Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Mitä hyötyä siitä minulle voisi olla?Kaikkihan me uskomme tietävämme, ettei lehtien horoskooppeihin voine suhtautua kovinkaan vakavasti. Tuskinpa kukaan uskoo, että meille kaikille voisi olla ainoastaan kaksitoista erilaista "kohtaloa" tänään...
Mutta: Astrologisen ja vain Sinulle laaditun henkilökohtaisen perushoroskooppisi avulla saatat löytää itsestäsi aivan uusia luonteenominaisuuksia, joista et ehkä aiemmin ole ollut lainkaan tietoinen.
Tietokoneella laadittu ja tulkittu perushoroskooppisi pätee sellaisenaan vain Sinulle! Se auttaa Sinua itse tutkimaan, millainen olet luonteeltasi, kuinka ja millaisten ihmisten kanssa tulet parhaiten toimeen, kuinka menestyt työssäsi, ystävänä, jne..
Kaikkihan emme voi olla samoissa asioissa yhtä lahjakkaita, mutta kehittämällä niitä oman luonteemme ominaisuuksia, joissa saattaisimme olla lahjakkaita, voimme parantaa elämämme laatua ratkaisevasti! Ja kukapa ei tänä päivänä haluaisi juuri tätä...
Älä pelkästään uneksi paremmasta elämästä, vaan ryhdy nyt helpolla ja mukavalla tavalla myös elämään sitä!
Huomioi vielä, että perushoroskooppisi ei ole "ennuste", vaan henkilökohtainen, astrologinen luonnekuvaus juuri Sinusta! Voit parantaa oman elämäsi laatua tuntemalla paremmin omaa itseäsi, sekä löytää elämääsi enemmän tärkeitä ja keskeisiä asioita, jotka koskevat ainoastaan Sinua.
Tämä on siis Sinun henkilökohtaiseen muutokseesi tarkoitettu työkalusi. Samalla parannat oman elämäsi hallintaa myös henkisesti.


[ Takaisin etusivulle ]