Czech version for Tandheelkunde zonder pijn
Czech version

German version for Tandheelkunde zonder pijn
German version

English version for Tandheelkunde zonder pijn
English version

Spanish version for Tandheelkunde zonder pijn
Spanish version

French version for Tandheelkunde zonder pijn
French version

Greek version for Tandheelkunde zonder pijn
Greek version

Italian version for Tandheelkunde zonder pijn
Italian version

Dutch version for Tandheelkunde zonder pijn
Dutch version

Portuguese version for Tandheelkunde zonder pijn
Portuguese version

Swedish version for Tandheelkunde zonder pijn
Swedish versionTandheelkunde zonder pijn home page

De „fysieke tegenslagen zijn de belastingen die op dit wretched leven worden gelegd; wat zijn belaste hoger, en één of andere lager, maar iedereen betaalt iets."

Lord Chesterfield

 

 
Tandheelkunde zonder pijn

Dental care. Tandheelkunde zonder pijn.

Onze tanden

De meeste mensen weten dat de tanden het hardste en sterkste deel van het lichaam zijn. Daar ontmoet ’ s meer dan het oog, niettemin. De tanden zijn eigenlijk een het leven deel van uw lichaam dat bloedvat en zenuwen heeft. Als u gebruikte om uw tanden zoals een boek door zijn dekking te beoordelen, toen u Re ’ binnen voor één grote verrassing. De anatomie van tanden is veel meer ingewikkeld dan u ooit dacht.

De uitstekende kronen en de bruggen werden gemaakt door Etruscans in de 7de cent. B.C. In ongeveer die tijd, werden de tanden gehaald in Klein-Azië als behandeling voor lichamelijke tegenslagen en ziekten. De vaardigheden bereikte door Etruscans, Phoenicians, de Egyptenaren, de Grieken, en de Romeinen werden grotendeels verloren tijdens de MiddenLeeftijden, toen de kappers en de het zwervenbanden van charlatans ongeschoolde tandheelkunde bij markten en markten uitoefenden. Abulcasis, een Spaans legt vast, was één van weinigen in zijn tijd die tandchirurgie bestudeerde.

De permanente tanden zijn de tweede reeks tanden die de rest van uw leven zal duren. Zij neigen geler (en niet alleen wegens koffie) te zijn en zijn uiterst hard. De definitieve reeks tanden wordt samengesteld uit 32 tanden, of 16 op elke kaak. Er zijn twee centrale incisors voor het bijten, twee zijincisors voor het bijten, twee hoektanden voor tearing en knipsel, vier premolars voor het kauwen, en zes kiezen voor het kauwen.
Tand implants

Tand implants zijn inrichtingen van titanium die chirurgisch in uw kaakbeen worden geschroeft. Implant is een anker voor een natuurlijk-verschijnt valse tand of een reeks valse tanden. Het succestarief tandimplants hangt af van waar implants en hun doel worden geplaatst. Zij worden typisch het best geplaatst in het voorgedeelte van uw lagere kaak.

Implants zijn groot voor het vervangen van ontbrekende tanden. Het is belangrijk dat u genoeg been op het gebied van de ontbrekende tanden voor implants dat worden moet vastgemaakt aan hebt. Implants worden niet alleen gebruikt om één tand, maar eerder mensen te vervangen die de meesten missen, als niet allen, van hun tanden profiteer zeer eveneens. Implants worden meer en meer gebruikt om bepaalde types van bruggen en verwijderbare gedeeltelijke gebitten te vervangen.

Implants worden chirurgisch geplaatst in uw kaakbeen terwijl onder anesthesie. Het is een zeer tijdrovende procedure wanneer het hebben van vele geplaatst implants. Aangezien deze procedure chirurgisch is, is het zeer belangrijk voor onderzoek en vindt een goed gecrediteerde kosmetische tandarts dat u met comfortabel bent. Voor sommige mensen zijn er variërende gradenongemak of pijn, dat in een paar dagen zakken. Zoals met gelijkaardige types van chirurgie, zouden kneuzen en de minderjarige die zich ook kort na de procedure kunnen ontwikkelen zwellen.
Gebitten als valse tanden

De gebitten zijn verwijderbare vervangingen voor ontbrekende tanden die typisch uit een acrylhars worden gemaakt die af en toe porselein of metaal voor extra structurele steun opnemen.

Er zijn twee belangrijke types van gebitten. Zowel worden de Volledige Gebitten als de Gedeeltelijke Gebitten fijn bewerkt, douane-gepast. Als u behoorlijk uw gebitten handhaaft zullen zij natuurlijk lijken en zullen een perfecte glimlach verstrekken. Bovendien, bevrijdde de gebittenhulp spieren versterken die uw uitdrukkingen controleren die de steun van uw tanden vereisen, u van uitspraakproblemen die door ontbrekende tanden en hulp met het kauwen worden veroorzaakt.

De procedure van vestigingsgebitten begint met een indruk van de wasbeet van uw mond die uw tandarts veeleisende metingen zal geven. Een benoeming zal poging- wijsjeskleur, vorm, en douane-pasvorm zuiveren. Nadat uw definitieve gebitten worden vervaardigd, zullen zij over hun vereiste zorg worden geplaatst en worden geïnformeerdn.
Het tand de contouren aangeven van en een nieuwe vorm geven

Met een weinig het tand de contouren aangeven van, kunt u een reusachtig verschil op de manier maken u over uw glimlach voelt. De goede kosmetische tandheelkunde kan u een glimlach geven die de afgunst van anderen is. De tand die door een kosmetische tandarts de contouren aangeeft van vereist dat u normale, gezonde tanden hebt.

De tand, of tand het sculpting die, zijn een veilige en conservatieve manier om uw glimlach te verbeteren een nieuwe vorm geven. De tanden kunnen zwakker worden als de grote hoeveelheden email worden verwijderd, tand zou het een nieuwe vorm geven moeten tot minder belangrijke veranderingen worden beperkt of met vernisjes of het plakken voor de beste glimlach worden gecombineerd.

De kosmetische tandarts zal uw tanden met een potlood voorafgaand aan het uitvoeren van de procedure merken. Dit helpt de kosmetische tandarts in hun sculpting proces. Als uw kosmetische tandarts sculpts elimineert de tand, onvolmaaktheden artfully of geminimaliseerd. Een schurende boor of een laser kan worden gebruikt om kleine hoeveelheden oppervlakteemail geleidelijk aan te verwijderen. De schurende stroken worden dan bewogen afwisselend tussen uw tanden om de daadwerkelijke kanten van uw tanden gestalte te geven. Dan worden de tanden gladgemaakt en opgepoetst. Gewoonlijk is het verdovingsmiddel niet nodig. En tanden die gewoonlijk van neemt één tot drie bezoeken de contouren aangeven de een nieuwe vorm geven.

Het de contouren aangeven van van tanden kan correcte kleine problemen met beet ook helpen. Het is gemeenschappelijk voor plakken dat met tand worden moet gecombineerd die een mooie glimlach een nieuwe vorm geeft te bereiken. Er zijn eigenlijk verscheidene manieren om de verschijning van uw tanden te veranderen. Vaak worden deze diverse procedures gecombineerd op verschillende manieren om te leveren dat glimlach van uw dromen.
De kroonprocedure van de tand

In andere instanties, worden de kronen gebruikt om een daadwerkelijke ontbrekende tand te vervangen. Deze kronen worden aan beide kanten verankerd aan de tanden, met een brugsectie die de twee kronen verbindt. In plaats van bruggen, enige tand tand kunnen implants worden gebruikt die de behoefte elimineren om de kronen te steunen.

Ben zeker om met uw kosmetische tandarts te bespreken dat de cementkleur die voor uw permanente kroon wordt gebruikt het zelfde als die voor uw tijdelijke kroon wordt gebruikt zal zijn. Een poging in deeg wordt met deze bedoeling gebruikt. De kleur van het cement beïnvloedt de algemene kleur van een porseleinkroon, zodat moet dit worden besproken long before uw tijdelijke kroon wordt geplaatst.

In sommige gevallen kan uw kosmetische tandarts verkiezen om Flipper in plaats van een tijdelijke kroon te gebruiken. Flipper is een valse tand de plaats van een ontbrekende tand tijdelijk om te nemen alvorens de permanente kroon wordt geplaatst. Flipper kan via of een draad of een plastic stuk worden vastgemaakt dat in het dak van uw mond past. Flippers moeten een tijdelijke oplossing zijn terwijl het wachten van op de permanente kroon.
Het rechtmaken van tanden

Het rechtmaken van tanden wordt verwezenlijkt met een aantal verschillende procedures en op kinderen en adolescenten gewoonlijk gedaan wanneer hun permanente tanden beginnen binnen groeiend. De bochtige tanden, overvolle tanden, en zelfs overbites en underbites kunnen met diverse tanden worden behandeld rechtmakend technieken. Terwijl beschouwd als een kosmetische procedure, vereisen sommige mensen tanden rechtmakend opdat hun tanden worden gericht zodanig dat kauwen mogelijk is. Strenge overbites en underbites kunnen in ernstige gevolgen in tijd resulteren, en zelfs kunnen de overdreven overvolle tanden gezondheidsproblemen voor de mond betekenen.

De klassieke metaal orthodontische steunen zijn de vertrouwdste methode van tanden het rechtmaken. Bestaand uit een steun die aan de voorzijde van elke tand en een metaaldraad wordt gelijmd die hen verbindt, vereisen de orthodontische steunen gewoonlijk verscheidene jaren van slijtage voor het efficiënte tanden rechtmaken. Zij kunnen ongemakkelijk, duur, en verwarrend zijn voor oudere patiënten. Nochtans, zijn zij nog de meest efficiënte methode van tanden het rechtmaken en kunnen overbites en underbites evenals individuele tandengroepering verbeteren.

De tong steunen zijn gelijkaardig aan klassieke orthodontische steunen maar zijn in bijlage aan het achtereind van de tanden, eerder dan de voorzijde. Hoewel zij nog veel van de problemen van standaardsteunen hebben, zijn zij niet zichtbaar en kunnen door volwassenen worden gekozen die niet zichtbare steunen dit wensen. De tong steunen zijn duurder dan standaardsteunen maar de snelste methode van tanden “ het onzichtbare ” rechtmaken.
Tandheelkunde zonder pijn. Dental care.


Termen interpretatie

Gebitten


Tand implants


Tand vullingen


Vernisje


Anesthesie


Brug


De stomatologie


Porselein


Tand bleken


Tand holten


Tand kroon


The advises from medical professionals


 

 

 

 

 

Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Dental care genoemd Tandheelkunde zonder pijn is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Dental care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Dental care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Disability Organization of Argentina, Dental care area.