Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

THE TRUELIGANS

Hvem er det ?
VIBORG TRUELIGANS er de få "men rå" tilhængere af Viborg F. F. som altid hænger på uanset, hvad der sker og hvor i divisionerne Viborg F.F ligger.

THE TRUELIGANS består først og fremmest af unge og festlige mennesker, der også er medlemmer af The Green Pride, hvilket er en betingelse for at være med. I øjeblikket er vi kun ca. 15 rigtige medlemmer og vi mødes før hver hjemmekamp og får os en forboldsnak, en øl eller flere og gerne et slag terninger. Vores mål er få flere unge Viborg gutter med i fanklubben

TRUELIGANS tager afstand fra alt fodboldvold. Vi drikker øller i stedet .

TRUELIGANS er 12. manden på tribunerne hver gang Viborg spiller. Vi støtter, synger, gi'r aldrig op og går altid i GRØNT

Som medlem af The Trueligans har du mulighed for at få dine egne officielle Truligans souvenirs, deltage i medlemsarrangementer, møde andre fodboldfans og til sidst men ikke mindst opleve den hygge og det sammenhold som er kendetegnende for The Trueligans.

Har du spørgsmål, ris, ros, kommentarer eller bare en gang hadesnak du vil af med kan du sende det til én fra bestyrelsen.

SÅDAN ER EN RIGTIG TRUELIGAN

The Hardcore Subclub of The Green Pride

The Trueligans

Viborg Trueligans 1998 - vi er 12. manden når Viborg FF er på banen

Email: madsen-vig@forum.dk

bold.dk