.forside
..livet
...filosofi
..tankevandring
.refleksjoner
..verdier
...kjærlighet
..jenter
.kjellingerøkke
->gjestebok

tekstsamling<-

medBlikkmotParadis


[En badestrand og et løftet sverd]
  Jeg vasset til lemmet. Det varme vannet løftet testiklene mine hver gang det kom en bølge. Jeg snudde meg slik at ryggen var vendt mot stranden, og lot det skje. Pussig følelse. Det var som om hele utstyret svevde, og mens jeg stod der og tisset.
Alene mot naturen
SÅRBAR: Omtrent som Spud(fra Trainspotting) var den sårbare følelsen, en naturlig del av hele opplevelsen. Det er ikke før du er utsatt, at du forstår hvilke enorme krefter som blir satt i sving - du mister delvis kontroll.
Jeg tenkte at dette kan du takke den vide badebuksen for. De barske strandguttene med kondom-badebuksene kommer ikke i nærheten av dette.
  En kvinne gled tett forbi. Synet av de fyldige rompeballene fikk naturen til å gå sin egen gang i meg. Penis reiste seg i stram giv akt, og jeg måtte ta noen raske skritt ut på det dypere vann for å klare å skjule min tilstand.
  Jeg slutter aldri å undre meg over mitt eget kjønn. Hvorfor er vi så enkle? En kvinne går forbi, og intellekt og tankevirksomhet skrus automatisk av. På sekunders varsel er vi klare til å pare oss. Hvor mange regjeringer og liv har ikke falt som en direkte følge av mannens ukontrollerte driftsliv?
  Her sto jeg. Bom fast, til naturen roet seg i meg. Nede i det avkjølende vannet bare varte og varte det, tok det aldri slutt? Sekunder ble til minutter, minutter til timer. Kanskje noen hadde merket min noe forundelige oppførsel? De måtte ikke vite. Jeg hadde absolutt ikke til hensikt å gå stranden, og hundrevis av mennesker, i møte med løftet sverd. Jeg fant det best å late som jeg studerte havbunnen.

© 1999 daniel | danbakke@online.no

R
E
F
L
E
K
S
J
O
N
E
R