Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

  Aloe Vera ja eläimet

Aloe Vera sopii myös eläimille

Siinä missä ihmisillä, myös eläimillä on iho-ongelmia, syöpää ym. Stressi ja ympäristömyrkyt vaikuttavat niihin samalla tavalla kuin ihmisiinkin. Terve, pirteä ja hyväkuntoinen lemmikkimme ilahduttaa meitä pitkään

Aloe Vera Geelijuomalla on suotuisa vatsan ja suoliston toiminta ravintoaineiden imeytymistä kiihdyttävä vaikutus. Se antaa myös turkille kiiltoa ja vahvuutta.
Aloe Vera Emergency Spray on korvaamaton kissan ja koiran hoidossa. Sumutteena se on helppokäyttöinen haavoihin, pistoihin, palovammoihin jne. Kipeytyneille lihaksille ja jaloille voi myös suihkuttaa Emengency Sprayta.

Aloe Vera ja eläimet: koirat, kissat, hamsterit, hiiret, kanit, hillerit, rotat, prsaat, lampaat, lehmät jne. HUOMIOI JOKAISELLE ELÄIMELLE ON OMA ANNOSTUSOHJE, JONKA SAAT MINULTA TILATESSASI TUOTTEITA.

Aloe Vera ja hevoset: Katso erillinen ohje Aloe Vera ja Hevoset

Aloe Vera hintoja:
Aloe Vera Gel Life Gel-geelijuoma, 31,50 e/1000 ml

Aloe Vera Emergency Spray, suihkutettava spray, 25,40 e

Aloe Vera Shampoo eläimille, 500ml, 19,50 e

Alo Vera Coat Gloss, turkinhoito spray, 15,90 e

Aloe Vera Quick Help Spray, ensiapu spray, 20,70 e

Eläintenhoitosetti: (AV Shampoo eläimille, AV coat Gloss, AV Quick Help Spray), 51,90 e

Muistathan tilata tuotteet myös itsellesi! Selaa kuvastoa netissä: TuotekuvastoLisätietoja:
Annostus-ohjeet, myynti, jälleenmyyjät
Teija Silvennoinen
puh. 05-4163341
GSM: 050-5535991
teija.silvennoinen@monetjobit.net


SKYPE nimi: teijasilvennoinen

Tuotteet toistaiseksi ennakkomaksuna. Tämä käytäntö sen takia, että en pidä tuotteita varastossa sekä mahdollisista palautuksista koituneet lisäkustannukset. Postiennakkomaksu 3,10 euroa (sis. pakkauskulut ja postiennakon) lisätään lopulliseen hintaan. Pienistä tuotteista (esim. 1 shampoo tai käsivoide ei peritä postikuluja). Tuotteet toimitetaan lähimpään postiin. Koska postikulut on jo maksettu ennakkoon, saat paketin noutamalla sen lähimmästä postistasi. Toimitusaika noin 1 viikko. Tuotteilla on kahden viikon palautus/raha takaisin oikeus!
Postin hinnasto: Paketit kotimaahan