Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

The Green Pride

Fanclubben "The Green Pride" opstod i 1993, da 5 unge mennesker slog sig sammen og udformede en bestyrelse.

Fanklubben var fra start en succes, men medlemstallet har aldrig været særligt højt, hvilket skyldes at Viborg FF bortset fra det sidste års tid ikke har formået at bide sig fast i den bedste række. Således er der faldet mange medlemmer fra, da Viborg rykkede ned. I dag er der cirka 235 medlemmer i The Green Pride, men ikke en gang halvdelen kan betegnes som aktive medlemmer. Forhåbentligt vil man dog opleve et pænt medlemsboom, hvis Viborg i forårssæsonen formår at blive i toppen.

Dette skal også ses på baggrund af alle de fordele The Green Pride kan tilbyde deres medlemmer. For på trods af at antallet af medlemmer er forholdsvis lille så har The Green Pride en god bestyrelse som på mange punkter forstår at varetage en fanklubs interesser. Således er det lykkedes at stable et flot medlemsblad på benene, hvilket kræver et stort stykke ekstra arbejde fra bestyrelsen. Samtidig kan The Green Pride også tilbyde en masse andre arrangementer. Deriblandt medlemsaftener, bowlingaften, julefrokost og festlige arrangementer med andre fanklubber. The Green pride har formodenligt også danmarks billigste busture, idet en udebanetur til Sjælland kun koster 150 kroner for medlemmer og 175 for ikke medlemmer. I Jylland koster det 50 kroner for medlemmer og 75 kroner for ikke medlemmer.

The Green Pride ligger stor vægt på at skabe stemning , fest og farver når De Grønne spiller. Der er dog svære betingelser , da kun 25 - 35 mennesker møder op i grønt til Viborgs kampe. Til gengæld har man to store rulleflag, en maskot, de klassiske grøn/hvide crepruller som bliver smidt ud, når holdet kommer på banen og når der bliver scoret. Man forsøger også så tit som muligt at lave tifoes. Inspirationen er selvfølgelig hentet fra Brøndby, det kan man ikke løbe fra. Men en del´af det vi laver er dog vores eget; blandt andet lavede man ved nedrykningen i ´97 store plasticskilte som tilsammen dannede sætningen "VI VIL ALTID FØLGE JER". Mod B93 sendte man 200 grønne og hvide balloner op samtidig med at der blev fyret romerlys af og kørt rulleflag op. Joh, The Green Pride gør skam hvad de kan for at skabe stemning på stadion. Heldigvis stiger medlemstallet stødt lige i øjeblikket, så der er også kommet mange flere aktive medlemmer. Siden sæsonstart 1999/2000 har vi haft en medlemsstigning på op mod 60%. Senest var der blandt andet 50 supportere i Parken til kampen mod fck. Skulle du have lyst til at melde dig ind, så check www.vff.dk.

Email: madsen-vig@forum.dk