Czech version for Εξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα
Czech version

German version for Εξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα
German version

English version for Εξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα
English version

Spanish version for Εξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα
Spanish version

French version for Εξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα
French version

Greek version for Εξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα
Greek version

Italian version for Εξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα
Italian version

Dutch version for Εξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα
Dutch version

Portuguese version for Εξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα
Portuguese version

Swedish version for Εξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα
Swedish versionΕξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα home page

 

 

 
Εξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα

Dental care. Εξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα.

Λαμπιρίστε το χαμόγελό σας

Οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν ότι τα δόντια είναι το σκληρότερο και ισχυρότερο μέρος του σώματος. Εκεί � s συναντά περισσότερο απ' ό, τι το μάτι, εν τούτοις. Τα δόντια είναι πραγματικά ένα μέρος διαβίωσης του σώματός σας που έχει τα σκάφη αίματος και τα νεύρα. Εάν χρησιμοποιήσατε για να κρίνετε τα δόντια σας όπως ένα βιβλίο από την κάλυψή της, έπειτα εσείς Πε � μέσα για μια μεγάλη έκπληξη. Η ανατομία δοντιών είναι πολύ περισσότερο περίπλοκη από σκεφτήκατε πάντα.

Το ορατό μέρος ενός δοντιού, διαφορετικά γνωστό ως κορώνα, είναι μόνο μια μικρή μερίδα του συστήματος διαβίωσης. Η κορώνα αποτελείται από το σμάλτο, η σκληρότερη ουσία που βρίσκεται μέσα στο σώμα. Είναι κόκκαλο που έχει εμπλουτιστεί με τα μεγάλα ποσοστά του ασβεστίου. Εκείνο το � s γιατί οι άνθρωποι που πίνουν τα μέρη του γάλακτος ή παίρνουν τα συμπληρώματα ασβεστίου έχουν τα ισχυρά κόκκαλα και τα δόντια. Το σμάλτο είναι το παχύτερο στην κορώνα, και λεπτύτερο κοντινό οι ρίζες των δοντιών.

Οι νέες εξελίξεις περιλαμβάνουν την εμφύτευση των τεχνητών δοντιών ή των δεσμευτικών θέσεων στις γόμμες ή τη γνάθο αντιβιοτική ίνα για την περιοδοντική ασθένεια χειρουργική επέμβαση καναλιών ρίζας, μια διαδικασία που βελτιώνει τον πόνο επιτρέποντας στα δόντια για να παραμείνει σε ισχύ και σχεδόν ανώδυνα λέιζερ στις οδοντικές κοιλότητες επισκευής, συνήθως που καθιστούν την τοπική αναισθησία περιττή.
Αντικατάσταση δοντιών

Τα οδοντικά μοσχεύματα είναι κοu'φώματα του τιτανίου που βιδώνονται χειρουργικά στο κόκκαλο σαγονιών σας. Το μόσχευμα είναι μια άγκυρα για ένα φυσικά-εμφανιμένος ψεύτικο δόντι ή ένα σύνολο ψεύτικων δοντιών. Το ποσοστό επιτυχίας οδοντικών μοσχευμάτων εξαρτάται από όπου τα μοσχεύματα τοποθετούνται και ο σκοπός τους. Χαρακτηριστικά καλύτερα τοποθετούνται στην μπροστινή μερίδα του χαμηλότερου σαγονιού σας.

Τα μοσχεύματα είναι μεγάλα για την αντικατάσταση των ελλειπόντων δοντιών. Είναι σημαντικό ότι έχετε αρκετό κόκκαλο στον τομέα των ελλειπόντων δοντιών για τα μοσχεύματα που συνδέονται με. Τα μοσχεύματα όχι μόνο χρησιμοποιούνται για να αντικαταστήσουν ένα δόντι, αλλά μάλλον τους ανθρώπους που χάνουν των περισσότερων, εάν όχι όλα, των δοντιών τους ωφελούνται πολύ επίσης. Τα μοσχεύματα χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο για να αντικαταστήσουν ορισμένους τύπους γεφυρών και μετακινούμενων μερικών οδοντοστοιχιών.

Τα μοσχεύματα τοποθετούνται χειρουργικά στο κόκκαλο σαγονιών σας ενώ κάτω από την αναισθησία. Είναι μια πολύ χρονοβόρα διαδικασία όταν η τοποθέτηση πολλών μοσχεύματα. Δεδομένου ότι αυτή η διαδικασία είναι χειρουργική, είναι πολύ σημαντικό στην έρευνα και βρίσκει έναν καλά πιστωμένο καλλυντικό οδοντίατρο ότι είστε άνετοι με. Για μερικούς ανθρώπους υπάρχει ποικίλος ταλαιπωρία ή πόνος βαθμών, οι οποίοι υποχωρούν στις μερικές ημέρες. Όπως με τους παρόμοιους τύπους χειρουργικών επεμβάσεων, ο μωλωπισμός και η δευτερεύουσα δύναμη διόγκωσης αναπτύσσονται επίσης αμέσως μετά από τη διαδικασία.

Η διαδικασία μοσχευμάτων είναι μια χειρουργική τοποθέτηση του μοσχεύματος ή των μοσχευμάτων στο κόκκαλο σαγονιών σας που απαιτεί τρία στην εξάμηνη θεραπεύοντας περίοδο πριν από την αποκατάσταση μοσχευμάτων για να αντικαταστήσει το ελλείποντα δόντι ή τα δόντια. Κατά τη διάρκεια αυτού του θεραπεύοντας χρόνου, το κόκκαλο αυξάνεται σε και γύρω από το μόσχευμα τιτανίου δημιουργώντας μια πολύ ισχυρή υποστήριξη. Τα οδοντικά μοσχεύματα μπορούν να απορριφθούν. Συνήθως αντικαθίστανται με ένα άλλο μόσχευμα ενός ελαφρώς μεγαλύτερου μεγέθους. Το ποσοστό απόρριψης ή «αποτυχίας» είναι ελάχιστο, μόνο 1 2% όλων των διαδικασιών μοσχευμάτων. Πρέπει να πάτε χωρίς φθορά των οδοντοστοιχιών σας για μια ημέρα σε δύο εβδομάδες μετά από μια τοποθέτηση μοσχευμάτων. Αφότου «έχει πάρει» το μόσχευμα και έχετε θεραπεύσει αρκετά, μια πολύ φυσική κορώνα τοποθετείται στο μόσχευμα.
Τύποι λευκάνσεων δοντιών

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές αιτίες που οδηγούν στα λεκιασμένα ή αποχρωματισμένα δόντια. Μερικές από τις πιό κοινές αιτίες είναι καθημερινός καφές τρόφιμα και ποτά �, τσάι, σόδα, και το κόκκινο κρασί όλα έχει μια επίδραση λεκιάσματος στο σμάλτο δοντιών. Το κάπνισμα θα σκουρύνει επίσης τα δόντια. Μερικά φάρμακα, εάν λαμβάνονται κατά τη διάρκεια της πρόωρης παιδικής ηλικίας, μπορούν να οδηγήσουν στα δόντια που είναι αποχρωματισμένα.

Ο απλούστερος τύπος λεύκανσης δοντιών είναι η χρήση των προϊόντων που μπορεί να παρθεί από το φαρμακείο. Αυτά τα προϊόντα, που χρησιμοποιούν μια πολύ ήπια λύση λεύκανσης, απαιτούν συνήθως την εκτεταμένη χρήση για μία περίοδο αρκετών εβδομάδων. Μπορούν να βουρτσιστούν επάνω, να συμπιεστούν στους έναν δίσκους, να εφαρμοστούν ως λουρίδες, ή να χρησιμοποιηθούν από κοινού με την κανονικά οδοντόπαστα και mouthwash. Ενώ αυτά τα προϊόντα είναι πολύ δημοφιλή, η γλυκύτητά τους τους καθιστά λιγότερο αποτελεσματικούς.

Μερικοί τύποι αποχρωματισμών δοντιών είναι δύσκολο να λευκαθούν και να μεταχειριστούν. Τα δόντια που έχουν υποβληθεί στο τραύμα μπορούν να σκουρύνουν σημαντικά, και να αντισταθούν σε οποιαδήποτε διαδικασία λεύκανσης. Μερικά φάρμακα έχουν επιπτώσεις στα μικρά παιδιά όταν διαμορφώνουν αρχικά τα δόντια τους και μπορούν επίσης να είναι σχεδόν αδύνατα να μεταχειριστούν. Οι οδοντίατροι θα είναι σε θέση να πουν ποιες καταστάσεις μπορούν να οδηγήσουν στον χλωρίνη-ανθεκτικό αποχρωματισμό, και να παρέχουν τις συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο οι αποτελεσματικές διάφορες επεξεργασίες μπορούν να είναι. Σε περιπτώσεις ακραίου αποχρωματισμού που δεν μπορεί να υποβληθεί στα κοινά δόντια που λευκαίνουν τις διαδικασίες, οι καπλαμάδες πορσελάνης που εφαρμόζονται στα δόντια μπορούν να είναι μια εναλλακτική λύση.
Οδοντικά φύλλα πλαστικού

Αυτό το τμήμα της καλλυντικής περιοχής πληροφοριών οδοντιατρικής μας παρέχει σε σας κάποιο υπόβαθρο στους οδοντικούς καπλαμάδες, και σύνθετοι καπλαμάδες και καπλαμάδες πορσελάνης. Οι οδοντικοί καπλαμάδες, αποκαλούμενοι μερικές φορές καπλαμάδες δοντιών, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διορθώσουν και τα προβλήματα χρώματος και μορφής.

Οι καπλαμάδες παρέχουν μια ανθεκτική λύση στα προβλήματα χρώματος και μορφής που είναι κοινά για τόσους πολλούς ανθρώπους. Οι καπλαμάδες εφαρμόζονται στα μέτωπα ή τις ορατές περιοχές των δοντιών. Το σμάλτο (στρώμα εξωτερικών όψεων του δοντιού) αλέθεται κάτω ή μειώνεται από ακριβώς τα μέρη ενός milimeter προκειμένου να επιτρέψει το λεπτό (πάχος επαφών lense) καπλαμά που συνδέεται μόνιμα με το δόντι.

Ο αποχρωματισμός σμάλτων δοντιών μπορεί να προκληθεί από το λέκιασμα, τη γήρανση, ή τη χημική ζημία στα δόντια. Μερικές από τις πιό κοινές αιτίες του αποχρωματισμού δοντιών είναι φάρμακα, καφές, τσάι ή τσιγάρα. Οι άνθρωποι που πίνουν τα σημαντικά ποσά μη αλκοολούχων ποτών κόλας μπορούν να δοκιμάσουν το παρόμοιο λέκιασμα.
Οδοντικές γέφυρες

Μια οδοντική γέφυρα είναι ένα ψεύτικο δόντι, γνωστό ως του Πόντου, το οποίο λιώνεται μεταξύ δύο κορωνών πορσελάνης για να συμπληρώσει την περιοχή που αφήνεται από ένα ελλείπον δόντι. Οι δύο κορώνες που κρατούν το σε ισχύ που είναι συνημμένες επάνω στα δόντια σας σε κάθε πλευρά του ψεύτικου δοντιού. Αυτό είναι γνωστό ως σταθερή γέφυρα. Αυτή η διαδικασία χρησιμοποιείται για να αντικαταστήσει ένα ή περισσότερα ελλείποντα δόντια. Οι σταθερές γέφυρες δεν μπορούν να ληφθούν από το στόμα σας όπως δύναμη κάνετε με τις μετακινούμενες μερικές οδοντοστοιχίες.

Εάν εσείς ένα διάστημα από ένα ελλείπον δόντι, μια γέφυρα θα είναι επί παραγγελία για να συμπληρώσει το διάστημα με ένα ψεύτικο δόντι. Το ψεύτικο δόντι συνδέεται από τη γέφυρα με τα δύο άλλα δόντια γύρω από το διάστημα - γεφυρώνοντας τους από κοινού.

Ο καλλυντικός οδοντίατρός σας μπορεί να σας έχει να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή βατραχοπέδιλων. Ένα βατραχοπέδιλο είναι ένα ψεύτικο δόντι για να πάρει προσωρινά τη θέση ενός ελλείποντος δοντιού προτού να τοποθετηθεί η μόνιμη γέφυρα. Ένα βατραχοπέδιλο μπορεί να συνδεθεί μέσω είτε ενός καλωδίου είτε ενός πλαστικού κομματιού που ταιριάζει στη στέγη του στόματός σας. Τα βατραχοπέδιλα προορίζονται να είναι μια προσωρινή λύση αναμένοντας τη μόνιμη γέφυρα.
Κορώνες δοντιών

Αλέθοντας τα δόντια σας, ένα ανάρμοστη δάγκωμα, μια ηλικία, οι γαρνιτούρες και η αποσύνθεση δοντιών μπορούν όλες τους παράγοντες στη φθορά κάτω, το ράγισμα ή τη θραύση των δοντιών σας. Οι οδοντικές κορώνες καλύπτουν την ολόκληρη ορατή επιφάνεια του επηρεασθε'ντος δοντιού σας και προσθέτουν τη δύναμη, τη διάρκεια και τη σταθερότητα δοντιών.

Ο καλλυντικός οδοντίατρός σας θα κάνει μια εντύπωση του δοντιού και ένα οδοντικό εργαστήριο θα δημιουργήσει την κορώνα. Θα αφήσετε χαρακτηριστικά το γραφείο με μια προσωρινή κορώνα στην ένδυση ενώ η μόνιμη κορώνα γίνεται - αυτό διαρκεί περίπου δύο εβδομάδες. Η μόνιμη κορώνα τσιμεντάρεται έπειτα επάνω στο δόντι σας. Χαρακτηριστικά, μόνο δύο επισκέψεις απαιτούνται για αυτό το μέρος της διαδικασίας. Συχνά, μια προκαταρκτική αποκατάσταση του δοντιού σας μπορεί να απαιτηθεί προτού να μπορέσει να τοποθετηθεί μια κορώνα. Για να σταθεροποιήσει το δόντι σας, μια πλήρωση πρέπει πρώτα να τεθεί σε ισχύ πριν από την τοποθέτηση μιας κορώνας λόγω της απώλειας αρχικής δομής δοντιών. Το δόντι στέφει συνήθως στο τέλος δέκα έως δεκαπέντε έτη.

Σε μερικές περιπτώσεις ο καλλυντικός οδοντίατρός σας μπορεί να επιλέξει να χρησιμοποιήσει ένα βατραχοπέδιλο αντί μιας προσωρινής κορώνας. Ένα βατραχοπέδιλο είναι ένα ψεύτικο δόντι για να πάρει προσωρινά τη θέση ενός ελλείποντος δοντιού προτού να τοποθετηθεί η μόνιμη κορώνα. Ένα βατραχοπέδιλο μπορεί να συνδεθεί μέσω είτε ενός καλωδίου είτε ενός πλαστικού κομματιού που ταιριάζει στη στέγη του στόματός σας. Τα βατραχοπέδιλα προορίζονται να είναι μια προσωρινή λύση αναμένοντας τη μόνιμη κορώνα.
Μέθοδοι αποκατάστασης δοντιών

Η αποκατάσταση δοντιών ολοκληρώνεται με διάφορες διαφορετικές διαδικασίες και γίνεται συνήθως στα παιδιά και τους εφήβους όταν αρχίζουν τα μόνιμα δόντια τους μέσα. Τα στριμμένα δόντια, συσσωρευμένα δόντια, και overbites ακόμα και και underbites μπορούν να αντιμετωπιστούν με τα διάφορα δόντια ισιώνοντας τις τεχνικές. Ενώ θεωρούνται καλλυντική διαδικασία, μερικοί άνθρωποι απαιτούν τα δόντια ισιώνοντας για τα δόντια τους ευθυγραμμίζονται κατά τέτοιο τρόπο ώστε το μάσημα είναι δυνατό. Τα αυστηρά overbites και underbites μπορούν να οδηγήσουν κατά σοβαρές συνέπειες με την πάροδο του χρόνου, και ακόμη και τα υπερβολικά συσσωρευμένα δόντια μπορούν να σημάνουν τα προβλήματα υγείας για το στόμα.

Η πιό κοινή μέθοδος αποκατάστασης δοντιών παραμένει τυποποιημένα orthodontic στηρίγματα. Το Archwires, ελατήρια, και rubberbands εφαρμόζει την πίεση στα μεμονωμένα δόντια με τη βοήθεια των υποστηριγμάτων που είναι κολλημένα επάνω στην επιφάνειά τους. Οι κανονικές επισκέψεις απαιτούνται στο orthodontist προκειμένου να σφιγχτούν τα καλώδια όπως απαιτούνται και να διενεργηθούν άλλες προσαρμογές. Σε κάθε επίσκεψη, τα καλώδια θα σφιγχτούν ελαφρώς για να ανανεώσουν την πίεση και να τους ωθήσουν προς την προοριζόμενη θέση τους. Τα πρόσθετα καλώδια, rubberbands, και το κάλυμμα μπορούν να οριστούν για να βοηθήσουν να κινήσουν τα δόντια στην ιδανική θέση τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Όταν τα δόντια όλα επανατοποθετηθούν, τα υποστηρίγματα θα αφαιρεθούν και ένας υπηρέτης πρέπει να φορεθεί για να αποτρέψει την υποτροπή για κάποια χρονική περίοδο.
Σύνδεση δοντιών

Η οδοντική συνδέοντας διαδικασία χρησιμοποιεί μια σύνθετη ρητίνη και χρησιμοποιείται για ποικίλους δομικούς καθώς επίσης και καλλυντικούς λόγους. Κάποιος μπορεί να σύρει έναν παράλληλο μεταξύ των οδοντικών συνδέοντας υλικών και του αργίλου ενός γλύπτη. Με τη χρησιμοποίηση του οδοντικού σύνθετου η ρητίνη που συνδέει τον οδοντίατρό σας μπορεί να αποκαταστήσει τα πελεκημένα ή σπασμένα δόντια, να συμπληρώσουν τα χάσματα και να αναδιαμορφώσει ή το recolor το χαμόγελό σας.

Μια πολύ ήπια λύση χαρακτικής εφαρμόζεται στα δόντια σας για να δημιουργήσει τις πολύ μικρές ρωγμές στη δομή σμάλτων του δοντιού. Αυτές οι μικρές ρωγμές παρέχουν μια ελαφρώς τραχιά επιφάνεια που επιτρέπει σε μια ανθεκτική ρητίνη για να συνδέσουν τα υλικά με τα δόντια σας. Η ρητίνη τοποθετείται έπειτα στο δόντι σας και το μεγάλης έντασης φως θεραπεύει τις ρητίνες επάνω στην επιφάνεια του δοντιού σας - με κάθε μεμονωμένο στρώμα της ρητίνης που σκληραίνει ακριβώς στα πρακτικά. Όταν το τελευταίο παλτό εφαρμοστεί στο δόντι σας, το συνδεμένο υλικό είναι έπειτα γλυπτό για να εγκαταστήσει το δόντι σας και λεπτά γυαλισμένος.
Γαρνιτούρες για τις οδοντικές κοιλότητες

Σε κάποιο σημείο σε δικούς μας ζει, οι περισσότεροι από μας κουρδίζουν με μια κοιλότητα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μια κοιλότητα απαιτεί από τον οδοντίατρό σας για να αφαιρέσει την αποσύνθεση και για να συμπληρώσει την περιοχή δοντιών που αφαιρέθηκε. Έχουν υπάρξει διάφορες πρόοδοι στον τομέα τα τελευταία χρόνια, έτσι εάν είστε ένας από τους τυχερούς και δεν είχατε μια κοιλότητα σε μια στιγμή, πρέπει να διαβάσετε επάνω σε αυτό που είναι διαθέσιμο σήμερα έτσι ώστε καταλαβαίνετε τις επιλογές διαθέσιμες σε σας.

Οι σύνθετες ρητίνες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να ενισχύσουν την εμφάνιση οποιουδήποτε δοντιού, το οποίο είναι μια συνδέοντας διαδικασία δοντιών. Η σύνθετη ρητίνη θα ενισχύσει και θα ενισχύσει τη φυσική δομή δοντιών όπως κάνει με τη χρήση ως οδοντική πλήρωση.

Οι σύνθετες γαρνιτούρες ρητίνης εφαρμόζονται στα λεπτά στρώματα, και ενισχύονται αργά για να διαμορφώσουν την πλήρη πλήρωση. Ένα φωτεινό οδοντικό φως θα σκληρύνει κάθε στρώμα προτού να εφαρμοστεί ο επόμενος. Μόλις ολοκληρωθεί η πλήρωσή σας, ο οδοντίατρός σας θα χρησιμοποιήσει ένα πρόσθετο έγγραφο, αρθρώνοντας έγγραφο, για να ρυθμίσει το ύψος της οδοντικής πλήρωσής σας και ότι το δάγκωμά σας παραμένει σωστό. Το δόντι σας είναι έπειτα γυαλισμένο.
Αναδιαμόρφωση δοντιών

Για τα άτομα που έχουν πελεκήσει, που ραγίζονται ή που διαμορφώνονται τα ακανόνιστα δόντια, οδοντική χάραξη περιγράμματος και αναδιαμόρφωση μπορούν να είναι ακριβώς το εισιτήριο για ένα ομορφότερο χαμόγελο.

Ο καλλυντικός οδοντίατρος θα χαρακτηρίσει τα δόντια σας με ένα μολύβι πριν από την εκτέλεση της διαδικασίας. Αυτό βοηθά τον καλλυντικό οδοντίατρο στη sculpting διαδικασία τους. Σαν τον καλλυντικό οδοντίατρό σας sculpts το δόντι, ατέλειες αποβάλλει επιδέξια ή ελαχιστοποιημένος. Ένα στρώνοντας με άμμο τρυπάνι ή ένα λέιζερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσει το σμάλτο επιφάνειας μικρών ποσοτήτων βαθμιαία. Οι λειαντικές λουρίδες κινούνται έπειτα πέρα δώθε μεταξύ των δοντιών σας για να διαμορφώσουν τις πραγματικές πλευρές των δοντιών σας. Κατόπιν τα δόντια λειαίνονται και γυαλίζονται. Συνήθως το αναισθητικό δεν απαιτείται. Τα δόντια που περιγράφουν και που αναδιαμορφώνουν συνήθως παίρνουν μια έως τρεις επισκέψεις.

Η χάραξη περιγράμματος των δοντιών μπορεί επίσης να βοηθήσει τα σωστά μικρά προβλήματα με το δάγκωμα. Είναι κοινό για τη σύνδεση που συνδυάζεται με το δόντι που αναδιαμορφώνει για να επιτύχει ένα όμορφο χαμόγελο. Υπάρχουν πραγματικά διάφοροι τρόποι να αλλαχτεί η εμφάνιση των δοντιών σας. Πολλές φορές αυτές οι διάφορες διαδικασίες συνδυάζονται με τους διαφορετικούς τρόπους να παραδώσουν ότι χαμόγελο των ονείρων σας.
Οδοντοστοιχίες ως ψεύτικα δόντια

Εάν έχετε χάσει, ή χάνετε, τα όλα δόντια σας μια πλήρης οδοντοστοιχία είναι κάτι που συζητά με τον καλλυντικό οδοντίατρό σας. Εάν μερικά από τα δόντια σας παραμένουν και είναι υγιή, μια μερική οδοντοστοιχία μπορεί να είναι ο τρόπος σας σε ένα μεγάλο χαμόγελο.

Η διαδικασία οδοντοστοιχιών καθιέρωσης αρχίζει με μια εντύπωση δαγκωμάτων κεριών του στόματός σας που θα δώσει τις επίπονες μετρήσεις οδοντιάτρων σας. Ένας δοκιμή-επάνω διορισμός θα τελειοποιήσει το χρώμα, τη μορφή, και την συνήθεια-τακτοποίηση τόνων. Αφότου κατασκευάζονται οι τελικές οδοντοστοιχίες σας, θα τοποθετηθούν και θα ενημερωθούν για την απαραίτητη προσοχή τους.

Το κύριο συστατικό των οδοντοστοιχιών είναι ακρυλική ρητίνη που φορμάρεται πέρα από την κορυφή των διάφορων συνδυασμών και paterns του μετάλλου. Στο oreder για να χρησιμοποιήσουν τις οδοντοστοιχίες όλα τα δόντια στην κορυφή ή το κατώτατο σημείο ή και κορυφή και κατώτατο σημείο του στόματος αφαιρούνται. Συστήνεται ότι μετά από την αφαίρεση των απαραίτητων δοντιών ότι ο ασθενής περιμένει τουλάχιστον έναν μήνα για να έχει τις οδοντοστοιχίες κατάλληλες στο στόμα. Η περιμένοντας περίοδος επιτρέπει την κατάλληλη θεραπεία στο στόμα να πραγματοποιηθεί.
Εξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα. Dental care.


Όροι και ορισμοί

Καπλαμάς


Οδοντικά μοσχεύματα


Οδοντικές γαρνιτούρες


Οδοντοστοιχίες


αναισθησία


γέφυρα


λεύκανση δοντιών


οδοντικές κοιλότητες


οδοντική κορώνα


πορσελάνη


στοματολογία


The advises from medical professionals


 

 

 

 

 

Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Dental care ονομασμένος Εξετάστε τη ρίζα - προσοχή δοντιών σήμερα είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Dental care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Dental care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Disability Organization of Argentina, Dental care area.