Daniel Bakke
Kroer
1430 Ås

Ås 10.10.99

Smuget AS
Rosenkrantz g 22
0160 Oslo

Dårlig hygiene på Smuget.

I går kveld besøkte undertegnede deres etablissement i Rosenkrantz gate. Jeg hadde vært ute i lystig lag med jobben, og så frem til å avslutte en hyggelig kveld med et par drinker. Vi slo oss ned i baren ved restauranten, og drakk intetanende av glassene som ble levert oss.

Etter omtrent et dusin Long Islands, fant jeg ut at det var sent, og at det nok var på tide å ta kvelden. Jeg hentet jakken, og gikk for å finne meg en drosje. Det var nå problemene begynte å melde seg. Jeg kjente meg merkelig svak og uvel. Jeg hadde problemer med å gå rett, og måtte adskillige ganger ta hinkeskritt mot venstre for å klare å følge fortauet. Jeg ante uråd.

Da jeg kom hjem forverret situasjonen seg. Jeg var svært kvalm og tilbrakte flere timer av natten med å kaste opp. Det ga seg etter hvert, men jeg har i hele dag hatt ettervirkninger av dette. Jeg hadde en dundrende hodepine da jeg våknet, var tørr i munnen, nummen i kroppen og har i det store og hele følt meg svært tilbakesatt.

Etter å ha snakket med folk som har greie på det, har det kommet frem at dette er tegn på matforgiftning. Hva skulle det ellers være? Jeg setter stor pris på Smuget, og vanker der både titt og ofte. Derfor synes jeg det er dumt at slike ting skal skje. For ettertiden vil jeg anbefale at dere vasker glassene deres ordentlig. Det er bare der det kan ha kommet fra.

Jeg vil gi dere denne sjansen før eventuelt myndighetene blir koblet inn.

Hilsen misfornøyd kunde.

Daniel Bakke.