Czech version for Ta av fördjupningen
Czech version

German version for Ta av fördjupningen
German version

English version for Ta av fördjupningen
English version

Spanish version for Ta av fördjupningen
Spanish version

French version for Ta av fördjupningen
French version

Greek version for Ta av fördjupningen
Greek version

Italian version for Ta av fördjupningen
Italian version

Dutch version for Ta av fördjupningen
Dutch version

Portuguese version for Ta av fördjupningen
Portuguese version

Swedish version for Ta av fördjupningen
Swedish versionTa av fördjupningen home page

Smärta av varar besvärad är värre än smärtar av förkroppsligar.

Latinsk Proverb

 

 
Ta av fördjupningen

Antidepressants. Ta av fördjupningen.

Ångestoordningar är allvarliga medicinska illnesses som påverkar ungefärligt 19 miljon amerikanvuxen människa. Dessa oordningar fyller folkets liv med överväldigande ångest och skräck. I motsats till det förhållandevis milt daterar kort ångest som orsakas av en stressig händelse liksom en affärspresentation eller första, ångestoordningar är kronisk, oavlåtlig och kan växa progressively värre, om inte behandlat.

Skräck och ångest är del för — för det normala— även en nödvändig av liv. De förbereder oss för fara och att skapa fysiologiska ändringar som möjliggör oss effektivt för att reagera till ett hot. Skräck är mycket rättfram. Det uppstår som svar på omgående fara, så det är vanligt oväntat, mycket intensivt, och inskränkt till läget på räcka. Ditt svar till skräcken, liksom att hoppa ut ur banan av en oncoming bil, löser snabbt läget.

Ångest, är å ena sidan allmänare och komplex. Det är klädde med filt i förväntan av fara och är tillhörande med kapaciteten att förutsäga, förbereda sig för och att anpassa till ändring. Ofta varar det en lång tid, och dess orsaka den ill-defined remainsen. Till exempel kan någon som är oroligt om att tala för allmänhet, erfara en tightness i magen för dagar för ett planlagt samtal.

Fördriva både skräck, och ångest kan provocera ett upphetsningsvar, deras annat verkställer avviker. Mycket intensiva för skräck servar ibland ”att frysa” förkroppsliga för att skydda den från skada som orsakar litet eller inget ändring i hjärta, klassar och blockerar impulsen till flyttningen. I ångest arrangerar läkarundersökningändringarna som orsakas av den bly- upphetsningen till en understödja, markerat av tanke mönstrar liksom bekymmer, fruktan och mentala omspel av ångest-väcka händelser.

Det är inte helt klart varför psychotropic läkarbehandlingar fungerar; ännu verkar som om det de reestablish balanserar inom kemin av hjärnan. Uppförande är beslutsamt till och med meddelanden överförda inom hjärnan från en nervcell till another till och med olika kemikalieer. Dessa kemikalieer kallas neurotransmitters. Till och med miljoner av nervceller inom hjärnan startar kemikalieer minnen, sömn mönstrar, föreställningar, känslor, moods och tankar. Den elektriska strömmen, som bär, meddelandena mottas av nerven avslutar, kallat synapses, som frigör därefter neurotransmitteren. Dessa kemikalieer, fortplantar i sin tur meddelandet, genom att stimulera de nästa nerverna, fodrar in för att överföra på det elektriska meddelandet. När använd, gås tillbaka den kemiska neurotransmitteren, och lagrat i nerven avsluta. Denna processaa återvinning kallas reuptake. När denna processaa signalerande går snett, verkställer ses i en persons uppförande och erfaras i hans sinnesrörelser, föreställningar, förnimmelser och idéer.

Läkarbehandlingen är mest hjälpsam, när det finns klar oordning, eller, ibland, en närmare detalj uppsätta som mål tecknet för en särskild drog. Vanligt pekar en mönstra av tecken till en specifik kemisk obalans. När som helst en obalans verkar tydlig till och med en persons oordnade uppförande och emotionella statligt, centrerar läkarbehandlingen på att ändra styrkan av signalera eller readjusting av balansera bland dem.

Många folk med ångestoordningar gynnar från att sammanfoga en self-helpgrupp och att dela deras problem och prestationer med andra. Samtal med betrodda vänner eller en betrodd medlem av prästerskapen kan också vara mycket hjälpsamt, även om inte en ersättning för mental hälsa att bry sig. Deltagande i ett internetpratstundrum kan också vara av värderar, i att dela bekymmer och minskning av en avkänning av isolering, men någon mottagen rådgivning bör beskådas med varnar.

Mest folk med fördjupning kan få hjälp från behandling. För mest folk besegrar spotting av fördjupningstidig sort och att få det det behandlade styrkasnittet på hur långt och hur allvarligt fördjupningen är. De mest allmänningbehandlingarna är lyckodrogmediciner, ”samtal” terapi eller en kombination av båda. Du och ditt manipulerar kan fungera tillsammans för att avgöra på den högra fördjupningsbehandlingen för dig.

Den lika hjärtsjukdomen och sockersjuka, hjärnoordningarna är komplexa och resulterar antagligen från en kombination av genetiskt, beteende-, utvecklings-, och annan dela upp i faktorer.

Också indikerar forskning att andra hjärndelar som kallas de grundläggande nervknutarna och striatumen är involverade i tvångsmässig-tvångsmässig oordning.

Genom att lära mer om hjärnströmkrets som är involverad i skräck och ångest, kan forskare planerar nya och mer specifik behandlingar för ångestoordningar. Till exempel kan det someday vara möjligheten till förhöjning påverkan av de tänkande delarna av hjärnan på amygdalaen, således förlägga skräck- och ångestsvaret under medvetet kontrollera.

Forskare förar också kliniska försök för att finna den effektivaste vägen av att behandla ångestoordningar. Till exempel undersöker ett försök hur den väl läkarbehandlingen och beteende- terapier fungerar tillsammans och separat i behandlingen av tvångsmässig-tvångsmässig oordning. Ett annat försök bedömer säkerheten och effektiviteten av läkarbehandlingbehandlingar för ångestoordningar i barn och tonåringar med co-uppstående oordning för uppmärksamhetunderskotthyperactivity. För mer information om kliniska försök till exempel medborgarearkivet av medicin klinisk försökdatabas.

Effektiva behandlingar för varje av ångestoordningarna har framkallats till och med forskning. I allmänhet är två typer av behandling tillgängliga för en ångestoordning— - läkarbehandling- och närmare detaljtyper av psykoterapi (som kallas ibland ”samtalterapi”). Båda att närma sig kan vara effektiva för mest oordningar. Det primat av en eller annat eller båda, beror på tålmodign och doktorns preferens och också på den särskilda ångestoordningen. Till exempel endast har psykoterapi varit funnit effektivt för specifika fobin. Var tillgänglig, om behövt, när du väljer en terapeut, du bör finna ut huruvida ska läkarbehandlingar.

När du genomgår behandling för en ångestoordning, manipulerar du och ditt, eller den ska terapeuten är funktionsduglig tillsammans som ett lag. Tillsammans ska du försök att finna att närma sig som är bäst för dig. Om en behandling inte fungerar, är oddsna bra att en annan ska. Och nya behandlingar framkallas ständigt till och med forskning. Så ge inte upp hopp.

Även om det är ovanligt, kan bestämda medicinska problem efterapa tecknen av ångest eller den jämna jordbruksprodukter det. Palpitationsna och andnöden som orsakas av ett ojämnt hjärtslag, kan lätt missförstås för ångest. En koagulering i lungen (pulmonary blodpropp) orsakar ofta unexplained känslor av ångest. Neurological problem liksom epilepsi- och hjärnoordningar kan vara ansvariga för tecken av ångest. Så canblodbrist, sockersjuka, thyroidsjukdom och adrenal problem. I allmänhet försvinner dessa ska tecken, när den bakomliggande sjukdomen kommas med under kontrollerar, även om ångesten kräver ibland separat behandling.

Banta också kan vara en gärningsman. Mest vanligt dietary lagbrytare är koffeinet och koffein-gillar vikter som finnas i kaffe, tea och många läsk. I känsliga individer kan jitterinessen som påskyndas av koffein, nå görar panikslagen jämnar. I sällsynta fall kan ytterlighetvitaminbrister också leda till ångest.

Känslor som är tillhörande med ångest, inkluderar impatience, apprehensiveness, retlighet och minskad kapacitet att koncentrera. Folket som lider från ångest, kan också oroa, for ingen detalj resonerar, att något bjöd går att hända till dem eller deras älskade. Individer med ångestoordningar kan göra sådan meddelanden som: - I tänkte alltid att jag var rättvis ett mer worrier, men jag skulle bekymmer om saker för dagar, till peka var jag kunde inte ens sova. - Jag hade en mycket stark känsla av den överhängande doomen, något liknande som jag var losing kontrollerar i en ytterlighet långt. - Jag oroades alltid som, om jag inte gjorde bestämd saker, min föräldrar gick att dö. - Jag klädde med filt som, om min hjärta gick att explodera, och jag kunde inte lugna besegrar.

Inte alla, som är deprimerad, har all fördjupnings tecken, men alla, som är deprimerad, har åtminstone några av dem och att co-existing, på mest dagar. Fördjupningen kan spänna i styrka från milt till strängt. Fördjupningen kan co-uppstå med andra medicinska oordningar liksom cancer, hjärtsjukdom, slår, Parkinsons sjukdom, Alzheimers sjukdom och sockersjuka. I sådan fall förbises behandlas fördjupningen ofta och inte. Om fördjupningen känns igen och behandlas, en persons kan livskvalitet väldeliga förbättras.

Läkarundersökningtecken av denna oordning inkluderar: att darra som twitching, muskelspänning, huvudvärkar, retlighet som svettas, nauseaen som hoas exponerar, light-headedness och svårighetsandning. GAD diagnostiseras, när psykologiska och läkarundersökningtecken av ångest varar mer, än en månad och medföljs inte av tecknen av andra ångestoordningar.

Det är viktigt att dig känselförnimmelsen som är bekväm med terapin som den yrkesmässiga mental hälsa föreslår. Om detta inte är fallet, hjälper sökanden någon annanstans. Emellertid om du har tagit läkarbehandlingen, är det viktigt att inte avbryta den plötsligt, som påstått för. Bestämda droger måste att avsmalnas av under övervakningen av din läkare.

Minns, fast, att, när du finner en yrkesmässig hälsovård som du tillfredsställs med, tvåna av dig är funktionsdugliga tillsammans som ett lag. Tillsammans ska du framkallar en planera till fest din ångestoordning, som kan gälla läkarbehandlingar, kognitiv-beteende- eller annan samtalterapi, eller båda, som anslår.

Du kan angå om att betala för behandling för en ångestoordning. Om du tillhörde en vård- underhållsorganisation eller har någon annan sort av sjukförsäkring, kostar av din behandling kan fullständigt eller delvist att täcka. Det finns offentliga mental hälsa centrerar också att laddningsfolk enligt, hur mycket de är kompetent att betala. Om du är på offentlig hjälp, kan du får omsorg till och med din statliga Medicaid planerar.

Experter har ännu att instämma på rota orsakar av ångestoordningar. I faktum medger mest att flera dela upp i faktorer kan vara på arbete i varje fall.

Den Psychoanalytic teorin rymmer att ångest stems från den medvetslösa konflikten som uppstår från förorsakar obehag eller bedrövar under barndom. En gång identifieras källan av ångesten, det kan avlägsnas, genom att lösa den bakomliggande konflikten. Emellertid finner mest studier, att folket med ångestoordningar kommer från stabila hem, med barndombakgrunder som är liknande till de av folk utan ångestoordningar.

1. Minns att, även om dina känslor och tecken är mycket skrämms, de inte är farliga eller skadliga. 2. Förstå att vad du erfar är en överdrift av dina kroppsliga reaktioner för det normala som ska belastas. 3. Slåss inte ditt känslor eller försök för att önska dem bort. Mer som du är villig att vända mot dem, mindre intensivt ska de, blivet. 4. Tillfoga inte till ditt görar panikslagen vid tänkande om vad ”kan” händer. 5. Stag i gåvan. Märka vad händer egentligen till dig som motsatt till vad du funderarestyrkan händer. 6. Märk din skräck jämn från nolla till 10 och klockan som den går upp och ner. Märka att det inte staget på mycket en hög nivå för mer, än några understöder. 7. Om” tänkande, fokusera på och, när skräcken börjar att starta ”vad, bär ut en enkel och medgörlig uppgift liksom att räkna tillbaka från 100 vid threes eller att låsa fast ett rubber musikband på din wrist. 8. Märka att, när du stoppar att tillfoga skrämms tankar till din skräck, den börjar att blekna. 9. Förvänta och acceptera den, när skräcken kommer. Väntan och ger det tid att passera utan spring i väg från den. 10. Var stolt av framsteg som du gör och funderare om hur godan dig ska känselförnimmelse, när du lyckas denna tid.

Ta av fördjupningen. Antidepressants.


Definitioner och benämner på denna sida

Skräck


Fördjupning


Mental hälsa


Spänning


Ångest


Ångestoordning


Ångestoordningar


The advises from medical professionals


 

 

 

 

 

Sitemap

Information i detta dokument omkring Antidepressants namngett Ta av fördjupningen är för avslutar - användarens bruk endast och kan inte säljas, omfördelat, eller annars använt för reklamfilm ämnar. Informationen är ett bilda bistår endast. Det ämnas inte som den medicinska rådgivningen för individ villkorar eller behandlingar av Antidepressants. Dessutom regleras tillverkningen och fördelningen av växt- vikter inte nu i Förenta staterna, och inga kvalitets- normal finns för närvarande den lika märkesnamnmedicinen och den generiska medicinen. Samtal omkring Antidepressants till ditt manipulera, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 Disability Organization of Argentina, Antidepressants area.