Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
Minä sorsien kanssa

Olen Riihimäellä asuva poika. Minut tunnetaan netissä nimimerkeillä Junafani tai Takeru2006. Koulunumeroni ovat hyviä, paitsi eräs tietty kieli, jota puhutaan eräässä tietyssä länsinaapurissamme, ja se ei ole norja.

Harrastan animen katsomista, jos et tiedä, mitä anime on, niin siitäkin on tulossa osio myöhemmin. Pelaan myös lähinnä tietokonepelejä. Konsoleita minulla on Playstation 2 ja NES. XBOX:ia en tue, sillä Microsoftin muista tuotteista on kyllä kokemusta, enkä halua enää yhtään kaatuilevaa laitetta huoneeseeni. Niitä on jo tarpeeksi.

PC-peleistä pelaan lähinnä Flight Simulatoria, Wolfenstein Enemy Territoryä ja satunnaisia muita pelejä. Pelilista olisi tarkoitus tehdä joskus (kun äiti ei ole kotona, se ei tykkää, kun kaikki on lattialla (mikä lieneekään, lattiahan siis on TÄYDELLINEN tavaroiden säilytyspaikka)).

Nettipeleissä minut tunnetaan Junafanina tai Junafani[FIN]:inä. Kaikissa nettipeleissä olen puolueeton, eli en kuulu mihinkään klaaniin tai vastaavaan järjestöön. Pelaan muunmuassa Runescapea enemmän tai vähemmän aktiivisesti. Pelaan myös FlyForFun-nimistä roolipeliä.