Bine ai venit!

E doar alegerea ta sa mergi mai departe sau sa iesi din pagina.
Aceasta pagina e adresata celor care sunt in curs de intelegere a sexualitatii personale sau s-au identificat cu lhbt. Unii vor intra aici din pura curiozitate altii din nevoia de informatii si poate chiar intelegere si gasirea unui prieten.

Pagina este non-profit, non-guvernamental orientata. Sunt de acord ca uneori va avea un caracter de opinie personala, insa doar in cazul compararii unor sfaturi sau issue. Plus imi cer scuze pentru unele termene sau chiar folosirea limbajului englez

?? Daca ai de adresat intrebari (sau cere sfaturi) catre creatorul paginii/site_ului foloseste Cartea Vizitatorului sau direct prin e-mail. Imi voi da staruinta sa multumesc pe toti…

mai revine si alte dati si ia privire in ce se mai adauga incontinuu ...ah..semneaza te rog si cartea vizitatorului...

Identitatea sexuala

(cum oamenii gindesc despre sine) citeodata are de a face cu comportamentul sexual. Trei oameni diferiti pot sa aiba aceeasi distributie de comportament sexual in trecutsi/sau prezent, dar sunt in parte de diferite identitati sexuale: homosexual, bisexual, sau heterosexual. Ar putea fi confuz de la prima vedere, dar e important de retinut. Acest punct este folositor pentru a ajuta oamenii sa inteleaga chiar daca cineva are o identitate sexuala diferita asta nu inseamna necesar ca si comportamentul sexual a acelei persoane e diferit de cea a lor proprie. La fel, faptul ca o persoana are aceeasi identitate sexuala nu inseamna ca si comportamentul sexual a acelei persoane e la fel cu a lor.

Oamenii care se identifica ca bisexuali, heterosexuali sau homosexuali ar putea sa observe ca in unele aspecte sunt la fel iar in altele diferiti. De exemplu, in alegerea persoanelor pentru a petrece timpul in activitati sociale, majoritatea femeilor isi petrec timpul cu femei si majoritatea barbatilor isi petrec timpul cu barbati. Aceasta arata ca ambii femeile si barbatii au preferinte sociale pentru membrii de acelasi sex. Dupa majoritatea statisticilor si obervatii s-a constatat ca indiferent daca sexul lor este masculin sau feminin, si indiferent de au identitate sexuala ca homosexual/a, heterosexual/a sau bisexual/a, majoritatea oamenilor au preferinta emotionala pentru femei ca prieteni apropiati.

Acolo unde nu sunt informatii despre si suport pentru toate sexualitatile, se pot produce confuzii. O persoana se poate identifica ca heterosexuala atunci cind este homosexual/a sau bisexual/a; sau identifica heterosexual/a sau homosexual/a atunci cind este bisexual/a (in aceste cazuri aici persoana poate alterna intre acestea 2 din nesiguranta).


               

               


Ia o privire in Cartea Vizitatorului
Semneaza Cartea Vizitatorului