα papillary και reticular στρώματα. Το papillary στρώμα είναι πιο ακραίο και επεκτείνεται dermis να το παρέχει τα σκάφη. Αποτελείται από τις αόριστα τακτοποιημένες ίνες. Οι Papillary κορυφογραμμές αποτελούν τις γραμμές των χεριών. Το reticular στρώμα είναι πυκνότερο και είναι συνεχές με τα hypodermis. Περιέχει τον όγκο των δομών (όπως οι αδένες ιδρώτα). Το reticular στρώμα αποτελείται από τις ακανόνιστα τακτοποιημένες ίνες και αντιστέκεται στο τέντωμα.

Το δέρμα μπορεί να είναι στους παχιούς και λεπτούς τύπους. Το παχύ δέρμα είναι παρόν στα πέλματα των ποδιών και τις παλάμες των χεριών. Έχει ένα μεγαλύτερο corneum στρωμάτων με μια υψηλότερη περιεκτικότητα σε κερατίνες. Το παχύ δέρμα δεν αυξάνεται την τρίχα ο σκοπός του είναι να βοηθήσει να πιάσει. Το λεπτό δέρμα είναι παρόν στον όγκο του σώματος και έχει ένα μικρότερο corneum στρωμάτων και λιγότερες κορυφογραμμές papillae. Έχει την τρίχα και είναι μαλακότερο και ελαστικότερο. Τα χαρακτηριστικά του δέρματος, συμπεριλαμβανομένης της αισθητήριας πυκνότητας νεύρων και του τύπου τρίχας, ποικίλλουν με τη θέση στο σώμα.

Το συνεχώς ξεφλούδισμα από τα νεκρά κύτταρα του μίγματος επιδερμίδων με τις εκκρίσεις του ιδρώτα και των sebaceous αδένων και η σκόνη βρήκε στο δέρμα για να διαμορφωθεί ένα ακάθαρτο στρώμα στην επιφάνειά του. Εάν όχι πλυμένος μακριά το ρύπο και το νεκρό δέρμα ο πηλός αρχίζει να αποσυνθέτει την εκπομπή μιας αποκρουστικής μυρωδιάς.

Οι λειτουργίες του δέρματος είναι διαταραγμένες όταν είναι βρώμικο και γίνεται ευκολότερα χαλασμένο. Η απελευθέρωση των αντιβακτηριακών μειώσεων ενώσεων. Το βρώμικο δέρμα είναι περισσότερο επιρρεπές σε αναπτύσσει τις μολύνσεις. Τα καλλυντικά πρέπει να χρησιμοποιηθούν προσεκτικά επειδή αυτά μπορούν να προκαλέσουν τις αλλεργικές αντιδράσεις. Κάθε εποχή απαιτεί τον κατάλληλο ιματισμό προκειμένου να διευκολυνθεί η εξάτμιση του ιδρώτα. Το φως του ήλιου, το ύδωρ και ο αέρας διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο στην κράτηση του δέρματος υγιούς.

Δεν είστε ποτέ πάρα πολύ νέοι ή πάρα πολύ παλαιοί για να αρχίσετε το δέρμα σας. Στην πραγματικότητα, η φροντίδα δέρματος και η προστασία πρέπει να είναι ένα ουσιαστικό μέρος της υγείας, της ικανότητας, και του καθεστώτος ομορφιάς σας.

Το πρώτο βήμα στη φροντίδα του δέρματός σας αποτρέπει τη ζημία. Ο ήλιος, ο αέρας, οι ρύποι, και απλά η γήρανση μπορούν να υποβιβάσουν τον όρο του δέρματός σας. Οι κοινές καταγγελίες περιλαμβάνουν το ξηρές και itchy δέρμα, τις ρυτίδες, να κρεμήσουν, τις αλλαγές χρώματος, και τα σημεία ηλικίας. Υπάρχουν μέτρα που μπορείτε να λάβετε για να κρατήσετε εσείς ξεφλουδίζετε το κοίταγμα και το αίσθημα του καλύτερού της.

Η άσκηση, το υπόλοιπο, και η καλή διατροφή θέτουν τα θεμέλια για το όμορφο, υγιές δέρμα, μέσα και έξω. Μια κατάλληλη διατροφή είναι όχι μόνο καλή για τη γενική υγεία σας, βοηθά επίσης να εξασφαλίσει ότι το δέρμα σας θα λάβει όλες τις βιταμίνες, ανόργανα άλατα, και θρεπτικές ουσίες που πρέπει να διατηρήσει και να επισκευάσει τα κύτταρα. Η κατανάλωση του καθαρισμένου ύδατος είναι ένας άλλος καλός τρόπος να κρατηθεί το δέρμα σας υγιές. Το ύδωρ βοηθά να ενυδατώσει το δέρμα και να κινήσει τα απόβλητα και τις θρεπτικές ουσίες μέσω του συστήματος. Είναι πολύ αποτελεσματικό ένα κουταλάκι του γλυκού ή capful του οργανικού ξιδιού μηλίτη μήλων μέσα με το ύδωρ σας. Μην πιείτε το ύδωρ βρυσών.

Ο σημαντικότερος τρόπος να φροντίσει για το δέρμα σας είναι να προστατευθεί από τις ακτίνες καταστροφής του ήλιου. Η υπεριώδης ακτινοβολία βλάπτει το δέρμα και μπορεί οδηγώ στις ρυτίδες, την πρόωρη γήρανση, τα σημεία ηλικίας, και τον καρκίνο. Πάρτε τις πρόσθετες προφυλάξεις για να σιγουρευτείτε το δέρμα ότι σας δεν εκτίθεται στις ακτίνες του ήλιου. Χρησιμοποιήστε φυσικό sunscreen, ή ένα moisturizer που περιέχει sunscreen (τουλάχιστον SPF 15) καθημερινά. Το δέρμα σας χρειάζεται κάποιο φως του ήλιου 10-15 λεπτά της άμεσης έκθεσης καθημερινά.

Το ξηρό δέρμα είναι πολύ κοινό, ειδικά με την ηλικία. Το παλαιότερο δέρμα έχει λιγότερους να ιδρώσουν και τους αδένες πετρελαίου από το νεώτερο δέρμα. Το ξηρό δέρμα μπορεί να προκληθεί από τα συχνά λουτρά, ορισμένα καλλυντικά ή φάρμακα. Αλλά οποιοσδήποτε η αιτία, υπάρχουν τρόποι να ανακουφιστεί το itchiness που συνδέεται με την. Αποφύγετε τα σκληρά σαπούνια κατά τη λούσιμο, και εάν είναι δυνατόν, ελαττώστε τον αριθμό λουτρών ή ντους κάθε εβδομάδα. Ένα λουτρό σφουγγαριών με το θερμό ύδωρ μπορεί να βοηθήσει να καθαρίσει και να αναβιώσει το δέρμα χωρίς γδύσιμο του δέρματος των πολύτιμων moisturizers του.

Χρησιμοποιήστε φυσικό sunscreen όταν πιθανός, ανεξάρτητα από εάν προγραμματίζετε ή όχι να ξοδεψετε πολύ χρόνο στον ήλιο. Οι ακτίνες του ήλιου είναι πολύ καταστρεπτικές και εάν πάρετε στη συνήθεια να εφαρμόσετε sunscreen καθημερινά, δεν θα αφεθείτε ποτέ χωρίς προστασία. Οι ήλιοι οι περισσότερες ευεργετικές ακτίνες εμφανίζονται στην ανατολή και το ηλιοβασίλεμα.

Η ακμή, τα σπυράκια, οι ηλιακές κηλίδες, τα σημεία ηλικίας, οι ρυτίδες και άλλα blemishes είναι όροι δερμάτων ότι άνθρωποι πανούκλας ο κόσμος. Η σφαιρική βιομηχανία ομορφιάς κάνει ήδη τα δισεκατομμύρια των δολαρίων κάθε έτος όπως οι γυναίκες αρχίζουν παντού τις αναζητήσεις για να συντηρήσουν (ή να επιτύχει) μια νεανική, εμφάνιση πυράκτωσης. Ανταποκριμένος σε αυτήν την ανάγκη, οι δερματολόγοι, και άλλοι ειδικοί συνεχίζουν να ψάχνουν τις καλύτερες και ασφαλέστερες πιθανές επεξεργασίες και τις διατυπώσεις για να καταπολεμήσουν τις ασθένειες δερμάτων, ο πιό κοινός των οποίων είναι ακμή.

Κατά τη διάρκεια των ετών, οι εμπειρογνώμονες ομορφιάς και οι γιατροί δερμάτων έχουν βρεί προϊόντα μιας τα απέραντα σειράς να μεταχειριστούν και να ελαχιστοποιήσουν τις ρυτίδες. Η βοήθεια κρεμών και αλοιφών αντι-ρυτίδων μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και αποτρέπει νέες από τη διαμόρφωση. Αυτές οι αλοιφές ρυτίδων και κρέμες αντι-γήρανσης βοηθούν πολλής στην αποκατάσταση της σταθερότητας και της ελαστικότητας του δέρματος. Επιπλέον, αυτά τα προϊόντα περιέχουν τα αντιοξειδωτικοους και τη ρετινόλη ότι όχι μόνο ενισχύσεις στη μείωση των ρυτίδων και λεπτές γραμμές στο δέρμα, αλλά και υποκινούν την παραγωγή κολλαγόνων.

Μια λιγότερο επίπονη διαδικασία είναι το δέρμα μορίων ξαναερχόμενος στην επιφάνεια τη διαδικασία. Η διαδικασία είναι αφαιρεί το εξωτερικό στρώμα του δέρματος με έναν ιδιαίτερα ελεγχόμενο τρόπο. Λόγω του preciseness του, είναι σχεδόν ανώδυνο. Με την επανάληψη αυτής της διαδικασίας διάφοροι χρόνοι, το νεώτερο δέρμα κινούνται προς την επιφάνεια, προωθώντας κατά συνέπεια τις ορατές αλλαγές στη σύσταση, το χρώμα και την εμφάνιση του δέρματος. Τα οφέλη αυτού του δέρματος που ξαναέρχεται στην επιφάνεια τη διαδικασία είναι ότι προκαλεί πολύ λίγη πόνο ή ταλαιπωρία, καμία recuperative περίοδος δεν απαιτείται, υπάρχει ελάχιστος κίνδυνος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους τύπους δερμάτων, και καμία αναισθησία δεν απαιτείται.

Ενώ είναι αλήθεια ότι η φυσική ομορφιά είναι ακριβώς δέρμα βαθιά, δεν είναι ακόμα κανένας λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι, ιδιαίτερα γυναίκες, πρέπει να μην λάβουν υπόψη τη βασική φροντίδα δέρματος. Δεδομένου ότι το δέρμα είναι το πιο ακραίο στρώμα μας, εκτίθεται στα σκληρά στοιχεία του περιβάλλοντος. Και επειδή δεν είναι ασυνήθιστο για τους ανθρώπους να βασίσουν τις κρίσεις από την κάλυψή μας, με το πρόσωπο που είναι το πρώτο πράγμα που εξετάζουν, είναι μόνο κατάλληλο ότι πηγαίνουμε στα μεγάλα μήκη να κρατήσουμε το δέρμα μας καθαροί και φρέσκοι.

Κατανόηση του δέρματός σας. Skin care.


Ορισμοί και όροι σε αυτήν την σελίδα

Dermis


Hypodermis


Ακμή


βακτηρίδια


επιδερμίδα


σπυράκια


υπεριώδης ακτινοβολία


Learn way for your future success


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Skin care ονομασμένος Κατανόηση του δέρματός σας είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Skin care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Skin care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Women Society of Ireland, Skin care area.