Skin care. Din takeomsorg flår. Learn way for your future success

Czech version for Din takeomsorg flår
Czech version

German version for Din takeomsorg flår
German version

English version for Din takeomsorg flår
English version

Spanish version for Din takeomsorg flår
Spanish version

French version for Din takeomsorg flår
French version

Greek version for Din takeomsorg flår
Greek version

Italian version for Din takeomsorg flår
Italian version

Dutch version for Din takeomsorg flår
Dutch version

Portuguese version for Din takeomsorg flår
Portuguese version

Swedish version for Din takeomsorg flår
Swedish versionDin takeomsorg flår home page

Rynkar bör bara indikera var leenden har varit.

Markera Twain
Din takeomsorg flår

 

 

 

 

 

 

Skin care. Din takeomsorg flår.

Under vårt flå

Flå är ett organ av det integumentary systemet som komponeras av ett lagrar av silkespapper som skyddar bakomliggande muskler och organ i zootomy och dermatologi. Som ha kontakt med omgivningen leker det den viktigaste rollen, i skydd mot pathogens. Dess annat huvudsakligt fungerar är isolerings- och temperaturregleringen, förnimmelsen och vitamin D och b-syntes.

Flå har pigmentation, provided vid melanocytes, som absorberar någon av den potentiellt farliga utstrålningen i solljus. Det innehåller också DNA reparerar enzym som omvända UV skador och folk, som saknar, generna för dessa enzym lider hög frekvens av flår cancer. En bildar huvudsakligen producerat av UV ljus elakartad melanom, är bestämt invasive och att orsaka den till spridning snabbt och kan ofta vara dödlig. Människan flår pigmentation varierar bland befolkningar i ett slå sätt. Detta har ledde ibland till klassifikationen av folk på basen av flår färgar. Se att artikeln på människa att flå färgar.

Flå är ofta bekant som ”det största organ i människokroppen”. Detta applicerar till yttre ytbehandlar, som den täcker förkroppsliga och att verka att ha det störst att ytbehandla område allra organen. Dessutom det applicerar för att väga, som det väger mer än något inre organ för singel och att redogöra för omkring 15 procent av förkroppsligar väger. För den genomsnittliga vuxna människan har flå ett ytbehandlaområde av mellan 1.5-2.0 kvadrerar räkneverk, mest av den är mellan en mm 2-3 tjockt. Den genomsnittliga kvadrattummen av flår håll 650 svettkörtlar, 20 blodkärl, melanocytes 1000 och mer än ändelser för tusen nerv.

Flå komponeras av epidermisen och dermisen. Nedanfört ligger dessa lagrar hypodermisna (subkutant fett- lagrar), som inte klassificeras vanligt, som ett lagrar av flår.

Blodcapillaries finnas under epidermisen och anknytas till en arteriole och en venule. Arterial shuntaskyttlar kan koppla förbi knyta kontakt gå i ax in, näsan och fingerspetsarna.

Dermisen kan delas in i de papillary och reticular lagrarna. Det papillary lagrar är ytterst och fördjupa in i dermisen för att leverera den med skyttlar. Det komponeras av löst ordnade fibrer. Papillary det kantsminket fodrar av räcker. Det reticular lagrar är tätare och är fortlöpande med hypodermisna. Det innehåller ien stora partier av strukturerar (liksom svettkörtlar). Det reticular lagrar komponeras av ojämnt ordnade fibrer och motstår sträckning.

Flå kan vara dividided in i tjocka och tunna typer. Flå tjockt är närvarande på sular av foten, och gömma i handflatan av räcker. Det har en större stratumcorneum med en nöjd högre keratin. Flå tjockt växer inte hår; dess ämna är att hjälpa att gripa. Tunt flå är närvarande på ien stora partier av förkroppsliga och har en mindre stratumcorneum och mer få papillaekanter. Det har hår och är mer mjuk och mer resår. Kännetecknen av flå, den inklusive sensoriska nervtätheten och typen av hår, varierar med läge på förkroppsliga.

Flå måste regelbundet göras ren. Om inte nog omsorg tas, ska den blivet knäckt eller förvärrad. Orent flå favörer utvecklingen av pathogenic organismer.

Flå stöttar dess egna ekosystem av microorganisms, inklusive yeasts och bakterier, som kan inte tas bort av något belopp av lokalvård. I allmänhet är uppehälle en another för dessa organismer i kontroll och delen av ett sunt flår. När balansera störs, E.g., av antibiotikummar som dödar bakterier, det kan finnas en overgrowth och en infektion vid yeasts. Flå är fortlöpande med det inre epithelial fodrar av förkroppsliga på öppningarna, varje av som stöttar dess egna komplement av floror.
Takeomsorg av ditt flår

Om du tar omsorg av ditt, flå, ditt flår ska takeomsorg av dig! Men med alla av lotions, krämar och drycker på marknadsföra, kan det vara svårt att veta vilket produkten ska arbete för dig. Många produkter fordrar för att ta bort rynkar eller läker torrt flår. Andra fordrar för att innehålla dyra ingredienser som de den ska något att säga förbättrar verkställer av produkten.

Tvätta ditt flår grundligt på en dagstidningbas för att ta bort smutsen, skräpet, föroreningarna och perspirationen som ackumulerar på en dagstidningbas. Om du har torrt eller känsligt att flå, att använda endast varmt bevattna för att tvätta ditt flår och använder en varje mild naturlig cleanser få dagar. Om du har det normala eller oljigt att flå, var säker att tvätta sig med en stillacleanser på en dagstidningbas. Var säker att borsta dina tänder, för den din tvagningen vänder mot, som toothpasterest kan irritera känslig ansiktsbehandling, flå.

Använd ett naturligt sunscreen, när möjligheten, utan hänsyn till huruvida eller inte dig planerar på att spendera mycket tid i sunen. Sun'sens strålar är mycket damaging och om du får i vanan av att applicera, sunscreen dagligt, dig ska lämnas aldrig utan skydd. Sunsna mest välgörande strålar uppstår på soluppgången och solnedgången.

Acne pimples, sunspots, ålderfläckar, rynkar, och andra skavanker är flår villkorar att epidemifolk världen över. Den globala skönhetbranschen gör redan miljarder av dollar varje år, som kvinnor går ombord överallt på sökanden till sylten (eller uppnå), ett ungdomligt som glöder utseendemässiga. Reagera till detta behov, fortsätter hudspecialister och andra specialister för att söka efter det bäst, och säkrast möjlighetbehandlingar och utformningar som ska bekämpas, flår krämpor, den mest allmänningen av som är acne.

Frånsett servar erbjudet på flår kliniker, många krämar, gels, och salvor, som fordrar till festacne, minskar sunen eller åldras fläckar och förhöjer, flår spänst är brett tillgängliga i marknadsföra. Det finns skurar, cleansers, maskerar, över - kontra flår medicinen och flår peelutformningar som erbjuds all på olikt, prissätter spänner. Mest kan köpas på varuhus eller apotek, men faktumet är att mycket fåtalet av dessa kallade så arbete för mirakelprodukter faktiskt.

Vårt förkroppsliga genomgår olika ändringar och så gör vårt flår, som vi åldras. I vårt flå, har vi silkespapper som är bekant som collagenen och elastin. Dessa silkespapper är ansvariga för töjbar danande som är vår främst, flår firman och. Som vi växer äldre, flår beloppet av collagen och elastin i vårt minskar naturligt. Som ett resultat som är vårt flå blir mindre resår och svagt, således skapa ”rynkar”.

Expertnågot att säga, som beloppet av rynkar att en ska person framkallar till och med åren också, beror på det genetiska sminket av denna individ. Emellertid och att röka, flår sunalla exponering som är torr, och upprepande ansiktsuttryck och mannerisms liksom frowning, kan förhöja skapelsen av rynkar som kan eller inte kan vara permanent närvarande.

Över åren flår har skönhetexperter och manipulerar kommit upp med vast produkter för en samling till fest och minimerar rynkar. Anti-rynka krämar, och salvor hjälper att förminska det utseendemässigt av rynkar och förhindrar nya från att bilda. Dessa rynkar salvor, och anti-åldras hjälper krämar ett lott, i återställande hudens av firmness och av spänst. I tillägg innehåller dessa produkter anti-oxidants, och retinol, som bistår inte endast i förminskande rynkar, och fint fodrar på flå, men stimulerar också collagenproduktion.

Viktig sak som minns, när söka ut behandling för ditt rynkar, är att veta först, hur ditt förkroppsliga, kan eventuellt reagera till behandlingen. Få i handlag med en flå manipulerar för saker, att du inte är säker av, men beskådar på pröva ut.
Din takeomsorg flår. Skin care.


Benämner använt på denna sida

Acne


Bakterier


Dermis


Epidermis


Hypodermis


Pimples


Ultraviolett utstrålning


Learn way for your future success


 

 Sitemap

Information i detta dokument omkring Skin care namngett Din takeomsorg flår är för avslutar - användarens bruk endast och kan inte säljas, omfördelat, eller annars använt för reklamfilm ämnar. Informationen är ett bilda bistår endast. Det ämnas inte som den medicinska rådgivningen för individ villkorar eller behandlingar av Skin care. Dessutom regleras tillverkningen och fördelningen av växt- vikter inte nu i Förenta staterna, och inga kvalitets- normal finns för närvarande den lika märkesnamnmedicinen och den generiska medicinen. Samtal omkring Skin care till ditt manipulera, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 Women Society of Ireland, Skin care area.