Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Jälleenmyyjä-info

Haluatko lisätuloja tai kokopäiväisen työn? Oletko kiinnostunut hyvinvoinnista ja kauneudesta?

Oletko kiinnostunut hyvinvoinnista? Etsimme kiinnostuneita ihmisiä työskentelemään korkealaatuisten ja kysyttyjen Aloe Vera-tuotteiden parissa. Laajasta tuotevalikoimastamme löydät varmasti omat lempituotteesi. Valikoimaamme kuuluvat mm. terveellinen Aloe Vera juoma, ihon- ja vartalonhoitotuotteet, vauvatuotteet, julkkistuoksut, meikit ja paljon muuta! Tuotteet sopivat sekä ihmisille että eläimille.

Alkuun pääset ostamalla aloituspakkauksen, jonka hinta on 99 euroa +postikulut. Jälleenmyyjänä saat tuotteet jälleenmyyjä hinnoin, joita voit tilata omaan ja perheesi käyttöön. Myyntiä voit lisätä suosittelemalla tuotteita esim. naapureille, työkavereille jne. Ensitilauksen jälkeen sinulla ei ole ostopakkoa, ei vuosimaksua eikä muita liittymismaksuja. Et myöskään tarvitse varastoa, vaan voit hankkia tuotteita käytön ja mahdollisen myyntisi mukaan.
Voit itse päättää omista työajoista ja siitä miten paljon lisätuloja haluat hankkia. Voit tehdä työtä osa- tai kokopäiväisenä kotoa käsin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla, niin autan sinua hankkimaan aloituspakkauksen ja annan ohjeita kuinka saada liiketoimintasi vauhtiin!

***Paketin perusosaan kuuluu 1 pullo Aloe Vera Gel Life Essence, 1 Starbox esittelyboxi, kuukausiluetteloiita ja muuta informaatiota. Loput 70 euron tuotteita oman valintasi mukaan.

Yhteystiedot

Teija Silvennoinen
Taaplaajankatu 4 a 2
53300 Lappeenranta
puh. 05-4163341
GSM 050-5535991
e-mail: teija.silvennoinen@monetjobit.net