Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

10.-11. viikot

Viimeiset viikot Thaimaassa vähään aikaan. Vaikka kuinka on mukavaa palata kotiin, niin hieman haikealla mielellä joutuu lähtemään. Juuri, kun on oppinut elämään vilinässä ja alkaa olla ystäviä, niin lähtö valkenee. Mutta näinhän meille aina täällä käy...

Toiseksi viimeinen viikko on varsin "torso" harjoittelussa, useista yleisistä vapaa päivistä johtuen. Mutta nähtävyyksiä ehdimme katsella hyvin. Kaikki tarpeellinen alkanee olla nähty Bangkokista, mutta jos aikaa olisi tekisi mieli käydä sekä pohjoisessa Chiang Maissa että etelässä Phuketilla. Mutta ehkäpä seuraavalla kerralla. Vaellus jäi kuitenkin tällä erää tekemättä.

Viimeinen viikko näyttää koostuvan lähinnä matkalaukun pakkaamisen "maailmanennätys kokeesta". Tavaraa on kertynyt kahdessa ja puolessa kuukaudessa aivan liikaa, sillä Thaimaan hintataso ei ole niitä kaikkein kalleimpia. Tiistaina kävimme Kanchanaburissa, jossa sijaitsee silta yli Kwai-joen. Varsin vaikuttavaa ja mukavan rauhallista meininkiä, kuin vain Thaimaassa voi rauhallista olla. Takaisin tultiin sitten junalla ja aivan 3.luokassa, huissin jännää. Suosittelen kaikille Thaimaaseen matkaaville, sillä junasta näkee paremmin luontoa kuin bussista. Aikaa junamatkailuun on varattava huomattavasti enemmän kuin bussilla, sillä junia kulkee harvemmin kuin linj-autoja. Joskin paikallisten mukaan juna tulee "Any minute, everyday", aikataulua tiedustellessamme.

Joulu tulee tännekin, joka paikassa soivat tutut joululaulut ja joulun koristuksia viritellään. Suomalaisen mieleen ei täällä joulu oikein tahdo tulla, jollei jouluna ole lunta voiko joulupukki tullakaan... Mutta tulihan se joulu meille tänäkin vuonna.

[Thaimaa faktaa] [Matkavalmistelut] Thaimaassa [Vko1] [Vko2] [Vko3] [Vko4] [Vko5-7] [Vko8-9] [Vko10-11] [Thai linkit] [Terveyskulma] [Ohjeet]

Spostia:  petrith@hotmail.com

This page was last updated on 26-07-1999.