Velkommen til Hjemmesiden for Ejerforeningen Christianehøj 43 - 47

Ejerforeningen Christianehøj 43-47: [ Hjemmeside | Nyt | Informationer | Vedtægter | Vask | Oliefyr | Forsikringer og Håndværkere | TV-antenne ]


Søg i Ejerforeningen Christianehøj 43 - 47's web


Ejerforeningen Christianehøj 43 - 47 blev oprettet samtidig med opførelsen af boligkarreen i 1955. Bygningen er en lav bebyggelse i 2 etager med 3 opgange med hver 4 lejligheder til beboelse. Hver lejlighed er på cirka 60 m2. Der er fælles have og parkeringsplads til 14 biler. Ejendommen ligger i Gladsaxe kommune, på hjørnet af Hagavej og Christianehøj, se hvor på Kraks kortet. Der er gode offentlige transportmuligheder. Bus 68 kører lige til døren, bus 166 kører på Kildebakkegårds Allé, og bus 43 og natbus 84N kører på Søborg Hovedgade. Der er få minutters gang ned til S-toget på Kildebakke station.


Ejerforeningens Formål

er at administrere ejendommen matr. nr. 20 E Buddinge by Søborggaard sogn, beliggende Christianehøj 43-47, og varetage medlemmernes interesser som ejere af ejerlejligheder i denne ejendom. Se i øvrigt vedtægterne for ejerforeningen.


Ejerforeningens Profil

Lejlighederne beboes hovedsageligt af ejerne, een af lejlighederne beboes p.t. af en lejer. Der er mange beboere med lyst og evner til at deltage i fælles arbejdsweekender med både et socialt og arbejdsmæssigt formål.

Der er stor trivsel i ejendommen. Det er sågar oplevet at en ejer som har solgt sin ejelejlighed i ejendommen, efter få år igen har købt en lejlighed i ejendommen og flyttet tilbage.

Nogle ejere har boet lang tid i ejendommen, en enkelt siden det blev bygget, andre har kun nogle få års ancinnitet.


Kontakt Information

Al administrativ henvendelse til administrator F. Hagelund, helst via det almindelige postvæsen. Måske kan du selv finde de ønskede informationer om ejerforeningen.

Telefon
3967 3859
Post adresse
Ejerforeningen Christianehøj 43 - 47
c/o F. Hagelund, Toftekærsvej 140, 2860 Søborg

Klik for at forstørre

Denne side er sidst modificeret den 2. august 2001 af Thorkild Dalsgaard.

Antal besøgende siden 2001-05-15:  Hit Counter