Czech version for Εκμάθηση της εμμηνόπαυσης
Czech version

German version for Εκμάθηση της εμμηνόπαυσης
German version

English version for Εκμάθηση της εμμηνόπαυσης
English version

Spanish version for Εκμάθηση της εμμηνόπαυσης
Spanish version

French version for Εκμάθηση της εμμηνόπαυσης
French version

Greek version for Εκμάθηση της εμμηνόπαυσης
Greek version

Italian version for Εκμάθηση της εμμηνόπαυσης
Italian version

Dutch version for Εκμάθηση της εμμηνόπαυσης
Dutch version

Portuguese version for Εκμάθηση της εμμηνόπαυσης
Portuguese version

Swedish version for Εκμάθηση της εμμηνόπαυσης
Swedish versionΕκμάθηση της εμμηνόπαυσης home page

 

 

 
Εκμάθηση της εμμηνόπαυσης

 

 

 Woman health. Εκμάθηση της εμμηνόπαυσης.

Μια γυναίκα λέγεται ότι είναι στην εμμηνόπαυση αφότου έχει πάει για ένα πλήρες έτος χωρίς περιόδους. Ενώ οι περισσότερες γυναίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες περνούν από την εμμηνόπαυση γύρω από ηλικία 51, ένας μικρός αριθμός θα δοκιμάσει την εμμηνόπαυση από την ηλικία 40 ή τόσο αργά όσο η πρόσφατη δεκαετία του '50 τους. Σπάνια, η εμμηνόπαυση εμφανίζεται μετά από την ηλικία 60. Όταν η εμμηνόπαυση εντοπίζεται πριν από την ηλικία 40, θεωρείται ανώμαλη ή πρόωρη εμμηνόπαυση.

Το Perimenopause, επίσης γνωστό ως κλιμακτήριο, περιλαμβάνει το χρόνο πριν από την εμμηνόπαυση όταν αρχίζουν να εμφανίζονται οι ορμονικές και βιολογικές αλλαγές και τα φυσικά συμπτώματα. Αυτή η περίοδος διαρκεί για έναν μέσο όρο τριών έως πέντε ετών.

Ο ύπνος συχνά ενοχλείται από τις νυχτερινές καυτές λάμψεις. Μια μακροπρόθεσμη έλλειψη ύπνου μπορεί να οδηγήσει στις αλλαγές στις διαθέσεις και τις συγκινήσεις. Οι χημικές αλλαγές που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης δεν αυξάνουν τον κίνδυνο κατάθλιψης. Εντούτοις, πολλές γυναίκες δοκιμάζουν σημαντική ζωή αλλάζουν κατά τη διάρκεια της μέσης ηλικίας τους συμπεριλαμβανομένων των διαταραχών εμμηνόπαυσης και ύπνου, οι οποίες μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο την κατάθλιψη.

Πριν από την εμμηνόπαυση, οι γυναίκες έχουν τα χαμηλότερα ποσοστά επίθεσης και κτυπήματος καρδιών από τους άνδρες. Μετά από την εμμηνόπαυση, εντούτοις, το ποσοστό καρδιακών παθήσεων στις γυναίκες συνεχίζει να αυξάνεται και είναι ίσο με αυτού των ανδρών μετά από την ηλικία 65.

Για τις περισσότερες γυναίκες, η διάγνωση της εμμηνόπαυσης γίνεται βασισμένη στην περιγραφή μιας γυναίκας των συμπτωμάτων της και το τελείωμα των εμμηνορροϊκών περιόδων της. Η εργαστηριακή δοκιμή δεν απαιτείται συνήθως.

Μια άλλη δοκιμή είναι ενδομήτρια βιοψία. Μια ενδομήτρια βιοψία είναι μια διαδικασία γραφείων στην οποία ένα μικροσκοπικό κομμάτι του ενδομήτριου ιστού από μέσα από τη μήτρα λαμβάνεται και εξετάζεται κάτω από ένα μικροσκόπιο για τα σημάδια του καρκίνου. Αυτή η δοκιμή μπορεί να γίνει όταν έχει μια γυναίκα την ανώμαλη, συχνή ή βαριά αιμορραγία, αλλά δεν συστήνεται συνήθως ως δοκιμή για την εμμηνόπαυση.

Η εμμηνόπαυση είναι ένα φυσικό γεγονός και δεν μπορεί να αποτραπεί. Τα φάρμακα, η διατροφή και η άσκηση μπορούν να αποτρέψουν ή να αποβάλουν μερικά συμπτώματα της εμμηνόπαυσης και να βελτιώσουν την ποιότητα μιας γυναίκας της ζωής καθώς γίνεται παλαιότερη.

Διάφορα φάρμακα χρησιμοποιούνται για να μεταχειριστούν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Ο τύπος φαρμάκου που απαιτείται είναι μια περίπλοκη απόφαση και κάθε γυναίκα πρέπει να συζητήσει το ζήτημα με το γιατρό της. Η επεξεργασία θα εξαρτηθεί από ποια συμπτώματα είναι τα ενοχλητικότερα και πόσο ενοχλητικά είναι.

Εντούτοις, τα πρόσφατα στοιχεία έχουν δείξει ότι υπάρχουν μερικοί κίνδυνοι που συνδέονται με τη χρήση αυτών των φαρμάκων. Η θεραπεία οιστρογόνου μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων, του κτυπήματος, του καρκίνου του μαστού και θρόμβων αίματος σε έναν μικρό αριθμό γυναικών. Αφ' ενός, αποτρέπει τα σπασίματα και μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου κόλου. Επομένως, η απόφαση να χρησιμοποιηθεί η θεραπεία αντικατάστασης ορμονών για να μεταχειριστεί τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης είναι μια μεμονωμένη απόφαση. Μια γυναίκα πρέπει να μιλήσει στο γιατρό της για τους κινδύνους και τα οφέλη θεραπείας αντικατάστασης ορμονών για την.

Τα φάρμακα όπως το venlafaxine (Effexor) και το paroxetine (Paxil) είναι συχνά η πρώτη επιλογή για τις γυναίκες με τις καυτές λάμψεις που δεν είναι στη θεραπεία αντικατάστασης ορμονών. Ανακουφίζουν τα συμπτώματα των καυτών λάμψεων σε 60% των γυναικών.

Calcitonin - ορμόνη που παράγονται το ασβέστιο από το θυροειδή αδένα και βοήθειες το σώμα κρατά και χρησιμοποιεί. Μια ρινική μορφή ψεκασμού αυτού του φαρμάκου χρησιμοποιείται για να βοηθήσει να αποτρέψει την απώλεια κόκκαλων στις γυναίκες σε κίνδυνο. Οι γιατροί μπορούν να ορίσουν calcitonin για να βοηθήσουν να ανακουφίσουν τον πόνο από τα σπασίματα λόγω της οστεοπόρωσης.

Η έρευνα δείχνει ότι το παιχνίδι διατροφής και διατροφής ένας σημαντικός ρόλος στη δριμύτητα των συμπτωμάτων PMS, και πολλές γυναίκες θα μπορούσε να διευκολύνει τις μηνιαίες περιόδους τους με την ταλαιπωρία απλά με την αλλαγή των διατροφών τους ή τη λήψη των θρεπτικών συμπληρωμάτων.

Η δυτική κοινωνία έχει κάνει το φως του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου σε πολλές περιπτώσεις, με τους δημοφιλείς διασκεδαστές που ραγίζουν τα αστεία για την άγρια ταλάντευση διάθεσης των γυναικών «σε εκείνο τον χρόνο του μήνα.«Αλλά η αλήθεια είναι, PMS μπορεί να είναι ένα δύσκολο, μερικές φορές σοβαρό, πρόβλημα για τις γυναίκες.

Η έρευνα προτείνει τα συμπτώματα ότι PMS προκύπτουν συχνότερα στις γυναίκες με τα υψηλά επίπεδα του οιστρογόνου αίματος έναντι της προγεστερόνης. PMS θα μπορούσε ενδεχομένως να αναφερθεί ως δηλητηρίαση οιστρογόνου. Εντούτοις, υπάρχουν διάφοροι φυσικοί τρόποι να εξεταστεί μια τέτοια δυσαναλογία και να αποτραπούν και να υπερνικηθούν τα συμπτώματα PMS.

Πολλές γυναίκες με το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο έχουν την υψηλή ζάχαρη και τις υψηλές γαλακτοκομικές παχιές εισαγωγές, και οι δύο από τις οποίες χαμηλότερες τιμές μαγνήσιου στο αίμα. Το συμπληρωματικό μαγνήσιο εμφανίζεται να είναι μια ανάγκη, ιδιαίτερα στα πρόσωπα που παίρνουν λίγο μαγνήσιο από το ύδωρ τους.

Οι pMS-πάσχοντες είναι επίσης συχνά ανεπαρκείς στο ασβέστιο, τον ψευδάργυρο και τις β-βιταμίνες, ιδιαίτερα τη βιταμίνη B6, και μπορούν συχνά να ωφεληθούν πολύ από τη συμπλήρωση.

Πολλές γυναίκες δέχονται το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο ως γεγονός της ζωής και υποφέρουν μόνο μέσω του, αλλά υπάρχουν πολλές φυσικές θεραπείες διαθέσιμες για να βοηθήσουν να αποτρέψουν και να μεταχειριστούν τους πόνους και τους πόνους PMS. Όπως όλα τα ζητήματα υγείας, παίρνει ακριβώς την αναγνώριση που μπορείτε να βοηθήσετε να ελέγξετε τον τρόπο που αισθάνεστε με το δόσιμο του σώματός σας τι χρειάζεται.

Οι εμπειρογνώμονες δεν είναι ακόμα βέβαιοι ακριβώς τι προκαλεί PMS. Κάποια έρευνα δείχνει ότι αφορά τις ορμονικές αλλαγές που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου μιας γυναίκας. Τα συμπτώματα μπορούν να προκύψουν κατά τη διάρκεια της ωογένεσης ή αμέσως πριν από τα menses, ή μπορούν να εμφανιστούν, να εξαφανιστούν και να επανεμφανιστούν κατά τη διάρκεια του ίδιου κύκλου. Για περίπου τον έναν σε 20 γυναίκες, ο συνδυασμός είναι τόσο κακός που δημιουργεί μια γενική κατάθλιψη που έχει επιπτώσεις στην καθημερινή πορεία των ζωών τους.

Εάν έχετε τα εμμηνορροϊκά προβλήματα, μπορείτε να είστε σε θέση να τα ανακουφίσετε με τη διατροφή. Οι επιστήμονες από καιρό ξέρουν ότι τα τρόφιμα μπορούν να επηρεάσουν το θηλυκό οιστρογόνο ορμονών, έχοντας επιπτώσεις στην εμμηνόρροια, και ότι οι υδατάνθρακες συνδέονται έντονα με το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS). Τώρα η έρευνα αποκαλύπτει εκπληκτικές νέες ενδείξεις για το πώς ορισμένες τρόφιμα και θρεπτικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένου του ασβεστίου, του μαγγάνιου, και ειδικά του διαιτητικού λίπους και της χοληστερόλης, μπορούν να επηρεάσουν την εμμηνόρροια.

Αν και όχι ο καθένας συμφωνεί με επάνω ακριβώς γιατί συμβαίνει, ευρέως γίνεται αποδεκτό ότι οι υδατάνθρακες μπορούν να ενεργήσουν ως ανελκυστήρες διάθεσης, να ανακουφιστούν ιδιαίτερα ορισμένοι τύποι καταθλίψεων, όπως τα μπλε που έρχονται με το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο και τις κάτω διαθέσεις της εποχιακής συναισθηματικής αναταραχής.

Chlorella ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, προωθεί την υγεία εντέρων, βοηθά να αποτοξινώσει το σώμα, ανακουφίζει τα πεπτικά και δωδεκαδακτυλικά έλκη, παλεύει τη μόλυνση, και βοηθά να αντιδράσει στην ταλάντευση κούρασης και διάθεσης που συνδέεται με το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS) και perimenopause.

Εκμάθηση της εμμηνόπαυσης. Woman health.


Ερμηνεία καθορισμού

Chlorella


PMS


Perimenopause


Ανησυχία


Εμμηνόπαυση


Οιστρογόνο


Προγεστερόνη


βιοψία


κατάθλιψη


κλιμακτήριος


οιστρογόνο


ορμόνη


οστεοπόρωση


πίεση


προγεστερόνη


προεμμηνορροϊκό σύνδρομο


τεστοστερόνη


The advises from medical professionals


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Woman health ονομασμένος Εκμάθηση της εμμηνόπαυσης είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Woman health. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Woman health στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Disability Organization of Argentina, Woman health area.