Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Voisinko laatia itse oman horoskooppini?On toki täysin mahdollista laatia itsekin oma perushoroskooppinsa. Helpointa on aloittaa piirtämällä ensiksi maapallokeskeinen ympyrä ja jakamalla se kahteentoista eri huoneeseen. Tämä täyttämätön ratas on se pohja, johon sitten sijoitat eri planeetat siten kuin ne syntymähetkelläsi olivat Sinun syntymäpaikaltasi katsottuna.
Astrologiassa on neljä pääkäsitettä: eläinrata, huone, planeetat ja aspektit. Toki käsitteitä on paljon enemmänkin, mutta nämä ovat tärkeimmät.
Esimerkiksi nopeasti liikkuvat Aurinko, Kuu, Merkurius, Venus ja Mars vaikuttavat ihmisen persoonaan ja tunteisiin, kun taas raskaat ja hitaasti liikkuvat, kuten Jupiter, Saturnus, Uranus sekä Neptunus vaikuttavat enemmän ihmisiin, jotka haluavat kehittyä henkisesti ja älyllisesti.
Kun ryhdyt laatimaan horoskooppiasi, tarvitset ainakin harpin, efemeriditaulukon, huonetaulukot oman synnyinmaasi leveysasteille askendentin laskemiseksi, sekä tietoa perusasioista, kirjallisuutta, ja ennenkaikkea aikaa asioiden opiskelemiseen. Kirjastoista löydät varmasti paljon apua, ellet halua ostaa kaikkea kirjallisuutta itsellesi.
Millaiselta valmis syntymäkartta sitten näyttää? Katso erään henkilön karttaa malliksi; tosin Sinun kartassasi planeetat ovat varmasti eri paikoissa.
Mutta: Ellet itse halua ryhtyä opiskelemaan astrologiaa, älä ole huolissasi, sillä nyt voit tilata meiltä nopeasti, helposti ja edullisesti oman henkilökohtaisen syntymäkarttasi vaivalloisen laskemisen ja piirtämisen sijaan.

Voit hakea myös netistä (Natal chart) helposti oman karttasi ilmaiseksi.


[ Takaisin etusivulle ]