.intro
..livet
...filosofi
..tankevandring
.refleksjoner
..verdier
...kjærlighet
..jenter
.kjellingerøkke
->gjestebok

tekstsamling<-

medBlikkmotParadis


[Et stykk jobbsøknad og en pille mot nervene, takk]
  

Jon Bach
Post B, Rom 212
Gaustad sykehus
Sognsvannsv. 21
0372 OSLO

Oslo 22.08.99

Stand Up Norge AS
Theresesgate 1B
0358 Oslo

Søknad om stilling.

I går var jeg innom de fantastiske web-sidene deres, og kunne lese at dere trengte nye medarbeidere. Når jeg blir skrevet ut i August er jeg uten fast arbeid, og kan godt tenke meg en slik stilling.

Selv har jeg en viss erfaring fra showbransjen. Jeg ser nesten alle underholdningsprogrammene på TV, og har møtt både Jahn Teigen og Arne Bendiksen på byen. Det bør vel også nevnes at jeg har gått fire år i parallellklasse med lillesøsteren til Øyvind Blunck. Jeg har sågar stått på scenen selv, som esel i «Juleevangeliet» i fjerdeklasse på barneskolen.

Etter folkeskolen har jeg heller sparsomt med utdannelse. Foruten en gjesteopptreden på Halden Husmorskole (én natt på sovesalen, jeg tror hun het Gunvor), har jeg papirer på et AMO-kurs i sveising. Under mitt nåværende opphold på Gaustad har jeg hatt kurs i både kurvfletting og maskinskriving. Pleierne sier jeg gjør stor fremgang.

Som person kan jeg til tider være vanskelig å ha med å gjøre. Det går imidlertid bedre nå, etter at jeg fikk stilt riktig diagnose. Takket være medisiner klarer jeg å tøyle mitt voldsomme temperament, og har ikke hatt utbrudd på flere uker. Legene mener jeg skal kunne fungere som en normal borger i løpet av få måneder.

På fritiden har jeg mange og varierte interesser. Når jeg ikke leser sporten i VG, liker jeg å ligge på sofaen, foran TV, og dra meg. I helgene liker jeg å drikke mye og gå på byen for å finne noen som vil sloss. Jeg tar gjerne en drink alene, og røyker ofte i festlig lag.

Jeg håper det kan friste å ansette en kar med litt uvanlig bakgrunn. Jeg kan nåes på telefon 23 03 66 16 , fra 08.00 til 21.00. Det kan være litt vanskelig å få tak i meg i visittiden mellom 15.00 og 17.00. Jeg stiller gjerne på intervju, men si i fra i litt god tid, slik at jeg får ordnet med permisjon.
På forhånd tusen takk!


Jon Bach© 1999 daniel | danbakke@online.no

L
I
V
E
T