Czech version for Vara dina överviktiga förhöjningar riskera av vård- villkorar
Czech version

German version for Vara dina överviktiga förhöjningar riskera av vård- villkorar
German version

English version for Vara dina överviktiga förhöjningar riskera av vård- villkorar
English version

Spanish version for Vara dina överviktiga förhöjningar riskera av vård- villkorar
Spanish version

French version for Vara dina överviktiga förhöjningar riskera av vård- villkorar
French version

Greek version for Vara dina överviktiga förhöjningar riskera av vård- villkorar
Greek version

Italian version for Vara dina överviktiga förhöjningar riskera av vård- villkorar
Italian version

Dutch version for Vara dina överviktiga förhöjningar riskera av vård- villkorar
Dutch version

Portuguese version for Vara dina överviktiga förhöjningar riskera av vård- villkorar
Portuguese version

Swedish version for Vara dina överviktiga förhöjningar riskera av vård- villkorar
Swedish versionVara dina överviktiga förhöjningar riskera av vård- villkorar home page

Ingen man i världen har mer kurage än manen som kan stoppa, når det har ätit en jordnöt.

Channing lyrtorsk

 

 
Vara dina överviktiga förhöjningar riskera av vård- villkorar

Weight loss. Vara dina överviktiga förhöjningar riskera av vård- villkorar.

Why fett folk?

Fetma definieras, som ha en onormal förhöjning av förkroppsliga fett som kallas också det fett- silkespappret samlas. En obese person är 20 procent, eller mer ovanför önskvärt väger. I jumboårtionde har fetman varit på löneförhöjningen i både kvinnor och manar.

Fet fördelningscanpåverkan som en person riskerar av sjukdom. Fett som bärs runt om midjan och i det buk- området som karakteriseras av ”äpplet, formar”, är tillhörande med ökande riskerar för många medicinska problem liksom hjärtsjukdom, cancer, kickblodtryck och sockersjuka. Fett, som är mestadels utdelat runt om bakdelarna och låren, är tillhörande med ett lägre riskerar av framkallning av dessa sjukdomar.

Många folk frestas av annonser som använd kändisar för att försöka prackaa på människor vätskefasta bantar för väger förlust. Annonser fordrar ömt ställe, och lätt väga förlust med bruk av sådan produkter. Mycket obese tålmodig kan ses till dessa typer av bantar. Deras bantar övervakas försiktigt av deras sjukvårdfamiljeförsörjare.

Fastan bantar för väger förlust kan vara höger för obese personer som har allvarliga väga-släkta medicinska problem. Foren väger förlust är den primära fördelen av att använda dessa bantar. Detta kan vara hjälpsamt, i att motivera individen för att fortsätta med programet. Detta kan hjälpa att stötta livsstiländringar som är nödvändiga för fortsatt väger förlust.

Medically övervakat fastar är mycket lågt - kalorin bantar som ger från 400 till 800 kalorier per dag. Stunden av dessa bantar mest är låg i kalorier, proteinbestämmelsen är mycket kicken. Ämna av dessa bantar är att främja fet förlust, för att inte tränga sig in förlust. Kicken - förhindrar nöjd hjälp för protein stora förluster av muskelsilkespappret. Electrolytes, vitaminer och mineraler kompletteras också.

Riktigt bruk av dessa bantar kräver nära övervakning och uppföljning. För att främja att vara väga förlust, livsstiländringar måste göras av dieterstunderna på fasta.

För att uppnå att vara väga förlust, förpliktelse måste vara fallen för danande som verkliga ändringar, i att äta, mönstrar. Individer är vem inte begådd ska deras affärsvinstbaksida väger.

Under ferierna eller, när de firar, har många av oss overeaten. Men något folk har problem som kontrollerar deras aptit och, avslutar upp att äta nonstop, tills att äta avbryts.

Under en supfest kan 10.000 till 20.000 kalorier vara den konsumerade alltigenom dagen. Supfester består av lika kakor för matar, godis, gå i flisor vanligt, glass och många andra kickkalorimatar. Supfester göras ofta i hemlighet. Efter en supfest kan många av känslorna, som orsakade supfesten, något liknandespänning, ha avtagit endast för att bytas ut med skuldkänslor och brist av självkontroll.
Overfat eller övervikt?

Många folk kan faktiskt vara overfat men inte övervikt. Fett kan också vara den gömda alltigenom förkroppsliga. En person kan vara overfat utan det utseendemässigt av att vara överviktig. Som vi åldras, byts ut muskelsilkespappret med fett. Detta uppstår illviljastamgästen övar.

Studier visar att en 20 procent förhöjning förkroppsligar in väger förhöjningar riskera för hjärtsjukdom, kickblodtryck och sockersjuka.

Att veta som är ditt, förkroppsligar sammansättning kan hjälpa dig att planlägga ett konditionprogram för att bygga mer fett-bränning muskel. Lösa för att ändra ditt förkroppsliga sammansättning, och inte enkelt att förlora väga, kan förbättra ditt total- vård-.

Höjd och väger bordlägger är allmänt van vid bestämmer hur personen väger jämför till ett standart. Väga i dessa bordlägger är en overall mäter allra delar av förkroppsliga, emellertid. Individer kan skilja sig åt i muskel, inramar storleksanpassar, och procentsatsen av förkroppsligar fett. Midjan till höftförhållandet av förkroppsligar sammansättningsbedömning ger information på var majoriteten av förkroppsligar fett lokaliseras.
Väga förlustdroger

Läkarbehandlingarna som används oftast i ledningen av fetma, är gemensamt bekant som suppressant” läkarbehandlingar ”för aptit. Främjar suppressant läkarbehandlingar för aptit väger förlust vid ökande ämnesomsättning och genom att minska aptit eller ökande känslan av att vara fulla. Dessa läkarbehandlingar fungerar vid ökande serotoninen och/eller catecholaminen - två hjärnkemikalieer som påverkar mood, aptit och ämnesomsättning.

Hjälper suppressant läkarbehandlingar för aptit att väga förlust, genom att minska aptit eller ökande känslan av att vara fulla. Dessa läkarbehandlingar minskar aptit av kemikalieer för den resningserotonin- eller catecholamine två hjärnan som påverkar aptit. Används suppressant läkarbehandlingar för aptit med en jaga av beteende- behandling och den dietary rådgivningen som planläggs för att hjälpa dig att göra långsiktiga ändringar i ditt att banta och läkarundersökningaktivitet.

Märkesnamn av det effektivaste recept bantar läkarbehandlingar på marknadsföra är i dag: Phentermine Adipex-P, Fastin, Ionamin, Bontril, Plegine, Tenuate, Xenical.

Maximat väger förlust uppstår vanligt inom halvår av starta läkarbehandlingbehandling. Väga ansar för att jämna av eller förhöjning under resten av behandling. Studier föreslår att, om en tålmodig inte förlorar fyra åtminstone, dunkar över fyra veckor på en särskild läkarbehandling, den läkarbehandling är därefter osannolika att hjälpa den tålmodig att uppnå viktigt väger förlust.

Emellertid fetma, är lämpligare ansedd en kronisk sjukdom än en prima livsstil. Andra kroniska sjukdomar, liksom sockersjuka och kickblodtryck, klaras av av långsiktig drogbehandling, även om dessa sjukdomar förbättrar också med ändringar i livsstil, liksom bantar och övar. Även om detta utfärdar kan angå läkare, och tålmodig, samkväm beskådar på fetma inte bör förhindra tålmodig från sökande medicinsk behandling för att förhindra vård- riskerar som kan orsaka allvarlig sjuka och död.

Är suppressant läkarbehandlingar för aptit inte ”magiska kulor” eller en en skjuten knipa. De kan inte ta den ens förlägga av att förbättra bantar och den passande mer fysisk aktivet. Ha som huvudämnerollen av läkarbehandlingar verkar att vara att hjälpa ett personstag på en banta, och att öva planera till uppehället av väga som de förlorar.
Vara dina överviktiga förhöjningar riskera av vård- villkorar. Weight loss.


Definitioner

FDA


Fet blocker


Aptit


Banta


Dämpa


Fetma


Fett


Sockersjuka


Spänning


Övervikt


The advises from medical professionals


 

 

 

 

 

Sitemap

Information i detta dokument omkring Weight loss namngett Vara dina överviktiga förhöjningar riskera av vård- villkorar är för avslutar - användarens bruk endast och kan inte säljas, omfördelat, eller annars använt för reklamfilm ämnar. Informationen är ett bilda bistår endast. Det ämnas inte som den medicinska rådgivningen för individ villkorar eller behandlingar av Weight loss. Dessutom regleras tillverkningen och fördelningen av växt- vikter inte nu i Förenta staterna, och inga kvalitets- normal finns för närvarande den lika märkesnamnmedicinen och den generiska medicinen. Samtal omkring Weight loss till ditt manipulera, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 Disability Organization of Argentina, Weight loss area.