Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!


Aloe Vera hevosille

Aloe Vera Barbadensis Miller lajike ja hevoset

Aloe Veraa on käytetty jo yli 4000 vuotta parantamaan ihmisten vaivoja ja sairauksia. Tietämys Aloe Veran käyttömahdolisuuksista eläinten hoidossa on lisääntynyt viimeisen 20 vuoden aikana ja sen käyttö on ylesitynyt eläinten omistajien ja eläinlääkärien keskuudessa. Aloe Vera on nykyään yksi maailman tunnetuimmista ja käytetyimmistä lääkekasveista - sekä ihmisten että eläinten hoidossa.

Miksi hevonen tarvitsee Aloe Veraa?
Kilpailevia ja valmennettavia hevosia voi verrata urheilijoihin, joihin koko ajan kohdistuu suorituspaineita ja jotka voivat saada erilaisia rasituvammoja. Selvityäkseen näistä, hevoset tarvitsevat parasta mahdollista ravintoa, hoitoa ja huolenpitoa. Hevosella on herkkä suolisto, joka reagoi nopeasti huonoon tai pilaantuneeseen rehuun. Aloe Vera auttaa hallitsemaan immuunijärjestelmää ja ehkäisee vatsa- ja suolisto-ongelmia

HEVOSELLE ON SUOSITELTAVAA KÄYTTÄÄ LISÄRAVINTEENA ALOE VERA GEELIJUOMAA, JOKA ON 6 KERTAA TEHOKKAAMPAA KUIN ALOE VERA 100% MEHU. lISÄKSI SE SISÄLTÄÄ LUONNOLLISESSA SUHTEESSA TOISIINSA 75 ELIMISTÖN TÄRKEÄÄ AINETTA.

Aloe Veran käyttö: haavojen tai ärtyneen ihon, kuivan tai huonokuntoisen karvan sekä kavioiden hoitoon(Aloe Vera suihke), paiseet, hyönteistenpistot, leikkaushaavat, iho-ongelmat, allergiat, kosketus-ihottuma tai valjaiden aiheuttamat hankaushaavat, savipuoli, homesieni, kavioiden, karvan, harjan ja hännän hoito, pesu ja hoito, ummetus, ripuli, torjuua monet loiset (ei korvaa motokuuria), kipeät lihakset, jänteet ja nivelet, tehostaa verenkiertoa.
HUOM! On tärkeää antaa eläinlääkärin tehdä oikea diagnoosi ja tarvittaessa käyttää Aloe Veraa yhdessä perinteisten hoitomuotojen kanssa. (koskee jos hevonen on todella kipeä!)
Aloe vera sisäisesti: Sekoitetaan juomaveteen, esim. puoleen sangolliseen vettä, niin että hevonen varmasti juo sen. Sekoitetaan pieneen määrään rehua esim. kauraan. Voidaan myös kostuttaa kuivaa leipää Aloe Vera juomalla.

Sivuvaikutukset tai vasta-aineet: Aloe Vera suurina määrinä voi aiheuttaa ripulia ja vatsan väästeitä. Silloin annostelu on ollut useita kymmeniä kertoja suositeltua suurempi. Hevoset tarvitsevat Aloe Veraa huomattavasti vähemmän kuin ihmiset. Toisin sanoen oikein käytettynä Aloe Veralla ei ole todettu sivuvaikutuksia. Noudata ohjeita ja ota yhteys eläinlääkäriin, jos yleisen terveydentilan suhteen on epäilyksiä.
Tiineille tammoille ei tule antaa Aloe Veraa tiineyden ensimmäisen kolmanneksen aikana. Tämä saattaa parantaa verenkiertoa niin palon, että seurauksena voi olla keskenmeno. Tästä ei ole suoranasita näyttöä, mutta näin ei jouduta kiistelemään hevosen omistajan kanssa mahdollisesta syyllisyyskysymyksistä. Aloe Vera siirtyy äidin maidon välityksellä ja voidaan antaa imettäville tammoille ainoastaan jos varsalla ei esiinny ripulia.
Vain harvat hevoset voivat olla allergisia Aloe Veralle. Tällaiset hevoset ovat yleensä yliherkkiä (hypersensitiivisiä) tai niillä on ennestään allergioita. Näissä tapauksissa on viisainta kokeilla ja aloittaa pienillä annoksilla. Sisäisesti Aloeta annetaan esim. kahden, kolmen päivän ajan ja odotetaan mahdollisia reaktioita. Ulkoiselti voidaan sivellä pieni määrä esim. nivusten alueelle. Odota 1-2 päivää nähdäksesi mahdollisen reaktion.

Aloe Vera hintoja:
Aloe Vera Gel Life Gel-geelijuoma, 31,50 e/1000 ml

Aloe Vera Emergency Spray, suihkutettava spray, 25,40 e

Aloe Vera Shampoo eläimille, 500ml, 19,50 e

Alo Vera Coat Gloss, turkinhoito spray, 15,90 e

Aloe Vera Quick Help Spray, ensiapu spray, 20,70 e

Eläintenhoitosetti: (AV Shampoo eläimille, AV coat Gloss, AV Quick Help Spray), 51,90 e

Tuotteet toistaiseksi ennakkomaksuna. Tämä käytäntö sen takia, että en pidä tuotteita varastossa sekä mahdollisista palautuksista koituneet lisäkustannukset. Postiennakkomaksu 5 euroa (sis. pakkauskulut ja postiennakon) lisätään lopulliseen hintaan. Tuotteet toimitetaan lähimpään postiin. Koska postikulut on jo maksettu ennakkoon, saat paketin noutamalla sen lähimmästä postistasi. Toimitusiak noin 1 viikko. Tuotteilla on kahden viikon palautus/raha takaisin oikeus!

Muistathan tilata tuotteet myös itsellesi! Selaa kuvastoa netissä: Tuotekuvasto

Aloe Vera ja muut eläimet: Klikkaa tästä

Lisätietoja:
Annostus-ohjeet, myynti, jälleenmyyjät
Teija Silvennoinen
puh. 05-4163341
GSM: 050-5535991
teija.silvennoinen@monetjobit.net


SKYPE nimi: teijasilvennoinen
Faraday Flashlight
Free Web Counter
Faraday Flashlight