Czech version for Hoodia helpt ons gewicht verliezen
Czech version

German version for Hoodia helpt ons gewicht verliezen
German version

English version for Hoodia helpt ons gewicht verliezen
English version

Spanish version for Hoodia helpt ons gewicht verliezen
Spanish version

French version for Hoodia helpt ons gewicht verliezen
French version

Greek version for Hoodia helpt ons gewicht verliezen
Greek version

Italian version for Hoodia helpt ons gewicht verliezen
Italian version

Dutch version for Hoodia helpt ons gewicht verliezen
Dutch version

Portuguese version for Hoodia helpt ons gewicht verliezen
Portuguese version

Swedish version for Hoodia helpt ons gewicht verliezen
Swedish versionHoodia helpt ons gewicht verliezen home page

„Veronderstel dit: een organische pil die de eetlust doodt en zwaarlijvigheid aanvalt. Het heeft geen bekende bijwerkingen en bevat een molecule dat dwazen uw hersenen in het geloven u volledig bent."

BBC NIEUWS, dat spreken over Hoodia

 

 
Hoodia helpt ons gewicht verliezen

 

 

 Hoodia. Hoodia helpt ons gewicht verliezen.

Als u geen Hoodia nog hebt vernomen, zal u spoedig omdat het als nieuw mirakelsupplement voor veilig, efficiënt gewichtsverlies wordt geworven. Gordonii van Hoodia, (Hoodia) is de botanische naam voor een cactus zoals installatie die in Zuid-Afrika groeit. De wetenschappers hebben onlangs verscheidene samenstellingen in deze verbazende installatie geïsoleerd die van dramatisch gewichtsverlies de oorzaak zijn. Deze alle-natuurlijke repressieve eetlust wordt ook toegejuicht voor het bevatten van geen gevaarlijke stimulansen die ongunstige bijwerkingen verbonden aan de producten van het gewichtsverlies van het laatste decennium veroorzaakten.

Hoodia (of Hoodia Gordonii) zijn een Zuidafrikaanse woningsinstallatie die de Bosjesman van San heeft gebruikt helpen lange de jachtexpeditiions voor generaties verdragen. Hoodia Gordonii is eigenlijk succulent niet dat met een cactus moet worden verward. Het behoort in de succulente familie van Asclepiadaceae samen met stapelia, stephanotis en vinca. Er zijn ongeveer 20 soorten in de soort van Asclepiadaceae. Aangezien het groeit vormt het gestamde hoge massa's ongeveer één voet en draagt, bleke purpere saucer-vormige bloemen in schaduwen van rode of purpere bruin.

De wetenschappers op het Zuidafrikaanse Centrum voor Wetenschappelijk en Industrieel Onderzoek waren de eerste om met succes te bewijzen dat Hoodia een mirakelmolecule bevat die de eetlust onderdrukt. Later, werd een menselijke klinische proef geleid door wetenschappers in Leicester Engeland. Een groep morbide zwaarlijvige mannen en vrouwen nam deel. Werd van de helft van groep gegeven Hoodia en de helft werd gegeven een placebo. Begin 15 dagen, had de groep op Hoodia hun voedselopname door 1000 calorieën per dag verminderd. Gezien het gemiddelde dagelijkse dieet is rond 2200 calorieën, was dit een overweldigend succes.

Na jaren van zorgvuldig onderzoek, isoleerden de wetenschappers verscheidene samenstellingen in dit alle-natuurlijke voedsel dat van dramatisch gewichtsverlies, P57 de oorzaak was, die wijd is gemeld, slechts één van verscheidene chemische samenstellingen die in succulente Hoodia worden gevonden geweest. Niet alleen werd het bewezen volledig veilig, bevat het geen bevordert die tot het woelige gevoel kon bijdragen verbonden aan de producten van het gewichtsverlies van het laatste decennium.

Zuivere Hoodia die eetlust repressieve kwaliteiten bevat wordt slechts gekweekt in één specifiek gebied in Zuid-Afrika. Als Hoodia van China, de V.S. of een ander deel van de wereld is en niet van een Zuidafrikaans Certificaat van de Overheid van Authenticiteit vergezeld gaat, is het product inferieur en ondoeltreffend.

Zuivere 100% Hoodia die direct van Zuid-Afrika wordt ingevoerd is zeer duur en moeilijk om … te verwerven om het even welke producten Hoodia die aan goedkope prijzen worden verkocht niet het echte ding zijn en niet zal werken. Ook, maken de producten Hoodia die grote hoeveelheden zuivere Hoodia in elke pil eisen te bevatten of valse eisen of het product met vullers dramatisch verdund. Het feit is een gemiddelde persoon waarschijnlijk zou worden ziek als zij meer dan 800mgs van echte Hoodia op een gegeven moment verbruikten.

Hoodia Gordonii is een installatie - leafless succulent. Niet een Cactus noch een Kruid. In Zuid-Afrika Hoodia is Gordonii geclassificeerd als een levensmiddel, dat verklaring aan hoe brandkast is het product werkelijk is.

Helemaal over de wereld, proberen de mensen om hoodia te kopen, en er enkel is niet genoeg levering om rond te gaan. De succulente kwekers zijn tenietgedaan. De zaadleveranciers hebben vrijwel geen verlaten inventaris. En aangezien hoodia meer dan zes jaar vergt aan het oogsten van hoogte te kweken, zijn er het gaan blijven een groot hoodiatekort tot minstens 2010, misschien verder.

Weight loss. Hoodia helpt ons gewicht verliezen.
The advises from medical professionals


 

 Sitemap

Informatie over deze genoemde Web-pagina Hoodia helpt ons gewicht verliezen en verwant met Hoodia, Weight loss wordt verstrekt voor informatiedoeleinden slechts en is geen substituut voor professionele medische raad. U zou niet de informatie moeten gebruiken over deze website voor het diagnostiseren van of het behandelen van medisch of gezondheidsvoorschrift van Hoodia of Weight loss. Als u hebt of verdenkt hebt u een medisch probleem, onmiddellijk contact uw professionele gezondheidszorgleverancier. Bespreking aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Disability Organization of Argentina, Weight loss area.