Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

ΜΑΣΟΝΟΙ (εβραιολάτρες) - BILDENBERG (εβραίοι)

Εν αρχή είναι ο «Λόγος (συνΛόγος-σύλλογος-Loge)»! Εβραιομασόνοι εβραίοι-χριστιανοί-μουσουλμάνοι. (Εβραίου ευαγγ. Ιωάννη)!

 

(Άλλο εβραιομασόνοι, άλλο εβραίοι μασόνοι, αν και είναι το αυτό σύστημα. Οι εβραιομασόνοι είναι τρίτης διαλογής άνθρωποι, διαφόρων κρατών, ανδρείκελα - ξόανα - δωσίλογοι, που για χρήμα και πολιτική δύναμη, εντάσσονται στις κατώτερες Λάιονς και ρόταρυ κατά αρχάς και μετά στις στοές, ξεπουλώντας τα εθνικά δίκαια των κρατών τους. Ενώ οι εβραίοι μασόνοι, είναι εξ αίματος εβραίοι, ανώτεροι διευθύνοντες στις στοές και εντάσσονται κατευθεία στις μασονικές στοές "B`nai B`rith, Loge". Γενικά οι "μασόνοι" είναι ένα μίγμα χριστιανών - μουσουλμάνων - εβραίων, ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΩΝ, με προαιρετική ονομασία του θεού τους)!

 

Από κείμενο συνεδρίου εβραιομασονικής στοάς (μοιράζεται σε όλες τις χώρες).

 


- «Βεβαίως, έχετε εσείς κιόλας ακούσει, ότι οι συνΛόγοι (*Logen, εννοεί Λάιονς, Ρόταρυ, ελευθεροι τέκτονες - εβραιομασόνοι) «πολλά καλά κάνουν»! Ο απλός κόσμος δεν γνωρίζει τίποτα περισσότερα, από ότι στους συνΛόγους (*Logen, Λάιονς, Ρόταρυ, τέκτονες - εβραιομασόνοι) γίνεται έργο φιλανθρωπικό! Αλλά αυτό εδώ, είναι ΜΟΝΟΝ μια ΜΙΚΡΗ αλήθεια, αγαπητοί Βενιαμίν αδελφοί.

- Κι όμως, ο απλός λαός και οι ελεύθεροι τέκτονες (*Logen, Λάιονς, Ρόταρυ, τέκτονες - εβραιομασόνοι) απατώνται το ίδιο, εάν αυτοί πιστεύουν, ότι αυτός είναι ο ΚΥΡΙΩΣ σκοπός των συνΛόγων (*Logen, Λάιονς, Ρόταρυ, τέκτονες - εβραιομασόνοι)…

- Οι ελεύθεροι τέκτονες (συνΛόγοι, Logen Λάιονς, Ρόταρυ, τέκτονες - εβραιομασόνοι), δεν είναι εδώ, την ανθρωπότητα με καλά δώρα να αποβλακώνουν μόνον, αυτό το αφήνουν στις φιλανθρωπικές οργανώσεις, αλλά αυτοί ΠΡΕΠΕΙ να προσπαθούν σαν «Φιλοσοφικές και Προοδευτικές οργανώσεις (*στις οποίες παίρνουν μέρος οι εβραίοι και οι έλληνες πολιτικοί, ακόμη και ο Σημίτης, ο Πάγκαλος, ο Καραμανλής, όπως ο Πάγκαλος ομολόγησε”), και αυτές οι οργανώσεις των τεκτόνων (*εβραιομασόνων) την απλή κοινωνία του λαού να κάνουν πέρα, σαν τον τελευταίο και ΑΧΡΗΣΤΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ και στην θέση αυτών, να πάρουν την διοίκηση, οι τέκτονες (*εβραιομασόνοι) σαν Κρατική πλέον κοινωνική, ταξική, δομή...

- Αδέλφια, μην ξεχνάτε λοιπόν ΠΟΤΈ, ότι οι συνΛόγοι, Logen Λάιονς, Ρόταρυ, τέκτονες (*εβραιομασόνοι), δεν είναι Club ή σύλλογοι λαού στους οποίους εμείς για μικρούς και κατώτερους σκοπούς πηγαίνουμε, αλλά διότι εμείς σαν συνΛόγοι Logen Λάιονς, Ρόταρυ, τέκτονες (*εβραιομασόνοι), το ΚΡΑΤΙΚΟ σύστημα με μέλη ΔΙΚΑ μας ΠΡΕΠΕΙ να επανδρώνουμε! Είμαστε το κρατικό σύστημα!

- Εάν λοιπόν, η δικιά σας καρδιά από το ΚΑΚΟ που βρίσκει τον λαό λυπάται και για να εξαφανίσετε το κακό αυτό, εδώ ήλθατε, σαν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα δική σας ευαισθησίας, για φτωχούς και αυτό σαν λειτούργημα θεωρείται, ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ και ΦΥΓΕΤΕ από εδώ! Εάν ΜΟΝΟΝ αυτός ήταν ο σκοπός μας, την μυστικότητα που έχουμε (*σαν συνΛόγοι Logen Λάιονς, Ρόταρυ, τέκτονες - εβραιομασόνοι), δεν θα την χρειαζόμασταν!

(Εφημερίδα "Kelet", Όργανο του «Συμβολικού Μεγάλου-ΣυνΛόγου (Grossloge). Ungarn, 13. Jahrgang, Nr.9, Juli/August 1911, und Nr. 10 September 1911, S. 252, 256, 272).


ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΨΕΥΔΩΣ ΣΑΝ ΜΕΛΗ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑΣ, ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ!

--- Συνήθως οι εβραιομασόνοι γράφουν ψευδώς ότι οι αποθανόντες ΜΕΓΑΛΟΙ πολιτικοί άνδρες των διαφόρων χωρών ότι υπήρξαν ΤΑΧΑ ελεύθεροι τέκτονες (έτσι ονομάζουν τον εαυτό τους τώρα οι εβραιομασόνοι)! Συνήθως ψευδώς αντιπαραθέτουν και ένα δικό τους έγγραφο συνάντησης, όπου μετά τον θάνατό του μεγάλου πολιτικού, έχει προστεθεί το όνομα του! Είναι και αυτό ένα από τα «ΜΥΣΤΙΚΑ» τους! Έχουν επίτηδες καταλόγους ανοιχτούς συναντήσεων μελών τους, όπου προσθέτουν ονόματα αποθανόντων μεγάλων πολιτικών! Έτσι έχουν προσθέσει τον επαναστάτη Θ. Κολοκοτρώνη, που σκότωνε μετά μανίας τούρκους για να ελευθερωθεί η Ελλάδα, ενώ οι ίδιοι οι εβραιομασόνοι προσθέτουν ότι είναι υπέρ της συναδέλφωσης των λαών και κατά των θανάτων! Το ίδιο έκαναν και στον Ελευθέριο Βενιζέλο μετά τον θάνατό του και τον έγραψαν στα μέλη τους όπως και πολλούς άλλους! Αυτό το κάνουν ΣΚΟΠΙΜΩΣ για να πείσουν τους αφελείς, ώστε να γραφούν στις λίστες των εβραιομασόνων – Λάιον- Ρόταρυ και μετά να τους ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ! Επίσης σε περίπτωση δίκης τους σε δικαστήριο για ΠΡΟΔΟΣΙΑ, να εμπλέκουν αποθανόντες πολιτικούς, ώστε να μην δικάζονται οι ίδιοι! Πολλές φορές βάζουν και δημοσιογράφους που είναι στην εβραιομασονική στοά μέλη, να επιβεβαιώνουν ψεύδη για αποθανόντες πολιτικούς στις εφημερίδες τους και Τκ, ΤΑΧΑ μέλη εβραιομασονίας, ώστε να περάσει και στον λαό η εντύπωση, ότι και οι αρχηγοί του ΛΑΟΥ ήταν εβραιομασόνοι και έτσι να μην κυνηγήσουν τους εβραιομασόνους σαν προδότες σε εβραίους και ανθέλληνες ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ για εκτέλεση!


- Μια μέθοδος για να μάθουν οι ανώτεροι εβραιομασόνοι, εάν ο μασόνος μαθητής (πολιτικοί αλλά Πάγκαλος), είναι πάνω από θρησκείες και μπορεί να γίνει αρχηγός (Adept), τον βάζουν εάν είναι χριστιανός να φτύσει τον σταυρό, εάν είναι μουσουλμάνος να φτύσει ενώ κάνει προσευχή προς την Μέκκα, εάν είναι εβραίος να φτύσει το ταλμούδ. Επίσης τους βάζουν να πατούν τις σημαίες τους δημόσια, όπως έκαναν στον εβραιομασόνο Κ. Καραμανλή (ανηψιό) και τον εβραίο μασόνο Γ. Παπανδρέου την 06/05/06 στην Θεσσαλονίκη! Εάν αρνηθεί ο υποψήφιος για αναβάθμιση (αρχηγός - Adept), τον συγχαίρουν οι ανώτεροι εβραιομασόνοι λέγοντας : «έχεις το σωστό κάνει, ένας αρχηγός δεν κάνει κάτι τόσο βδελυρό»! Όμως από εκείνη την στιγμή μένει καθηλωμένος σε εκείνη την βαθμίδα των εβραιομασόνων μέχρι να πεθάνει και θαυμάζει, γιατί δεν παίρνει πλέον άλλον βαθμό!


- Μετά από αυτήν την δοκιμασία (μυστήριο) τα περισσότερα μέλη των περισσότερων συνΛόγων (Logen Λάιονς, Ρόταρυ, τέκτονες - εβραιομασόνοι) ανεβαίνουν έναν βαθμό και μετά μένουν καθηλωμένοι σε αυτήν την βαθμίδα και δεν μαθαίνουν ΠΟΤΕ τον πραγματικό σκοπό και τα ενδιαφέροντα που προσπαθούν να εκπληρώσουν οι συνΛόγοι σαν μυστικές οργανώσεις (Logen Λάιονς, Ρόταρυ, τέκτονες - εβραιομασόνοι).


- Εάν ο υποψήφιος αρχηγός (Adept) είχε φτύσει στα «μυστήρια» αυτών των θρησκειών και είχε πατήσει την σημαία του κράτους έθνους, δείχνει ότι γνωρίζει ότι αυτά δεν είναι τίποτα άλλο από το «όπιο του λαού» όπως ο εβραιομασόνος Κάρλ Μάξ δίδαξε και αμέσως προωθείται αυτός στα ανώτερα αξιώματα της εβραιομασονίας (Καραμανλής-Λυκουρέζος, Σημίτης, Γ. Παπανδρέου, Μητσοτάκης, Ντόρα, Βάσω Παπανδρέου, Σκανδαλίδης, κτλ), που αρχηγούς έχει την ομάδα των εβραίων «CLUB BILDENBERG (Rockefeller, Rothschild)»! Για αυτό δεν πρέπει ο απλός λαός να πιστεύει στα σταυρουλάκια και την θρησκευτικότητα που παρουσιάζουν διάφοροι πολιτικοί, αλλά και θρησκευτικοί αρχηγοί τους! Αυτά όλα είναι επίδειξη για ΗΛΙΘΙΟΥΣ! Ο πολιτικός που δεν είναι εβραιομασόνος φαίνεται από την αγάπη προς την φυλή του και όχι από την αγάπη προς την εβραιολατρική χριστιανική θρησκεία!


- Ένα από τα «μεγάλα μυστικά (μυστήρια)» των εβραιομασόνων είναι τάχα, ότι είναι πάνω από θρησκείες και φυλές! Στην πραγματικότητα αυτά μαθαίνουν οι κατώτεροι βαθμοί εβραιοτεκτόνων, Λάιονς, Ρόταρυ, (Πάγκαλος και άλλοι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, υποστηρικτές των αλλοφύλων)! Όμως οι ΑΡΧΗΓΙΚΟΙ εβραίοι μασόνοι, τις άλλες θρησκείες και φυλές, τις χρησιμοποιούν με τους εβραιοτέκτονες, Λάιονς, Ρόταρυ, για να «Αλυσοδένουν» τις μάζες του λαού στον οποίο βρίσκονται, για τον σκοπό τους!


- Στους συνΛόγους (Logen Λάιονς, Ρόταρυ, τέκτονες - εβραιομασόνοι), οι αρχηγοί προσπαθούν να έχουν σε κάθε συνΛόγο (Logen Λάιονς, Ρόταρυ, τέκτονες - εβραιομασόνοι), σε κάθε πόλη του κράτους, έναν από κάθε επάγγελμα (μηχανικό ηλεκτρολόγο, μηχανολόγο, αρχιτέκτονα, ιατρό, χρηματιστή, δικαστή, εισαγγελέα, στρατιωτικό, ανώτερο ιερωμένο, δημοσιογράφο, κτλ και μάλιστα αν είναι δυνατόν κρατικό λειτουργό! Αν δεν έχουν κρατικό λειτουργό προωθούν έναν δικό τους με κάθε μέσον! Αυτό το κάνουν για να έχουν την υποστήριξη αυτών εντός της δομής του κράτους, σαν μέσο προώθησης των σκοπών της ομάδας, αλλά και των ατομικών συμφερόντων των μελών, για την κατάληψη της εξουσίας προς χάριν του συνλόγου (Logen Λάιονς, Ρόταρυ, τέκτονες - εβραιομασόνοι)!

--- Μπορεί κάποιος να είναι καλός Έλληνας, όμως για να είναι καλός μασόνος (Ρόταρυ, Λάιονς) δεν πρέπει να είναι στενός πατριώτης, αλλά να αφήνει στην πλατφόρμα που στέκεται, ανθρώπους από άλλες εθνότητες όπως εβραίους και άλλους (τούρκους, κτλ, σαν προδότης)! (Δημοσιοποιήθηκε με διαταγή δικαστού από λόγο μασόνων).

--- Δεν πρέπει ένας εβραιομασόνος (Λάιονς, Ρόταρυ) να μην έχει ένα κόμμα! Μέσα στο κόμμα όμως, σαν μέλος κόμματος ΠΡΕΠΕΙ να είναι καλός εβραιομασόνος (Λάιονς, Ρόταρυ), ενώ στην σύναξη των εβραιομασόνων (Λάιονς, Ρόταρυ) δεν πρέπει να μιλά κομματικά!- Επιπλέον προτιμούν ανθρώπους που έχουν "ΜΑΥΡΟ παρελθόν" ή ψάχνουν με "ιδιωτικούς αστυνομικούς (ντεντεκτίβ)" να βρούν στα μέλη των συνΛόγων (Logen Λάιονς, Ρόταρυ, τέκτονες - εβραιομασόνοι), οι εβραίοι αρχηγοί της "B`nai B`rith, Loge", ανθρώπους με "ΜΑΥΡΟ παρελθόν" και αυτούς τους ανθρώπους προωθούν σαν μέλη σε βαθμούς και μετά αν ανέβουν στην κρατική ιεραρχεία τους εκβιάζουν, για τον δικό τους ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ σκοπό! Πολλές φορές και με καταστροφή του κράτους το οποίο ελέγχουν!


- Όμως την ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ έχουν αυτοί (B`nai B`rith Loge) που αυτό το παιχνίδι των εβραιομασονικών στοών και συνΛόγων (Logen Λάιονς, Ρόταρυ, τέκτονες - εβραιομασόνοι), έχουν εφευρέσει, τους νόμους αυτού έχουν κάνει και ο διαιτητής είναι δικός τους! Αυτοί σαν μοναδικοί δημιουργοί ξέρουν και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού και τι σκοπούς εξυπηρετούν!


--- Το 1843 ιδρύθηκε στην Ν. Υόρκη ( New York) κατά αντιστοιχία άλλων μασονικών στοών και η εβραϊκή μασονική αδελφότητα «B`nai B`rith (υιοί του φωτός -πίστεως- ένωσης»)! Αυτή μεταδόθηκε μετά σε όλη την Ευρώπη (από το 1882 στην Γερμανία-Γαλλία), όπου πηγαίνουν και γράφονται όλοι ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι εβραίοι Ευρώπης! Σε αυτήν μπορούν να γραφτούν ΜΟΝΟΝ εβραίοι από αίμα, έστω και μιγάδες! Αντίθετα από τις άλλες μασονικές στοές σαν μέλη έχει και γυναίκες (Ματλίν Ολμπράιτ). Έχει μόνον τρείς βαθμούς «Μαθητευόμενος», «σύντροφος» και «μέγιστος»! Δεν έχουν 33 βαθμούς όπως οι «λάιονς» και οι «Ρόταρυ» που εξαρτώνται από αυτούς (την "B`nai B`rith"). Επειδή είναι από αίμα εβραίοι γίνεται αμέσως μαθήτευση επί παντώς επιστητού και κυρίως επί του εβραϊκού Ταλμούτ (δολοφονίες του Ιησού του Ναυή)! Μετά την έδρα την πήγαν στην Ουάσιγκτον (Washington DC) για να επιρεάζουν εκ του σύνεγγης τους γερουσιαστές βουλευτές και υπουργούς των ΗΠΑ! Τελικός σκοπός της μασονικής "B`nai B`rith" είναι η διάλυση της Ευρώπης σαν κοινωνίες εθνών, όπως έχει γίνει και με τις ΗΠΑ από αυτούς! Δυστυχώς τα μέσα ενημέρωσης τα ελέγχουν οι εβραίοι στην Ευρώπη και ΗΠΑ και ο πολύς κόσμος δεν μπορεί να μάθει την διάλυση των αξιών και εθνών στην Ευρώπη και ΗΠΑ!


ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ : 90% ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ!

--- Άνθρωποι που είναι εναντίον εβραιομασόνων (στα ΜΜΕ τους εντοπίζουν), δεν πρέπει να πάνε με κανέναν τρόπο στο νοσοκομείο, εκεί τους περιμένουν οι εβραιομασόνοι (Rotary και Lions) που συγχρόνως είναι και κρατικοί λειτουργοί! Μόλις πούνε το όνομά τους αμέσως θα τους «αρρωστήσουν και χωρίς θόρυβο θα τους εξαλείψουν», υπακούοντας στους εβραιομασόνους της – «CLUB BILDENBERG (Rockefeller, Rothschild)»! Το πρόσωπο που θα τους «σκοτώσει», θα γράψει και την «γνωμάτευση θανάτου»! Την αντίρρηση θα την εφεσιβάλλουν σε εβραιομασόνο εφέτη (δικαστή ή ιατρό)! Ούτε γάτος ούτε ζημιά! Στα νοσοκομεία συν(Logen) της Rotary και Lions μαζεύουν για τους εβραιομασόνους της – «CLUB BILDENBERG (Rockefeller, Rothschild)», οπαδούς ιατρούς! Έτσι με τους Rotary και Lions έχουν συνδεθεί πάνω από 300 τράπεζες και δική τους εφέυρεση είναι οι «Οφ-σορ» εταιρίες (του εβραίου απατεώνα, μασόνου Ζ. Σόρος), για να πατούν τα έθνη! Στην Ελλάδα έχουν την «Άλφα Μπάνκ» και τώρα με την νομοθεσία των εβραίων μασόνων Σημίτη-Παπανδρέου (B`nai B`rith Loge) και στην συνέχεια του εβραιομασόνου Καραμανλή, θα αγοράσουν και τις υπόλοιπες! Πότε – πότε οι εβραιομασόνοι με τους (Rotary, Lions, thing tanks) χαρίζουν κανένα ασθενοφόρο, ή κανένα άλλο έργο κάνουν για να φανούν στον κατώτερο λαό σαν αγαθοεργικοί σύλΛογοι (Logen)! Τα χρήματα αυτά τα παίρνουν σε χιλιοπολλαπλάσιο μέγεθος μετά όταν θα ελέγχουν το κράτος όπως τώρα την Ελλάδα οι εβραιομασόνοι με τους (Rotary, Lions, thing tanks)! Συνήθως οι κατώτεροι (Rotary, Lions, thing tanks) δεν γνωρίζουν τον τελικό κακό σκοπό για την χώρα τους της ιεραρχίας των, όμως εξετάζοντάς τους κάθε τόσο και μέχρι ποίο σημείο είναι να πουλήσουν την πατρίδα τους, τους έχουν σαν εργαλείο εκβιασμού με τα ΜΜΕ που ελέγχουν, των κυβερνήσεων!


- Εύκολα να εισέλθει κανείς στις στοές των εβραιομασόνων (οι ίδιοι αυτοονομάζονται "ελεύθεροι τέκτονες!") δεν είναι, παρεκτός και αν είναι τέκνο δεδηλωμένου γονέα μασόνου, όπως ο Μητσοτάκης, ο Καραμανλής κτλ! Σε περίπτωση που κάποιος αναδείχθηκε σε κάποια θέση, πολιτικού, στρατιωτικού, δικαστικού, νοσοκομειακού ιατρού και άλλων κρατικών οργάνων, τότε στέλνουν από τα κατώτερα μέλη των εβραιομασονικών οργανώσεων (Rotary, Lions, thing tanks) κάποιον, να τον πλησιάσει και να τον μυήσει ώστε να τον κάνουν και αυτόν μέλος τους! Αυτό αρχίζει με τις κατώτερες εβραιομασονικές οργανώσεις των (Rotary, Lions, thing tanks). Αυτό δεν θα πει ότι ο νέος εβραιομασόνος θα ανεβεί αμέσως στην ιεραρχία! Πολλά χρόνια θα υπηρετήσει σαν «αδελφός» μέχρι να τον ελέγξουν για «τα πιστεύω του» οι ανώτεροι και να τον ανεβάσουν στον βαθμό «μαθητευόμενος», «τεχνίτης», «μέγιστος»!
- Όπως είπαμε οι κατώτερες εβραιομασονικές οργανώσεις των Rotary, Lions, καθώς και του «Ιωάννη (εν αρχή ην ο λόγος- σύλλογος-συνLogen)» της Σκωτικής μασονίας, είναι μάλλον για να «ψαρεύουν» οι εβραίοι ανώτεροι μασόνοι, όργανα, «γενίτσαρους», για τους σκοπούς τους! Στην αρχή είναι μάλλον όλα αθώα και φαίνονται σαν κοινωνική ενασχόληση!
- Όμως αν κάποιος ερευνήσει θα βρει ότι, οι Rotary και Lions είναι εβραϊκοί ελεγχόμενοι συνLogen και ιδρύθηκαν από αυτούς το 1905 ο πρώτος (Rotary) και 1917 ο δεύτερος (Lions) στο Σικάγο! Τις οργανώσεις αυτές κατασκεύασαν οι εβραίοι που ήταν μέλη της οργανώσεως «B`nai B`rith Loge» για να ελέγχουν μη εβραίους, αλλά και να τους χρησιμοποιούν για όφελός τους! ΄Έτσι από ένα βαθμό και μετά συνήθως τον 20ον, αναμειγνύονται και παρουσιάζονται, στις οργανώσεις Rotary, Lions, thing tanks, εβραίοι σε αυτές, που ανήκουν στην οργάνωση «B`nai B`rith Loge» και τους βαθμολογούν σαν «μέγιστοι»!
- Επειδή οι κατώτεροι δεν πρέπει να γνωρίζουν για τις ανώτερες θέσεις των εβραιομασονικών οργανώσεων τους, τους έρχεται ουρανοκατέβατος ο εβραίος! Ποτέ δεν εμφανίζεται με τα πλουμιστά ρούχα που φορούν στις ανώτερες θέσεις, αλλά με τον τυπικό απλό μανδύα του «μεγίστου» και ποτέ δεν δηλώνει φυλετική ταυτότητα, αλλά και οι άλλοι απαγορεύεται να μιλούν για φυλές, με το σκεπτικό ότι οι εβραιομασόνοι Rotary, Lions, thing tanks είναι πάνω από φυλές! Στην πραγματικότητα όμως οι εβραίοι με την «B`nai B`rith Loge» κυβερνούν σαν ΚΑΘΑΡΟΙ εβραϊκών συμφερόντων μασονική στοά, τους Rotary, Lions, thing tanks!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΈΓΙΝΑΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ (ΡΟΤΑΡΥ & ΛΑΪΟΝΣ).

--- Στις 04.02.05 οι ανθέλληνες εβραιομασόνοι «Ρόταρυ και Λάϊονς» βράβευσαν μερικά από τα εβραιομασονικά μέλη τους και υποσχέθηκαν ότι τάχα θα κάνουν, από τα «ΚΛΕΜΜΕΝΑ», κάτι αγαθοεργίες! Όποιος διάβασε στα ΠΑΡΑΠΑΝΩ θέματά μας, των «Μασόνοι», ξέρει με τι ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ, ανθέλληνες, εβραιομασόνους έχει να κάνει! Μεταξύ των βραβευθέντων είναι η εβραιομασόνα Μαριάνναχ Βαρδινογιάννη (οι ηλίθιοι κρητικοί ανέχονται ακόμα το άγαλμά των ανθελλήνων Βαρδινογιάννηδων)! Αυτήν την θέλουν για να υποδουλώσουν τους έλληνες με τα βρωμερά φασιστικά μέσα που διαθέτει ο ανθέλληνας άνδρας της, το «Μέγα» με τους εβραιομασόνους Μπόμπολα και Λαμπράκη της ανωμαλίας, καθώς και το «Σταρ». Άλλοι εβραιομασόνοι βραβευθέντες ήταν ο βρωμερός φασίστας Πασαλάρης, αλλά και η ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ των βρωμερών φασιστών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, Γιάννα Δεσποτοπούλου (Γ.Γ. Υγείας μασόνοι νοσοκομείων, ποιος ξέρει τι έκλεψαν με αυτήν;)! Ως γνωστόν η φασιστική ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΉ, οργάνωση “Rotary” ιδρύθηκε στο Chicago το 1905 από εβραίους που ήταν μέλη της οργανώσεως «B`nai B`rith Loge», για να ελέγχουν μη εβραίους, μέλη της κοινωνίας μίας πόλεως, αλλά και να τους χρησιμοποιούν για όφελός τους! Οι εβραίοι εδώ ποτέ δεν δηλώνουν φυλετική ταυτότητα, αλλά και οι άλλοι απαγορεύεται να μιλούν για φυλές, με το σκεπτικό ότι οι εβραιομασόνοι Rotary, Lions, thing tanks είναι πάνω από φυλές! Όμως πάνω από τον 20ον βαθμό, παρουσιάζονται, στις οργανώσεις Rotary, Lions, thing tanks, βρωμεροί φασίστες εβραίοι, που ανήκουν στην οργάνωση «B`nai B`rith Loge» και τους βαθμολογούν σαν «μέγιστοι»!


- «Υπάρχει μια δύναμη (*πολιτική κρυφή, οι εβραιομασόνοι) τόσο υπόγεια, τόσο τέλεια και τόσο (*όλα) τα διαπερνά, που θα ήταν καλύτερα, για αυτήν να μην σκεπτόμαστε ακόμη φανερά (*αλλά κρυφά, με αποσβέσεις), τι θα μπορούσε κάποιος να κάνει (*για να υπερασπιστεί την πατρίδα του)! Πρόεδρος ΗΠΑ Woodrow Wilson. (Ένα σωστό κράτος πρέπει να διαλύσει τις Rotary, Lions, thing tanks και να απαγορεύσει διά φυλάκισης 10 ετών και δήμευση της περιουσίας των ανθρώπων που θα πιαστούν μετά, γραμμένοι σε Rotary, Lions, thing tanks. Ποιός θα το κάνει οι εβραίοι μασόνοι «B`nai B`rith Loge» Κ. Σημίτης, Γ. Παπανδρέου ή ο εβραιομασόνος Κ. Καραμανλής ή ο εβραιομασόνος Πάγκαλος; Δράκων).


ΜΑΣΟΝΙΑ : (*Καλυμένος μονοθεϊσμός εβραιολατρών με μίξη χριστιανισμού-εβραϊσμού-μουσουλμανισμού)!
Γνωστική (*μονοθεϊκή) παραθρησκεία, με πολιτικές και οικονομικές επιρροές

Η μυστική δραστηριότητα τoυ τεκτονισμού μεγαλοποιεί την επιρροή των μασόνων στην ελληνική κοινωνία. Παρόλα αυτά ο Τεκτονισμός διατηρεί τη φήμη, ότι βρίσκεται πίσω από κάθε πολιτική, κοινωνική, οικονομική ή άλλη δραστηριότητα.
Ποιά είναι η αλήθεια;
Όχι πάντως στα άκρα, που καλλιεργούν οι φήμες και η απόκρυφη δραστηριότητά του.


Έρευνα:
ΒΑΣΙΛΗΣ Α. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Φιλόδοξοι
Βασιλιάδες, πρωθυπουργοί, υπουργοί, μεγαλοτραπεζίτες, δικαστικοί, καθηγητές πανεπιστημίων, καλλιτέχνες, έμποροι, δημοσιογράφοι, επιστήμονες και άλλες προσωπικότητες ήτανε, και είναι, μέλη του Τεκτονισμού, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Άτομα με φιλοδοξίες ή άλλες επιδιώξεις, συμμετέχουνε στη μυστική - απόκρυφη αυτή οργάνωση. Η συμμετοχή τους στη μασονία, εξάπτει τη λαϊκή φαντασία, που μεγαλοποιεί την δραστηριότητα του τεκτονισμού, την ισχύ και την επιρροή του στα σημερινά πολιτικά και οικονομικά πράγματα. Αλλά, και η Εκκλησία, κυρίως η Καθολική, με την πολεμική της έχει δημιουργήσει ένα θρύλο γύρω από την δραστηριότητα του Τεκτονισμού. Αντίθετα οι Αγγλικανοί δείχνουν ανοχή, αλλά και συμμετοχή στη μασονία.

-Τόση δύναμη, έχουν, επιτέλους, οι μασόνοι; Είναι ένα ερώτημα που πλανάται στο λαό, και σε άλλες κοινωνικές ομάδες που δεν βλέπουν με συμπάθεια την τεκτονική δραστηριότητα, ή έχουν αντίρρηση με τη μυστική και απόκρυφη δράση του.

Είχανε, πραγματικά, κάποτε δύναμη - ιδίως τον 18ο και τον 19ο αιώνα, αλλά και προηγουμένως - και η συστηματική διείσδυση ή η διακριτική στρατολόγηση ανθρώπων με θέσεις κλειδιά στην κοινωνία, αύξανε την επιρροή τους. Είναι και η μυστική δράση της μασονίας, που αυξάνει την ενεργή κοινωνική διείσδυσή της και την επίδρασή της στα πολιτικά ή τα οικονομικά μιάς χώρας. Δεν είναι έξω από την πραγματικότητα αν πούμε, ότι η μυστική και απόκρυφη δράση ελκύει άτομα φιλόδοξα και, γιατί όχι, ματαιόδοξα, τα οποία τα δίνουν όλα στην οργάνωση. Νιώθουν ξεχωριστά και ότι κάτι είναι. Έπειτα, οι θρησκευτικού τύπου τελετουργίες, με δοξασίες, τυπικά, και πειθαρχημένες επαναλαμβανόμενες θεουργικές δραστηριότητες, δημιουργούν «άβουλα» άτομα, που συσπειρώνονται γύρω από την αντίληψη της μοναδικότητας του τεκτονισμού.

Τα μυστήρια
Ο συμβολισμός, η ανάμειξη στοιχείων από τα αρχαία λατρευτικά τυπικά των Ελλήνων, των Αιγυπτίων, των Βαβυλωνίων, των Εβραίων, των Φοινίκων και των Χαλδαίων αναπαράγονται σε όλους τους βαθμούς της μασονικής ιεραρχίας. Εντυπωσιακά στοιχεία, που συνεγείρουν το συναίσθημα και πειθαναγκάζουν τα άτομα, ν΄ ακολουθούνε τη μυστηριακή οδό, η οποία διεκδικεί το αλάθητο των διδασκαλιών και το απόλυτο στη μέθοδο αναζήτησης της μυστηριακής αλήθειας, την οποία αποκαλούνε «φως».Δηλαδή, ο τεκτονισμός, είναι μιά μυστική γνωστική, παραθρησκευτική οργάνωση σαν κι αυτές που έδρασαν, κυρίως, τους τέσσερις πρώτους μεταχριστιανικούς αιώνες και αναβιώσανε τα μεσαιωνικά χρόνια, με το περίβλημα των ιπποτικών ταγμάτων. Τα τάγματα αυτά, όπως λ.χ. οι Ροδόσταυροι, οι ιππότες της Μάλτας, οι Αγγελικοί Αδελφοί, οι Ιππότες Καδώς, οι Ναΐτες, Καλατράβα κ.ο.κ., αλλά και στο Ισλάμ οι Ασασσίνοι (δολοφόνοι) είχαν ιεραρχία και τάξεις. Στις τάξεις τους υπηρετούσαν αριστοκράτες και ευγενείς, που διοικούσαν, ιερατείο, το οποίο προερχότανε από τις ίδιες τάξεις και οι στρατιώτες, οι οποίοι εστρατολογούντο από τα λαϊκά κοινωνικά στρώματα, για να υπηρετούνε τυφλά, και χωρίς αντιρρήσεις, το τάγμα τους.

Η κοινωνική αδικία που επικρατούσε το μεσαίωνα και τα ύστερα χρόνια, έσπρωχνε το λαό προς τα ιπποτικά τάγματα. Έθελγε, άλλωστε, τα άτομα λαϊκής προέλευσης, το γεγονός ότι αποκτούσανε δύναμη ως μέλη των ιπποτικών ταγμάτων με κοινοβιακή ζωή, με επίφαση ισότητας των μελών, με μυστικές τελετουργίες και διδασκαλίες, με ανώτατη ιεραρχία κάτω από τη σιδερένια διοίκηση του Μεγάλου Δασκάλου, του Μάγιστρου ή του Πρωτομαϊστορα, ή Μεγάλου Ποντίφηκα.
Ακόμη και σήμερα ατόμα, μεσαίων ή κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων, εντυπωσιάζονται από το γεγονός, ότι μυούμενα στη μασονία, γίνονται αυτόματα «αδελφοί» αριστοκρατών και υψηλόβαθμων στελεχών της κοινωνίας. Στις ξένες χώρες οι Έλληνες μετανάστες μυηθήκανε στο μασονισμό, ακριβώς γι΄ αυτόν το λόγο, για να μην είναι στο περιθώριο, για να μην αποκαλούνται από τους ντόπιους «παλιόξενοι» και να μην αισθάνονται κοινωνική απομόνωση.

Σημαντική επίδραση στα τυπικά της μασονίας έχουν εβραϊκά στοιχεία, αλλά και αιγυπτιακά από την θρησκεία του Όσιρη και της Ίσιδος, ή την πίστη τους στις άγνωστες απόκρυφες διδασκαλίες του Ερμή του Τρισμέγιστου, καθώς και τους ορφικούς ή τους πυθαγόρειους ή τα Καβείρια Μυστήρια. Κι αυτές περιβαλλόμενες με μυστήριο και μύθους.

Αναμειγνύουν αυτά τα στοιχεία, όπως ακριβώς έκαναν οι γνωστικοί βαλεντινιανοί και οφίτες την εποχή της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και ο Μάνης. Ένας Πέρσης φιλόσοφος ιδρυτής θρησκείας, ο οποίος ανάμειξε στοιχεία ζωροαστρισμού, ιουδαϊσμού, βουδιστικά και χριστιανικά. Εκτελέστηκε από τους Πέρσες με οδυνηρό θάνατο. Τον γδάρανε ζωντανό. Υπάρχουνε και σήμερα υπολείμματα του μανιχαϊσμού.

Οι Ιουδαίοι Εσσαίοι, επίσης, διαδραματίζουνε μεγάλο ρόλο στη νοοτροπία και τη διδασκαλία των μασόνων, όπου πλάθουνε διάφορους μύθους, στα πλαίσια της τεκτονικής παραδόσεως. Κι αυτών οι διδασκαλίας είναι πολύ λίγο γνωστές.

Η χρησιμοποίηση ονομάτων χριστιανών αγίων και ιστορικών βασιλέων εξάπτουν, επίσης, τη φαντασία των μασόνων, ιδίως όσων δεν έχουνε σχετική φιλοσοφική και ιστορική παιδεία.

Οι Στοές φέρουν ονόματα βαρύγδουπα, μεταξύ των οποίων Στοά της Βασιλικής Αψίδας, η οποία, σε διάφορες εποχές είχε ονόματα όπως Αγία Στοά, Ιερά Στοά και Βασιλική Στοά.

Η τεκτονική παράδοση διδάσκει, ότι:

· Η Αγία Στοά άνοιξε σε σκηνή στην έρημο και προήδρευσαν διαδοχικά ο Μωυσής, ο Αχολιάβ (ή Ελιάβ) και ο Βεζαλεέλ (ή Βεσελεήλ).

· Η Ιερά Στοά άνοιξε στο όρος Μορία στη διάρκεια της ανοικοδόμησης του πρώτου ναού. Στην Ιερά Στοά προήδρευσαν ο βασιλιάς του Ισραήλ Σολομών, ο βασιλιάς της Τύρου Χιράμ και ο πρωτομάστορας του ναού, επίσης, Χιράμ.

Στον τρίτο βαθμό, του διδασκάλου, γίνεται η αναπαράσταση της δολοφονίας του Χιράμ, με τυπικό του θανάτου και της ανάστασής του.

· Η Βασιλική Στοά άνοιξε ανάμεσα από τα ερείπια του ναού του Σολόμωντα. Στη διάρκεια της ανοικοδομήσεώς του προήδρευσαν ο Ζουρεββάβελ, ο Χαγκάι και ο Ιοσούας.
Όσον αφορά το πάθος των μασόνων για ονόματα αγίων, κυρίως του Ιωάννη, εκτός από την εβραϊκή καταγωγή των προσώπων, υπάρχει και σχετική τεκτονική παράδοση για τον κάθε Ιωάννη. Θεωρούνται πάτρωνες των χριστιανών μασόνων:

1. Ο Ιωάννης ο βαπτιστής, θεωρείται προστάτης των συντεχνιών λιθουργών, που έδρασαν ως αδελφότητες στις αρχές της δεύτερης χιλιετίας στην Αγγλία, αλλά καθιερώθηκε στα 1717 ως προστάτης της Μεγάλης Στοάς της Αγγλίας.

2. Ο Ιωάννης ο ευαγγελιστής, τιμάται κυρίως από τις σκωτικές στοές.

Παραδέχονται οι τέκτονες, ότι οι ονομασίες αυτών των αγίων δοθήκανε σε περιοχές όπου υπήρχανε θρησκόληπτοι και δεν βλέπανε με καλό μάτι την μυστική δραστηριότητά τους. Ύστερα, επειδή στις περιοχές αυτές υπήρχε ηλιολατρεία, αντικαταστήσανε τις γιορτές με την επέτειο εορτών του Αγίου Ιωάννου στο θερινό και το χειμερινό ηλιοστάσιο, δηλαδή στις 21 Ιουνίου και στις 22 Δεκεμβρίου. Οι χριστιανικές γιορτές και τα ονόματα χρησιμοποιήθηκαν ως προκάλυμμα.

Στοές αφιερωμένες και σε άλλους αγίους υπάρχουνε πολλές, για διάφορους λόγους (Αγίου Ανδρέα, Αγίου Παύλου, Αγίου Πέτρου κ.λπ.).

Όλα αυτά μπορεί να τα συναντήσει ο καθένας και στην καθημερινή κοινωνική ζωή. Τότε, γιατί τόση μυστικότητα και αποκρυφισμός στη μασονία; Επικρατεί η εντολή, που είναι όρος και κανόνας ζωής των μασόνων: Βλέπε, ?κου, Σώπα (από τα λατινικά Audi, Vide, Tace), που καθιερώθηκε στα 1813 και ισχύει απαρέγκλιτα.

Οι Ναΐτες λ.χ. είχανε φοβερή στρατιωτική πειθαρχία και μυστικότητα και δεν έσπαγε η σιωπή των μελών. Χρησιμοποιούσανε και το φόνο ως μέσο επιτυχίας του τάγματος, ή για να βγάλουν από τη μέση ανεπιθύμητα πρόσωπα:

Ο «θάνατος» -όχι ο φυσικός- είναι και σήμερα η τιμωρία όσων σπάνε τη σιωπή του μασονισμού. «Θάνατος» επαγγελματικός, «θάνατος» οικονομικός και «θάνατος» κοινωνικού απομονωτισμού. Όσο πετυχαίνει, βέβαια.


Τα σύμβολα
Η συμβολική και αλληγορική μέθοδος διδασκαλίας των μασόνων έχει καθαρά θρησκευτικό χαρακτήρα και κατάγεται από τους αλεξανδρινούς χρόνους, όπως διακηρύσσουν οι θεωρητικοί αξιωματούχοι τους.

Οι συμβολισμοί και οι αλληγορίες αποτελούνε τη βάση του τεκτονικού συστήματος, παραδέχεται ο μασόνος Mackey:
· Από την αλεξανδρινή σχολή κατέχομε, γράφει, τον γνωστικισμό και την καβαλλά και ιδίως το σύστημα του συμβολισμού και των αλληγοριών, που βρίσκεται στη βάση της τεκτονικής φιλοσοφίας.

Στους πυθαγόρειους και τους αλεξανδρινούς χρωστούν οι τέκτονες δάσκαλοι την ουσία των δογμάτων και την εσωτερική μέθοδο μεταδόσεώς τους.

Και υπογραμμίζει ο μασόνος θεωρητικός δάσκαλος:

«Ο Αριστόβουλος και ο Φίλων -ζήσανε διαφορετικούς αιώνες- διδάξανε στους μασόνους τη θεωρία ότι οι ιερές γραφές των Εβραίων ήσαν με το σύστημα των αλληγοριών τους, η πραγματική πηγή κάθε θρησκευτικού και φιλοσοφικού δόγματος (που ακολουθούν οι μασόνοι!), του οποίου η φραστική και επιφανειακή μορφή ήτανε μόνο για τον κοινό λαό (τους αμύητους και βέβηλους, κατά τη μασονική ορολογία), ενώ η εσωτερική ή «κεκρυμμένη έννοια προωρίζετο μόνον δια τους μύστας».

Μύστες κατά τον τεκτονισμό είναι ο Βούδας, ο Ζωροάστρης, ο Πυθαγόρας, ο Ορφέας, ο Χριστός, ο Μωάμεθ και άλλοι δάσκαλοι μυστικών και απόκρυφων ή θεοσοφικών θεωριών, ανάμεσα στους οποίους οι περισσότεροι ήτανε και είναι μασόνοι»!


Ο Μέγας Αρχιτέκτων
Με όλα αυτά και άλλα πολλά στοιχεία, ο τεκτονισμός έχει τη μορφή θρησκείας, αφού διαθέτει διδασκαλίες και δόγματα βιωματικής πίστης, ιερατεία, απρόσωπο θεό, αμφιέσεις και ιερά σύμβολά, τυπικά, δόγματα, ναούς, μυστήρια και τελετουργίες.

Η ανωτάτη δύναμη είναι ο Μέγας Αρχιτέκτων του Σύμπαντος με συγκρητιστική θεοσοφική (μανιχαϊκή) μορφή αποδοχής από το κάθε μέλος της Στοάς.

Ο τεκτονισμός δεν επιβάλλει θετική πίστη σ΄ ένα θεό και στην αποκάλυψη, αλλά σε μια άχρωμη θρησκευτικότητα, που ο καθένας διαμορφώνει. Η αυτογνωσία είναι ένα σύνθημά τους και δόγμα, όπως και των γνωστικών, οι οποίοι με την αυτογνωσία θεοποιούσανε τον άνθρωπο.

Ο μασόνος είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι θέλει, στα πλαίσια μη δέσμευσης των μασόνων για κάποια συγκεκριμένη θρησκεία, αρκεί να μην αμφισβητεί ό,τι διδάσκεται στα τεκτονικά τυπικά. Ή, καλύτερα, να τα αποδέχεται με τη συνεχή επανάλειψη. Έτσι ο Πυθαγόρας, ο Βούδας, ο Αβραάμ, ο Μωυσής και άλλοι είναι δάσκαλοι και μύστες, απ΄ όπου ο μασόνος αντλεί θρησκευτικά και φιλοσοφικά στοιχεία.

Ο Μέγας Αρχιτέκτων του Σύμπαντος είναι η κάθε μεγάλη δύναμη, η οποία έχει τις ρίζες του στο θεό ?μμωνα, τον οποίο θεωρούν οικοδόμο, ή αρχιτέκτονα, γιατί "?μων" στα εβραϊκά σημαίνει ακριβώς αυτές τις ονομασίες.

Το δόγμα της ενότητας της μασονίας καλύπτεται από το σύνολο των διαφόρων εκδηλώσεων «του ενός και μόνου θεού», «του ανύπαρκτου, του ενουσίου όντος, του μόνο γεννώντος στον ουρανό και στη γη, του απάτορος και αμήτορος, πατέρα και μητέρα των πάντων». Πρόκειται για την γνωστική θεωρία του αρσενικού-θηλυκού, του ανδρόγυνου όντος κ.λπ.

Η θρησκευτική φιλοσοφία του τεκτονισμού βασίζεται στις θεωρίες που θεμελίωσαν οι μασόνοι Lessing, Herder και Fichte, «θέτει όλες τις θρησκείες στο ίδιο επίπεδο». Οι διάφορες θρησκείες «αποτελούνε σταθμούς στην εξέλιξη της ανθρωπότητας προς το υπέρτατο τέρμα, όπου όλοι οι λαοί θα φτάσουνε και θα βρουν εκεί τον αληθινό δρόμο». Τον δρόμο προς το φως! Αυτό το παρέχει ο τεκτονισμός και, μάλιστα, αλάνθαστα.

«Οι μασόνοι κρατούνε για τους εαυτούς τους την τέχνη να φυλάγουνε τα μυστικά. Κρατούνε για τους εαυτούς τους, επίσης, την τέχνη της μετουσιώσεως, τα μέσα να επιτυγχάνουνε την τέχνη του Αμπράκ?».

Αποκρυφισμός
Ο τεκτονικός αποκρυφισμός, είναι ένα άλλο στοιχείο, που δημιουργεί στη φαντασία του λαού δαιμονικές και υπερφυσικές δυνάμεις, για τα μέλη των Στοών.

- Υφίσταται αποκρυφισμός στη μασονία;

Βεβαίως, αφού μελετούν το ταλμούδ, την καβαλλά, την κλείδα του Σολομώντα (Clavicula Salomonis) και τις διδασκαλίες αποκρυφιστών, όπως του Καλλιόστρο, του Μαρτίν, του Στέπτφερ, του δρ. Παπύς κ.ά. ΄Η δίνουν ερμητικές εξηγήσεις σε θεολογικές απόψεις επίσημων θρησκειών, όπως λ.χ. θεωρούν ιερή τη λέξη ΙΝRI (Igne Natura Renovatur Integra=με τη φωτιά η φύση αναγεννάται ολόκληρη), που δίδασκαν οι Ιππότες του Ναού (Ναΐτες). Αντιστρέψανε, δηλαδή, το Ιησούς Ναζωραίος Βασιλεύς των Ιουδαίων σε ερμητική θεωρία.

Υποστηρίζεται, εξάλλου, ότι ο Ελευθεροτεκτονισμός, ιδιαίτερα στους φιλοσοφικούς βαθμούς, έχει σχέση με τον αποκρυφισμό. Όλη η διάρθρωση του τεκτονισμού μετά τον 3ο βαθμό, περικλείει μεγάλο μέρος της απόκρυφης επιστήμης και του μυστηρίου, συγχρόνως. Αλλοιώτικα θα ήταν αδύνατο να ερμηνευτούνε και να γίνουνε κατανοητοί οι φιλοσοφικοί βαθμοί, τα σύμβολα και οι αλληγορίες τους, που διαμορφωθήκανε το 18ο αιώνα.

Μεταξύ των θεωριών που πρεσβεύουν, όπως είπαμε, είναι τα διάφορα μυστήρια των ορφικών, των πυθαγορείων, της Ελευσίνας και του Ερμή του Τρισμέγιστου. Όλα με μία ασάφεια και μια δική τους εξήγηση.

Να ένα δείγμα συμβολικής διδασκαλίας με ερωτήσεις και απαντήσεις, όπως το παρέχει σε κατήχηση μασόνου ο δικός τους Wahreit Einigkeit:

Ε. Τι οικοδομούν οι Ελεύθεροι Τέκτονες;
Α. Aόρατον Ναόν, του οποίου το σύμβολον είναι ο Ναός του Βασιλέως Σολομώντος.
Ε. Πώς ονομάζεται η διδασκαλία του τόπου της ανεγέρσεως του μυστικού αυτού οικοδομήματος;
Α. Βασιλική Τέχνη, διότι διδάσκει τον άνθρωπον πώς να κυβερνά τον εαυτόν του.

Διαμάχες
Ο τεκτονισμός αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει κατά καιρούς επιθέσεις από τις Εκκλησίες. Η Καθολική και η Ορθόδοξη Εκκλησίες υπήρξανε πάντοτε εχθρικές μαζί του. Ιδίως η Καθολική, που ήτανε και θέμα ισχύος της στην περίοδο του ιπποτικού μεσαίωνα.

Οι τέκτονες, κατά καιρούς, αναφέρουν ότι ανώτατοι κληρικοί μετείχανε στην οργάνωσή τους και ότι η μασονία δεν είναι θρησκεία, αλλά φιλοσοφικό-φιλανθρωπικό σύστημα. Έτσι, λειτουργεί στην Ελλάδα με Διάταγμα, που πρωτοεκδόθηκε το 1927 και άλλα που εκδοθήκανε το 1949 και το 1956 με υπογραφές του Παύλου Κουντουριώτη, του βασιλιά Παύλου, των υπουργών κοινωνικής πρόνοιας της εποχής Κωνσταντίνου Καραμανλή και Π. Λεβαντή. Τα διατάγματα χαρακτηρίζουνε το Τεκτονικό Ίδρυμα, ως φιλανθρωπικό.

Από της ιδρύσεώς του ο Ελληνικός τεκτονισμός αντιμετώπισε από μεγάλη μερίδα του λαού αμφισβήτηση και επιφυλάξεις. Φυσικά και από την Εκκλησία.

Η εμφάνιση του μασονισμού αρχίζει, για το ελληνικό στοιχείο, στο εξωτερικό. Στην Ιταλία, στην Αίγυπτο και στην Αγγλία. Εκεί όπου υπήρχε ελληνισμός και μάλιστα με οικονομική άνεση.

Στον ελληνικό χώρο η πρώτη μασονική στοά εμφανίζεται το 1740 στην Κέρκυρα. Λειτούργησε κάτω από την κηδεμονία της Στοάς της Βερώνας και με χρήση της ιταλικής γλώσσας, ενώ πρόεδρός της ήταν ο προβλεπτής της Ενετικής Δημοκρατίας των Ιονίων Νήσων. Την ίδια περίοδο, στα 1744, λειτούργησε στο Γαλατά της Κωνσταντινουπόλεως Στοά, τα μέλη της οποίας αποκαλούνταν Κονιάτες. Σώθηκε ένα αντίτυπο του τυπικού με τίτλο «Τέκτων μαθητευόμενος. Πρώτος βαθμός», αντίτυπο του οποίου ήρθε στα χέρια του Οικουμενικού Πατριάρχου Παϊσίου, το 1745. Ο Παϊσιος από τη Νικομήδεια με εγκύκλιο του αποκήρυξε τους τέκτονες και τους χαρακτήρισε άθεους. Στην Κύπρο, ο αρχιεπίσκοπος Κυπριανός με αφοριστική εγκύκλιο αποκαλεί τους τέκτονες προδότες, γιατί συνεργάζονται με τους ?γγλους κατακτητές, αφού συνυπάρχουν σε μυστικές μασονικές στοές και αποκαλούνται αδελφοί.

Απόσπασμα του τυπικού των τεκτόνων του Γαλατά, που διασώθηκε, αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

«Όστις επιθυμεί να συναριθμηθή με την Εταιρείαν των Κονιατών πρέπει να συστηθή από έναν άλλον συνάδελφον ως υποκείμενον αρκετόν και άξιον και τότε θέλει δοθή άδεια να παρουσιασθή οδηγούμενος από εκείνον τον συνάδελφον, χωρίς φως, μέσα εις ένα σπίτι (ωσάν εις τόπον της Βηθλεέμ) της Εταιρείας και φθάνοντας εκεί ερωτάται εάν έχη πνεύσιν, ήγουν κλίσιν, δια να συναριθμηθή, ερωτάται περί της καταστάσεώς του, ονόματός του και επωνυμίας του, έπειτα του αφαιρείται κάθε λογής μέταλλον, λίθος πολύτιμος και τα εξής. » Γυμνώνεται το δεξιόν γόνυ και εις τον αριστερόν του πόδα επάνω εις το παπούτζι του μποδένουν μίαν γόβαν, ήγουν κοντούραν φράγκικην περισφαλίζοντές του τους οφθαλμούς με ένα μανδήλιον. Εις τοιούτον τρόπον τον αφίνουν ως μίαν ώραν σχεδόν εις τας φαντασίας του. Περνώντας ούτος ο καιρός ερωτάται τρεις φορές περί του ονόματος του βαπτίσματος έστω και έξω από το σπίτι είναι οι συνάδελφοι με σπαθί γυμνόν εις τας χείρας, φυλάττοντές το από κάθε ακαθαρσίαν. Ο Π ρ ω τ ο μ α ϊ σ τ ω ρ περιεζωσμένος ζώνην γαλαζίαν εις σχήμα τρίγωνον προτάσσει να ερωτηθή εάν έχη πνεύσιν και τούτο ποιών ο ανάδοχος, ο υποψήφιος αποκρίνεται και έτσι ο πρωτομαϊστωρ του τάζει την είσοδον, κάμνοντάς τον να κάμη τρεις γύρω τριγύρω μιάς συγγραφής εξαπλωμένης επάνω εις το έδαφος, παρουσιάζοντας επάνω εις δύο κολόνας την σκιαγραφίαν του Ναού του Σολομώντος με δύο γράμματα κεφαλιακά Ι.Π. Εις το μέσον του θαλάμου είναι τρεις μεγάλαι λαμπάδες αναμμέναις?ύστερα από τρία τέταρτα της ώρας τον υπάγουν εις το μέσον του αυτού τόπου, έμπροσθεν του πρωτομαϊστορος ο οποίος ευρίσκεται έμπροσθεν μιάς καθέδρας μεγάλης επάνω εις την οποίαν είναι το Ευαγγέλιον του Αγίου Ιωάννου και ερωτηθείς περί της πνεύσεώς του, αποκρίνεται και πάλιν έτσι προστάζει να του λυθούν οι οφθαλμοί. Οι συνάδελφοι του πιάνοντας τα άρματα πλησιάζουν αυτόν ύστερα από τρεις κινήσεις εις ένα θρόνων χωρίς ακούμβισμα όπου είναι πλησίον εις την μεγάλην καθέδραν.

» Πρέπει έπειτα αυτός με το γόνυ γυμνόν να γονατίση επάνω εις το θρονί το χωρίς ακούμβισμα και το άλλο πόδι να το αφίνη κρεμάμενον εις τον αέρα ερωτώντας τον εις τον αυτόν καιρόν ο πρωτομαϊστωρ αν τάσση να φυλάττη τα απόκρυφα των Κονιατών και της τάξεώς των, πλην έμπροσθεν τινός συναδέλφου και παρόντος του πρωτομαγίστορος. Του γυμνώνεται το στήθος δια να ιδούν μην είναι γυναικείας φύσεως και εγγίζοντάς τον εις το αριστερό βυζί ένα πριέλι το οποίον ο ίδιος κρατεί έχοντας το δεξιόν του χέρι επάνω εις το Ευαγγέλιον του Αγίου Ιωάννου, ομνύει?

» Τελειώνοντας ασπάζεται το Ευαγγέλιον και ο πρωτομαϊστωρ προτάσσοντάς τον να συμώση, του δίδει την ζώνην του λευκού δέρματος των κονιατών και δύο ζευγάρια χειρόκτια ένα διά λόγου του και άλλο δια την πλέον ηγαπημένην του?».

Μετά από διάφορες περιπέτειες δημιουργήθηκε στην Αθήνα τεκτονική κίνηση με διευθυντήριο. Το προσωρινό διευθυντήριο αποτελέστηκε από τους υπουργούς Σπήλιο Αντωνόπουλο και Δ. Μαυροκορδάτο, τον καθηγητή του αστικού και εμπορικού δικαίου Ν. Δαμασκηνό, με αναπληρωματικό μέλος τον, επίσης καθηγητή Πανεπιστημίου, Ι. Παπαδάκη. Το διευθυντήριο προχώρησε στη δημιουργία Στοών και χειραφετήθηκε από την ιταλική τεκτονία, οπότε έκανε εκλογές και συστήθηκε η Μεγάλη Στοά, αποτελούμενη από τους:

· Α. Γονατά, Ν. Δαμασκηνό, Π. Πυλαρινό, Ε. Σταυρόπουλο, Μ. Δροσινό, Α. Γλαράκη, Ε. Μόρδο, Λ. Αργυρόπουλο, Α. Καλύβα, Σ. Δουκάκη, Σ. Αντωνόπουλο, Γ. Γλύνη, Α. Κριτή και Α. Βαρελίδη.

Ο Τεκτονισμός αντιμετώπισε δυσκολίες και είχε εσωτερικές διαμάχες, από την πρώτη στιγμή. Στην προσπάθεια να υπάρξει ενότητα σκεφτήκανε να φέρουνε μία προσωπικότητα από το εξωτερικό. Στην Αγγλία ζούσε ένας ΄Ελληνας με το όνομα Δ. Ροδοκανάκης, ο οποίος ισχυριζότανε ότι ήτανε πρίγκιπας, διάδοχος του θρόνου του Βυζαντίου, ενώ επρόκειτο για το γιο εμπόρου από τη Σύρα. Τον απατεώνα ψευτοπρίγκιπα καλέσανε, τον χειροτονήσανε στους ανώτατους βαθμούς και ως 33ος σύστησε το πρώτο Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού. Ο ίδιος έγινε ΄Υπατος Ταξιάρχης και μεγάλος Αρχιγραμματέας ο Ι. Παπαδάκης.

Η άρχουσα τάξη των Αθηνών μπήκε στη μασονία, δημιουργώντας μία λέσχη πολιτικής και οικονομικής ισχύος, αφού την αποτελούσαν υπουργοί, καθηγητές πανεπιστημίου, επιχειρηματίες και προσωπικότητες της «καλής κοινωνίας», όπως οι Α. Βρυζάκης, Σ. Στεφάνου, Σ. Αραβαντινός, Φ. Σερπιέρης, Ν. Φίλωνος, Κ. Κατακουζηνός, Τ. Φιλήμονας, Θ. Φλογαϊτης, Μ. Μπότσαρης, Ν. Γιαννικώστας, Επ. Κανάρης, Ν. Ράδος, Ν. Βάρβογλης, Σ. Νάγος, Π. Χατζηπάνος (ως υπουργός Εργασίας κατηγορήθηκε για ατασθαλίες και αναγκάστηκε να παραιτηθεί), Β. Κριμπάς κ.ά.

Μάχες χωρίς πυρά
Η Εκκλησία ήταν ανέκαθεν εναντίον της λειτουργίας του τεκτονισμού, αλλά περιοριζότανε σε φραστικούς αφορισμούς και αποδοκιμασίες, ενώ ορισμένοι μητροπολίτες, επειδή συνεργάζονται με πλούσιους μασόνους, κάνουνε το «κοροΐδο». Κάνουνε τα στραβά μάτια και ότι δήθεν δεν γνωρίζουνε τη συμμετοχή τους στη μασονία.

Υπάρχουνε, βέβαια, εξαιρέσεις. Μία χαρακτηριστική περίπτωση είναι του αρχιεπισκόπου Πατρών και Ηλείας Ιεροθέου, που το 1898-9, ήτανε πρόεδρος της Σχολής Απόρων Παίδων στην Πάτρα. Πληροφορήθηκε ότι μασόνοι ήτανε καθηγητές και κάνανε προσηλυτισμό στους μαθητές. Ζήτησε από το διευθυντή να τους απομακρύνει. Εκείνος δεν υπάκουσε (!) και ο αρχιεπίσκοπος παραιτήθηκε καταγγέλλοντας το γεγονός.

Στα μεταπολιτευτικά χρόνια έκδοτης εβδομαδιαίας εφημερίδας αποκάλεσε μασόνο τον επίσκοπο Δωδώνης Χρυσόστομο (σημερινό μητροπολίτη Ζακύνθου). Ο επίσκοπος εμήνυσε τον εκδότη, για εξυβριστικό και συκοφαντικό το χαρακτηρισμό. Η δίκη προσδιορίστηκε να γίνει στη Λάρισα. Πόλη στην οποία υπάρχει μεγάλη μασονική δραστηριότητα, αλλά και παραεκκλησιαστική δράση. Στο δικαστήριο γίνανε προσπάθειες να ματαιωθεί η δίκη, για να μη συζητηθεί. Δεν συνέφερε τους μασόνους η δίκη, αν έβγαινε απόφαση ότι ο χαρακτηρισμός μασόνος μπορεί να θεωρείται υβριστικός και συκοφαντικός, για ιεράρχη. Αλλά και οι παραεκκλησιαστικοί θέλανε να αθωωθεί ο δικός τους άνθρωπος, ο εκδότης, που έγραψε όσα έγραψε για να βλάψει προσωπικά τον επίσκοπο Δωδώνης και δι΄ αυτού τον αρχιεπίσκοπο, μακαριστό Σεραφείμ. Ύστερα από τρίωρη διάσκεψη, και παρά την αντίθετη άποψη του εισαγγελέα της έδρας κ. Φλώρου, το δικαστήριο ματαίωσε τη συζήτηση, επειδή ο επίσκοπος είχε πάρει άδεια για να κάνει μήνυση από τον προϊστάμενό του αρχιεπίσκοπο και όχι από την Ιερά Σύνοδο!

Στις χρονιές 1998-99 το Υπουργείο Παιδείας, υπουργεύοντος του κ. Γερ. Αρσένη, μελέτησε και αφαίρεσε από τα σχολικά βιβλία του λυκείου τα κεφάλαια που έχουν σχέση με το σιωνισμό και τη μασονία. Η Ιερά Σύνοδος αντέδρασε και η απάντηση, που δόθηκε από τον Υπουργό στον αρχιεπίσκοπο κ. Χριστόδουλο, ήταν ότι το θέμα το χειριζότανε το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Επικοινωνήσαμε τότε, τόσο με τον αρχιεπίσκοπο, όσο και με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, για να πληροφορηθούμε τη διαδικασία και το σκεπτικό των δύο πλευρών. Χρειάστηκε να γίνει αλληλογραφία εκ μέρους μας και να ζητηθεί η επέμβαση της Υπουργού Εσωτερικών κας Βάσως Παπανδρέου, του Συνηγόρου του Πολίτη και των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, για να μας στείλει το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο τα πρακτικά της συζήτησης των «εγκεφάλων» του, που καταλήξανε στην αφαίρεση αυτών των κεφαλαίων, από τα βιβλία των θρησκευτικών. Η πράξη, ασφαλώς, δείχνει, ότι οι δύο δυνάμεις, το Ισραηλιτικό Συμβούλιο και η μασονία, διαθέτουνε γερές προσβάσεις στην εξουσία, αφού επιβάλλανε την άποψη τους. Έτσι, τα ελληνόπουλα δεν ενημερώνονται για τα δύο αυτά παράκεντρα εξουσίας, που δρουνε στην ελληνική κοινωνία. Οπωσδήποτε ρόλο παίξανε και τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ποίων, άραγε, δικαιωμάτων, όταν υπονομεύεται η ελληνική κοινωνία;

Σήμερα, στην ελληνική κοινωνία η μασονία δεν έχει την παλιά αίγλη της. Τα κέντρα εξουσίας έχουνε μεταφερθεί σε άλλες κλειστές λέσχες, όπως της Ρώμης, τη Μπίλντεμπεργκ, τα Ινστιτούτα Στρατηγικών και Πολιτικών Μελετών, τους G7 και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που ελέγχουνε την πολιτική και την οικονομική δραστηριότητα των κρατών και των λαών τους. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι και τα υπόγεια κέντρα της μασονίας, λόγω της αφανούς, μυστικής και σιωπηρής δραστηριότητάς της, είναι σε θέση να κάνουνε ζημιά σε πρόσωπα και φορείς. Κανένας δεν γνωρίζει, από πού μπορεί να «σου έρθει» η επίθεση. Ο γράφων (ο ομιλών), άλλωστε, έχει υποστεί αυτήν την υπόγεια επίθεση στο πετσί του επί πολλά χρόνια. Τόσο σε πολιτικό, όσο και σε κοινωνικό-επαγγελματικό επίπεδο! Όσο για την Εκκλησία, αυτή περιορίζεται σε μερικές αντιμασονικές ψευτοεκδόσεις και σε φραστικό πόλεμο, που δεν αγγίζουνε την ουσία του προβλήματος?

Από τις εκδόσεις αυτές, φαίνεται ότι οι συγγραφείς τους έχουν ελλιπή ενημέρωση. Έτσι οι μασόνοι χαίρονται, γιατί δεν υπολογίζουνε την Εκκλησία, ως σοβαρό αντίπαλο, αφού τα επιχειρήματα είναι επιφανειακά και αυτά που γράφονται στις διάφορες εγκυκλοπαιδείες ασήμαντα. Οι ληματογράφοι των εγκυκλοπαιδειών, στην πλειοψηφία τους είναι «μασόνοι», ή αντιγραφείς του λήμματος από ξένες πηγές. Χαρακτηριστικό, τέλος, είναι το γεγονός, ότι η Εθνική Βιβλιοθήκη δεν έχει τις εκδόσεις του Τεκτονικού Ιδρύματος. Τα περί τεκτονισμού βιβλία είναι εκείνα που οι ίδιοι οι μασόνοι στέλνουν, ενώ είναι υποχρεωμένοι από το νόμο να αποστέλλεται στην Εθνική Βιβλιοθήκη κάθε έκδοση.
--------------------------------------------------------------------------------
Μας ενδιαφέρει η δική σας γνώμη
'Αρθρα-σχόλια-συνεργασίες-επιστολές είναι καλοδεχούμενα (-ες) γιά δημοσίευση.
Επιτρέπεται η μετάδοση-αναδημοσίευση του περιεχόμενου του "Καλαμιού", όταν αναφέρεται τ' όνομά του, με την ένδειξη www.Kalami.net Συστήνετε "Το Καλάμι" Επιστροφή στην πρώτη σελίδα


Μερικά ονόματα μελών, των βρωμερών ανθελλήνων μασόνων :

Ανδρες : Μητσοτάκης Κ. Οικογενειακώς, Καραμανλής Κ. Οικογενειακώς, μάλλον όλη η κυβέρνηση του! Παπανδρέου Γ. Οικογενειακώς, Κ. Σημίτης Οικ. και μάλλον όλη η κυβέρνηση του. Πασαλάρης Οικογενειακώς. Βαρδινογιάννης Οικογενειακώς. Μπόμπολας Οικ. Λαμπράκης οικ. Τεγόπουλος οικ. Σεραφείμ Φυντάν οικ., Γ. Παπαντωνίου, Θ. Πάγκαλος, Μ. Παπαϊωάνου, Καψής, Χρυσοχοείδης, Τζανετάκος, Μπίστης, Κ. Παπούλιας, Γ. Ράλλης, Κ. Στεφανόπουλος (φρουτάκιας, καραγκιόζης;), Ευαγγ. Βενιζέλος, Μπακατσέλος, Μπουτάρης, Μάνος, Aλογοσκούφης, κτλ

Γυναίκες : Βάσω Παπανδρέου (σαν υπουργός νομιμοποίησε τους λαθρομετανάστες), Μαριάνναχ Βαρδινογιάννη, χΑνναχ Διαμαντοπούλου (Ε.Ε. επίτροπος, ήθελε την Αγγλική επίσημη γλώσσα Ελλάδος), Γιάννα Δεσποτοπούλου (Γ.Γ. Υγείας). Γιαννάκου-Κούτσικου οικ. (Υπ. παιδείας, θέλει Ισλαμικό κέντρο Αθηνών), Γιάννα Αγγελοπούλου οικ. (κατέστρεψε οικονομικώς την χώρα), Δρούζα, Ντόρα Μητσοτάκη οικ., Γεννηματά οικ. Αποστολάκη Μιλ.

Δικηγόροι : Λυκουρέζος, Κεχαγιόγλου, Κούγιας.

Δημοσιογράφοι : Γ. Κουρής, Μ. Καψής, Χατζηνικολάου.

Δικαστικοί : Α. Ηλία.

Αρχιμανδρίτες : Γιοσάκης.

Μητροπολίτες : Αττικής, Χριστόδουλος Αθηνών (Παρασκευαείδης), Θεόκλητος Θεσσαλιώτιδος.

Κύπρου : Αναστασιάδης, Γλαύκος Κληρίδης.

(Δεχόμαστε έγγραφες πληροφορίες)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οι (*Ανθ)'Ελληνες της μυστικής Λέσχης "Μπίλντερμπεργκ": Ποιοί πολιτικοί, επιχειρηματίες και ποιός δημοσιογράφος, συμμετείχαν στις συνεδριάσεις της


Η μυστική-αμαρτωλή διατλαντική Λέσχη Bilderberg προ-αποφασίζει γιά το πολιτικο-οικονομικό μέλλον του πλανήτη, "βαφτίζει" ηγέτες-κυβερνήσεις κι εξαγοράζει συνειδήσεις... Κίσσιγκερ, Περλ, Γούλφοβιτς, Ροκφέλερ, Σόρος, Kλίντον, Τζον Κέρρυ, Ντ' Εστέν, Πρόντι, Χόλμπρουκ, Χουάν Κάρλος, μερικά από τα τακτικά της μέλη, μαζί με ηχηρά ονόματα από τον χώρο της πολεμικής (και μη) βιομηχανίας, των αμερικανικών ΜΜΕ και των εταιριών πετρελαίου...

'Ολοι οι Γ.Γ. του ΝΑΤΟ υπήρξαν μέλη της Λέσχης!


Η περίφημη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, που την διακρίνει η μυστικότητα, παίζει κατά κάποιο λόγο, ρόλο άτυπης παγκόσμιας κυβέρνησης.

'Οτι αντιδραστικό έχει συμβεί στον πλανήτη τα τελευταία 51 χρόνια, έχει συζητηθεί, προκαθοριστεί σε συνεδριάσεις της.

Η Λέσχη, συνεδριάζει γιά ένα τετραήμερο κάθε χρόνο σε διαφορετικές πόλεις, χώρες και στις εργασίες της συμμετέχουν 120 πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι κ.ά. από επιλεγμένες 30-35 χώρες. Οι συμμετέχοντες απαγορεύεται να μιλήσουν σε ΜΜΕ ή σε ιδιώτες και αποφεύγουν οποιαδήποτε αναφορά σε ότι έχει σχέση με τις συνεδριάσεις, ακόμα "αρνούνται" έστω και την συμμετοχή τους στη συνεδρίαση. Eπίσης, απαγορεύεται να ενημερώσουν τα Κοινοβούλια των χωρών τους, αν είναι πολιτικοί.


Στη μυστική σύνοδο της Μπίλντερμπεργκ διαμορφώνεται από ένα πολύ περιορισμένο αριθμό ανθρώπων μια συναίνεση για το ποιές είναι οι προτεραιότητες που θα πρέπει να απασχολήσουν τον κόσμο μας τα επόμενα χρόνια, σε οικονομικό, πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο.


Η ιστορία έχει δείξει πως η συμμετοχή στις εργασίες της λέσχης Μπίλντερμπεργκ μπορεί να ... κάνει καλό στην καριέρα κάποιων πολιτικών. Ο Μπιλ Κλίντον, για παράδειγμα, ήταν κυβερνήτης της πολιτείας Αρκανσο το 1991, όταν πήρε μέρος σε μια τέτοια συνάντηση. Ο σημερινός πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, που παρέστη στη σύνοδο της λέσχης δύο χρόνια αργότερα, το 1993, ήταν βουλευτής της αντιπολίτευσης.


Oι ελληνικές συμμετοχές (πολιτικών) 1988-2005: (*εβραίος) Γιώργος Παπανδρέου 4, Θεόδωρος Πάγκαλος 3, 'Αννα Διαμαντοπούλου 2, Κώστας Καραμανλής 1 (βλέπε κατάλογο παρακάτω, γιά υπόλοιπους). Επίσης ο εβραίος με ελληνική υπηκοότητα David, George A. της Κόκα-Κόλα, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!


Στην μυστική Λέσχη, συμμετέχουν, εκτός των άλλων από αμερικανικής πλευράς, οι (*Εβραίοι φασίστες) Κίσσινγκερ, Περλ, Γουλφοβιτς, Σόρος. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι όλοι οι Γεν. γραμματείς του ΝΑΤΟ, υπήρξαν μέλη της Λέσχης.

Στην Ελλάδα, η Λέσχη συνεδρίασε στα 1993, στην Βουλιαγμένη, επί κυβέρνησης (*ανθέλληνα ) Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος είχε συμμετάσχει στη συνεδρίαση, μαζί με άλλους 'Ελληνες πολιτικούς.

Αξιοπρόσεκτο είναι και το γεγονός ότι ένας μόνο 'Ελληνας δημοσιογράφος έχει συμμετάσχει σε συνεδρίαση της Λέσχης, στα 2002 στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ, ο ("εκπαιδευμένος" στις ΗΠΑ) Αλέξης Παπαχελάς.

Επίσης, στα 1998 συμμετείχαν από κοινού στη συνεδρίαση της Λέσχης στην Μ. Βρετανία οι: Κώστας Καραμανλής και Γιώργος Παπανδρέου. (Ο πλήρης κατάλογος με όλους όσους και όσες συμμετείχαν)

Από την Ελλάδα, στις συνεδριάσεις των 5 τελευταίων χρόνων, συμμετείχαν:

2005 - Rottach-Egern, Germany (5-8 Μαίου- Η Agenda)
Alogoskoufis, George - Minister of Economy and Finance
Papandreou, George - Leader of the Opposition (PASOK)
Diamantopoulou, Anna - Member of Parliament, former European Commissioner
David, George A., Chairman, Coca-Cola H.B.C. S.A.
(O πλήρης κατάλογος με όλους όσους και όσες συμμετείχαν)

2004 - Stresa, Italy, (3-6 Ιουνίου 2004)
Diamantopoulou, Anna - Member of Parliament, former European Commissioner for Social Affairs
David, George A. - Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A. (Coca-Cola)
(Ο πλήρης κατάλογος με όλους όσους και όσες συμμετείχαν)

2003 - Versailles, France (15-18 Μαίου):
Bakoyannis, Dora - Mayor of Athens
Tsoukalis, Loukas - Professor, University of Athens; President Hellenic Foundation for European and Foreign Policy
David, George A. - Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A. (Coca-Cola)
(Ο πλήρης κατάλογος με όλους όσους και όσες συμμετείχαν)

2002 - Chantily, Virginia, USA (30 Μαίου-2 Ιουνίου):
David, George A. - Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A. (Coca-Cola) - member, Steering Committee
Papahelas, Alexis - Foreign policy columnist. "TO VIMA"
(Ο πλήρης κατάλογος με όλους όσους και όσες συμμετείχαν)

2001 - Stenungsund, Sweden (24-27 Μαίου):
David, George A. - Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A. (Coca-Cola)
Manos, Stephanos - Member of the Greek Parliament & Former Minister of National Economy; President of the Liberal Party
(Ο πλήρης κατάλογος με όλους όσους και όσες συμμετείχαν)

Παρακάτω, ο κατάλογος με (*τα ΣΤΗΜΕΝΑ ΞΟΑΝ τους 'Ελληνες πολιτικούς κι επιχειρηματίες, που συμμετείχαν στις μυστικές συνεδριάσεις της Λέσχης, από τα 1988 ίσαμε τα 2000 (τις περισσότερες συμμετοχές από τους πολιτικούς, έχουν οι Γιώργος Παπανδρέου, 4 συνολικά με αυτήν 6-8 Μαίου 2005 στην Γερμανία και Θεόδωρος Πάγκαλος, με 3):
Bilderberg from 1988 onwards (Greece) 88 89 91 92 93 94 95 96 97 98 99 00
____(function is at last attendance; x st - 10 years to Dec 98) AT (st) DE FR GR FI CH CN US UK PT BE

(*Φίλος καταραμένων μοναχών,) Carras, Costa, Director of Companies (x st) st st st st st st x x x
(*Εβραίος) David, George A. Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A. x x st x x
(*Στημένο ξόανο) Andrianopoulos, Andreas, Mayor of Piraeus; former Minister of Culture x
(*Στημένο ξόανο) Argyros, Stelios, Chairman Federation of Greek Industries x
(*Στημένο ξόανο) Arsenis, Gerasimos, Minister of Defense x
(*Στημένο ξόανο) Christodoulou, Efthymios, Minister of Economic Affairs
(*Εβραιόφιλος με εβραϊκά κεφάλαια η ΑΛΦΑ - Credit Bank) Costopoulos, Yannis S, Chairman, x
(*Στημένο ξόανο) Couloumbis, Ted, Pres. Greek Foreign Policy Institute x
Στημένο ξόανο δικηγόρος του πολίτη : Diamandouros, P Nikiforos; National Ombudsman x
(*Στημένο ξόανο) Hadjieleftheriadis, Gregory, Vice President Eletson Corporation x
(*Στημένο ξόανο) Karamanlis, Kostas A. - Leader of the Opposition x
(*Αποθαμένος φιλοεβραίος) Kranidiotis, Yannos. Alternate Minister for Foreign Affairs (d. 14.9.99). x x
(*Στημένο εφοπλιστικό ξόανο) Livanos, George P, Ship Owner x
(*Στημένο εφοπλιστικό ξόανο) Lyras, John C, Vice Chairman, Union of Greek Shipowners x
(*Εβραίος ανθέλληνας) Manos, Stefanos, Minister of National Economy x
(*Εβραιοπουλημένος, νύφη εβραία) Mitsotakis, Constantine, Prime Minister x
(*Στημένο πολιτικό ξόανο), Pangalos, Theodoros G., Minister for Foreign Affairs (Socialist Party) x x x
(*Στημένο ξόανο) Papaconstantinou, Michalis, Minister for Foreign Affairs x
(*Στημένο ξόανο) Papalexopoulos, Theodore, Deputy Chairman, Titan Cement Company SA x
(*Εβραίος από Χαζάρική γενιά) Papandreou, George A. - Minister for Foreign Affairs x x x
(*Στημένο ξόανο) Peraticos, Michael C, Chairman, Pegasus Ocean Services x
(*Στημένο ξόανο) Samaras, Andonis, former Minister of Foreign Affairs x
Tsoukalis, Loukas, Prof, Univ of Athens; Pres., Hellenic Centre for Eur. Studies (EKEM) x
Veremis, Thanos M. - Professor of Political History, Univ. of Athens; Pres. of Eliamep x x
(*Στημένο εφοπλιστκό ξόανο) Vokos, Themistocles, Chairman, The Seatrade Organisation x
(*Εβραίος) Zombanakis, Minos, Chair, Group for International Study & Evaluation x
(Στα παραπάνω, πρέπει να προστεθεί και το όνομα του πολιτικού Γιάγκου Πεσματζόγλου -τακτικό μέλος της Λέσχης)

Τα (*) του Δράκοντα

Codes: x-attending, ch-Chairman, sg-Secretary General, tr-Treasurer, ad-Advisory Group, st-Steering Committee, rp-rapporteur; brackets ( ) generally mean officer not attending, but for 1989 (st) means not clear due to absence of information;
AT-Austria, BE-Belgium, BG-Bulgaria, CH-Switzerland, CN-Canada, CZ-Czech Republic, DE-Germany, DK-Denmark, ES-Spain, FI-Finland, FR-France, GR-Greece, HU-Hungary, IC-Iceland, IN-International, IR-Ireland, IT-Italy, LU-Luxembourg, NL-Netherlands, NO-Norway, NZ-New Zealand, PL-Poland, PT-Portugal, RU-Russia, SV-Sweden, TR-Turkey, UK-United Kingdom, UR-Ukraine, US-USA, YU-Yugoslavia

Sources:
82(st): Steering Committee list;
88 list: original List of Participants;
89(st): partial Steering Committee list;
91, 92 and 93 lists: taken from Spotlight;
92 Steering Committee list, extracted from Armen Victorian piece in Nexus Magazine;
94 list: original, plus Tony Gosling and Spotlight;
95 list: Tony Gosling (Alberta Reporter) and elements from Spotlight;
96 list: Spotlight and Tony Gosling;
97 list: Tony Gosling, Lobster Magazine and Spotlight;
97 Steering Committee list: original from Bilderberg Meetings
98 list: original Participant List, and Parascope;
99 list: Portuguese News Weekly, Tony Gosling, Big Issue/Schnews - Bilderberg Minutes, and Spotlight;
2000 list: kindly provided by the Bilderberg Meetings;
Ex-Steering Committee members over the last 10 years (x st) - letter to Patricia McKenna MEP from Bilderberg Meetings, 3.12.98

--------------------------------------------------------------------------------
Μας ενδιαφέρει η δική σας γνώμη
'Αρθρα-σχόλια-συνεργασίες-επιστολές είναι καλοδεχούμενα (-ες) γιά δημοσίευση.
Επιτρέπεται η μετάδοση-αναδημοσίευση του περιεχόμενου του "Καλαμιού", όταν αναφέρεται τ' όνομά του, με την ένδειξη www.Kalami.net Συστήνετε "Το Καλάμι"


 

Όπως βλέπετε Είναι οι ίδιοι προδότες στην Εβραιο-μασονία και στο εβραϊκό club bildenberg

------------------

Και εδώ μιά επιστολή των ΠΡΟΔΟΤΩΝ εβραιομασόνων (*εβραιολατρών) για να κοιμήσουν τους Έλληνες, και να μην τους εξαφανίσουν οι Έλληνες, σαν δωσίλογες προδότες!

-----------------------------------------------------------------------------

Ο Ελευθεροτεκτονισμός (Τεκτονισμός) είναι μια απ' τις αρχαιότερες, μη θρησκευτικές (*αλλά εβραιολατρικές), Αδελφότητες. Αυτή η περιγραφή, σκοπό έχει να εξηγήσει τον Τεκτονισμό, όπως ασκείται απ' την (*εβραιολατρική) Μεγάλη Στοά της Ελλάδος, η οποία διοικεί (*με εβραίους της «club bildenberg» και της "Loge "B`nai B`rith"), τις "Στοές Τεκτόνων (Ρόταρυ - Λάιονς)" στην Ελλάδα και στην Κύπρο και ν' απαντήσει σε ορισμένες παρανοήσεις.

Ο Τεκτονισμός ως (*καλυμένος) φιλοσοφικός, προοδευτικός και φιλανθρωπικός (*ανθελληνισμός), αποσκοπεί την ηθική και πνευματική βελτίωση των μελών του με την αυτογνωσία, την έρευνα της αλήθειας, την αλληλεγγύη (*για την κατάκτηση των ανθελλήνων μελών, της εξουσίας του κράτους) και την εφαρμογή ηθικών αρχών. Τα μέλη του διδάσκονται αυτές τις αρχές (*υπόταξης των αντιπάλων ελλήνων), με μια σειρά από εργασίες, οι οποίες ακολουθούν αρχαίους τύπους και χρησιμοποιούν έθιμα και σύμβολα των αρχαίων λιθοξόων, σαν αλληγορικούς οδηγούς (*υποβολής εβραϊκών θελήσεων).

Βασικά προσόντα για την εισδοχή
Βασικό προσόν, για εισδοχή και απόκτηση της ιδιότητας του μέλους, είναι η πίστη στο Θεό (*βαθιά εβραιολάτρης) και στην αποκεκαλυμμένη θέληση Αυτού (με αρχηγό, τους εβραίους σαν η αγαπητή φυλή του).
Μέλη μπορούν να γίνουν άνδρες, κάθε φυλής (*με μπαστάρδεμα των Ελλήνων) ή θρησκείας (*αρκεί να είναι εβραιολατρική), οι οποίοι εκπληρώνουν αυτό το βασικό προσόν και είναι χρηστών ηθών (*να υπακούν σε εβραίους).

Τεκτονισμός και θρησκεία
Ο Τεκτονισμός δεν είναι θρησκεία, ούτε υποκατάστατο θρησκείας (*αλλά ΠΡΕΠΕΙ να πιστεύει ο τέκτονας στον θεό των εβραίων ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!). Δέχεται άνδρες που ανήκουν σε διάφορες (*ΜΟΝΟΘΕΪΚΕΣ) θρησκείες και ακολουθούν τη δική τους πίστη. Για τον λόγο αυτόν απαγορεύει θρησκευτικές συζητήσεις, κατά τις συναντήσεις των μελών του, σε οποιονδήποτε τεκτονικό χώρο. Δεν υπάρχει για τον Τεκτονισμό ιδιαίτερος Θεός (*παρά ο των εβραίων). Ο Θεός κάθε Τέκτονα παραμένει Εκείνος της Θρησκείας του (*αφού όλοι εκπορεύονται από τον εβραίο Ιεοβά). Προκειμένου δε να μην υπάρχουν μεταξύ των Τεκτόνων, δογματικές αντιπαλότητες ή θρησκευτικές διαφορές, ο Θεός αποκαλείται με τη γενική προσωνυμία του Μεγάλου Αρχιτέκτονος του Σύμπαντος (* του εβραίου Ιεοβά). Η Βίβλος του Νόμου που υπάρχει κατά τις τεκτονικές εργασίες, αποτελεί τεκμήριο πίστης στο Θεό (*των εβραίων) κι ανάλογα με το θρήσκευμα που επικρατεί σε κάθε Χώρα, αυτή είναι, συνηθέστερα μεν, η Ιερά Βίβλος, άλλοτε δε το Κοράνι για τους Μωαμεθανούς, οι Βέδες για τους Βραχμάνους κ.ο.κ.

Οι Τρεις Μεγάλες Αρχές των τεκτόνων!
Αδελφική Αγάπη των τεκτόνων (*για καταστροφή των άλλων στην χώρα)!
Κάθε πραγματικός Τέκτων, θα επιδείξει ανοχή και σεβασμό, στη γνώμη των άλλων, όπως και ευγένεια και κατανόηση.
Αρωγή
Οι Τέκτονες διδάσκονται να ασκούν φιλανθρωπία (*για αποβλάκωση των μαζών) και να ενδιαφέρονται όχι μόνο για τον εαυτό τους αλλά και για το σύνολο, διπλά, με ελεημοσύνη και με αγαθοεργία (*από τα νομίμως ΚΛΕΜΜΕΝΑ!).
Αλήθεια
Οι Τέκτονες αγωνίζονται για την αλήθεια (*όπως "η Αλήθεια" συμφέρει στην ΚΛΙΚΑ τους), σκοπεύοντας σε υψηλές ηθικές αρχές (ΘΕΣΕΙΣ) και προσπαθώντας, σ' όλη τους τη ζωή, να τις επιτύχουν (καταστρέφοντας την φυλή των Ελλήνων!).


Οι Τέκτονες πιστεύουν ότι αυτές οι αρχές, αντιπροσωπεύουν τον τρόπο με τον οποίο θα εξασφαλισθεί ανώτερη ποιότητα ζωής (*πρωτίστως για αυτούς και μετά), για όλους τους ανθρώπους (*με αυτούς αρχηγούς).

Φιλανθρωπία
Απ' την ίδρυσή του, ο Τεκτονισμός, ενδιαφέρεται για τα παιδιά (*τα δικά τους και για αυτό τα κάνει αυτόκλητα μέλη), τους ασθενείς (*όταν είναι αντίπαλοι τους διαγράφει στις μασονικές κληνικές) και τους ηλικιωμένους (για να τους αποβλακώσει!). Μεγάλα ποσά, που προέρχονται αποκλειστικά απ' τις συνδρομές (*αφού δεν φορολογούνται οι ίδιοι) και τις δωρεές των Τεκτόνων (που πριν σαν κρατικοί λειτουργοί ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ, νόμιμα. Βλέπε υπέρογκο μισθό Βουρλούμη ΟΤΕ!), διατίθενται για φιλανθρωπία.

Τεκτονισμός και Κοινωνία
Πρέπει να γίνει κατανοητό από κάθε μέλος του (*Εβραιολατρικού) Τεκτονισμού ότι η συμμετοχή του σ' αυτόν δεν τον απαλλάσσει, σε καμιά περίπτωση, απ' τα καθήκοντά του απέναντι στην κοινωνία (*στην γεμάτη με λαθρομετανάστες που πρέπει να κάνει και) στην οποία αυτός ανήκει (σαν αρχηγός κόμματος). Τα νέα του καθήκοντα τον καλούν να είναι υποδειγματικός, (χωρίς να φαίνεται ότι κλέβει) στην εκτέλεση των υποχρεώσεών του ως πολίτη. Το τεκτονικό του καθήκον περνά μέσω της προσωπικής, δημόσιας ή επαγγελματικής του ζωής, αλλά και της αγάπης του προς την ιδίαν αυτού Πατρίδα (γεμίζοντας αυτήν με λαθρομετανάστες!).

Ο Τεκτονισμός απαιτεί απ' τα μέλη του, σεβασμό στους Νόμους της Χώρας (*που αλλάζει με αντισυνταγματικούς παράνομους εκλογικούς νόμου προς το συμφέρον της εβραιολατρικής μασονίας), στην οποία αυτοί εργάζονται και ζουν.
Οι Αρχές του Τεκτονισμού σε καμιά περίπτωση δεν αλληλοσυγκρούονται με τα καθήκοντα των μελών του ως πολιτών, (διότι οι εβραιολάτρες μασόνοι έχουν ορκιστεί αυτούς πρότιστα να εφαρμόζουν, άλλως διαγράφονται!), στην εργασία τους, στο σπίτι τους ή στη δημόσια ζωή τους, αλλά απεναντίας, πρέπει να τους ενισχύουν στις δημόσιες και ιδιωτικές τους ευθύνες (*καλύπτοντας τον λαό με την δικτατορία των μασόνων όπως με τον αλβανό μασόνο Τσενάι, έκαναν, εβραιομασόνος Πάγκαλος και άλλοι καραγκιόζηδες, πρόεδροι κτλ).. Οπότε, δεν υπάρχει σύγχυση μεταξύ των Τεκτονικών και των κοινωνικών καθηκόντων (*αφού γίνεται αυτό που οι εβραιολάτρες μασόνοι θέλουν!).

Η εκμετάλευση της τεκτονικής ιδότητας για την προώθηση προσωπικών και επαγγελματικών συμφερόντων, είτε για τους ίδιους, είτε για τους άλλους Τέκτονες, (*δεν πρέπει να φαίνεται!) διότι τότε θα ξυπνήσουν οι ΗΛΙΘΙΟΙ και) είναι κατακριτέα και απορριπτέα, διότι αντιτίθεται στις υποσχέσεις που έδωσαν, για την εισδοχή τους στον (*εβραιολατρικό ανθελληνικό) Τεκτονισμό.

Το καθήκον του πολίτη, πρέπει πάντοτε να (*φαίνεται ότι) προέχει απ' τις υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους Τέκτονες και κάθε προσπάθεια να καλυφθεί ένας Τέκτων για ανέντιμες ή παράνομες ενέργειες, αντιβαίνει προς το βασικό αυτό καθήκον και ως εκ τούτου, διώκεται πειθαρχικώς (*αυτό βέβαια ποιός το ΓΝΩΡΙΖΕΙ; Βγάζουν τίποτα στην δημοσιότητα; Σαν τους ιατρούς που έκαναν λάθος διάγνωση! Όλα για αποβλάκωση των μαζών).

Χρήση της ιδιότητας!
Ο Τέκτων δεν πρέπει να εκμεταλλεύεται την ιδιότητά του για να προωθήσει επαγγελματικά και προσωπικά συμφέροντα, (*Όμως βγάζουν δικούς τους πάντοτε! Πως γίνεται;). Αυτό ξεκαθαρίζεται (*να μην το δημοσιοποιούν ΠΟΤΕ), αρκετές φορές κατά την πρώϊμη τεκτονική σταδιοδρομία, ώστε κανείς δεν μπορεί να ισχυρισθεί ότι το αγνοεί (*και πιαστούν σαν συνομώτες, διότι θα το αρνηθούν όλοι οι άλλοι εβραιολάτρες μασόνοι με όρκο!). Ο Τέκτων που (*πιάνεται δημόσια να) παραβιάζει αυτόν τον κανόνα παύεται (*φαινομενικά) από την ενεργό υπηρεσία ή και διαγράφεται.
Κατά το άρθρο 2 εδάφιο VI του Καταστατικού Χάρτου: "Η αφοσίωσις εις την οικογένειαν, ο σεβασμός προς τους κοινωνικούς θεσμούς (*που πρέπει να είναι φασιστικοί και εβραιολατρικοί), η αγάπη προς την Πατρίδα (*που γεμίζουν με αλλόφυλους λαθρομετανάστες) και η τήρησις των καθηκόντων του πολίτου (*που πρέπει να έχουν εβραιολατρικούς νόμους και θεσμούς), είναι διά τον (εβραιολάτρη) Τέκτονα ιερά, χωρίς να αντιτίθενται προς την αγάπην, ην οφείλει προς όλους τους ανθρώπους, εν τω πνεύματι της παγκοσμίου αδελφότητος (*μίξης και μπασταρδιάς υπέρ εβραίων) και δικαιοσύνης (*οπως αυτή δια ΙΔΙΟΝ όφελος νομοθετήθηκε από εβραιομασόνους)".

Μυστικότης
Τα μυστικά του (*εβραιολατρικού) Τεκτονισμού έχουν σχέση με τους παραδοσιακούς τρόπους αναγνώρισης, (*ώστε να μην πιαστούν σαν ανθέλληνες συνομώτες). `Αλλα μυστικά δεν υπάρχουν και γι' αυτό δεν είναι μυστική οργάνωση (*αφού μπορούν πλέον ΦΑΝΕΡΑ σαν ανθέλληνες φασίστες εβραιολάτρες να ανεβάζουν τα μέλη τους σε κρατικές θέσεις, βλέπε δικό τους Διαμαντούρο!). Όπως κάθε άλλη (ανθελληνική, υπέρ αλλοφύλων) εταιρεία, θεωρεί ότι κάποιες απ' τις εσωτερικές υποθέσεις του, δεν είναι ανάγκη να δημοσιοποιούνται. Τα μέλη του είναι ελεύθερα να αναγνωρίζουν την ιδιότητά τους, αν το επιθυμούν και το κάνουν αυτό όταν αξιόπιστα τους ζητηθεί, (*ΟΧΙ όμως σε δικαστήρια, παρά μόνον όταν συγκληθούν στην ανώτερη εβραιολατρική Μπίλτενμπεργκ).
Το Καταστατικό και ο Κανονισμός λειτουργίας του, είναι γνωστά στην Πολιτεία η οποία μπορεί να ασκήσει διοικητικό ή οικονομικό έλεγχο (*Όμως επειδή η ανθελληνική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΝ 35% διοικείται από εβραιολάτρες μασόνους, δεν ζητείται διοικητικός ή οικονομικός έλεγχος, ΠΟΤΕ! Και επιπλέον ο βρωμερός ανθέλληνας, εβραιολάτρης Κ. Καραμανλής ο θείος, τους ονόμασε με ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ του εβραιολάτρη βασιλιά Παύλου και φιλανθρωπικό ίδρυμα, ώστε να τους ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ και από την φορολογία που πληρώνει ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ, όπως και τους ανθέλληνες εβραιολάτρες χριστιανούς μητροπολίτες! Και ο βρωμερός ανθέλληνας, εβραίος Κ. Σημίτης έκανε την υπηρεσία προσωπικών δεδομένων ώστε οι έλληνες να μην γνωρίζουν τους μασόνους ανθέλληνες ΠΟΤΕ!).

Τεκτονισμός και Πολιτική
Ο Τεκτονισμός δεν είναι πολιτική οργάνωση (* αλλά τα μέλη του προωθούνται συνομωτικώς σε θέσεις ανώτερες, των ανθελληνικών κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΝ), δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με κόμματα (φαινομενικά!) και οι πολιτικές συζητήσεις (για θέσεις κομμάτων που οι ανώτεροι εβραιομασόνοι υποδεικνύουν), σε τεκτονικές συναντήσεις, απαγορεύονται αυστηρά, (διότι έτσι αμφισβητούν τους ανωτέρους των, τους εβραίους της (Loge "B`nai B`rith") . Τρανό παράδειγμα ότι ενώ άλλαξε η ανθελληνική κυβέρνηση 34% των εβραίων μασόνων του ΠΑΣΟΚ, η επόμενη ανθελληνική κυβέρνηση 35% του εβραιομασόνου Κ. Καραμανλή ΝΔ έχει την ίδια πορεία και στην θέση των λαθρομεταναστών και στην φιλοτούρκικη και στην φιλο εβραιολατρική σχέση, διότι έτσι τις διέταξε η ΔΙΕΘΝΗ των εβραίων της «club bildenberg»!).

ΠΙΣΩ στα θέματα