Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

 

 

nieuws

 

 

 

Op deze pagina vindt u regelmatig informatie over updates op de website, nieuwe producten en diensten die wij aanbieden, algemene informatie i.v.m. de computerwereld ... U vindt de laatste nieuwtjes altijd bovenaan in de lijst.

 

27 januari 2004

 

Computerexperts waarschuwen voor een nieuw virus. MyDoom is een worm die zich verspreidt via e-mail attachments en via Kazaa. Voorzichtigheid is dus vereist! Open niet zomaar bijlagen van mails, zeker als u de afzender niet kent of als in de mail geen persoonlijk bericht van de afzender staat. Zoals altijd moet u ervoor zorgen dat u over een virusscanner beschikt die regelmatig geupdated wordt en die inkomende e-mails scant. Het virus vernietigt niet direct gegevens maar zet uw PC open voor hackers, die dan weer wel vanalles kunnen uitsteken op uw PC. Het virus zal zichzelf deactiveren in februari.

 

15 januari 2004

 

Solden bij PC Expert! Kom eens langs en geniet van kortingen tot -40% op bepaalde apparaten en software. Tot eind januari komen wij ook gratis een ADSL verbinding bij u thuis installeren.

 

25 december 2003

 

Wij wensen al onze klanten een Vrolijk Kerstfeest en een heel Gelukkig Nieuwjaar! Samen met u hebben we er een fantastisch 2003 van gemaakt. Hopelijk mogen we dit in 2004 herhalen en misschien zelfs overtreffen ...

 

5 oktober 2003

 

Vanaf vandaag wordt begonnen aan een totaal vernieuwde website voor onze zaak. Het kan dus even duren voor alle informatie weer beschikbaar is. Voor vragen en opmerkingen kunt u altijd terecht op dit adres.

terug naar de homepage