Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Asiakkaamme kertovat kokemuksiaan...Elin niin väärin kuin ihminen vain voi elää. Ja jäätyäni vielä työttömäksi aloin vältellä tuttujani. Hymy katosi kasvoiltani, vaikka olin ollutkin ennen ulospäinsuuntautuva. Tuttavani tilasi minulle oman horoskoopin. Jo ensimmäisellä viikolla minulle selvisi, millainen helpottava kokemus olikaan todella tutustuminen omaan itseensä ja omaan luonteeseensa. Olin suorastaan innostunut asiasta. Mieleeni tuli, että olin aina ollut kiinnostunut itsestäni, mutta olin aina kuvitellut horoskooppeja akkojen höpötyksiksi, joista ei raavaalle miehelle voi olla mitään apua. Mutta toisaalta; parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
Jouni H
autoinsinööri


Kunnianhimoni ja syvällinen itsetuntoni ovat olleet minulle suurena apuna elämässäni herkkänä tunneihmisenä. Ja kynnys ryhtyä tutkiskelemaan omaa itseäni ja todellista luonnettani oman horoskooppini avulla tuntui todella korkealta.
Mutta nyt tuntuu siltä, että tämä oli elämäni tärkeimpiä päätöksiä. Mielialani on kohonnut ja itsetuntoni on palautunut.
Ympäristö on suhtautunut vaihtelevasti. Jotkut kehuvat ja ihailevat, toiset taasen eivät ole huomaavinaan lainkaan. Lähimmät ystäväni ovat olleet aivan innoissaan.

Liisa V
opettaja


Minua oikein kauhistutti ajatella, että muut saisivat tietää, millainen minä todellisuudessa olen. Nyt olen tuntenut nuortuneeni henkisesti useita vuosia ja olen hyvin innoissani. Internetistä löytynyt henkilökohtainen horoskooppi osoittautui elämäni käännekohdaksi. En tarvinnut enää inhota itseäni ja tuntea itseäni poikkeavaksi, vaan tutustuttuani lähemmin omaan itseeni olen löytämässä ulospäin suuntautuvan ja iloisen ihmisen, joka aina olen tuntenut sisimmässäni olevanikin.
Elämän uskomaton ihanuus löytyy nyt pienistäkin asioista, kuten ulkoilusta, tanssimisesta, kuntoilusta, luonnossa liikkumisesta ja pyöräilystä. Koko elämä tuntuu tätänykyä kuin suurelta seikkailulta.

Maija R
liikunnan opettaja


Selittämätön tyytymättömyys itseeni sekä masensi että ahdisti. Olin ennen hiljainen kuin harmaavarpunen, mutta nyt tuntuu kuin alkaisin kasvaa joutseneksi. Olen alkanut liikkua ja harrastaa muiden ihmisten joukossa sensijaan että istuisin vain kotona murehtimassa omaa surkeaa oloani. Minusta tämä on hienointa, mitä ihminen voi saavuttaa oman sisäisen itsensä löytämiseksi.
Sisäinen muutos oman itsensä voittamiseksi on tällä tavalla todella helppoa ja miellyttävää. Ja jos muutosta omaan elämäänsä todella haluaa, sen myös pystyy tekemään.

Johanna K
lähihoitaja


Voimakkaana tunneihmisenä etsin aiemmin lähes jokaiseen epämiellyttävään olotilaani lohtua juomisesta ja varsinkin syömisestä. Painoni nousi ja laski kulloistenkin tunnetilojeni mukaan, enkä oikein tiennyt mikä minua vaivasi, vaikka pidin fyysistä kuntoani yllä urheilemalla ja liikkumalla. Vaimoni tilasi minulle syntymäpäivälahjaksi henkilökohtaisen horoskoopin. Aluksi suhtauduin siihen epäilevästi ja pidin sitä vanhojen tanttojen ajanvietteenä ja suoranaisena humpuukkina. Mutta tutkittuani sitä aloin ihmetellä, miten paljon siinä oli kerrottu juuri minusta itsestäni. Innostuin tutkimaan lisää ja aloin löytää omia sisäisiä, minulle tyypillisiä luonteeni ominaisuuksia, jotka todella pitivät paikkansa minuun nähden. Oman luonteeni tuntemalla olen alkanut elää kaikin puolin parempaa elämää ja voin suositella tätä - myös miehille, jotka haluavat parantaa myös sisäistä elämäänsä.

Rauno L
tekniikan opiskelija


[ Takaisin etusivulle ]