Dental care. De stomatologie vandaag. Learn way for your future success

Czech version for De stomatologie vandaag
Czech version

German version for De stomatologie vandaag
German version

English version for De stomatologie vandaag
English version

Spanish version for De stomatologie vandaag
Spanish version

French version for De stomatologie vandaag
French version

Greek version for De stomatologie vandaag
Greek version

Italian version for De stomatologie vandaag
Italian version

Dutch version for De stomatologie vandaag
Dutch version

Portuguese version for De stomatologie vandaag
Portuguese version

Swedish version for De stomatologie vandaag
Swedish versionDe stomatologie vandaag home page

 De stomatologie vandaag

 

 

 

 

 

 

Dental care. De stomatologie vandaag.

De meeste mensen weten dat de tanden het hardste en sterkste deel van het lichaam zijn. Daar ontmoet ’ s meer dan het oog, niettemin. De tanden zijn eigenlijk een het leven deel van uw lichaam dat bloedvat en zenuwen heeft. Als u gebruikte om uw tanden zoals een boek door zijn dekking te beoordelen, toen u Re ’ binnen voor één grote verrassing. De anatomie van tanden is veel meer ingewikkeld dan u ooit dacht.

Uw tanden zijn veruit één van de belangrijkste dingen u elke dag gebruikt. Vele mensen beëindigen omhoog veronachtzamend hun tanden met ongepaste mondelinge hygiëne. U zou hen moeten behandelen door minstens twee keer per dag het borstelen, eens per dag flossing, en voor regelmatige tandcontroles minstens tweemaal per jaar te gaan.

De nieuwe ontwikkelingen omvatten de inplanting van kunsttanden of bindende posten in de gommen of jawbone; antibiotische vezel voor periodontal ziekte; de chirurgie van het wortelkanaal, een procedure die pijn terwijl het toelaten van tanden om op zijn plaats te blijven verbetert; en bijna pijnloze lasers aan reparatie tandholten die, gewoonlijk lokale anesthesie onnodig maken.

Terwijl er geen medische behoefte is om tanden te witten, is het een procedure die een grote invloed op het zelfrespect van een persoon kan hebben. Kunnen de streng vergeelde of verkleurde tanden een persoon self-conscious en aarzelend maken te glimlachen.

Het eenvoudigste type van tanden het witten is het gebruik van producten dat van de drogisterij kan worden opgenomen. Deze producten, die een zeer milde blekenoplossing gebruiken, vereisen gewoonlijk uitgebreid gebruik over een periode van verscheidene weken. Zij kunnen worden geborsteld, in one-size-fits-all dienbladen worden gedrukt, als stroken worden toegepast, of samen met normale tandpasta en mondspoeling worden gebruikt. Terwijl deze producten zeer populair zijn, hun maakt mildness hen minder efficiënt.

Voor individuen die een snelle manier zoeken om dramatische tanden te bereiken die resultaten witten, het interne is witten de manier te gaan. Het beschermende gel wordt toegepast op de gommen, lippen en ander weefsel rond de tanden, en dan wordt een blekenoplossing toegepast op het tandemail. Een hoge intensiteitslaser of ander type van licht katalyseren het bleekmiddel, en de tanden worden behandeld één tot twee uren.

Er zijn twee belangrijke types van gebitten. Zowel worden de Volledige Gebitten als de Gedeeltelijke Gebitten fijn bewerkt, douane-gepast. Als u behoorlijk uw gebitten handhaaft zullen zij natuurlijk lijken en zullen een perfecte glimlach verstrekken. Bovendien, bevrijdde de gebittenhulp spieren versterken die uw uitdrukkingen controleren die de steun van uw tanden vereisen, u van uitspraakproblemen die door ontbrekende tanden en hulp met het kauwen worden veroorzaakt.

De procedure van vestigingsgebitten begint met een indruk van de wasbeet van uw mond die uw tandarts veeleisende metingen zal geven. Een benoeming zal poging- wijsjeskleur, vorm, en douane-pasvorm zuiveren. Nadat uw definitieve gebitten worden vervaardigd, zullen zij over hun vereiste zorg worden geplaatst en worden geïnformeerdn.

De belangrijkste component van gebitten is acrylhars die over de bovenkant van diverse combinaties en paterns van metaal wordt gevormd. In oreder om gebitten te gebruiken worden alle tanden op de bovenkant of de bodem of zowel bovenkant als bodem van de mond verwijderd. Men adviseert dat na de verwijdering van de noodzakelijke tanden dat de patiënt minstens een maand wacht om de gebitten te hebben geschikt aan de mond. De wachtende periode staat voor het juiste helen in de mond toe plaats te vinden.

Er zijn verscheidene correcties die u aan de kleur van uw tanden evenals de vorm van uw tanden kunt maken! Enkele oorzaken van tandverkleuring bevlekken, verouderend, chemische schade, ziekte, medicijn, en genetica. De tand Vernisjes (de Vernisjes van de Tand) worden gebruikt om zowel de kleur als de vorm van tanden te verbeteren.

De vernisjes verstrekken een duurzame oplossing aan de kleur en vormproblemen die voor zo vele mensen gemeenschappelijk zijn. De vernisjes worden toegepast op voorzijden of zichtbare gebieden van de tanden. Het email (buitenkantlaag van de tand) wordt gemalen neer of door enkel fracties van een milimeter verminderd voor het dunne (contact lense dikte) vernisje toe te staan dat permanent aan de tand moet worden vastgemaakt.

De vernisjes, porselein of plastiek, worden geplaatst over de voortanden aan de vorm van de veranderingskleur van de tanden. De vernisjes zijn ideaal voor tanden die te klein zijn, te groot, of ongelijke oppervlakten hebben. Het is zeer gemeenschappelijk voor mensen om onvolmaakte tanden, of vreemd genoeg gevormde tanden, afgebroken tanden, bochtige tanden, tanden met kleine gaten in hen te hebben, of een ongepaste met maat tand of tanden die een oneven verschijning hebben. De vernisjes lossen dergelijke onregelmatigheden op en leiden tot een duurzame en aangename glimlach.

Terwijl geen alternatief voor vernisjes tot het nauwkeurige zelfde effect zal leiden, zijn er sommige populaire procedures die lonend kunnen schijnen. De kronen, terwijl duurder, handelen ook om de tand met een beschermende deklaag te behandelen. Voor individuen die eenvoudig hun tanden willen ophelderen, bieden vele klinieken nu tandbleken aan, hoewel dit een veel minder permanente procedure is.

Het verlies van de tand is iets niemand verheugt opzich. Als u één of meerdere tanden verliest, hebt u een aantal opties, één waarvan tandimplants is. U het aan bent zich verschuldigd dat mogelijk over deze opties moet worden geïnformeerde. Daartoe, hebben wij deze sectie over tandimplants gecre�ërd. Begin exacltly nu lerend meer over tandimplants voor tandvervanging!

Tand implants zijn inrichtingen van titanium die chirurgisch in uw kaakbeen worden geschroeft. Implant is een anker voor een natuurlijk-verschijnt valse tand of een reeks valse tanden. Het succestarief tandimplants hangt af van waar implants en hun doel worden geplaatst. Zij worden typisch het best geplaatst in het voorgedeelte van uw lagere kaak.

Implants worden chirurgisch geplaatst in uw kaakbeen terwijl onder anesthesie. Het is een zeer tijdrovende procedure wanneer het hebben van vele geplaatst implants. Aangezien deze procedure chirurgisch is, is het zeer belangrijk voor onderzoek en vindt een goed gecrediteerde kosmetische tandarts dat u met comfortabel bent. Voor sommige mensen zijn er variërende gradenongemak of pijn, dat in een paar dagen zakken. Zoals met gelijkaardige types van chirurgie, zouden kneuzen en de minderjarige die zich ook kort na de procedure kunnen ontwikkelen zwellen.

De implant procedure is een chirurgische plaatsing van implant of implants in uw kaakbeen dat drie aan halfjaarlijkse helende periode vóór de implant restauratie vereist om de ontbrekende tand of de tanden te vervangen. Tijdens dit helende keer, groeit het been in en rond titaniumimplant creërend een zeer sterke steun. Tand implants kunnen worden verworpen. Gewoonlijk worden zij vervangen met een andere implant van een lichtjes grotere grootte. Het verwerping of „mislukkings“ tarief is minimaal, slechts 1 tot 2% van alle implant procedures. U moet gaan zonder uw gebitten één dag aan twee weken na een implant plaatsing te dragen. Nadat implant „heeft genomen“ en u voldoende hebt geheeld, wordt een zeer natuurlijke kroon geplaatst op implant.

Aangezien wij verouderen, vinden velen van ons zich met tanden die niet meer structureel correct zijn. De kanalen van de wortel, de verloren vullingen, het bederf onder het vullen, de scherf en het barsten van het email zijn alle dingen die tot grote schaaltekorten in de oppervlakte van een tand kunnen leiden. Wanneer de volledige oppervlakte van de tand een probleem is, maar het wortelsysteem is intact, zou een kroon kunnen zijn enkel wat de tandartsorden.

Malend uw tanden, kunnen een ongepaste beet, een leeftijd, de vullingen en het tandbederf allen factoren in neer het dragen, het barsten of breuk van uw tanden bijdragen. De tand kronen behandelen de volledige zichtbare oppervlakte van uw beïnvloede tand en voegen sterkte, duurzaamheid en tandstabiliteit toe.

In andere instanties, worden de kronen gebruikt om een daadwerkelijke ontbrekende tand te vervangen. Deze kronen worden aan beide kanten verankerd aan de tanden, met een brugsectie die de twee kronen verbindt. In plaats van bruggen, enige tand tand kunnen implants worden gebruikt die de behoefte elimineren om de kronen te steunen.

Er zijn fundamenteel drie types van kronen, die gemaakt van gouden, ceramische kronen en ceramisch-gefineerde gouden kronen. De gouden en metaal-ceramische kronen zijn uiterst duurzaam en in kiezen normaal gebruikt, waar de krachten van het kauwen en het malen het meest overwegend zijn. De ceramische kronen worden gebruikt hoofdzakelijk voor voortanden, aangezien zij op de natuurlijke tandkleur kunnen het best lijken.

Een tandbrug is een valse tand, die als pontic wordt bekend, die tussen twee porseleinkronen wordt gesmolten om het gebied in te vullen verlaten door een ontbrekende tand. De twee kronen die het op zijn plaats houden die op uw tanden aan elke kant van de valse tand in bijlage zijn. Dit is gekend als vaste brug. Deze procedure wordt gebruikt om één of meerdere ontbrekende tanden te vervangen. De vaste bruggen kunnen uit uw mond worden genomen niet aangezien u met verwijderbare gedeeltelijke gebitten zou kunnen doen.

Op gebied van uw mond dat onder minder spanning, zoals uw voortanden is, kan een cantileverbrug worden gebruikt. De cantileverbruggen worden gebruikt wanneer er tanden aan slechts één kant van de open ruimte zijn. De bruggen kunnen uw risico van gomziekte verminderen, helpen sommige beetkwesties verbeteren en zelfs uw toespraak verbeteren. De bruggen vereisen uw verplichting aan ernstige mondelinge hygiëne, maar zullen zo vele tien jaar of meer duren.

U misschien kandidaat voor tandbruggen, als u ontbrekende tanden hebt en goede mondelinge hygiënepraktijken hebt, zou u deze procedure met uw kosmetische tandarts moeten bespreken. Als de ruimten ongevuld worden verlaten, kunnen zij de omringende tanden veroorzaken om uit positie af te drijven. Bovendien, kunnen de ruimten van ontbrekende tanden uw andere tanden en uw gommen veel vatbaarder veroorzaken om voor tandbederf en gomziekte te worden.

De tandprocedure plakkend gebruikt een samengestelde hars en voor een verscheidenheid van structurele evenals kosmetische doeleinden gebruikt. Men kan een parallel tussen tandmaterialen plakkend en sculptor de klei trekken. Door tandsamenstelling te gebruiken kan de hars die uw tandarts plakken afgebroken of gebroken tanden herstellen, hiaten en of recolor invullen uw glimlach een nieuwe vorm geven.

Fundamenteel, zal het plakken om het even welke natuurlijke gebreken toepassend een dunne deklaag van een plastic materiaal op de vooroppervlakte van uw tanden behandelen. Na dit, zal uw kosmetische tandarts een materiaal plakkend en sculpt, kleur toepassen en zal het vormen om een aangenaam resultaat op te leveren. Een licht met hoge intensiteit verhardt dan het plastiek, en de oppervlakte is fijn opgepoetst.

U bent goede kandidaat voor tand het plakken, als u dicht hebt, kleine hiaten tussen uw voortanden, of als u tanden hebt afgebroken of gebarsten, kunt u een kandidaat zijn voor het plakken. Het plakken wordt ook gebruikt voor patiënten die tanden, ongelijke tanden, gomrecessie of tandbederf zijn verkleurd. Materiaal het plakkend is poreus, zodat zullen de rokers vinden dat hun het plakken zal vergelen. Als u denkt bent u een kandidaat voor het plakken, bespreekt het met uw tandarts.

Voor individuen die hebben afgebroken, gebarsten of onregelmatig gevormde tanden, het tand kunnen de contouren aangeven van en het een nieuwe vorm geven enkel het kaartje voor een mooiere glimlach zijn.

, Of tand die, is één van weinig onmiddellijke behandelingen nu beschikbaar in kosmetische tandheelkunde een nieuwe vorm geeft de de contouren aangeeft van. Het tand een nieuwe vorm geven en het de contouren aangeven van zijn een procedure om bochtige tanden, afgebroken tanden, gebarsten tanden of zelfs overlappende tanden in enkel één zitting te verbeteren.

De kosmetische tandarts zal uw tanden met een potlood voorafgaand aan het uitvoeren van de procedure merken. Dit helpt de kosmetische tandarts in hun sculpting proces. Als uw kosmetische tandarts sculpts elimineert de tand, onvolmaaktheden artfully of geminimaliseerd. Een schurende boor of een laser kan worden gebruikt om kleine hoeveelheden oppervlakteemail geleidelijk aan te verwijderen. De schurende stroken worden dan bewogen afwisselend tussen uw tanden om de daadwerkelijke kanten van uw tanden gestalte te geven. Dan worden de tanden gladgemaakt en opgepoetst. Gewoonlijk is het verdovingsmiddel niet nodig. En tanden die gewoonlijk van neemt één tot drie bezoeken de contouren aangeven de een nieuwe vorm geven.

De stomatologie vandaag. Dental care.


Termijnen op deze pagina

Gebitten


Tand implants


Tand vullingen


Vernisje


Anesthesie


Brug


De stomatologie


Porselein


Tand bleken


Tand holten


Tand kroon


Learn way for your future success


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Dental care genoemd De stomatologie vandaag is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Dental care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Dental care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Women Society of Ireland, Dental care area.