Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

 

 

FAQ

 

 

 Veelgestelde vragen

Hieronder worden enkele van de meest gestelde vragen beantwoord. Klik binnen het overzicht op de vraag waarop u een antwoord wenst. Voor andere vragen neemt u best persoonlijk contact op (zie contactinformatie)

Inhoudsopgave

  1. Wat zijn de openingsuren van PC expert?
  2. Hoe kan ik PC expert contacteren?
  3. Kan ik voor alles wat PC's betreft bij PC expert terecht?
  4. Hoe zit het met de garantie?
  5. Kan ik bij PC expert terecht met een product dat ik elders gekocht heb?
  6. Hoe lang duurt het voor ik een product kan meenemen of voor een dienst uitgevoerd wordt?
  7. Hoe kan ik solliciteren bij PC expert?

Wat zijn de openingsuren van PC expert?

Onze winkel is van dinsdag tot vrijdag doorlopend open van 10 tot 19 uur. Op zaterdag zijn wij open van 10 tot 16 uur. U kunt onze medewerkers telefonisch of via e-mail bereiken vanaf 8 uur 's morgens en nog tot 20 uur 's avonds. Tijdens de weekends geldt deze extra bereikbaarheid niet.

Terug naar begin

Hoe kan ik PC expert contacteren?

Algemene contactinformatie:

PC Expert
Straatje 8
0000 Ergens
Tel/Fax 000/000000
E-mail kristof.vanwelsenaers@telenet.be

Zoals hierboven vermeld, kunt u in beperkte mate buiten de openingsuren telefonisch of via mail bij ons terecht. U kunt ons ook altijd per post bereiken, maar u krijgt natuurlijk een vluggere reactie via e-mail. Wij proberen u zo goed mogelijk te helpen vanop afstand, maar voor vele zaken zult u toch eens persoonlijk moeten langskomen.

Terug naar begin

Kan ik voor alles wat PC's betreft bij PC expert terecht?

PC Expert staat in de regio bekend als een veelzijdige zaak die de meest uiteenlopende diensten en producten aanbiedt. Wij beschikken over medewerkers en partners die uiterst bekwaam zijn in hun vak. Desondanks zijn er ook problemen die wij niet aankunnen of projecten die voor een kleine zaak te uitgebreid zijn. In dat geval zullen we u doorverwijzen naar een dienst die deze services wel kan bieden.

Terug naar begin

Hoe zit het met de garantie?

Op al onze producten en diensten geldt een garantie. Afhankelijk van het product of de dienst en van de garantievoorwaarden van de fabrikanten, kan deze garantie variŽren tussen een paar maanden en een paar jaar. Informeer er gerust naar voor uw aankoop. In ieder geval moet u facturen en garantiebewijzen zorgvuldig bewaren.

Let op: bij sommige producten en diensten vervalt de garantie wanneer u zelf zaken poogt te herstellen of wanneer u bepaalde wijzigingen aanbrengt. Informeer u ook hieromtrent zorgvuldig voor uw aankoop.

Terug naar begin

Kan ik bij PC expert terecht met een product dat ik elders gekocht heb?

U kunt bij ons met al uw problemen terecht, ook al hebt u een product elders gekocht. Helaas kunt u de herstellingen dan niet in garantie laten uitvoeren en zult u een bijdrage moeten betalen voor de herstellingen.

Terug naar begin

Hoe lang duurt het voor ik een product kan meenemen of voor een dienst uitgevoerd wordt?

Onderdelen en apparaten in voorraad kunt u onmiddellijk meenemen. Voor te bestellen zaken kan de leveringstermijn tot enkele weken oplopen. Indien u ons vraagt bij u thuis een PC te installeren e.d. maken wij samen met u een afspraak om dit zo snel mogelijk in orde te krijgen.

Terug naar begin

Solliciteren?

Momenteel zijn wij niet actief op zoek naar extra personeel, maar u mag altijd spontaan solliciteren op bovenvermeld adres. Ook sollicitaties via e-mail zijn welkom. Voeg steeds een actuele CV bij uw sollicitatie. Wij zullen u contacteren wanneer wij iemand aannemen.

terug naar begin

Download hier de vragen en antwoorden als een tekstbestand
 

 

terug naar homepage